archive-nl.com » NL » D » DEGESCHILLENCOMMISSIE.NL

Total: 284

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten? | De Geschillencommissie
    De meeste geschillencommissies betalen de kosten die u betaald heeft voor het behandelen van de klacht niet aan u terug Dit is terug te vinden in de brochure van de betreffende geschillencommissie Lees meer over Onderling oplossen Is de klacht nog niet definitief in behandeling genomen Dan kunt u zelf beslissen dat u wilt stoppen De andere partij hoeft dan niets te doen Gerelateerde vragen Bij welke commissie moet ik mijn klacht indienen Bij welke commissie moet ik mijn klacht indienen Heb ik een advocaat nodig Heb ik een advocaat nodig Heb ik een gegronde klacht Heb ik een gegronde klacht De andere partij wil de zaak alsnog samen oplossen Is het verstandig dit voorstel te accepteren De andere partij wil de zaak alsnog samen oplossen Is het verstandig dit voorstel te accepteren Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/klacht-indienen/kan-ik-de-behandeling-van-een-klacht-nog-stopzetten/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • Kan ik een klacht per e-mail indienen? | De Geschillencommissie
    kunt geen e mail sturen om uw klacht in te dienen U kunt uw klacht wel online via ons digitale loket en schriftelijk indienen Schriftelijk indienen kan door het vragenformulier van de betreffende geschillencommissie te downloaden en in te vullen en per post aan ons toe te sturen Gerelateerde vragen Bij welke commissie moet ik mijn klacht indienen Bij welke commissie moet ik mijn klacht indienen Heb ik een advocaat nodig Heb ik een advocaat nodig Heb ik een gegronde klacht Heb ik een gegronde klacht Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten Bekijk meer Was deze informatie nuttig Waarom vindt u deze informatie niet nuttig CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/faq/klacht-indienen/kan-ik-een-klacht-per-e-mail-indienen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Vragen | De Geschillencommissie
    Zitting Na de uitspraak Over de organisatie Registreren Zoeken Vragen Resultaten 39 Wat kost de behandeling van een klacht voor een ondernemer Algemene vragen Wat is een consumentenklacht en wat is een zakelijke klacht Algemene vragen Als ik per e mail klaag bij een ondernemer wordt dit dan ook als schriftelijk klagen gezien Algemene vragen Waar kan ik de jaarverslagen van De Geschillencommissie vinden Algemene vragen Hoe kan ik mij laten vertegenwoordigen door iemand anders Algemene vragen Kan ik ook een fax sturen naar De Geschillencommissie Algemene vragen Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden Wat kan ik doen Algemene vragen Heb ik een gegronde klacht Klacht indienen Kan ik de behandeling van een klacht nog stopzetten Klacht indienen Kan ik een klacht per e mail indienen Klacht indienen Previous 1 2 3 4 Next CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/vragen/?p=1 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Vragen | De Geschillencommissie
    indienen klacht Digitale dossier Geld innen afsluiting Zitting Na de uitspraak Over de organisatie Registreren Zoeken Vragen Resultaten 39 Kan ik ook een klacht indienen tegen mijn klant Klacht indienen Wanneer kan ik een klacht indienen over een vereniging Klacht indienen Ik heb een zakelijke klacht Kan ik deze indienen Klacht indienen Kan iemand anders mij vertegenwoordigen Klacht indienen Hoe werkt De Geschillencommissie Klacht indienen Welke zakelijke commissies zijn er Klacht indienen Wat is het IBAN nummer van de Geschillencommissie Klacht indienen Hoe lang duurt een procedure bij De Geschillencommissie Termijnen indienen klacht Gelden er termijnen voor het indienen van een klacht Termijnen indienen klacht De termijn voor het indienen van de klacht is voorbij Kan ik de klacht alsnog indienen Termijnen indienen klacht Previous 1 2 3 4 Next CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/vragen/?p=2 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Vragen | De Geschillencommissie
    Categorie Algemene vragen Klacht indienen Termijnen indienen klacht Digitale dossier Geld innen afsluiting Zitting Na de uitspraak Over de organisatie Registreren Zoeken Vragen Resultaten 39 Hoe kan ik documenten toevoegen aan mijn dossier Digitale dossier Tot wanneer mag ik documenten aan het dossier toevoegen Digitale dossier Ik kan de documenten die ik online heb toegevoegd niet terugzien Digitale dossier Wat zijn de voordelen van het online dossier Digitale dossier Hoe kan ik documenten toevoegen aan mijn online dossier Digitale dossier Kan mijn zitting verplaatst worden Zitting Ben ik verplicht om naar de zitting te komen Zitting Mag ik iemand meenemen naar de zitting Zitting Waar vindt de zitting plaats Zitting Kan ik de klant nog een schikkingsvoorstel doen Zitting Previous 1 2 3 4 Next CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/vragen/?p=3 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Vragen | De Geschillencommissie
    Trefwoord category Categorie Algemene vragen Klacht indienen Termijnen indienen klacht Digitale dossier Geld innen afsluiting Zitting Na de uitspraak Over de organisatie Registreren Zoeken Vragen Resultaten 39 Wat kan ik doen als ik het niet eens ben met de uitspraak Na de uitspraak De schikking of uitspraak wordt niet nagekomen Wat kan ik doen Na de uitspraak Hoe wordt een nieuwe geschillencommissie opgericht Over de organisatie Is een geschillencommissie wel onafhankelijk en onpartijdig Over de organisatie Hoe werkt De Geschillencommissie Over de organisatie Geeft De Geschillencommissie juridisch advies Over de organisatie Hoe registreer ik een in het buitenland gevestigde onderneming Registreren Waarom zou ik mij registreren Registreren Hoe kan ik mij aansluiten bij de Geschillencommissie Registreren Previous 1 2 3 4 Next CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De commissies Meer over de commissies Brancheorganisaties Nieuws Publicaties Inloggen CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/vragen/?p=4 (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Advocatuur | De Geschillencommissie
    te sturen naar kga advocatenorde nl of bel 070 335 35 35 CONTACTGEGEVENS De Geschillencommissie Postadres Postbus 90600 2509 LP Den Haag Bel 070 310 53 10 Maandag t m vrijdag 9 00 17 00 uur VOOR CONSUMENTEN Klacht indienen Onderwerpen Uitsprakenoverzicht Uitspraken van de maand Vragen Adressen ondernemers VOOR ONDERNEMERS Klacht indienen Klacht ontvangen Zakelijke commissies Uitsprakenoverzicht Vragen Adressen ondernemers Registreren als ondernemer OVER ONS Over de organisatie De

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/registreren/advocatuur/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Kinderopvang en peuterspeelzalen | De Geschillencommissie
    op Er verschijnt een popup scherm met het resultaat U kunt deze overnemen door op OK te klikken De procedure wijst zich verder vanzelf Jaarlijkse bijdrage Als houder betaalt u een jaarlijkse bijdrage deze is gebaseerd op het aantal geregistreerde kindplaatsen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen LRKP Bij gastouderopvang geldt het aantal gastouders dat bij een gastouderbureau is aangesloten per 1 oktober 2015 Een houder die na deze peildatum start met een kinderopvang peuterspeelzaal of gastouderbureau wordt de jaarlijkse bijdrage gebaseerd op het aantal kindplaatsen aangesloten gastouders dat het LRKP bij aanmelding van de houder voor registratie vermeldt Vermeldt het LRKP nog geen opgave dan dient de houder deze rechtstreeks aan ons te verschaffen om registratie en vaststelling van het verschuldigde bedrag mogelijk te maken Een houder die bij de start nog geen kindplaatsen aangesloten gastouders heeft wordt ingedeeld in het laagste tarief Bekijk de staffel Kinderopvang en Peuterspeelzalen pdf bestand Nadat wij uw digitale registratie hebben ontvangen sturen wij u binnen vijf werkdagen de factuur met de jaarlijkse bijdrage Zodra u deze heeft voldaan voltooien wij uw registratie en krijgt u van ons een bewijs van aansluiting toegezonden Bekijk het reglement van de Geschillencommissie Kinderopvang en peuterspeelzalen Uitwisseling gegevens Periodiek wordt aan DUO een opgave verstrekt van de houders die zich bij De Geschillencommissie hebben geregistreerd In het LRKP wordt door DUO de aansluiting bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen vermeld bij de gegevens van de kinderopvanginstelling De toezichthouder de GGD en de gemeente als handhavende instantie maken gebruik van deze gegevens Het is daarom belangrijk dat u mutaties in gegevens die u aan ons verstrekt ten behoeve van uw registratie zo snel mogelijk aan ons doorgeeft via registrant degeschillencommissie nl Vragen en contact Heeft u nog vragen neemt u dan contact op tijdens werkdagen met het

    Original URL path: https://www.degeschillencommissie.nl/ondernemers/registreren/kinderopvang-en-peuterspeelzalen/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •