archive-nl.com » NL » A » ALMACARE.NL

Total: 73

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen – Annette Heyman (Terneuzen) « Alma Care
    op de site van Alma Care ging kijken Las de berichten en kreeg steeds meer vertrouwen erin Op een zondagmiddag gebeld en kreeg Henk persoonlijk aan de telefoon Hij gaf mij zo n vertrouwd gevoel dat ik tegen mijn man zei Ik vertrek En zo gebeurde het Als vrouw alleen vertrok ik op 3 1 2008 naar Istanbul Uitgezwaaid door man en kinderen Alles Via Alma Care prima geregeld Op naar een van de beste Hospitals van Europa Zelfs nog een telefoontje een dag voor vertrek Had mij uiteindelijk toch maar ingeschreven voor een groepsreis want zo zou ik toch ook nog wat zien van Istanbul Aangekomen een echtpaar en ik vanaf Brussel een ander echtpaar vanaf Dusseldorf en Henk vanaf schiphol In een prima vliegtuig van turky s airway s volledig verzorgd met een drankje en lekker eten Ontmoeten wij elkaar op het vliegveld Vluchten kwamen ongeveer gelijk aan Met een busje naar het hotel naast het ziekenhuis prima 4 sterrenhotel S avonds met zijn allen modern Istanbul gezien en gezellig met zijn allen gegeten Vrijdag heerlijk ontbeten en daarna naar het ziekenhuis voor de vooronderzoeken daarna wat eten met zijn allen en terug naar het ziekenhuis voor de behandeling lekker snel want er stonden die dag maar 13 behandelingen gepland In het ziekenhuis word je prima begeleid en Henk loopt ook nog mee als je wilt De behandeling voor mij Lasek viel ontzettend mee Met een tas vol druppels en een slaappil met zijn allen naar het hotel nog een paar keer druppelen en dan lekker gaan slapen en dat lukt zeker met die pil De andere dag was het verhaal anders althans voor mij beneden bij het ontbijt trof ik 4 stralende mensen aan die nergens last van hadden lasik en al prima konden zien En ik

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-annette-heyman-terneuzen.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen – Bianca (Nijkerk, 32 jaar) « Alma Care
    Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Bianca Nijkerk 32 jaar Ervaringen Bianca Nijkerk 32 jaar Ik zie inmiddels prima In de eerste 2 weken is het nogal wisselend geweest Vooral doordat ik na 1 week weer aan het werk ben gegaan in de nachtdienst 3 zelfs achter 5 beeldschermen Dat was iets te veel van het goede Na 2 uur achter de pc s zag ik vreselijk wazig en kreeg hoofdpijn Dat is langzaamaan weer weggetrokken met wat dipjes Nu zie ik zelfs op flinke afstand kleine details gewoonweg geweldig De kunsttranen gebruik ik nog wel niet de hele dag maar vooral na het opstaan en in de avond en op het werk airco en pc s Via Henk heb ik inmiddels al nieuwe kunsttranen een soort gel tranen gekregen maar die vind ik dus niet zo fijn als

