archive-nl.com » NL » D » DEGESCHILLENCOMMISSIE.NL

Total: 284

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht? | De Geschillencommissie
    ondernemer Een zakelijke klacht is een klacht tussen twee ondernemers De SGC Stichting Geschillencommissie Consumenten behandelt de klachten tussen consument en ondernemer de SGB Stichting Geschillencommissie Bedrijven de klachten tussen ondernemers Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Moet ik de ondernemer melden dat ik een klacht bij De Geschillencommissie indien Moet ik de ondernemer melden dat ik een klacht bij De Geschillencommissie indien Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/wat-is-een-consumentenklacht-en-wat-is-een-zakelijke-klacht/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • Melden bij ondernemer dat consument klacht indient bij De Geschillencommissie | De Geschillencommissie
    klacht heeft ingediend bij De Geschillencommissie De Geschillencommissie vraagt de ondernemer zijn haar mening over de klacht te geven N B Voordat u uw klacht indient bij de Geschillencommissie moet u de klacht besproken hebben met de ondernemer of leverancier Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/melden-bij-ondernemer-dat-consument-klacht-indient-bij-de-geschillencommissie/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Is klagen per mail ook schriftelijk klagen? | De Geschillencommissie
    klaag bij een ondernemer wordt dit dan ook als schriftelijk klagen gezien Ja klagen per e mail is ook schriftelijk klagen Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/is-klagen-per-mail-ook-schriftelijk-klagen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Waar kan ik de jaarverslagen van De Geschillencommissie vinden? | De Geschillencommissie
    vinden De Geschillencommissie brengt elk jaar een jaarverslag uit voor de Geschillencommissies voor Consumenten SGC en Zakelijke Geschillencommissies SGB U kunt de jaarverslagen downloaden Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/waar-kan-ik-de-jaarverslagen-van-de-geschillencommissie-vinden/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Hoe kan ik mij laten vertegenwoordigen door iemand anders | De Geschillencommissie
    beslissen dat u een vervanger inschakelt ook als de klacht al is ingediend Als u zelf weer contactpersoon wilt zijn laat u De Geschillencommissie schriftelijk weten dat uw contactpersoon u niet langer vervangt Vanaf dat moment krijgt u zelf weer alle post toegestuurd en voert u zelf alle acties uit U kunt dit schriftelijk doorgeven via het Contactformulier of stuur een brief naar De Geschillencommissie Postbus 90600 2509 LP Den Haag Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/hoe-kan-ik-mij-laten-vertegenwoordigen-door-iemand-anders/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kan ik ook een fax sturen naar De Geschillencommissie? | De Geschillencommissie
    kunt documenten zelf ook toevoegen aan uw Digitaal Dossier Dit kunt u doen door in te loggen Daar heeft u de optie Document toevoegen Na het toevoegen duurt het even voordat deze documenten terug zijn te vinden Let op U en de andere partij hebben samen één dossier Het toevoegen van een document betekent dat dit ook te zien is voor de andere partij Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/kan-ik-ook-een-fax-sturen-naar-de-geschillencommissie/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden. Wat kan ik doen? | De Geschillencommissie
    U kunt contact met ons opnemen Telefonisch op 070 310 53 10 maandag t m vrijdag van 9 00 17 00u U kunt uw vraag ook via het contactformulier aan ons stellen Gerelateerde vragen Wat kost de behandeling van een klacht Wat kost de behandeling van een klacht Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Waarom zou ik de klacht door de Geschillencommissie laten behandelen Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/algemene-vragen/ik-kan-het-antwoord-op-mijn-vraag-niet-vinden-wat-kan-ik-doen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Bij welke commissie moet ik mijn klacht indienen? | De Geschillencommissie
    dienst of het product Per onderwerp staan de mogelijke commissies die een klacht over dat onderwerp behandelen genoemd Kijk in de Algemene voorwaarden of de Klachtenregeling van de ondernemer of en bij welke Geschillencommissie de ondernemer is aangesloten Dat is de commissie waar u uw klacht kunt indienen U kunt ook contact met ons opnemen dan zoeken wij het voor u uit Gerelateerde vragen Heb ik een advocaat nodig Heb ik een advocaat nodig Heb ik een gegronde klacht Heb ik een gegronde klacht Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten De andere partij wil de zaak alsnog samen oplossen Is het verstandig dit voorstel te accepteren De andere partij wil de zaak alsnog samen oplossen Is het verstandig dit voorstel te accepteren Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/klacht-indienen/bij-welke-commissie-moet-ik-mijn-klacht-indienen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •