archive-nl.com » NL » B » BOUWEENPC.NL

Total: 678

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Arctic Home Charger 4500 review | Bouweenpc
    alles tot 100 op te laden bedroeg 1 uur en 30 minuten Ook hebben we een test gedaan met het opladen van USB battery packs Het duurde iets meer dan anderhalf uur voordat een battery pack met een totaal vermogen van 6000mAh volledig opgeladen was Geen slechte prestatie De oplader voelt erg stevig aan en kan wel tegen een stootje Het plastic materiaal voelt totaal niet goedkoop wat je wel zou verwachten Wel is er gekozen voor hoogglanzend zwart Een krasjes zie je hierdoor zeer snel Verbeterpunten zijn er overigens wel Zo zijn de LED lampjes erg fel met name s nachts Ook is de oplader wat aan de grote kant het is niet echt een compact product Het had best wat kleiner mogen zijn Eindoordeel Dit product heeft weinig directe concurrenten Er is immers niet veel vraag naar een oplader met meer USB poorten De LED lampjes zijn met name in het donker zeer fel en het materiaal van de oplader is erg krasgevoelig De oplader voelt wel erg stevig aan en is niet makkelijk kapot te maken Met een prijs van 17 95 is deze oplader toch een tikje aan de dure kant de voor occassionele gebruikers Maar als je een oplader zoekt met meerdere USB poorten én een grote capaciteit is de Home Charger 4500 zijn geld zeker waard De verschillende features komen tegemoet aan de eisen van veeleisende gebruikers die regelmatig meerdere toestellen tegelijkertijd willen opladen Geïnteresseerden kunnen de Arctic Home Charge 4500 hier bestellen Print PDF Tweet TAGS Arctic 4500 Arctic GMBH Home charger oplader smartphone tablet usb charger POSTED IN Behuizingen voedingen Geen categorie Hardware Mobile About the author Hessel View all posts by Hessel Ik ben een 17 jarige computerfanaat die tevens agrariër van beroep is Ik doe HAVO 5 en zit al

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/geen-categorie/arctic-home-charger-4500-review-niet-af (2015-11-02)
    Open archived version from archive


  • Werken met webbased CRM software | Bouweenpc
    de benodigde software zelf downloaden en op je eigen server plaatsen zodat je direct aan de slag kan met het CRM systeem De voordelen van webbased CRM software Als je kiest voor online CRM software profiteer je van enkele voordelen De belangrijkste voordelen van online CRM software zijn de volgende Je kunt altijd en overal gebruik maken van de klantinformatie die in de CRM software wordt opgeslagen Zo ben je niet meer afhankelijk van je locatie maar ook niet meer van werktijden Samenwerken wordt eenvoudiger omdat iedere collega altijd toegang heeft tot de klantinformatie in de software Je beschikt automatisch over de laatste versie van de CRM software omdat updates automatisch worden doorgevoerd De kosten van online CRM software zijn vaak flexibel Wil je uitbreiden dan breid je eenvoudig jouw pakket uit en kun je direct gebruik maken van meer mogelijkheden in de software Een populaire aanbieder van online CRM software is Zoho CRM Deze aanbieder van CRM voor bedrijven biedt de nieuwste online CRM software aan waar jij direct gebruik van kunt maken En omdat alle CRM software van Zoho CRM online software betreft profiteer je bij deze grote aanbieder van alle bovenstaande voordelen van online CRM software Dit betekent dat je effectiever kunt werken beter kunt samenwerken altijd de nieuwste software hebt en bovendien jouw online CRM software altijd kan uitbreiden voor meer CRM mogelijkheden Print PDF Tweet TAGS CRM POSTED IN Software About the author Kristof View all posts by Kristof 3 reacties op Werken met webbased CRM software Maurits de Ruiter zegt 10 april 2015 om 17 48 Linkdumps Beantwoorden Maurits de Ruiter zegt 10 april 2015 om 17 49 Het gaat echt bergafwaarts met deze site Beantwoorden gaat je niks aan zegt 6 mei 2015 om 12 30 Hmmz diverse termen in een pagina gedonderd

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/artikelen/software-artikelen/werken-met-webbased-crm-software (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Voordelen van werken in de cloud | Bouweenpc
    private infrastructuur heeft als grote pré het feit dat de data die opgeslagen ligt in de cloud slechts gebruikt kan worden door een beperkt aantal gebruikers vaak de werknemers van het bedrijf Het is een bepaalde IT structuur waarbij consumenten altijd zelf de controle behouden over de data in de wolk Zodoende wordt de informatie ook niet met andere personen gedeeld De zorgen worden vaak neergelegd bij een derde partij namelijk de leverancier van de IT diensten Dit hoeft overigens niet altijd het geval te zijn de cloud kan ook worden geïnstalleerd aan de hand van een softwarepakket of een aantal verschillende apps Google Apps For Work Goed voorbeeld van een app die valt in de hierboven genoemde categorie is het pakket Google Apps For Work een serie programma s waarmee diverse bedrijfsproblemen eenvoudig worden opgelost Google Apps For Work zorgt ervoor dat gebruikers eenvoudig professionele mails opstellen online hun data opslaan agenda s met elkaar kunnen delen en meer Daarmee ontwikkel je een zekere mate van vrijheid voor jezelf ten slotte kun je op deze manier vanuit meerdere locaties werken Tegelijkertijd behoud je altijd de veiligheid door de ingebouwde beveiliging Je slaat werkbestanden simpelweg op in een soort cloud waarbij je ze vanaf ieder mogelijk apparaat weer kunt gebruiken Voordelen werken in de cloud De voordelen werken in de cloud zijn uiteenlopend en erg veelbelovend Ten eerste wordt de toegang tot de verschillende vormen van bedrijfsdata gereduceerd tot enkel de personen die hierover gaan een besloten kring Daarnaast zijn clouds flexibel en handig in organisaties waar medewerkers niet altijd een vaste plek op kantoor hebben Aan de hand van een cloud werk je altijd en overal met dezelfde documenten bijlagen versturen of diverse versies aanmaken behoort definitief tot de verleden tijd Ook het werken met een CRM systeem kan geheel via de cloud verlopen waardoor je alle klantinformatie altijd direct ter beschikking hebt Daarnaast vereist een cloud weinig onderhoud en is het geheel makkelijk toe te passen op verschillende soorten instanties en organisaties De voordelen cloud zijn eindeloos Print PDF Tweet TAGS cloud POSTED IN Software About the author Kristof View all posts by Kristof Een reactie op Voordelen van werken in de cloud Wij zijn specialist in oordopjes zegt 13 mei 2015 om 17 49 In de cloud is inderdaad voor veel een oplossing Niet voor alles Wij hebben bijvoorbeeld een clouddienst voor automatische backup ingezet en ook via cloudflair een extra boost voor afbeeldingen gecreëerd Cloud diensten zijn handig maar geven ook extra maandelijkse kosten die je met een eenmalige investering niet weer terugziet Beantwoorden Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren Naam verplicht E mailadres wordt niet gepubliceerd verplicht Site Nieuwsheadlines 15 4 Corsair brengt twee nieuwe 960GB en 480GB SSDs uit 14 4 Nieuw H81 moederbord bij Biostar 14 4 Be Quiet introduceert een nieuwe CPU koeler 12 4 Nvidia Geforce GTX 980 Ti komt uit in september 12 4 Details over de AMD Zen CPU lekken uit 7 1 EVGA toont

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/artikelen/software-artikelen/voordelen-van-werken-de-cloud (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Software ontwikkeling en de Scrum Methode | Bouweenpc
    maken van elkaar specialiteiten en een hoge mate van flexibiliteit kan er aan het eind van het proces en prototype worden geleverd aan de klant Wanneer deze tevreden is kan het volledige product worden uitgerold De succesindicatoren van proces De Scrum methodiek is een doorslaand succes in de wereld van software ontwikkeling In de eerste plaats komt dit door de diversiteit van de team die per project wijzigt naarmate de gevraagd expertise verschilt Daarnaast is het opknippen van het gehele project in kleinere scrums een effectieve manier gebleken om snel resultaten te kunnen boeken De voortgang wordt dagelijks bijgehouden door middel van flits vergaderingen Hierbij worden de afzonderlijke teamleden gevraagd wat ze gisteren hebben gedaan wat ze vandaag gaan doen en tegen welke problemen ze aanlopen Op deze manier wordt iedereen vrijgelaten om zijn eigen werk in te vullen maar tegelijkertijd elkaar te ondersteunen bij belemmeringen Het streven naar constante verbetering Elk Scrum traject eindigt met een evaluatie Hierin wordt altijd bepaald welke verbeterpunten er vanuit het proces naar boven zijn gekomen Dit geeft de teamleden de mogelijkheid om dit in een volgend project op een betere manier aan te pakken Hierdoor wordt er gestreefd naar steeds verdergaande perfectionering van deze werkwijze De Scrum methodiek wordt al breed toegepast en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen nog maar verder zal toenemen Print PDF Tweet TAGS scrum POSTED IN Software About the author Kristof View all posts by Kristof Een reactie op Software ontwikkeling en de Scrum Methode Juliette Vandenford zegt 17 augustus 2015 om 14 51 Ik hou van dit boekje http retrospektiven kurzundgut de Beantwoorden Geef een reactie Klik hier om je antwoord te annuleren Naam verplicht E mailadres wordt niet gepubliceerd verplicht Site Nieuwsheadlines 15 4 Corsair brengt twee nieuwe 960GB en 480GB SSDs uit

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/artikelen/software-artikelen/software-ontwikkeling-en-de-scrum-methode (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Windows 7 populairder dan Windows 8…redt Windows 10 de meubelen? | Bouweenpc
    en 3 52 En daarmee is Windows 8 lang niet geworden waar Microsoft op gehoopt had Het scoort in de eerste maanden van 2015 zelfs lager dan Windows XP het besturingssysteem waarvan de ondersteuning in april 2014 ophield te bestaan De mensen die wel langzamerhand van Windows XP overstappen naar een andere systeem kiezen eerder voor Windows 7 dan voor Windows 8 Toch is er zeker hoop voor de vernieuwingen die Microsoft zo graag wil doorvoeren De lancering van Windows 10 wordt immers komende zomer of herfst verwacht En te hopen is dat dit systeem beter in de smaak valt dan Windows 8 Windows 10 de goedmaker voor Windows 8 Het is nog niet 100 zeker wanneer Windows 10 gelanceerd zal worden maar er wordt verwacht dat het nieuwe besturingssysteem van Microsoft in juni officieel zal worden uitgebracht Microsoft zal de software in één keer in 190 landen en 111 talen tegelijkertijd lanceren Microsoft heeft aangegeven dat Windows 10 in het eerste jaar na de release als gratis update beschikbaar zal zijn voor gebruikers van Windows 7 en Windows 8 1 Zelfs mensen met een illegale Windows versie zullen van de gratis update gebruik kunnen maken Ook heeft Microsoft de minimum systeemeisen voor Windows 10 bekendgemaakt Voor mobiele telefoons worden schermen van 3 tot en met 7 99 inch ondersteund Hierbij is een minimum werkgeheugen van 512 MB vereist en een minimum van 4 GB opslag Hierbij geldt een minimale schermresolutie van 800 bij 480 pixels Voor pc s met schermen vanaf 8 inch geldt een minimale schermresulotie van 800 bij 600 pixels Er zal een 32 en 64 bit versie van Windows 10 worden uitgebracht Voor de 32 bit versie geldt een minimum werkgeheugen van 1 GB en 16 GB opslag Voor de 64 bit versie geldt een minimum werkgeheugen van 2 GB en 20 GB opslag In eerdere persconferenties toonde Microsoft al de nieuwe inlogmethodes die bij Windows 10 zullen worden gebruikt Het zal met Windows Hello mogelijk worden om via vingerafdrukscanners en 3d camera s met gezichtsherkenning in te loggen Waar Microsoft bij Windows 8 veel commentaar over heeft gekregen is het ontbreken van een startmenu Met Windows 10 zal het startmenu weer terugkeren maar heeft wel een flinke verandering ondergaan Zo kan het startmenu geheel naar smaak worden ingericht Naast de standaard browser Internet Explorer zal in Windows 10 ook een nieuwe browser onder de voorlopige naam Spartan beschikbaar worden Met Spartan kan er beter worden gecommuniceerd door toetsenbord muis schermaanrakingen en stemcommando s In Spartan wordt het mogelijk om websites van commentaren te voorzien en wordt het ook mogelijk om websites in een leesmodus zonder al te veel opmaak te tonen ICT trainingen Windows 7 populairder dan Windows 8 Jazeker Maar toch is het voornamelijk een persoonlijke voorkeur in welk besturingssysteem je het liefste werkt Om goed te weten welke functies jouw favoriete besturingssysteem allemaal heeft is het handig om een online software cursus te volgen Met zo n cursus ontdek je al snel nieuwe

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/artikelen/software-artikelen/windows-7-populairder-dan-windows-8-redt-windows-10-de-meubelen (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Zijn kortingscodes interessant? | Bouweenpc
    alle actuele verlopen en toekomstige kortingscodes gesorteerd Specifieke componenten zijn vaak in de aanbieding maar dat is meestal om ze extra onder de aandacht te brengen en vaak is er dan geen sprake van een realistische korting Echte aanbiedingen vind je in de outlet of je maakt gebruikt van overkoepelende acties als gratis verzendkosten of korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief De volgende acties zijn interessant voor computerbouwers en komen het meest voor Gratis verzendkosten vaak vanaf een bepaald bedrag Korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief Hoge kortingen in de outlet meestal 10 tot 30 Waar vind je kortingscodes Uiteraard via Google en vaak kom je dan vanzelf op de bekende verzamelsites Als computerbouwer geldt eigenlijk hetzelfde als voor ieder ander In sommige gevallen kun je een kortingscode alleen vinden op een aparte pagina van de webwinkel zelf De nieuwsbrief is de gemakkelijkste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe acties en vaak ontvang je bij inschrijving voor de nieuwsbrief ook een extra korting Hoe werkt een kortingscode In vrijwel alle gevallen vind je een kortingscode via één van de verzamelsites via de nieuwsbrief of binnen een webshop Een kortingscode kun je in het kortingscode invulveld invullen en zal als vanzelf binnen een bestelling verwerkt worden Een kortingscode wordt soms couponcode of promotiecode genoemd Kun je voor een bepaalde webshop geen kortingscode vinden Dan is de kans groot dat deze er ook echt niet is Het heeft weinig zin om door te zoeken de meeste verzamelwebsites zijn uitstekend instaat om alle actuele acties bij elkaar te brengen Kortingscodes werken vaak niet in combinatie met elkaar Je kunt vaak maar één kortingscode tegelijk gebruiken Aanmelden bij een affiliate netwerk voor extra korting Je kunt ook het heft in eigen hand nemen Kortingscode websites profiteren van vergoedingen rond de 5 van het aankoopbedrag op elektronica Wanneer je grootverbruiker bent kan het interessant zijn om je voor een netwerk aan te melden Gebruik netwerken als TradeTracker com Affiliate4You Daisycon Zanox Het is van belang om een website en KVK nummer te hebben wanneer je dit van plan bent Het is niet bij alle affiliate netwerken toegestaan om zelf producten te kopen en van de bijbehorende vergoeding te profiteren Houd hier rekening mee en lees altijd eerst de voorwaarden Conclusie Het gebruik van kortingscodes lijkt een serieuze manier om klanten te werven Koopjesjagers gaan intensief op zoek naar kortingscodes en vinden het prettig als ze deze uiteindelijk weten te vinden Grotere webshops spelen hier voornamelijk op in en daarvan kun jij profiteren Computeronderdelen kun je tegenwoordig kopen bij grotere webshops als MediaMarkt nl of Bol com en deze webshops zijn bij uitstek webshops met leuke acties en aanbiedingen Neem kort de tijd om op zoek te gaan naar relevante kortingen en profiteer Tevens kun je een affiliate netwerk gebruiken om extra korting te ontvangen op talloze producten meestal rond de 5 op elektronica Tip Computerbouwers die producten aankopen bij Azerty kunnen steeds van onze kortingscodes gebruik maken Meer informatie vind je hier

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/artikelen/bouweenpc-gerelateerd-artikelen/zijn-kortingscodes-interessant (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Krijg een accuraat beeld van je internet- en netwerksnelheid | Bouweenpc
    bij grote bestanden is moeilijker dan bij andere testen Je gaat er namelijk van uit dat de server die je de download levert voldoende performant is Vaak is je downloadsnelheid beperkt en is de downloadserver net de beperkende factor Om je internetsnelheid bij het downloaden van grote bestanden te simuleren beschik je over twee mogelijkheden Zo kan je een groot bestand downloaden van een website door middel van een ftp programma Hierbij moet je wel beschikken over een goede hosting of toegang hebben tot een website via ftp De tweede mogelijkheid bestaat uit het downloaden van een groot bestand via een website Verschillende websites hebben grote bestanden ontworpen die uit onzinnige data bestaan maar wel 100 MB of 1 GB groot zijn Deze bestanden zijn ideaal om je downloadsnelheid en de stabiliteit ervan te onderzoeken Hier vind je zo n website Prestaties van het lokale netwerk Tegenvallende prestaties van je internetsnelheid vinden soms hun oorsprong in het lokale netwerk Slechte instellingen en verouderde netwerktoestellen verlagen of beperken je internetsnelheid Om deze component te testen ga je de snelheid tussen toestellen binnen hetzelfde netwerk meten Denk hierbij aan de snelheid tussen twee computers een NAS netwerkschijf of een mediaserver Een programma dat we hiervoor aanraden is DownTester Naast het testen van internetverbindingen roep je met dit programma ook toestellen in je LAN aan Als je bij het testen merkt dat ook de lokale snelheid tegenvalt weet je dat je je lokale infrastructuur moet evalueren Handig aan DownTester is de mogelijkheid om USB sticks te testen Je selecteert een bestand dat je wilt openen of wilt wegschrijven en het programma meet de behaalde snelheden Periodiek testen van je internetsnelheid De bovenstaande testen zijn steeds een momentopname Om een grondige analyse uit te voeren moet je periodiek je internetsnelheid meten Om deze taak te vereenvoudigen gebruiken we Nuria Na de installatie meet Nuria elk uur je internetsnelheid Het programma voert deze test steeds op de achtergrond uit zodat je hier niets van ondervindt Na enkele dagen heb je voldoende data om een representatief beeld van je internetsnelheid te krijgen Naast een pc versie voorziet Nuria ook een versie voor Android Zo test je je internetsnelheid op je smartphone of tablet Het beginpunt voor optimalisaties Zoals we eerder aanhaalden zijn de bekomen resultaten geen eindpunt integendeel Bij het uitvoeren van alle bovenstaande testen verzamel je uitgebreide data over de prestaties van je netwerk en internetverbinding Bestudeer deze informatie nauwkeurig en speur naar zwakke punten in je netwerk Een verouderde router slechte instellingen van je netwerkadapter of een slechte verbinding van je provider zorgen voor een lage internetsnelheid en veel frustraties Laat het niet zo ver komen en maak werk van een goede en stabiele internetsnelheid Print PDF Tweet TAGS bep handleiding internet netwerk testen POSTED IN Handleidingen Tips About the author Daniel View all posts by Daniel Daniel studeert Gezondheid en Leven in Amsterdam maar houdt zich in zijn vrije tijd veel bezig met computers Hij is erg actief op het forum en heeft

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/handleidingen-tips/krijg-een-accuraat-beeld-van-je-internet-en-netwerksnelheid (2015-11-02)
    Open archived version from archive

  • Troubleshoot-handleiding: Mijn pc start niet op! | Bouweenpc
    testen in een andere pc of net bijvoorbeeld een andere voeding in jouw systeem te doen Op die manier kan je kapotte onderdelen op het spoor komen Als je systeem even aangaat maar daarna weer uit of constant aan en uit gaat Vaak gebeurt dit doordat het systeem zichzelf uitschakelt ter beveiliging Controleer of je CPU fan goed is aangesloten Het moederbord zal je pc zonder CPU fan afsluiten om je processor te beschermen Is het geheugen goed geïnstalleerd Check je moederbordhandleiding voor de juiste volgorde als je niet alle sloten vult Probeer op te starten met één reepje en test ze één voor één of leen uit een ander systeem Veel moederborden hebben tegenwoordig diagnostische LED s voor verschillende onderdelen Als de LED van bijvoorbeeld je videokaart rood brandt weet je waar je het probleem moet zoeken In de handleiding van je moederbord staat de betekenis van de lampjes beschreven Als je kast een speakertje heeft en je die via de frontpanelconnectors hebt aangesloten kan die korte en lange piepjes geven In je moederbordhandleiding staat wat deze morsecodes betekenen Voorbeelden van diagnostische LED s op een moederbord Bron LegitReviews en Dragonblogger Als je pc blijft hangen tijdens de POST Dit gebeurt als je BIOS een onherstelbare fout tegenkomt of in een loop terechtkomt Probeer alle USB apparaten los te koppelen of test met een ander toetsenbord Dit kan ook worden veroorzaakt door defecte of incompatibele SATA apparaten harde schijven SSD s optische drives Koppel die los en probeer als dat werkt of een ander opslagmedium het wel doet Operating system can t be found Dit betekent dat er geen besturingssysteem is aangetroffen Installeren van Windows gaat via een dvd of USB stick Stel die optie dan als eerste boot device in via je BIOS Als je Windows al hebt geïnstalleerd en je krijgt deze melding dan is er waarschijnlijk iets mis met je harddisk Controleer of je BIOS m ziet in de SATA config en ervan wordt opgestart in de HDD config moet je bootdisk bovenaan staan Als dat niet zo is check de kabels en of de harde schijf of SSD niet kapot is Als je een harde schijf met een bestaande Windows installatie probeert te gebruiken in een nieuw systeem hebben we slecht nieuws voor je dit kan negen van de tien keer niet Je moet Windows dan opnieuw installeren Bluescreen fout tijdens Windows installatie Het is belangrijk dat je een onaangepaste ISO van Microsoft gebruikt of een officiële DVD Zorg dat je pc niet is overgeklokt tijdens de installatie van Windows Een andere oorzaak die vaak voorkomt is defect geheugen draai een memtest Probleem niet opgelost Onze leden zijn vaak bereid om je te helpen met het oplossen van problemen Maak dan een uitgebreide post op het forum waarin je duidelijk vermeldt wat er misgaat wat er gebeurt en wat je al hebt geprobeerd Mijn pc wil niet booten voldoet absoluut niet Print PDF Tweet TAGS bios bluescreen boot BSOD componenten computer failed handleiding hardware howto

    Original URL path: http://www.bouweenpc.nl/handleidingen-tips/hardware-handleidingen-tips/troubleshoot-handleiding-mijn-pc-start-niet-op (2015-11-02)
    Open archived version from archive