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-bianca-nijkerk-32-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Daisy Ahoud (zaandam) « Alma Care
    24 uur open in istanbul De avond voor de ooglaserbehandeling genieten enkele deelnemers aan de Alma Care groepsreis van de maaltijd in de levendige uitgaans wijk Taksim september 2007 De volgende ochtend om 9 00 werden we al gelijk geholpen in de kliniek en het vooronderzoek ging beginnen we waren in totaal met 8 personen die werden gelaserd De eerste werd al om 13 00 gelaserd die dag werden er in totaal 45 mensen gelaserd vanuit heel Europa Bij het vooronderzoek hebben ze ontdekt dat mijn broertje en ik beginnend staar hebben wat een familiekwaal kan zijn Ook hebben ze ontdekt dat we geen regelmatige oogbolling hadden waardoor we waarschijnlijk een lasek behandeling zouden krijgen dat is de pijnlijke vorm van laseren Na overleg met de direkteur van het ziekenhuis DR SINAN GOKER kregen we toch de lasik behandeling de minst pijnlijke Dat was echt een opluchting want we waren enorm geschrokken en waren superzenuwachtig voor de behandeling maar daarna was ik al helemaal opgelucht Om 15 00 waren we met zijn viertjes aan de beurt Mijn broertje ging eerst en daarna ik Eerst kregen we een rustgevend medicijn en vervolgens werden onze ogen gereinigd en steriel gemaakt en kregen we verdovingsdruppels in onze ogen Toen was ik aan de beurt nadat ik in de behandelstoel ging liggen werden mijn ogen afgeplakt Daarna werden er klemmen op de ogen gezet wat pijn deed het pijnlijkst van alles Vervolgens kwam er nog een klemmetje op de oogbolling zodat deze bol ging staan en daarna werd het flapje gemaakt Er werden liters vocht in de ogen gedruppeld daarna werd het zwart voor de ogen en vervolgens werd er gelaserd je voelde de stralen echt branden in je ogen Daarna werd het andere oog gedaan en daarna werd je weer in de wachtruimte gebracht en nog een paar x gedruppeld Iik zag niet scherp zoals mensen altijd zeggen maar ik zag mistig Vlak voor de ooglaserbehandeling groepsreis september 2007 Na de behandeling werden we naar onze hotelkamer gebracht om te rusten je ogen voelden branderig aan net alsof er een stuk glas in je ogen zat en een lading zand Na veel druppelen en 3 uur later ging het steeds beter en werd het zicht steeds scherper nu is het zo scherp dat ik er zelfs van ga staren maar dat komt omdat je hersens nog aan het zicht moeten wennen dat zal nog een paar dagen aanhouden Bij mijn vader was gelijk al na de behandeling het flapje verschoven dus die moest met 1 oog weer opnieuw onder het mes en vervolgens zijn er op beide ogen 2 lenzen aangebracht omdat zijn oogkapje vrij soepel en week was Dat was beter voor de genezing van zijn oog en ook om het op de juiste plaats te houden De dag na de behandeling hebben ze die lenzen er weer af gehaald en op 1 oog is nog een dag langer een lens aangebracht en zondags kon hij kiezen om er weer een nieuwe

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-daisy-ahoud-zaandam.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – E. vd. Steeg (Deventer, 72 jaar) « Alma Care
    Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen E vd Steeg Deventer 72 jaar Ervaringen E vd Steeg Deventer 72 jaar Beste mensen

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-e-vd-steeg-deventer-72-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Ed Lavabu « Alma Care
    betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Ed Lavabu Ervaringen Ed Lavabu Het is nu inmiddels precies een jaar geleden dat ik met de septembergroep 2007 met almacare naar Istanbul ben gegaan Ik blijf het steeds herhalen ik had het echt veel eerder moeten doen Het voelt nu al heel gewoon dat ik zonder lenzen onwijs scherp kan zien In Istanbul heb ik voor de lasek behandeling gekozen De behandeling duurde ongeveer 8 minuten en was echt zo voorbij Het verschil met de anderen van de groep welke voor de lasik behandeling hadden gekozen was dat zij vrijwel direct veel beter zagen en dat het bij mij ongeveer een dag duurde Het pijnlijke gevoel wat je op veel sites leest bij een lasek behandeling veel mij enorm mee Natuurlijk voelde je enigszins wat maar om

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-ed-lavabu.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Eddy Meijer ( Steenwijk, 45 jaar) « Alma Care
    gevallen en ze vertelden dat het dus wel kon Boos en geërgerd ben ik op het internet Alma Carel voor 1450 Euro tegen gekomen Heel fijn contact krijg nog kippenvel geen gezeur ik werd telefonisch en per mail fijn begeleid Als het moest gebeuren dan voor de zomer want ik kan niet goed tegen de warmte en ik had nog twee weken waarin ik het beste wegkon Ik ging dus akkoord voor 1 juni en moest nog wel snel betalen want zoveel tijd restte er niet meer Maar ik wilde wel een paar dagen van te voren in Istanbul zijn kan niet zo tegen reizen en zij hebben dat ook geregeld En toen tickets gekregen De dag voor mijn vertrek 2 pinksterdag werd ik opgebeld of ik nog vragen had fantastisch Nee had ik niet dacht ik Maar ik heb toen nog ¾ uur gepraat en ik had wel vragen dus Fijn hoor Ik dus in mijn eentje naar Istanbul Alles perfect geregeld Wat een stad wat een indrukken wat een goed idee om hier wat langer te zijn Maar nogmaals wat een begeleiding en support Voor de laserbehandeling moest ik naar het andere hotel Alles perfect geregeld In het hospitaal kliniek kwam ik samen met een 2 Duitse vrouwen in een groepje om naar de laserbehandeling te worden begeleid Alles perfect geregeld En de laserbehandeling Het is gebeurd voor je het in de gaten hebt Dat wat bij mij wel pijnlijk was waren de klemmen om de oogleden vast te houden Maar de begeleider van ons groepje zat erbij en hield pakte mijn hand vast en daar mocht ik in knijpen had hij wel geweten Dat was fijn voor mij Misschien ben ik 10 minuten binnen geweest Mijn zonnebril was ik vergeten en was ik kwijt op sterkte Deze

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-eddy-meijer-steenwijk-45-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Groepsreis Alma Care 1 November Istanbul « Alma Care
    een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Groepsreis Alma Care 1 November Istanbul Ervaringen Groepsreis Alma Care 1 November Istanbul Na ruim een jaar denken en internet doorzoeken wat waar en hoe was het op donderdag 1 November dan eindelijk zover Nadat Alma Care het benodigde papierwerk had geregeld stond ik aan de uitgang van de slurf op het vliegveld van Istanbul te wachten op de begeleider Henk van Velthooven en nog zes andere die ook hun ogen willen laten laseren Na een vermoeiende vliegreis rond 5 uur aangekomen bij het hotel waar ons werd verteld dat we nog dezelfde avond gelaserd konden worden Geen tijd om je zenuwachtig te maken en op naar de kliniek De vooronderzoeken gehad en toen was het eindelijk zover na bijna 30 jaar brildragend te zijn geweest zou ik weer zonder bril of lenzen kunnen zien Rond 23 30uur weer terug in het hotel met wat branderige ogen en een slaappil en pijnstiller op zak Ik heb nog 10 minuten naar het plafond gestaard tot de slaappil zijn werk deed De volgende ochtend een beetje onwennig je ogen open doen en meteen opstaan om naar buiten te kijken Ik moet zeggen het was een vreemde ervaring om zo ineens alles te kunnen zien Om tien uur moesten we met z n allen weer naar het Istanbul Surgery Hospital de kliniek waar het die avond van te voren allemaal was gebeurd maar nu voor de nacontroles daar kreeg ik te horen dat ik alweer voor 100 kan zien dus dat was te gek Daarna hebben we met z n allen nog

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-groepsreis-alma-care-1-november-istanbul.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Hans (Harderwijk, 26 jaar) « Alma Care
    Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Hans Harderwijk 26 jaar Ervaringen Hans Harderwijk 26 jaar Een kort bedank meeltje Alles is helemaal in orde Eerlijk gezegd was ik best bezorgd maar eigenlijk valt de behandeling best mee Vooral achteraf dan want op het moment zelf was ik toch wat zenuwachtig Gelukkig was Murat mijn begeleider steeds in de buurt Een erg aardige man die alles goed uitlegt en je ook geruststelt Hij ging met me mee in de behandelkamer en dat stelde ik erg op prijs Hij vertelde precies wat er gebeurde en dat alleen al leidt de aandacht lekker af Hoewel het ook in no time gebeurd was Kunt u Murat mijn complimenten doorgeven Ik ben sowieso vol complimenten Alles was perfect geregeld Ook in Nederland Maar ook de reis het hotel en alles Perfect dat het hotel naast de kliniek staat

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-hans-harderwijk-26-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive