archive-nl.com » NL » A » ALMACARE.NL

Total: 73

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen – Marja (Rockanje, 48 jaar) « Alma Care
    in het hotel Woensdag 24 mei om 9 30 gaan de vooronderzoeken beginnen Om 11 00 gesprek met de dokter gehad Moet nu om 13 00 weer terug voor verdere onderzoeken 14 30 ben weer terug op mijn kamer en alle onderzoeken waren goed Om 15 15 moet ik weer terug en om 16 00 gaat het gebeuren Voel me erg op mijn gemak en ben vol vertrouwen Het is zo druk in de kliniek ze hebben zoveel routine ik schat dat ze er 25 per dag laseren Ik zit nu voor de spiegel en zie slecht door al de druppels grote pupillen en een beetje duizelig maar niet erg Zie mezelf nu nog met bril en als ik straks terug kom moet ik mezelf kunnen zien zonder bril Toch nog een merkwaardig idee 16 45 Heb ik dat Is mijn ingreep uitgesteld zit ik daar helemaal geprepareerd en klaar voor de start 1 of 2 uur uitstel nou ja wachten dus maar gelukkig krijg je een kalmeringstablet anders was ik misschien alsnog zenuwachtig geworden Donderdag 8 00 IK KAN ZIEN Ver weg helemaal te gek Dichtbij is nog wel slecht maar dat kan nog wel een maand duren voor dat bijtrekt maar ik schrijf dit nu zonder bril het is wazig maar het gaat Het is allemaal erg meegevallen 2 uur napijn gehad en op de slaappil die we kregen heb ik geslapen als een blok en nu voel ik niets meer Er was brand geweest op de luchthaven en dan zijn alle ziekenhuizen verplicht om alles te staken en beschikbaar te zijn voor eventuele slachtoffers daarom moest ik wachten Ben om 18 00 geholpen en was om 18 15 weer op de hotelkamer zonder bril Wel met mooie veiligheidsbril die kregen we ook nog verder kregen we visolie

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-marja-rockanje-48-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen – Martijn S. (Oostzaan , 38 jaar) « Alma Care
    behandeld worden Hoe betrouwbaar is een ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-martijn-s-oostzaan-38-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Mon H. (Schiedam, 50 jaar) « Alma Care
    Alma Care Contact Home Ervaringen Mon H Schiedam 50 jaar Ervaringen Mon H Schiedam 50 jaar Hier de beloofde foto s genomen met een 5megapixel cameraatje Hopelijk zit er wat leuks bij voor iedereen Ik heb erg genoten geweldigenoten van mijn tripje naar Istanbul Het eerste doel was uiteraard mijn ogen laten bewerken maar ik had niet gedacht dat de groep zo leuk zou zijn Lekker gezellie met elkaar oh en over van alles en nog wat het werk families feestdagen voorkeuren en afkeuren en ga zo maar door en natuurlijk de oogjes Bij mij was alles top tot dinsdag na de ingreep Mijn rechteroog vertoonde een kleine afwijking in scherpte en het zicht was als door een miniscule grijsfilter Beetje verhoogde hartslag jaja lijk wel stoer maar ben het natuurlijk niet want ik vond het toch een tegenvaller Henk gebeld en uitleg gevraagd en gekregen Ik had al een tijdje monovisie R 2 0 en L 2 5 en nu lijkt het erop dat mijn hersenpan nog moet wennen aan het feit dat beide ogen hetzelfde moeten doen Bijkomend voordeel is nu nog wel dat ik geen leesbril nodig heb want ik kan gewoon de krant lezen e d

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-mon-h-schiedam-50-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Paul Jansen (Den Helder, 54 jaar) « Alma Care
    ooglaserbehandeling Waarom Turkije Waarom Alma Care Wat is de prijs meer vragen Contact Aanmelden Onze brochure downloaden Onze brochure aanvragen Prijslijst Veelgestelde vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Paul

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-paul-jansen-den-helder-54-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Peter Gähler (Belfeld, 44 jaar) « Alma Care
    Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Peter Gähler Belfeld 44 jaar Ervaringen Peter Gähler Belfeld 44 jaar Ik heb na lang wikken en wegen 2 jaar en alle klinieken te hebben doorgelicht mijn beslissing genomen De beste resultaten worden in Istanbul gehaald Uiteindelijk kwam ik uit bij de kliniek van dokter Goker en heb mijn beslissing genomen Ik ga naar Istanbul Ik ben met Alma Care vertrokken Vlucht en hotel was goed geregeld Donderdag 3 januari kwamen we aan in Istanbul mijn vrouw en ik We zijn daar ontvangen door Henk Alma Care Wachtende op de anderen zijn we uiteindelijk vertrokken naar het hotel Koffers op de kamer gezet wat op frissen en de stad in Wat eten en drinken niet te laat want s morgens weer vroeg dag Na het onbijt gelijk naar de kliniek 10 meter lopen Super vooronderzoek Toen we daar mee klaar waren zijn we terug naar ons hotel gegaan en hebben daar nog wat gegeten s Middags was het dan zover De laserbehandeling kon beginnen Oogdruppels en GO Spannend maar uiteindelijk viel het reuze mee Daarna terug naar het

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-peter-gahler-belfeld-44-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Peter van V. (Amersfoort): « Alma Care
    vragen Referenties Bel 024 3732829 voor een vrijblijvend persoonlijk advies Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag Wij zijn tot 11 uur s avonds bereikbaar Een gratis brochure kunt u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Peter van V Amersfoort Ervaringen Peter van V Amersfoort In februari van dit jaar ben ik met Alma Care naar Istanbul geweest Ik

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-peter-van-v-amersfoort.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Petra (Utrecht, 43 jaar) « Alma Care
    Petra Utrecht 43 jaar Ervaringen Petra Utrecht 43 jaar Hier zijn mijn ervaringen met het laseren in Istanbul Donderdag 13 oktober 2005 zijn we naar Istanbul gevlogen Op het vliegveld stond een heer te wachten en bracht ons naar het hotel Vrijdagochtend naar het ziekenhuis voor de controles Deze controles duren ongeveer de gehele ochtend Toen zijn we naar het hotel gegaan en hebben daar een heerlijke salade gegeten Om twee uur moesten we weer terug Heel ideaal dat het hotel naast het ziekenhuis staat Eerst werden de ogen schoongemaakt en nu wachten tot je aan de beurt bent Dit is al best spannend In de operatiekamer kreeg je een plastik lapje op je oog daar wordt een gaatje in geknipt Dan komt er een oogklem die je oog wijd open houdt Als je met je oog beweegt stopt het laseren gelijk Als het ooglapje los wordt gemaakt voel je een druk dit is wel een beetje vreemd Daarna zag ik een zwart vlak met een groen lichtje in het midden Het groene lichtje knippert en dan opeens zie je niets meer maar het laseren is nu begonnen Na een paar tellen zag ik rode lampjes en het groene lichtje kwam weer tevoorschijn Dit duurde ook een paar tellen en zag toen twee lichtbundels Daarna voelde ik dat ze het ooglapje terug schoven en er werd een soort pleister opgelegd alles ging eraf en hup mijn andere oog ging onder het mes Het gebeurde wel ontzettend snel maar dat is misschien goed anders maak je je veels te druk Wat ik prettig vond was dat ik met een vriendin ben gegaan Samen hebben we hetzelfde gevoeld en konden hierover praten Ik heb die avond een slaappil genomen en heerlijk geslapen De volgende dag zag ik nog erg mistig in tegenstelling

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-petra-utrecht-43-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen – Piet M. (Hoogeloon. 24 jaar) « Alma Care
    was ook niet echt een optie Ik heb toen een paar jaar zonder hulpmiddel rondgelopen wat natuurlijk ook niet de manier is met een sterkte van 1 25 en 1 Dus toen maar eens gaan zoeken op internet over een laserbehandeling Via de site www ooglasertrefpunt nl viel mijn oog al snel op Alma Care een bemiddelaar tussen Nederland en het Istanbul Surgery Hospital Deze biedt nieuwste technieken aan tegen een lage prijs in vergelijking met Nederland Ook staat Turkije erg goed aangeschreven op het gebied van ooglaser behandeling wat natuurlijk de belangrijkste reden was om voor Alma Care International te kiezen Uit het vooronderzoek bleek dat er niet echt problemen waren behalve dat mijn pupillen vrij groot waren namelijk zo n 7mm Door het gebruik van Wavefront zou dit geen negatieve effecten hebben werd door de arts in Istanbul gemeld En vanaf dat moment kon de procedure dus gestart worden Ik wou zo snel mogelijk geholpen worden en op 10 april zou het dan gaan gebeuren Mijn vriendin ging mee want alleen gaan leek me haast onmogelijk Aangekomen op het vliegveld van Istanbul zou ik opgewacht worden door mijn chauffeur deze was echter nergens te bekennen Ik dacht oh nee dit begint al weer goed Maar na een telefoontje met Alma Care hadden we elkaar toch zo gevonden en werden we naar het MIM hotel gebracht Prachtig hotel met erg vriendelijke medewerkers Het vooronderzoek in het ziekenhuis was zo ongeveer hetzelfde als hier bij de optometrist Ik denk dat ik hier ongeveer 1 5 uur mee kwijt was Daarna terug naar het hotel gegaan zo veel mogelijk proberen te rusten Dit viel niet mee door de zenuwen Om half 3 zou ik geopereerd worden en moest daarom om 2 uur in het ziekenhuis zijn voor pijnstillers en een kalmeringspilletje

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-piet-m-hoogeloon-24-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive