archive-nl.com » NL » D » DESCENTRUM.NL

Total: 336

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen delen
    door het onderstaande formulier in te vullen en je eigen verhaal als word bestand toe te voegen Wij zullen jouw verhaal dan op de website plaatsen en bij eventuele vragen contact met je opnemen Naam E mail Datum Mijn verhaal maximaal 128 MB Opmerkingen Type de tekst over Klik hier als u de tekst niet kunt lezen Velden met een zijn verplicht Vragen Bel 030 2518339 meer informatie Doneer nu

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/formulier.php?nav=40 (2016-01-09)
    Open archived version from archive


  • Het verhaal van...
    Marja Corrie Bernadette Suzy Olinda Jeannette en Tonny Gerda Francis Cunera Marlies Marriët Annet Randi Anna Elaine Stien Janneke Marijke Saskia Wilma Hella en Dory Carina Fleur Joke Jozine Franka Lucia Ervaringen delen U bent hier Home Actueel Agenda Reactie op agenda U heeft niet alle verplichte velden ingevuld Keer terug Vragen Bel 030 2518339 meer informatie Deel deze pagina deel via email medicijn moeder DES campagne dochter hormoon DES

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/message_content.php?nav=67&melding=verlpicht (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • nieuws
    kunnen worden DES dochters met een te vroeg geboren kind kunnen het DES Centrum laten weten dat zij op de hoogte gehouden willen worden over de vorderingen in de totstandkoming van de nieuwe regeling Afgelopen weekend heeft het DES Centrum hierover een brief gestuurd aan alle DES dochters die bij het DES Centrum bekend zijn U kunt de brief hier lezen Heeft u na het lezen van de brief nog

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C2-N93-G-Kwaliteitscriteria-voor-DES-dochters-nu-online.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • nieuws
    wetenschappelijk onderzoek voor nodig Een logisch maar soms ook onbevredigend antwoord want hoe lang moet je daar dan nog op wachten Ook daar kunnen we geen duidelijk antwoord op geven Wat we wel kunnen doen is wetenschappers artsen en geïnteresseerden inzicht geven in de gezondheidsproblemen en klachten waar DES betrokkenen mee te maken hebben Dit jaar zijn we gestart met een samenwerkingsproject met de VSOP We onderzoeken of het mogelijk is gezondheidsproblemen en klachten die DES betrokkenen ervaren als bijwerking systematisch en wetenschappelijk bruikbaar op te slaan In overleg met Lareb wordt bekeken of het bestaande meldingspunt voor bijwerkingen van Lareb daarvoor kan worden ingericht Op die manier bewaar je de informatie op een manier die voor wetenschappers toegankelijk is en aan allerlei internationale eisen voldoet De wetenschappers van Lareb kunnen de informatie ook monitoren Opvallende bevindingen veel meldingen of meldingen van relatief zeldzame aandoeningen worden dan opgemerkt Het DES Centrum kan eventueel in samenwerking met Lareb wetenschappers op dit soort informatie wijzen Op dit moment is er nog veel uit te zoeken kan het meldingssysteem van Lareb worden aangepast voor welke generaties is dat mogelijk etc Een samenwerkingsproject waar we jullie eind dit jaar verder over informeren Tot die

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C45-N82-G-Wetenschappelijke-artikelen.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • agenda
    hier Home Actueel Agenda Reactie op agenda U heeft niet alle verplichte velden ingevuld Keer terug Vragen Bel 030 2518339 meer informatie Deel deze pagina deel via email medicijn moeder DES campagne dochter hormoon DES Fonds Folders Voorgeschreven kleinkinderen gevolgen

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/message_agenda.php?nav=46&agenda=86&melding=verplicht (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • nieuws
    uit 2012 is opgenomen dat DES dochters nu ook bij de huisarts voor een uitstrijkje terecht kunnen is het niet ondenkbaar dat een DES dochter vandaag of morgen toch een afspraak bij hen komt maken Voor sommigen was dit een eye opener Goed om te weten hoorden we dan ook Nu tegenwoordig de uitstrijkjes vaak worden gemaakt door de doktersassistente vonden de flyers met informatie over het Screeningsprotocol voor DES dochters gretig aftrek Ons bestuurslid Irene Goes ook aanwezig op de stand kon uit de eerste hand vertellen hoe het is om DES dochter te zijn en wat dit teweeg kan brengen in je leven Daar waren sommige deelnemers zeer van onder de indruk We konden veel informatie geven folders uitdelen en vragen beantwoorden Doktersassistenten zijn betrokken zorgverleners die zich op deze congresdag over veel uiteenlopende onderwerpen lieten informeren Maar natuurlijk was het ook gezellig en kwamen ze naast folders ook lekkere chocolaatjes halen bij onze stand Het was een drukke maar zeer geslaagde dag DES onder de aandacht brengen geeft altijd weer voldoening En dat geldt zeker als je merkt dat er oprechte interesse is en de informatie mee terug wordt genomen naar de praktijk 1 reactie zelf reageren

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C45-N152-G-Hulp-gevraagd-bij-VEEL2do.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • nieuws
    kon wetgeving tot stand komen die een schaderegeling mogelijk maakte voor DES betrokkenen De regeling heeft duizenden gedupeerden de erkenning gegeven waarop zij al jaren wachtten Dat het uiteindelijk een schaderegeling werd die door alle betrokken partijen werd gedragen zowel DES producenten als gedupeerden is een politiek maatschappelijke topprestatie waarin Job een voortrekkersrol heeft vervuld Het DES Centrum is en blijft Job dankbaar en wenst zijn familie sterkte bij de verwerking van dit verlies 3 reacties zelf reageren toon reacties 18 11 2015 22 31 27 Gecondoleerd met dit enorme verlies Mede dankzij zijn inzet heeft onze zoon zijn uitkering ontvangen moge dit een kleine troost zijn Heel veel sterkte toegewenst Met vr gr Ilonka Schat Ardesch Ilonka Schat Ardesch 18 11 2015 13 41 58 Wat geweldig dat zo n man zich heeft ingezet voor deze ontzettende moeilijke en lastige materie en zoveel heeft kunnen betekenen voor het DES hopelijk blijven er zulke mensen op het pad komen voor DES moeder dochters kleinkinderen Sterkte voor de familie van De heer J de Ruiter toegewenst met dit verlies Hartelijke groet Cunera cunera huenges wajer van lanschot 18 11 2015 12 19 22 Ik vond het een eer om dat voor

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C45-N151-R-In-Memoriam-Job-de-Ruiter.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive

  • nieuws
    dragen aan te tonen met medisch dossier Vrouwen die biologisch kinderloos zijn gebleven maar een of meer kinderen hebben geadopteerd gelden voor het DES Fonds als kinderloos Dat geldt ook voor DES dochters die stiefmoeder zijn Heb je in het verleden een uitkering ontvangen in categorie 3 en ben je inmiddels 45 jaar geworden vraag dan snel de aanvulling aan Dat geldt ook als jouw kinderloosheid door een andere oorzaak definitief is geworden Het is de bedoeling dat je de aanvraag doet binnen twee jaar nadat je kinderloosheid definitief is geworden 9 reacties zelf reageren toon reacties 18 11 2015 21 55 29 Ben nu bijna 51 heb al een uitkering ontvangen kom ik nu nog in aanmerking voor Nog een uitkering heb volledige baarmoeder eierstokken verwijderd daarna overgang en alle problemen die daar weer bijkomen janny 18 11 2015 21 55 00 Ben nu bijna 51 heb al een uitkeringontvangen kom ik nu nog in aanmerking voor Nog een uitkering heb volledige baarmoeder eierstokken verwijderd daarna overgang en alle problemen die daar weer bijkomen volgens mij is die uitkering van toen was ergens anders voor kanker janny 18 11 2015 21 52 14 Ben nu bijna 51 heb al een uitkering ontvangen kom ik nu nog in aanmerking voor Nog een uitkering heb volledige baarmoeder eierstokken verwijderd daarna overgang en alle problemen die daar weer bijkomen janny 18 11 2015 19 11 01 Ik word in februari 45 en ben kinderloos en kan door medische ingreep ook geen kinderen meer krijgen Krijg ik dan ook die aanvullende vergoeding Thea Peeters 18 11 2015 13 31 39 mijn vraag is hetzelfde als de voorgaande vrouwen hebben gevraagd Ik ben 54 was destijds de eerste die de uitkering uitbetaald kreeg Hoe loopt dat verder heb ik nog recht op een verlenging

    Original URL path: https://www.descentrum.nl/C45-N148-R-Schadevergoeding-bij-kinderloosheid-DES-dochter.html (2016-01-09)
    Open archived version from archive