archive-nl.com » NL » A » ANVR.NL

Total: 777

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Wat moet ik doen als ik een klacht heb ingediend bij de reisorganisator, maar ik verneem niets van de reisorganisator? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/wat-moet-ik-doen-als-ik-een-klacht-heb-ingediend-bij-de-reisorganisator-maar-ik-verneem-niets-van-de-reisorganisator-312/ (2012-09-11)


  • Kan ik ook namens andere (mede)reizigers een klacht indienen bij de reisorganisator? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/kan-ik-ook-namens-andere-mede-reizigers-een-klacht-indienen-bij-de-reisorganisator-341/ (2012-09-11)


  • Wat is een voorboeking of voorreservering en wat zijn de gevolgen als ik een voorboeking heb gemaakt? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/wat-is-een-voorboeking-of-voorreservering-en-wat-zijn-de-gevolgen-als-ik-een-voorboeking-heb-gemaakt-90/ (2012-09-11)


  • Wie is de verantwoordelijke persoon bij het sluiten, wijzigen of annuleren van de reisovereenkomst als ik met meerdere personen op reis ga? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/wie-is-de-verantwoordelijke-persoon-bij-het-sluiten-wijzigen-of-annuleren-van-de-reisovereenkomst-als-ik-met-meerdere-personen-op-reis-ga-339/ (2012-09-11)


  • Wat is een optie? Geldt er een bepaalde optietermijn? Heb ik als reiziger altijd recht op een optie? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/wat-is-een-optie-geldt-er-een-bepaalde-optietermijn-heb-ik-als-reiziger-altijd-recht-op-een-optie-367/ (2012-09-11)


  • Wat is een aanvraagboeking? Kan ik deze opzeggen? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/wat-is-een-aanvraagboeking-kan-ik-deze-opzeggen-82/ (2012-09-11)


  • Waarom boeken bij een ANVR reisbureau? We geven u 10 redenen! - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/waarom-boeken-bij-een-anvr-reisbureau-we-geven-u-10-redenen-417/ (2012-09-11)


  • Kan ik mijn boeking nog kosteloos annuleren bijvoorbeeld één dag na boeking? - www.anvr.nl

    (No additional info available in detailed archive for this subpage)
    Original URL path: /veelgestelde-vragen/kan-ik-mijn-boeking-nog-kosteloos-annuleren-bijvoorbeeld-een-dag-na-boeking-519/ (2012-09-11)




  •