archive-nl.com » NL » D » DESCENTRUM.NL

Total: 336

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Meld gezondheidsklachten
    niet overslaan en je moet hier iets invullen anders kun je de melding niet afmaken Een voorbeeld van zo n verplichte vraag is de begindatum van het optreden van de melding Het invullen van het jaartal is hier verplicht Probeer zo goed mogelijk te bedenken wat het jaar was waarin de klacht duidelijk werd Als je dit niet zeker weet maak dan een zo goed mogelijke schatting Anders kom je niet verder met het formulier Heb je hier advies bij nodig neem dan gerust contact op met het DES Centrum via telefoon of e mail De naam van het verdachte geneesmiddel is DIETHYLSTILBESTROL Als je de eerste drie letters typt krijg je dit woord als keuzemogelijkheid Startdatum geneesmiddel is het jaar waarin de zwangerschap begon Bij de vraag Hoe gebruikt u het geneesmiddel selecteer je als DES moeder de manier waarop je het middel kreeg toegediend Ben je DES dochter of DES zoon dan kies je andere toedieningsweg en dan via placenta Het wijst zich hopelijk vanzelf Alvast bedankt voor de melding Zijn er toch nog vragen of lukt het niet laat het ons a j b even weten via voorlichting descentrum nl Wil je een gezondheidsklacht melden over DES

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/formulier.php?nav=62&font=groter (2016-01-09)
    Open archived version from archive


  • Meld gezondheidsklachten
    delen Of ben je enthousiast over een van onze projecten en wil je dat graag financieel stimuleren Dan is een gift via Ideal de ideale manier om dat te doen Je vult het onderstaande formulier in en je wordt doorgelinkt naar internetbankieren En je maakt ons enorm gelukkig Wil je meer weten over de verschillende manieren van doneren aan het DES Centrum Dan kun je hier meer informatie vinden Digitaal

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/doneer.php?nav=62 (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • DesCentrum
    Uitgelogd DESENDOKTER Registreren Naam E mailadres Wachtwoord Herhaal wachtwoord verplicht invulveld

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/desendokter/registreren.php (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • DesCentrum
    Uitgelogd DESENDOKTER Wachtwoord vergeten Vul hieronder uw e mail adres in Het nieuwe wachtwoord krijgt u toegestuurd E mailadres verplicht invulveld

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/desendokter/wachtwoord-vergeten.php (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling
    vroeggeboorteregeling Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling De Vaststellingsovereenkomst van 11 december 2013 Op 11 december 2013 hebben het DES Centrum de farmaceutische bedrijven en de verzekeraars van die bedrijven een officiële overeenkomst gesloten Zij hebben daarin vastgelegd hoe de regeling eruit ziet Download hier de Vaststellingsovereenkomst en de bijlagen Het DES Rapport Officieel heet dat document DES RAPPORT inzake de grondslagen van een uitkeringsregeling voor te vroeg geboren kinderen van DES dochters In

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C130-kleiner-Vaststellingsovereenkomst-vroeggeboorteregeling.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling
    vroeggeboorteregeling Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling De Vaststellingsovereenkomst van 11 december 2013 Op 11 december 2013 hebben het DES Centrum de farmaceutische bedrijven en de verzekeraars van die bedrijven een officiële overeenkomst gesloten Zij hebben daarin vastgelegd hoe de regeling eruit ziet Download hier de Vaststellingsovereenkomst en de bijlagen Het DES Rapport Officieel heet dat document DES RAPPORT inzake de grondslagen van een uitkeringsregeling voor te vroeg geboren kinderen van DES dochters In

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C130-normaal-Vaststellingsovereenkomst-vroeggeboorteregeling.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling
    vroeggeboorteregeling Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling De Vaststellingsovereenkomst van 11 december 2013 Op 11 december 2013 hebben het DES Centrum de farmaceutische bedrijven en de verzekeraars van die bedrijven een officiële overeenkomst gesloten Zij hebben daarin vastgelegd hoe de regeling eruit ziet Download hier de Vaststellingsovereenkomst en de bijlagen Het DES Rapport Officieel heet dat document DES RAPPORT inzake de grondslagen van een uitkeringsregeling voor te vroeg geboren kinderen van DES dochters In

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C130-groter-Vaststellingsovereenkomst-vroeggeboorteregeling.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • Vaststellingsovereenkomst vroeggeboorteregeling
    Heb je een leuke financiële meevaller en wil je ons daarin laten delen Of ben je enthousiast over een van onze projecten en wil je dat graag financieel stimuleren Dan is een gift via Ideal de ideale manier om dat te doen Je vult het onderstaande formulier in en je wordt doorgelinkt naar internetbankieren En je maakt ons enorm gelukkig Wil je meer weten over de verschillende manieren van doneren

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/doneer.php?nav=130 (2016-01-09)
    Open archived version from archive