archive-nl.com » NL » A » ALMACARE.NL

Total: 73

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen – Ronald B. (Nieuwegein) « Alma Care
    u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Ronald B Nieuwegein Ervaringen Ronald B Nieuwegein Wat mij betreft is Alma Care een aanrader voor wie zijn of haar ogen wil laten laseren Heb op 15 03 2007 informatie aangevraagd Proces vanaf toen was helder en correct Duidelijke informatie over de reis de begeleiding en de behandeling Omdat ik op korte termijn geholpen wilde worden heb ik gkozen voor de individuele reis Op 28 03 2007 ben ik vertrokken naar Istanbul Beloofd was dat vanaf het vertrek alles geregeld zou zijn Dat is ook echt waargemaakt Van het afhalen van het vliegveld tot en met het terugbrengen naar het vliegveld verliep alles zoals beloofd Ik ben op 29 03 2007 geholpen lasik met wavefront in het Istanbul Surgery Hospital Om 9 uur begonnen met vooronderzoeken en om 15 30 uur gelaserd Daarna direct naar mijn hotelkamer in het naastgelegen Mim hotel Volgens de arts zou ik zo n 2 tot 3 uur na de behandeling last hebben van een brandend gevoel in mij ogen Na die 2 tot 3 uur zou het brandende gevoel snel minder worden Zelfs dit kwam uit

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-ronald-b-nieuwegein.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen – Ulla Weiner (zelfstandig ondernemer, 33 jaar) « Alma Care
    u aanvragen op deze pagina Tekstgroote A A A Home Ooglaseren Kliniek Reismogelijkheden Alma Care Contact Home Ervaringen Ulla Weiner zelfstandig ondernemer 33 jaar Ervaringen Ulla Weiner zelfstandig ondernemer 33 jaar Ik was eind januari met Alma Care in Istanbul en ik heb in het Istanbul Surgery Hospital mijn ogen laten laseren Ik wilde dat eerst laten doen in Nederland maar nadat ik veel onderzoek heb gedaan op het internet kwam ik er achter dat de klinieken in Turkije meer ervaring op dit gebied hebben Op Schiphol ontmoette ik 11 mensen drie meereizende partners en de begeleider van Almacare Het hotel in Istanbul is trouwens erg luxe Het staat naast de kliniek wat ook een geruststellend idee is De volgende ochtend meldden we ons daar en begonnen de uitgebreide vooronderzoeken Ik had 2 5 en een kleine cilinder afwijking dus niet echt een gecompliceerd geval De arts adviseerde mij Lasik met Wavefront te doen en dat wilde ik ook omdat ik gelezen had dat Lasik pijnloos is en snel herstelt De laserbehandeling zelf ging eigenlijk snel De oogklemmen waren vervelend maar ik kon wel goed het groene lampje volgen waarnaar ik moest kijken Als je teveel met je ogen beweegt

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ervaringen-ulla-weiner-zelfstandig-ondernemer-33-jaar.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Wavefront « Alma Care
    behandeling techniek Het Istanbul Surgery Hospital wil dat u met het best mogelijk resultaat huiswaarts keert Vandaar dat voor het toepassen van de Wavefront behandeling geen extra kosten worden berekend Wat is een Wavefront behandeling Officieel goedgekeurd door de FDA de Allegretto Wave Eye Q 400 Hz Deze ooglaser is ontwikkeld door Wavelight de uitvinders van de moderne Wavefront techniek Tijdens het vooronderzoek in het Istanbul Surgery Hospital worden uw ogen uitgebreid gemeten Dit is nodig om de Excimer Laser van de juiste informatie te voorzien De informatie die gedurende deze fase wordt verzameld is doorslaggevend voor een geslaagde behandeling Door middel van een uitgebreide oogscan wordt de topografie van het hoornvlies in kaart gebracht Cornea topografie Dit is de conventionele methode die in het Istanbul Surgery Hospital wordt gecombineerd met de moderne Wavefront behandeling Met Wavefront worden ook de fijnere optische afwijkingen waargenomen die mede bepalend zijn voor het scherp zien Deze afwijkingen of aberraties van de hogere orde worden ook door een bril of lenzen niet volledig gecorrigeerd Dankzij de Wavefront technologie kan de oogarts nu een persoonlijk behandelingsplan opstellen geheel toegesneden op de kleinste kenmerken en afwijkingen van uw oog Een voordeel is dat in vergelijking met een standaardbehandeling er minder weefsel wordt weggelasered en daarbij wordt de kans op neveneffecten bv halo s geminimaliseerd Ook voor mensen met grotere pupillen biedt de Wavefront behandeling een mogelijkheid om weer scherp te zien zonder bril Wavefront wordt ook wel de gepersonaliseerde laserbehandeling genoemd Dankzij de gegevens die de Wavefront techniek in kaart brengt kan de Excimer Laser uw oog zelfs beter perfectioneren dan een bril of een lens ooit zou kunnen doen Het oog wordt in detail optimaal gecorrigeerd terwijl tegelijk minder weefsel hoeft te worden bewerkt Bij Alma Care is de Wavefront behandeling inclusief U betaalt hier

    Original URL path: http://www.almacare.nl/kliniek/wavefront.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ooglaseren, laagste prijs garantie
    in een viersterrenhotel en voor de behandeling bent u welkom in het Istanbul Surgery Hospital een kliniek met een internationale reputatie Waarom wij de prijs zo laag kunnen houden heeft verschillende redenen Zo huren wij geen duur kantoorgebouw en beschikken wij bijvoorbeeld ook niet over een auto van de zaak Verder zijn de loonkosten in Istanbul laag en trekt de kliniek veel cliënten uit Noord Europa waardoor de kosten per behandeling naar beneden gaan Daarbij heeft ook onze vriendschappelijke relatie met de chef arts van de kliniek de bekende Dr Sinan Göker invloed op de prijs Al met al kunnen wij u een laagste prijs garantie bieden Mocht u elders voor ooglaseren een goedkopere aanbieder vinden dan storten wij het verschil direct terug op uw rekening Voorwaarden laagste prijs garantie Uiteraard zijn er wel een aantal voorwaarden Zoals De laagste prijs garantie geldt alleen voor Nederlandse en Belgische aanbieders Het maakt daarbij niet uit of de behandeling plaats vindt in Nederland of in Turkije Het aanbod dient gelijkwaardig te zijn aan de onze Dus inclusief de luxe die wij bieden wat betreft vlucht hotel enzovoorts U dient het goedkopere aanbod aan te kunnen tonen middels een offerte een website of

    Original URL path: http://www.almacare.nl/reismogelijkheden/laagste-prijs-ooglaseren.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Femtosecond, ooglaseren zonder mesje
    een variofocus effect ontstaat Presbyopie Vrijwel iedereen krijgt tussen de 40 en 60 jaar te maken met de leesbril Dit wordt veroorzaakt door slijtage van de spieren die de ooglens aantrekken Het gevolg is dat het zicht dichtbij minder wordt Een leesbril is dan noodzakelijk Supracor voor slechts 2450 00 Euro Voor zichtcorrectie en een gelijktijdige leesbrilcorrectie wordt de nieuwste machine van de Duitse firma Bausch Lomb gebruikt De prijs is uiteraard de laagste in Nederland en is bovendien inclusief reis luchthaven transfers en het verblijf in een luxe 4 sterrenhotel direct naast de kliniek De Technolas P217 Bausch Lomb Kom ik in aanmerking voor Supracor Supracor is op dit moment beschikbaar voor mensen die naast de leesbril ook pluswaarden hebben Deze pluswaarden moeten tussen de 1 00 en 3 00 liggen Daarnaast moet de leesbril een waarde hebben die hoger ligt dan 1 50 De presbyopie moet uiteraard stabiel zijn Dit betekent dat u het afgelopen jaar geen sterkere leesbril heeft moeten kopen De behandeling Een behandeling volgens de Supracor methode is vergelijkbaar met een ooglaserbehandeling inclusief toepassing van de Femtosecond techniek Het duurt dus slechts een minuut of tien Dokter Buket Ayoglu controleert het resultaat van de ooglaser

    Original URL path: http://www.almacare.nl/kliniek/supracor.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive


  • Dank u wel voor het invullen U word nu doorverstuurd naar de home pagina

    Original URL path: http://www.almacare.nl/mail-aanmelden.php (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Het oog « Alma Care
    biedt een ooglaserbehandeling een veilige definitieve oplossing Alma Care Nederland bevrijdt u desgewenst van deze hulpmiddelen in een kliniek met een internationale reputatie U wilt immers geen onnodig risico wanneer het om uw ogen gaat Hoe werkt het oog De werking van het oog is enigszins te vergelijken met een complexe fotocamera De lichtstralen van een object bereiken als eerste het hoornvlies Hier worden de lichtstralen gebroken en verder geleid naar de ooglens Ook de ooglens breekt en buigt de lichtstralen om ze perfect te projecteren op het netvlies Dit netvlies kunt u zien als lichtgevoelige film waarop het beeld dat van buiten komt wordt geprojecteerd Vanaf hier wordt het beeld via de oogzenuw naar de gezichtscentra in de hersenen doorgestuurd Hier worden de beelden van beide ogen gecombineerd en wordt er een betekenis aan gegeven Bij een normaal functionerend oog zorgen het hoornvlies en de lens voor de refractie de breking van het licht waardoor een scherpe projectie van het beeld op het netvlies ontstaat Een afwijking van deze refractie betekent dat de lichtstralen niet op de juiste wijze worden gebroken Een wazig vaag of vervormend beeld is het directe gevolg Oog correctie Om te zorgen dat het beeld

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ooglaseren/het-oog.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive

  • Ooglaseren, het vooronderzoek en de nacontrole in Nederland
    Of dat ook voor u geldt kunt u laten onderzoeken bij een erkend optometrist in Nederland Gekeken wordt dan bijvoorbeeld naar de dikte en de vorm van het hoornvlies de oogdruk de diameter van de pupil de traanfilm enzovoorts Na het ooglaseren kunt u bij deze specialisten uiteraard ook terecht voor de nacontrole s Vooronderzoek in Nederland Om te beoordelen of u ook in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling kunt u in Nederland uw ogen laten onderzoeken De kosten van dit vooronderzoek worden tot een bedrag van 50 00 Euro achteraf door ons vergoed Totaalpakket Wij werken samen met erkende onafhankelijke optometristen aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiek Bedrijven in de volgende plaatsen Amstelveen Beverwijk Breda Groningen Heerlen Hilversum Hoorn Kampen Leeuwarden Nuenen Neem contact met ons op wanneer u vooraf meer zekerheid wilt Wij verwijzen u dan door naar de dichtstbijzijnde mogelijkheid voor het vooronderzoek en de nazorg De adressen en telefoonnummers van deze optometristen vindt u ook in ons informatiepakket Deze kunt u hier aanvragen Vooronderzoek in de ooglaser kliniek Ook in het Istanbul Surgery Hospital vindt eerst een uitgebreid vooronderzoek plaats Door diverse specialisten worden uw ogen nauwkeurig onderzocht Gekeken wordt of u in aanmerking komt

    Original URL path: http://www.almacare.nl/ooglaseren/vooronderzoek.html (2016-02-10)
    Open archived version from archive