archive-nl.com » NL » A » ALMACARE.NL

Total: 73

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen – Heidi Swinkels « Alma Care
    rij bij de paspoortcontrole en de taxireis van 2 uur normaal duurt deze reis maar een half uurtje maar het was ramadan kwamen wij aan in een schitterend Istanbul Het hotel was perfect nette kamer mooie badkamer en heel goed ontbijt Het grootste voordeel van dit hotel is natuurlijk dat het direct naast de kliniek lag Er waren ook mensen die na behandeling nog een uur in de taxi moesten alvorens naar bed te kunnen De eerste avond hebben wij ons door een taxi kost daar bijna niets naar Taksim laten brengen In een leuk restaurant hebben wij de echte Turkse keuken geproefd De volgende dag begon het onderzoek om 11 30 uur in de kliniek De arts en zijn duits sprekende verpleegkundige waren vriendelijk en geduldig Ze beantwoorden al je vragen Na te zijn goedgekeurd werd ons gezegd dat we om 18 00 uur aan de beurt waren voor de behandeling Helaas voor maar drie van ons De vierde persoon werd afgekeurd De arts had gezien dat ze een ziekte in haar oog had waardoor laseren een te groot risico was De behandeling op zich stelt niets voor en is zo gebeurd Het is een aparte ervaring waarin je wordt begeleid door de verpleegkundige die ingeval van spanning je handje vast houdt en je geruststellend toespreekt Ik persoonlijk vond dit erg prettig Na de behandeling krijg je de eerste nacontrole Omdat ik het vantevoren uitgereikte formulier niet helemaal goed had gelezen en ik mijn ogen te strak had dicht geknepen ná de behandeling was mijn flapje los geraakt Dit werd ter plekke weer goed gelegd Na terugkomst in de hotelkamer kwam dit echter weer los Na een goede nachtrust met door ziekenhuis uitgereikte slaappil weer naar de kliniek voor nacontrole Ik was gelukkig als eerste aan de beurt en

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-heidi-swinkels.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen – Jacques en Diny « Alma Care
    te noemen en qua prijs ook redelijk voor een hotel Iara Riede van Burik meer referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-jacques-en-diny.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Jan V (Den Haag, 38 jaar) « Alma Care
    meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Jan V Den Haag 38 jaar Ervaringen Jan V Den Haag 38 jaar Bijna een maand geleden gelasikt in het ISH in Istanbul Meer last gehad van de lampen van de OK en de twee dagen erna Van de operatie op zich geen last gehad Wel stress op dat moment omdat je alles ziet gebeuren letterlijk voor je ogen Na mate de weken vorderden merkte ik dat de samenwerking tussen de ogen steeds beter werd en dat het nu bijna perfect is Het focussen gaat onderhand bijna vanzelf qua snelheid Ik merk wel dat hoe meer licht er is hoe scherper ik zie De samenwerking tussen de ogen is nu zo goed als perfect Soms nog wel eens een mindere dag moment met mijn linkeroog maar dat trekt nog wel dit was mijn luie oog vroeger bijna geen last meer van

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-jan-v-den-haag-38-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Johan van Dinter (Bemmel, 45 jaar) « Alma Care
    restaurant in het hotel is echt goed te noemen en qua prijs ook redelijk voor een hotel Iara Riede van Burik meer referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Johan van Dinter Bemmel 45 jaar Ervaringen Johan van Dinter Bemmel 45 jaar Vraag Henk bedankt voor de goede service en begeleiding tijdens de groepsreis van mei 2008 Ik heb de groep en jou als zeer prettig ervaren Ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat en was erg happy op het moment dat ik de tv aanzette en zonder bril TeleTekst kon kijken Wat op dit moment 4 dagen na behandeling nog wel wennen is is het lezen als ik uit bed kom De ogen moeten dan duidelijk eerst wennen Maar dit had je al gezegd omdat ik

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-johan-van-dinter-bemmel-45-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Jolanda S. (Bloemendaal) « Alma Care
    Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Jolanda S Bloemendaal Ervaringen Jolanda S Bloemendaal Omdat ik min 8 had hebben ze gecorrigeerd tot plus 1 maar dat zal in de komende maand terug gaan naar 0 Volgens mij is het nu al een stuk beter en is het hooguit plus een half Overigens ben ik vol lof over alles wat ik heb meegemaakt in Istanboel Het hospital is prima en Murat helpt je om je op je gemak te stellen en spreekt uitstekend engels en duits Ook tijdens de operatie is hij erbij om te vertalen of even te helpen Het hotel is prima en ze zijn erg vriendelijk daar Ik heb een aantal keren gebruik gemaakt van roomservice omdat ik erg moe was voor en na de operatie Uitstekend

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-jolanda-s-bloemendaal.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Josje (Arnhem 34 jaar) « Alma Care
    referenties Wie kan behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-josje-arnhem-34-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Karin van K. (Schijndel, 29 jaar) « Alma Care
    stond mij meteen al erg aan en het contact met Henk de persoon die alles regelt was erg positief Henk is echt bij de mensen betrokken en reageert meteen op vragen en onzekerheden Op 2 mei 2007 vertrok ik met mijn vriend naar Istanbul Ik had twee weken vakantie en we besloten er nog een paar dagen aan vast te plakken zodat we acht dagen weg zouden zijn Toen we aankwamen op het vliegveld in Istanbul zou er een chauffeur klaar staan Die stond er echter niet Na even bellen met Henk belde de chauffeur ons op en zei dat hij vast stond in het verkeer Even later was hij er en bracht ons in een riant busje met airco naar het MIM hotel naast het Istanbul Surgery Hospital De volgende dag moest ik me s morgens om half 9 melden in het ziekenhuis Eerst moest ik een vragenlijst invullen en vervolgens werden alle vooronderzoeken gedaan Dit duurde ongeveer twee en een half uur met wachttijden erbij Alles is perfect geregeld ter plaatse want een Turkse man die goed Engels en Duits spreekt begeleid je daar in alles Hij gaat bij ieder deelonderzoek mee naar binnen en legt uit wat ze doen Na alle onderzoeken kreeg ik te horen dat LASIK bij mij kon Er werd me medegedeeld dat ik al na een kwartier geholpen kon worden Er was me gezegd dat ik tot ongeveer vier uur moest wachten maar ik kon dus al rond 12 uur geholpen worden Ik heb meteen ja gezegd en na een kwartier ging ik de laser behandelkamer in Ik was eigenlijk niet zenuwachtig omdat ik alle vertrouwen in dit ziekenhuis had Eerst werden mijn ogen gedesinfecteerd en daarna kwam er een soort van klem op mijn ogen om ze open te houden Dit doet absoluut geen pijn Er wordt gezegd dat je naar het groene puntje moet blijven kijken Ik heb constant in mijn hoofd herhaald dat ik naar het puntje moest kijken want als je je ogen afwendt stopt de laser automatisch en duurt het al met al langer Van het maken van het flapje voel je niks je ziet wat wazig en de wereld beweegt omdat de dokter aan je oog zit Daarna volgt het laseren Je ziet wat lampjes en het is af en toe zwart Dit duurt niet lang Gelukkig kon ik constant naar het groene lampje blijven kijken Ik heb tijdens de hele behandeling geen pijn gevoeld hooguit wat druk op het oog maar verder totaal niets Na de behandeling moest ik mijn ogen lichtjes dichthouden en kreeg ik een soort zonnebril op Daarna zijn we naar het hotel gegaan en heb ik zo n drie uurtjes op bed gelegen Mijn ogen traanden maar ik voelde dit met de tijd minder worden Ik heb eigenlijk geen pijn gehad Na ongeveer drie uur deed ik mijn ogen open en voelde ik nog steeds geen pijn Het traande af en toe nog lichtjes Ik druppelde mijn ogen en we zijn beneden

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-karin-van-k-schijndel-29-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Linda Klunder (Elburg, 35 jaar) « Alma Care
    aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Linda Klunder Elburg 35 jaar Ervaringen Linda Klunder Elburg 35 jaar hierbij mijn ervaring van het ooglaseren op de mail

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-linda-klunder-elburg-35-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive