archive-nl.com » NL » A » ALMACARE.NL

Total: 73

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen – Groepsreis december 2009 « Alma Care
    Iara Riede van Burik meer referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-groepsreis-december-2009.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen – Groepsreis oktober 2009 « Alma Care
    in de puntjes verzorgt Eten aan boord van het vliegtuig tot het worden opgehaald van het vliegveld van Istanbul Aangekomen bij het mooie en goed verzorgt hotel het NIM werd me uitgelegd dat ik me de volgende morgen om 9 00 uur moest melden in het Istanbul Surgery Hospital en dat ik letterlijk van me bed de kliniek in kon rollen Na s morgens een uitgebreid en keurig verzorgd ontbijt te hebben genuttigd ging ik richting het hospitaal een maal daar aangekomen vulde ik wat papieren in en de onderzoeken gingen van start ondertussen had ik ook met de begeleidster van Alma Care Bianca kennis gemaakt die me met raad en daad bijstond Een nadeel was echter dat je Duits of Engels moet kunnen spreken maar als je dat niet kon had je altijd nog Bianca die je hielp Na heel wat wacht tijd en onderzoeken kreeg ik te horen dat ik dus inderdaad gelaserd kon worden en moest me weer om 14 30 uur in de kliniek melden 14 30 uur was ik er weer samen met de andere groeps genoten van de Alma care trip die ik inmiddels ook had leren kennen en zo werd het tegen 17 00 uur kreeg mijn kalmerende pil en werden mijn ogen schoongemaakt met ontsmettende spullen daarna de verdovingsdruppels en een oog werd afgeplakt om het zo schoon mogelijk te houden 10 min later werd ik opgehaald en moest op een tafel gaan liggen kreeg een vervelende klem in mijn ogen en zag een lichtshow van rood en groen vervolgens wat druppels en toen het andere oog ik was er helemaal klaar voor en dacht nu gaat het laseren beginnen waarop ik te horen kreeg meneer ten Cate u bent klaar werd voorzien van een soort donkere ski bril en werd door

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-groepsreis-oktober-2009.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Mel Schuurman « Alma Care
    pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Mel Schuurman Ervaringen Mel Schuurman Ik ben net terug uit istanbul voor een laser behandeling alles is perfect gelopen alleen had ik een kleine domper ik wilde ook voor het lees gedeelte maar kreeg daar te horen dat dit niet ging ivm leeftijd ik ben namelijk 53 en dan kan kan het niet tegelijk ik moet dan een jaar wachten kijken of leesgedeelte stabiel blijft en dan zou het wel kunnen ik ga dus volgend jaar terug samen met mijn vrouw want zij wil het ook laten doen Alles was vanaf dag 1 tot we weer terug gingen tot in de puntjes verzorgt hotel eten citytour prachtige stad istanbul bij aankomst eerst naar hotel gebracht kamer bekenen daarna stad in iets eten en drinken alleen jammer ramadan en sommige restaurants hebben dan geen alcohol maar ja dan maar cola toen weer naar hotel daar wat drinken en slapemn volgende dag naar hospitaal 2 stappen hotel uit 2 stappen hospital in makkie heerlijk dichtbij toen onderzoek duur ongeveer 2 uur maar daarvan zit je meer in wachtkamer dan onderzoek omdat er zoveel mensen zitten dan die dan

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-mel-schuurman.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – H.G.A. Notten « Alma Care
    restaurant in het hotel is echt goed te noemen en qua prijs ook redelijk voor een hotel Iara Riede van Burik meer referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen H G A Notten Ervaringen H G A Notten Op 3 november 2008 ben ik op aanraden van mijn dochter Esther Notten gelaserd in Istanbul Surgery Hospital via uw organisatie Alma Care Zij was mij voorgegaan en was zeer onder de indruk van de perfecte organisatie En ik moet zeggen alles wat zij mij vertelde is ook zo gebeurd en uitgekomen De opvang op het vliegveld de vooronderzoeken de behandeling en de na controles het terug brengen naar het vliegveld alles was perfect Als in een draaiboek Het hotel was uitstekend direct gelegen naast het Istanbul Surgery Hospital geen lange

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-h-g-a-notten.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Jacqueline van der Spek « Alma Care
    24 november al vertrekken Het MIM hotel ligt letterlijk naast de kliniek Een fijn hotel met ruime kamers en vriendelijk personeel Woensdag 26 november om 9u moest ik mij melden in de kliniek voor het vooronderzoek Ik ben zelfstandig gegaan en als je de kliniek in komt is het niet heel duidelijk hoe alles werkt Ik had niemand die zich voorstelde en werd van het ene kamertje naar het andere kamertje gebracht Dit duurde door het wachten tussendoor tot circa 12uur Er lopen 3 begeleiders die Engels of Duits spreken om te helpen vertalen bij alle onderzoeken Gaandeweg de ochtend heb je een beetje door wie jou gaat begeleiden Ik werd ook hier goed bevonden voor de Lasik methode maar zou wel siliconen traanbuisjes krijgen aangezien mijn ogen erg droog en beschadigd waren wsl door jarenlang lenzen gebruik Om 14u moest ik terug komen voor de laser behandeling Nadat ik een half uurtje weg was even frisse neus halen buiten werd ik op straat geroepen dat ik over 10 minuten al behandeld kon worden Snel een appeltje gegeten en weer terug Daar kreeg ik mijn rustgevende tabletje en mocht ik gelijk naar binnen Ogen werden ontsmet en ik ging als eerste onder de laser Vond de behandeling niet echt fijn Had nog grote pupillen van de druppels van het vooronderzoek en het licht deed pijn waardoor je je ogen dicht wil doen Dit gaat natuurlijk niet door de klemmen maar vond t wel moeilijk te concentreren Mijn begeleider gaf zijn hand zodat ik er in kon knijpen haha Binnen 10 minuten is het al klaar gelukkig en mag je terug om te wachten tot de arts komt om het naonderzoek te doen Alles was goed dus gewapend met mooie ski zonnebril terug naar het hotel en lekker even in bed

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-jacqueline-van-der-spek.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – M. Rensen (Krommenie) « Alma Care
    3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen M Rensen Krommenie Ervaringen M Rensen Krommenie Ben gisteravond teruggekomen uit Istanbul en kan nu weer redelijk goed lezen zonder bril veraf is nog een beetje troebel

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-m-rensen-krommenie.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Marjolein Wolf « Alma Care
    van Burik meer referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Marjolein Wolf Ervaringen Marjolein Wolf In november 2008 mijn ogen laten laseren met een groep van AlmaCare Ik ga niet in details treden over de behandeling aangezien de details in de voorgaande beschrijvingen allemaal al te lezen zijn Ik wil alleen zeggen dat ik na deze reis weer in wonderen geloof de ene dag had ik nog 8 en de volgende bijna 100 zicht Echt een ongelooflijke ervaring Vrijwel geen napijn of andere klachten s Morgens om 11 00 gelaserd s avonds voelde ik me alweer helemaal top Ik merk dat veel mensen hier in Nederland het moeilijk te geloven vinden dat de specialisten in Istanbul zo veel beter en verder zijn dan de specialisten hier in Nederland Maar

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-marjolein-wolf.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Adriana Waes (Hoboken, België, 61 jaar) « Alma Care
    voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Adriana Waes Hoboken België 61 jaar Ervaringen Adriana Waes Hoboken België 61 jaar Ook ik ben op 1 november 2007 vertrokken naar Istanbul om mijn ogen te laten behandelen Nou het was een heel fijne ervaring en raad het een ieder aan De opvang en begeleiding van Almacare en in het bijzonder van de Heer Henk van Velthooven is uitstekend Zoals mijn reisgenoot Leo reeds geschreven heeft was de verassing groot toen wij aankwamen en direkt naar de kliniek moesten Wat voor ons wel een meevaller was en wij dus een dag eerder behandeld zijn De kliniek is ook zeker een aanrader vriendelijk en de behandeling word heel goed begeleid door het personeel en Henk van Velthooven Ook het hotel is uitstekend en de ligging naast de kliniek is natuulijk gemakkelijk waardoor je geen vervoer nodig hebt om in de kliniek te geraken Met mijn ogen is het heel goed en heb toch ook 100 Ook heb ik

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-adriana-waes-hoboken-belgie-61-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive