archive-nl.com » NL » B » BOUWEENPC.NL

Total: 678

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Arctic S113BT bluetooth-speaker review | Bouweenpc
    adapterkabel van Micro USB naar USB om op te laden Een USB lader zelf zit er niet bij De meegeleverde pouch is waterafstotend maar niet volledig waterdicht Aan de drie knoppen die normaal gesproken dienen voor volume down connect en volume up heeft Arctic een aantal handige functies toebedeeld Door de plus of minknop lang ingedrukt te houden kun je een nummer terug of vooruit als er muziek speelt Pauzeren kan met de middelste knop Als je wordt gebeld kun je opnemen en ophangen door de middelste knop kort in te drukken en een oproep afwijzen door middel van een long press Dankzij de ingebouwde microfoon kun je zelfs voice recognition gebruiken als je telefoon die functionaliteit heeft In de praktijk De slogan Don t be fooled by the size is zeker van toepassing het geluid kan hard en lage tonen zijn zo aanwezig dat het apparaatje zou bewegen als de omranding niet van stroef rubber zou zijn Je moet natuurlijk geen wonderen verwachten maar deze speaker klinkt nauwelijks slechter dan een iPod dock van een merk als Logitech dat toch beduidend groter is Het geluid voelde niet verrijkt maar het was zo goed als onmogelijk om met welke muziekstijl dan ook de speakertjes tot geluidsvervorming te verleiden Waar we nog even van schrokken toen we de speaker aansloten op de pc om opgeladen te worden is dat ie ook via enkel USB gebruikt kan worden Dat staat nergens in de handleiding of op de site van Arctic Zowel de speaker als de microfoon komen in je geluidsinstellingen te staan Skype calls en andere nuttige toepassingen werken vlekkeloos Conclusie We zijn echt positief verrast door de Arctic S113BT Het opzetten van een verbinding gaat makkelijk de geluidskwaliteit is een stuk beter dan je door het formaat zou verwachten en de speaker voelt stevig en duurzaam aan Het is alleen een beetje jammer dat je niet aan het apparaat kunt zien hoe vol de accu is maar dat mag de pret niet drukken De adviesprijs bedraagt 50 euro maar in Nederland kun je m bij drie webshops bestellen vanaf 33 euro In Nederland moet Arctic echt nog iets aan z n distributiekanalen doen want in Duitsland is het aanbod wijdverbreid en heb je ook de keuze uit alle beschikbare kleuren zwart wit blauw oranje roze en lichtgroen Voor deze prijs is de S113BT absoluut een Best Buy Pluspunten Verbinding via USB jackkabel Bluetooth of NFC Compact Goed geluid Prijs Voelt stevig aan Pouch meegeleverd Minpunten Geen batterij indicator Weinig verkooppunten in Nederland Arctic S113BT Print PDF Tweet TAGS Arctic bep bluetooth draadloos geluid mobile NFC speakers POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/arctic-s113bt-bluetooth-speaker-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive


  • BitFenix Flo-headset review | Bouweenpc
    want op het geluid zelf heeft BitFenix zeker niet bespaard Er komt tot op hoge volumes een genuanceerd en vol geluid uit De nadruk ligt overduidelijk bij de lage tonen maar veel bas wordt anno 2014 door veel mensen alleen maar als prettig gezien Je kunt de hoofdtelefoon dus niet zelf afstellen waardoor ze als ze nieuw zijn strak om je hoofd zitten Voor lange gamesessies zullen de meeste mensen m dan gewoon niet uithouden maar gelukkig gaat de headset na een paar dagen vanzelf wat comfortabeler zitten In hele drukke stukken muziek is niet alles even goed meer van elkaar te onderscheiden maar een perfect geluid kun je voor dit bedrag ook niet verwachten We zien de Flo vooral als een sterke all rounder geschikt voor gaming én muziek full featured én draagbaar In dit segment is het zeker een goede koop Waar BitFenix nog wel even aan moet werken is de verkrijgbaarheid je kunt de Flo op dit moment kopen bij twee Nederlandse webshops die allebei geen eigen voorraad hebben De vanafprijs is op dit moment 55 30 voor alle kleuren BitFenix Flo Print PDF Tweet TAGS bep BitFenix Flo gaming geluid headset POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor Hardware Info Twitter Een reactie op BitFenix Flo headset review Verlengkabels zegt 11 juli 2014 om 00 52 Een twee meter verlengkabel is niet heel lang Wat ik heb gedaan is een HTC BH S600 gekocht en via bluetooth mn

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/bitfenix-flo-headset-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Zowie Mashu-gamingheadset review | Bouweenpc
    gamen valt ons eigenlijk niet zoveel op Het geluid is goed en neutraal lokalisatie van geluiden uit verschillende richtingen is geen probleem al is het natuurlijk geen surround headset en de koptelefoon zit stevig maar comfortabel op het hoofd Ook voor muziek luisteren en films kijken is de Mashu prima geschikt Toch missen we wat De eerder geteste Orion Pro van ASUS was ook gericht op gamers gaf een vrijwel even goed gelijk en kwam met een USB geluidskaart Daarmee kon je het geluid eenvoudig voller laten klinken meer bas toevoegen en surround sound emuleren Daarvoor moet je bij de Mashu aan de slag met een ingewikkelde equalizer of een losse geluidskaart kopen waar dat soort settings eenvoudig mee in te stellen zijn Ook de ASUS kon je trouwens gebruiken in combinatie met een console door de USB geluidskaart weg te laten maar dan raakte je wel een stukje kabellengte kwijt Zowie heeft met de Mashu een goede headset met prima geluid een degelijke bouwkwaliteit en een comfortabele pasvorm neergezet Voor véél minder dan de 130 euro die je minimaal aan deze Zowie Mashu kwijt bent heb je echter een headset die het minstens net zo goed doet en daar nog extra features aan toevoegt Je moet wel heel erg gecharmeerd zijn van deze headset om niet te gaan voor bijvoorbeeld de ASUS Orion Pro Je kunt de Zowie Mashu gamingheadset bestellen vanaf 129 90 bij CaseKing de Print PDF Tweet TAGS bep gaming headset Mashu review Zowie POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/zowie-mashu-gamingheadset-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • GELID single-sleeved 24-pins-en 6-pins-kabels review | Bouweenpc
    omdat vrijwel alle voeding fabrikanten een andere aansluiting op de voeding zelf gebruiken Het mooist is het natuurlijk als je m achter de moederbord tray aansluit op de kabel die van je voeding komt Je moet wel nog even prutsen om de kabeltjes netjes naast elkaar te laten lopen ze hebben de neiging om door elkaar te gaan maar dan krijg je ook een mooi resultaat Conclusie GELID heeft met deze kabels mooie producten voor in behuizingen met een window en voor casemodders neergezet Ze zien er luxe uit hebben geen foutjes in de afwerking en zijn aantrekkelijk geprijsd Een prima koop als je om het uiterlijk van je hardware geeft De adviesprijzen 6 pins 3 70 8 pins 5 99 24 pins 7 40 Productpagina Print PDF Tweet TAGS ATX bep casemodding gelid kabels pci express POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor Hardware Info Twitter Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren Naam verplicht E mailadres wordt niet gepubliceerd verplicht Site Nieuwsheadlines 15 4 Corsair brengt twee nieuwe 960GB en 480GB SSDs uit 14 4 Nieuw H81 moederbord bij Biostar 14 4 Be Quiet introduceert een nieuwe CPU koeler 12 4 Nvidia Geforce GTX 980 Ti komt uit in september 12 4 Details over de AMD Zen CPU lekken uit 7 1 EVGA toont twee nieuwe GTX 980 videokaarten 6 1 Corsair onthult hun snelste SSD tot nu toe 4 1 MSI kondigt de GTX 970 Gaming

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/gelid-single-sleeved-24-pins-en-6-pins-kabels-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Drie high-end USB 3.0-sticks van Kingston review | Bouweenpc
    Kingston DataTraveler Ultimate 3 0 G3 64GB Kingston DataTraveler HyperX 3 0 64GB Kingston DataTraveler HyperX Predator 512 GB Lezen 150 MB s 225 MB s 240 MB s Schrijven 70 MB s 135 MB s 160 MB s Garantie 5 jaar 5 jaar 5 jaar Benchmarks We hebben vier benchmarks gedraaid waarvan twee theoretische tests en twee praktijktests Daarvoor werd ons standaard testsysteem gebruikt op basis van een ASUS P67 moederbord met USB 3 0 In deze test haalt de HyperX 286 MB s tijdens lezen en 96 MB s bij schrijven waarmee hij de snelste is in deze test Hij wordt wel op de voet gevolgd door de HyperX Predator We zien eenzelfde beeld in CrystalDiskMark maar dit programmaatje test ook snelheden bij kleine bestandjes We zien dat de HyperX Predator daarin uitblinkt vooral bij het schrijven Dat belooft veel goeds voor het schrijven van kleine bestandjes Het tegenovergestelde blijkt het geval In de Skrillex test kopiëren we 206 MP3 tjes van gemiddeld 8 MB maar de übergrote stick blijkt daar drie keer langer over de doen dan de supersnelle HyperX van 64 GB Hij is wel sneller bij het wegschrijven naar een harddisk lezen vanaf de stick de hele collectie is dan in acht seconden overgepompt De laatste benchmark is het kopiëren van een groot ISO bestand Ook hier doet de HyperX Predator het lezen het snelst terwijl de HyperX 3 0 sneller schrijft Conclusie De Kingston DataTraveler HyperX 3 0 64 GB is niet heel duur maar wel supersnel Die stick geven we dan ook graag een Best Tested award Het prijsverschil met de Ultimate stick is volgens ons te klein om de flink lagere prestaties te rechtvaardigen Geen prijs voor die stick dus Ook de HyperX Predator 512 GB belonen we niet met een prijs omdat de write speeds niet altijd de hoogste zijn en Kingston er toch een hoop geld voor vraagt We waarderen het wel dat het merk blijft innoveren in de geheugenmarkt dit soort capaciteiten waren een paar jaar terug ondenkbaar Kingston DataTraveler HyperX 3 0 64 GB Print PDF Tweet TAGS bep geheugen kingston stick usb 3 0 POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor Hardware Info Twitter 2 reacties op Drie high end USB 3 0 sticks van Kingston review iRichard zegt 17 mei 2013 om 16 14 Je kan beter een SSD nemen van 500 GB en dan in een harddiskcase met USB 3 0 doen Ben je goedkoper uit Beantwoorden larsk2009 zegt 17 mei 2013 om 21 18 Daar heb je denk ik gelijk in is idd veel goedkoper De usb is alleen kleiner en hoeft denk ik niet per

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/drie-high-end-usb-3-0-sticks-van-kingston-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • ASUS Orion Pro-gamingheadset review | Bouweenpc
    klinken en voegt wat meer bas toe Het geluid is prima In verschillende games waaronder Battlefield 3 en Crysis 3 gaf de headset een goede geluidsweergave waardoor je duidelijk kon horen van welke kant de kogels kwamen of waar iemand loopt Uiteraard blijft een beoordeling van het geluid subjectief maar het verschil met de flink duurdere Vulcan Pro was eigenlijk niet zo groot Verschillende muziekstijlen zoals dance hardstyle pop rap en dubstep werden keurig gereproduceerd en vooral met de amplifier aan was het luisteren van muziek een genot Toch mist de Orion Pro een aantal features die de Vulcan Pro wel biedt Zo is de microfoon van dat model wat beter en ontbeert de Orion actieve noise cancellation Hij ziet er wel minder lomp uit waardoor muziek luisteren er niet zo raar uit ziet als bij de Vulcan Als je voornamelijk PC gamer bent en misschien af en toe ook wat muziek luistert is de ASUS ROG Orion Pro een prima headset maar heel bijzonder is het product niet Geen award dus maar wel een goeie koop Er is ook een non Pro versie de Orion die zonder de USB geluidskaart wordt geleverd Die kost slechts 61 euro en voor dat geld heb je dan een beste headset Pluspunten Goed geluid Extra geluidskaart met opties voor PC gamers Goedkoper dan Vulcan Pro Minpunten Mist aantal features Vulcan Pro Print PDF Tweet TAGS asus bep headset Orion Pro review POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/asus-orion-pro-gamingheadset-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • ASUS Republic of Gamers Vulcan Pro-headset review | Bouweenpc
    software als TeamSpeak kunt communiceren tijdens het gamen maar als je m niet gebruikt kun je de microfoon zo loshalen Daarnaast krijg je er nog een kabelgeleider en een hoes de headset is opvouwbaar bij In gebruik Ondanks dat het luisteren van muziek er een beetje lomp uitziet door het grote formaat van de hoofdtelefoon startten we met een middagje Spotify Over de gehele linie presteerde de headset redelijk vooral bij de muzieksoorten waarin veel bass is vertegenwoordigd Bij het inschakelen van de amplifier kregen we wel een soort Beats Audio gevoel is dit niet een beetje te veel van het goede De actieve noise cancellation inschakelen zorgde ervoor dat er een deel van de bass wegviel Een racegame is natuurlijk een spel waarin surroundgeluiden goed tot hun recht komen De resultaten waren indrukwekkend de details zijn veel beter hoorbaar Zelfs geluiden die normaal ondergesneeuwd raken zoals het juichen van het publiek kwamen goed tot hun recht In schietspellen viel ons op dat er echt een soort richtingsgevoel in de headset zat Bij geluiden die je normaal nauwelijks opvallen zoals voetstappen kon je vrij exact bepalen waar ze vandaan kwamen Het geluid is niet alleen indrukwekkend maar kan ook redelijk hard voordat het begint te kraken Het draagcomfort was prima Na een tijdje voel je de Vulcan nauwelijks meer op je hoofd zitten In het begin is het even wennen vooral omdat de koptelefoon nogal breed is maar het verschil in geluidskwaliteit tegenover een normaal 2 1 setje is dermate dat dat er zeker tegenop weegt Conclusie De Republic of Gamers Vulcan Pro is een goede headset met veel extra features voor pc gamers zoals de amplifier en de surround modus De geluidsdemping van de oorschelpen zelf is zeer goed maar zodra je de actieve noise cancellation inschakelt valt een deel van de bass weg Als tweede probleempunt komen we de prijs tegen Je hebt al gaming headsets voor een paar tientjes hoewel natuurlijk van een andere klasse Bijzonder is echter de actieve geluidsblokkade een feature die we niet op veel andere gaming headsets terugzien Je moet zelf bepalen of dit de hoge prijs van ruim 100 euro rechtvaardigt Pluspunten Draagcomfort Extra features voor pc gamers Flexibele microfoon Prima prestaties Actieve noice cancellation Minpunten ANC dempt bass Ziet er nogal lomp uit ASUS Republic of Gamers Vulcan Pro Je koopt de ASUS Republic of Gamers Vulcan Pro voor 111 19 bij Azerty nl Print PDF Tweet TAGS bep POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor Hardware Info Twitter Een reactie op ASUS Republic of Gamers Vulcan Pro headset review Romaantje zegt 5 december 2012 om 23 02 Ooit komt er een surround

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/asus-republic-of-gamers-vulcan-pro-headset-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Celluon Magic Cube review | Bouweenpc
    het Specs In de praktijk Extra foto s Video Conclusie Reacties 2 Powered by SEO TOC 1 7 3 Print PDF Pagina s 1 2 3 4 5 6 7 Tweet TAGS bep POSTED IN Randapparatuur casemodding About the author Tomas View all posts by Tomas De passie voor computers van Tomas begon al vroeg toen hij op zijn zevende zijn eerste site lanceerde Eind 2010 werd hij gevraagd om voor Bouweenpc te gaan schrijven als nieuwsposter Hij klom op tot eindredacteur en kondigde in maart 2014 aan dat hij afscheid nam van BEP Sindsdien schrijft hij voor Hardware Info Twitter 2 reacties op Celluon Magic Cube review Ergonomische Muis zegt 18 juni 2012 om 12 02 R Go Tools distribueert de Magic Cube exclusief in Europa sinds augustus 2011 Via verschillende dealerkanalen is het al beschikbaar De reacties zijn erg positief Beantwoorden Ergonomische Muis zegt 3 juli 2012 om 23 42 De Magic cube is naast een toetsenbord te schakelen naar een ergonomische muis Echt super Beantwoorden Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren Naam verplicht E mailadres wordt niet gepubliceerd verplicht Site Nieuwsheadlines 15 4 Corsair brengt twee nieuwe 960GB en 480GB SSDs uit 14 4 Nieuw H81 moederbord bij Biostar 14 4 Be Quiet introduceert een nieuwe CPU koeler 12 4 Nvidia Geforce GTX 980 Ti komt uit in september 12 4 Details over de AMD Zen CPU lekken uit 7 1 EVGA toont twee nieuwe GTX 980 videokaarten 6 1 Corsair onthult hun snelste SSD tot nu toe 4 1 MSI kondigt de GTX 970 Gaming 100ME aan 4 1 Asus geeft gratis moederborden weg 4 1 Experts verwachten gesofisticeerde malware in 2015 Computer kopen 500 1000 1000 Budgetsysteem Prijs 397 55 januari 2015 Direct Bestellen Budget gamesysteem Prijs 405 14 januari 2015

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/reviews/randapparatuur-casemodding-reviews/celluon-magic-cube-review (2015-11-02)
    Open archived version from archive