archive-nl.com » NL » C » CREAFORTI.NL

Total: 609

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Review Samsung Galaxy S6: Snel, stijlvol en toonaangevend - Creaforti Telecommunicatie
    met glazen voor en achterkant Het toestel voelt direct steviger en meer solide aan Het oogt ook erg mooi Het glas is van supersterk Gorilla Glas waardoor het minder snel krast en scheuren vertoont Toch is het aan te raden om een hoesje te gebruiken voor deze stijlvolle smartphone Supersnel gebruik De Galaxy S6 is uitgerust met Android 5 0 zowel Samsung als Google heeft gelukkig nagelaten om eigen apps toe te voegen De eigen applicaties werden eigenlijk nooit veel gebruikt en waren eerder ballast dan een waardevolle toevoeging Bij gebruik valt direct op dat het toestel supersnel is De Galaxy S6 is voorzien van een krachtige 64 bit processor en een ruim werkgeheugen van 3 GB Ook bij intensief gebruik van meerdere applicaties tegelijkertijd werd het toestel niet traag De 2550 mAh batterij doorstond het intensieve gebruik goed waardoor het toestel zonder moeite het einde van de dag haalde Zou het toch eerder aan de lader moeten dan laadt het toestel supersnel na tien minuten laden kunt u weer vier uur vooruit in 80 minuten is het toestel volledig opgeladen Nieuw is de mogelijkheid om de toestellen draadloos op te laden Krachtige functies De Galaxy S6 beschikt over een 5 1 inch QHD scherm met een resolutie van 2540 bij 1440 pixels Dit geeft een ongekend hoge pixeldichtheid en unieke kijkervaring De Galaxy S6 edge onderscheidt zich doordat het beeldscherm aan beide zijden gebogen is waardoor een nieuwe gebruikerservaring geboden wordt Daarnaast is er nu ook een vingerafdruksensor toegevoegd wat erg handig kan zijn voor het ontgrendelen van het toestel Hierdoor blijft het afgeschermd van oneigenlijk gebruik waardoor zakelijke e mail en applicaties veilig zijn Deze functionaliteit in combinatie met het grote scherm en de snelheid zorgt ervoor dat Samsung weer een krachtig en kansrijk toestel gelanceerd heeft voor

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/review-samsung-galaxy-s6-snel-stijlvol-en-toonaangevend/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive


  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 3 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 3
    ervaringen Remco Nijhof is mede eigenaar en financieel directeur bij Ter Linden Transport Craning Doetinchem Op de vraag hoe zijn eerste ervaringen met Creaforti waren antwoordde hij overtuigend Tweeduizend euro kostenverlaging per maand dat is wat Creaforti voor ons realiseerde toen we vijf jaar geleden met ze in zee gingen We werkten tot die tijd met Lees verder Hans van den Hudding neemt stokje over als algemeen directeur Creaforti Door Remco Doeve op 13 januari 2015 In Tests en ervaringen Hans van den Hudding is per heden 13 januari 2015 de nieuwe algemeen directeur van Creaforti Telecommunicatie Hij volgt Willem van de Kerkhof op Willem mede oprichter en aandeelhouder blijft verbonden aan Creaforti en richt zich op strategie en bedrijfsontwikkeling Creaforti nog beter maken Hans 45 werkt sinds 1 november 2013 bij Creaforti als commercieel directeur Lees verder Mobile Device Management meer dan alleen veiligheidssoftware Door Marcel Elsinga op 2 december 2014 In Tests en ervaringen Bij Creaforti hebben de medewerkers sinds een aantal jaar de mogelijkheid om zelf hun smartphone of tablet te kiezen Dit noemen we ook wel de Choose Your Own Device CYOD regeling Elke collega krijg een budget van 400 euro en mag zelf zijn smartphone of tablet uitzoeken Door Marcel Elsinga ICT manager bij Creaforti Lees verder De grote gevolgen van de Apple SIM voor de providers Door Remco Doeve op 24 oktober 2014 In Tests en ervaringen Willem van de Kerkhof deelt zijn gedachten over AppleSIM Een techniek dat Apple toepast in de nieuwe iPad modellen Een zogenaamde softsim oplossing dus provider onafhankelijk Welke kansen biedt het de klant Welke bedrijfsmodellen ontstaan er Is er sprake van een gamechanger Afgelopen donderdag liet Apple ons de nieuwe iPads zien Maar het grootste nieuws kwam Lees verder Pagina s 1 2 3 4 5 6 7

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/3/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 4 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 4
    goed wist wat ik ervan moest vinden Ziggo gebruikt de 1 2 miljoen routers van haar eigen klanten als open hotspots Dat is toch tegen de regels Misschien wel tegen de wet Wel handig dat je nu als klant van Ziggo zelfs onderweg Lees verder 4G in NL en 4 andere Europese landen zijn wij duur of niet Door Remco Doeve op 10 juli 2014 In Tests en ervaringen Nederlanders gebruiken veel Wifi in plaats van hun mobiel internet Veel meer dan andere Europeanen Vaak hoor je als reden dat onze databundels zo klein zijn En dat je buiten de bundel veel betaalt Maar lopen wij echt achter op andere Europese landen Ik maakte een rondje langs Denemarken Zweden Duitsland en Italie Denemarken 100 Lees verder Hoe geef je een presentatie met iPad en iPhone Door Remco Doeve op 20 juni 2014 In Tests en ervaringen Als kantoorloze mobiele werker heb ik geen laptop Ik doe alles op mijn iPad Ook presentaties op kantoor of bij een klant Altijd is er wel iemand die vraagt hoe ik dat doe met die iPad en mijn iPhone Bij dezen alle antwoorden Software Apple Keynote Ik gebruik geen PowerPoint maar Apple Keynote Je koopt Lees verder Apple Zakelijk de voordelen van iOS 8 Door Remco Doeve op 3 juni 2014 In Tests en ervaringen Vroeger had elke zakenman een Nokia 6310 En later een BlackBerry Degelijke toestellen lange batterijtijd zag er cool uit De BlackBerry was bovendien veilig En met het toetsenbord kon je makkelijk e mailen Ik kan erover meepraten want ik had een 6310 en een BlackBerry Bold Nokia en BlackBerry werden weggevaagd met name door de iPhone Lees verder Pagina s 1 2 3 4 5 6 7 13 Wij kosten u niks Ervaar hoe uw werk makkelijk en rendabel

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/4/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 5 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 5
    geruime tijd samen in het behartigen van relaties in de zorg KPN Zorg is een gespecialiseerde afdeling binnen KPN In deze blog legt Bart Verlaat KPN uit wat ZorgCloud is en wat het de klant aan mogelijkheden biedt De snelst groeiende post op de overheidsbegroting in Nederland zijn de Lees verder Ik weet alles want ik gebruik Google Door Berna en Irma op 16 april 2014 In Tests en ervaringen In 2013 fietste ik voor de eerste keer Alpe d HuZes en waren mijn ouders als supporters mee Een prima appartement boven op de berg was onze verblijfplaats voor een week Mijn ouders staan bekend als praktische mensen Ze zijn met pre pensioen en gaan meerdere keren per jaar voor langere tijd op vakantie Dat doen ze Lees verder Kun je Wifi netwerken prioriteit geven op je iPhone Door Willem van de Kerkhof op 5 april 2014 In Tests en ervaringen Een probleem waar ik zelf mee zat Ik wil dat mijn iPhone automatisch connect naar Wifi als dat kan om mijn 3G 4G mobiele databundel te ontzien En als er meerdere bekende Wifi netwerken zijn moet de iPhone automatisch het netwerk van mijn voorkeur kiezen Kan dat Het antwoord is nee Je kunt op je iPhone namelijk Lees verder 3 Redenen waarom vast mobiel integratie geld bespaart Door Willem van de Kerkhof op 31 maart 2014 In Tests en ervaringen 3 Redenen waarom vast mobiel integratie geld bespaart Bijna elk bedrijf maakt voor zijn telefonie gebruik van de volgende onderdelen Vaste telefoons Mobiele telefoons Telefooncentrale Vaste internetverbinding Door de jaren heen heeft elk onderdeel zijn eigen contract met eigen tarieven een eigen servicecontract en een eigen leverancier KPN en Vodafone maken veel reclame voor vast Lees verder Pagina s 1 2 3 4 5 6 7 8 13 Wij

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/5/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 6 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 6
    maart 2014 In Tests en ervaringen Wanneer komt die beloofde digitale toekomst nou In 2012 was ik op het Mobile World Congress in Barcelona Dat werkt ongeveer zo Je verdringt je om een glimp op te vangen van de nieuwste Samsung GSX40P II die trots op een blokje wit hout staat met leuke Samsung promodames ernaast Ik dacht je kunt beter thuis Lees verder Waarom paperless office niet papierloos is Door Willem van de Kerkhof op 10 maart 2014 In Tests en ervaringen Er schijnt nog 1 beroepsgroep te zijn die maar niet van het papier afkomt De juristen Tijdens een etentje hoorde ik dat een Arnhems advocatenkantoor 4 juristen maandelijks bijna 2 keer zoveel print als telecomleverancier Creaforti 48 medewerkers Ongelooflijk toch Juristen en mensen die veel met juristen samenwerken kunnen hier stoppen met lezen omdat de Lees verder Creaforti bestaat vandaag precies 10 jaar Door Remco Doeve op 3 maart 2014 In Tests en ervaringen Vandaag 3 maart 2014 is het dan echt zover Creaforti bestaat op de kop af 10 jaar En daar zijn met z n allen uiteraard bijzonder trots op In de komende 10 maanden gaan we samen met onze relaties dit jubileum op verschillende manieren vieren Op kantoor ontving elke collega een goed gevulde goodie bag met Lees verder Creaforti terug van nooit weggeweest Door Berna en Irma op 3 maart 2014 In Tests en ervaringen Wat heb ik dat gemist Ooit zo n 2 jaar geleden besloten we in al onze wijsheid dat we wel erg vaak overal aanwezig waren met onze roze stropdassen Dat kostte naast veel tijd ook het nodige marketing budget Aangezien ik mij meer met de achterkant van de organisatie ging bemoeien marketing en communicatie was het niet Lees verder Pagina s 1 2 3 4 5 6 7

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/6/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 7 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 7
    17 februari 2014 In Tests en ervaringen Massa kassa Zowel voor verkopers als voor inkopers Alleen is in zakelijke telefonie de massa niet vanzelfsprekend meer kassa Soms heeft collectief inkopen zin en levert het enorme besparingen op in tijd en geld Toch zie ik steeds meer dat zakelijke telefonie een soort maatwerkproduct van standaard bouwstenen wordt En da s niet te bundelen Lees verder 3G of 4G Traag mobiel internet nog altijd beter dan geen internet Door Willem van de Kerkhof op 10 februari 2014 In Tests en ervaringen Uitgelegd aan inkopers wat is het verschil tussen 3G en 4G Plus inkooptips voor zakelijke klanten Telecomproviders adverteren er graag op los Mobiel internet nu 10 x zo snel als je kabelverbinding thuis Voor inkopers van zakelijke telefonie is het puzzelen Zeker als ze nieuw zijn met het product of dat het alweer twee jaar Lees verder Samsung Galaxy Note 3 review Door Berna en Irma op 27 januari 2014 In Tests en ervaringen Bron Connexie Samsung Galaxy Note 3 Met de Samsung Galaxy Note 3 heeft Samsung dit jaar een duidelijk vlaggenschipmodel dat leidinggevend is voor de phabletmarkt Telecomvakblad Connexie bekeek het 5 7 inch grote Android toestel nader Uitrusting De Samsung Galaxy Note 3 is met een 5 7 inch display weer groter dan de originele Galaxy Note 5 3 inch Lees verder Service is meer dan een cliché Door Sanne Souisa op 30 december 2013 In Tests en ervaringen Dagelijks ben ik samen met mijn collega s bezig met het verlenen van diensten ontzorgen faciliteren ondersteunen of hoe je al die werkzaamheden ook wilt noemen Een hele mond vol maar het komt op hetzelfde neer service Dienstverlening wordt door Wikipedia gedefinieerd als hulp die een persoon of onderneming biedt aan het publiek Mooie definitie en leuk Lees verder

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/7/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Tests en ervaringen Archives - Pagina 13 van 13 - Creaforti Telecommunicatie | Page 13
    in je navigatie Door creaforti telecommunicatie op 16 mei 2012 In Tests en ervaringen TomTom voor de iPhone iPad is nu alweer een tijdje beschikbaar in de Nederlandse App Store Sinds begin april is er een nieuwe versie de 1 10 Deze app is weer met verschillende kaarten varianten te krijgen denk hierbij aan de Benelux en West Europa Creaforti schudt NVD wakker Door Remco Doeve op 23 november 2011 Tests en ervaringen Creaforti schudt Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen wakker Door een zeer gewaardeerde klant zijn Remco Doeve en Nan van Grootel gevraagd hun visie te geven op Het Nieuwe Werken specifiek toegespitst op de functie van Directiesecretaresse Pagina s 1 6 7 8 9 10 11 12 13 Wij kosten u niks Ervaar hoe uw werk makkelijk en rendabel wordt door Creaforti aan het werk te zetten Dat kost u niks vaak kan een simpele factuurcheck er al voor zorgen dat u flink bespaart Ook kijken we graag kostenloos naar de mogelijkheden van vast mobiel koppelingen of glasvezel Zet ons aan het werk Contact Creaforti telecommunicatie Bakenhofweg 30 6833 HD Arnhem Tel 026 3245200 Fax 026 3245201 info creaforti nl Volg ons Vind ons leuk Volg ons Connect Youtube

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/tests-en-ervaringen/page/13/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive

  • Nieuws en trends Archives - Pagina 3 van 50 - Creaforti Telecommunicatie | Page 3
    Nieuws en trends Aan het einde van ieder kalenderjaar bedanken we graag onze relaties voor de prettige samenwerking Dit doen we graag op een ludieke manier Al jaren gaat het geld voor eindejaarsgeschenken naar een goed doel Het liefst naar een organisatie die een band heeft met een zakenrelatie of met een medewerker Deze keer was de keuze Lees verder Bellen via internet blijft flink toenemen Daniël vertelt waarom Door creaforti telecommunicatie op 13 mei 2015 In Nieuws en trends Bellen via internet VoIP Voice over IP biedt bedrijven veel voordelen Met name grote organisaties rusten al een groot aandeel van de werkplekken uit met deze aantrekkelijke manier van bellen Recent onderzoek van Conclusr Research toont zelfs dat 93 procent van bedrijven met meer dan 500 werknemers al gebruikmaakt van IP telefonie Het onderzoek toont in alle Lees verder Lumia 640 en Lumia 640 XL nu verkrijgbaar Door creaforti telecommunicatie op 12 mei 2015 In Nieuws en trends Microsoft heeft de eerder aangekondigde Lumia 640 en Lumia 640 XL gelanceerd in Nederland Beide modellen zijn een uitermate geschikt alternatief voor zakelijke gebruikers aangezien beide toestellen voorzien zijn van 4G en krachtige specificaties Verder profiteert u van vertrouwde Office applicaties als Word Excel en PowerPoint Past volledig binnen een Microsoft omgeving Vanzelfsprekend integreren de Lumia smartphones uitermate Lees verder Creaforti versterkt managementteam met Daniel Fischer Door creaforti telecommunicatie op 8 mei 2015 In Nieuws en trends Sinds 1 mei is Daniel Fischer de nieuwe commercieel manager bij Creaforti Telecommunicatie in Arnhem Hij is aangetrokken om het verkoopteam verder te professionaliseren De focus ligt hierbij op het waarmaken van de klantverwachting in een sterk veranderende markt Fischer volgt Hans van den Hudding op die eerder dit jaar als algemeen directeur aan de Lees verder Pagina s 1 2 3 4 5 6

    Original URL path: http://www.creaforti.nl/category/nieuws-en-trends/page/3/ (2015-06-23)
    Open archived version from archive



  •