archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Coolblue.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dramatisch zijn onbereikbaar geeft Coolblue ook aan als ik hen raadpleeg als je ze nodig hebt en melden problemen tijdens het transport zonder te zeggen hoe ze het oplossen Doen toezeggingen die ze niet nakomen etc Advies aan Coolblue kies een ander bedrijf om jullie producten af te leveren Powertoolshop nl Erwin Diepenheim 06 01 2016 Aanbeveling Nee 3 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik heb een dremel machine gekocht waar er bij stond dat als deze besteld was op 3 januari 2016 je met een actiecode een extra accesoiresset kon krijgen Echter ik heb netjes op 3 januari besteld en betaald Enkel kun je blijkbaar pas als je de machine hebt hier een code afhalen en deze invullen op de website Oftewel op 4 januari de machine binnen en kon ik hem niet alsnog invullen en registeren voor deze actie Dit valt toch in mij ogen onder misleiding omdat ik de machine mede om deze reden bij deze shop gekocht heb Verbeterpunt Acties zijn leuk maar maak ze wel waar Antwoord Powertoolshop nl Hoi Erwin Dat is inderdaad een hele vervelende situatie en natuurlijk gaan we graag na wat er precies voorgevallen is Zou u het ordernummer door willen sturen Alvast bedankt Loopfietscenter nl Klant 05 01 2016 Aanbeveling Ja 3 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Op zondag zou het pakje geleverd worden maar tot op heden nog niets ontvangen Vanwege het werk zijn wij op door de weekse dagen niet aan wezig van daar dat wij kiezen voor levering op zondag Post NL laat het dus afweten ik hoop dat het opgelost wordt Belofte maakt schuld is jullie motto maar daar komt niets van terecht Antwoord Loopfietscenter nl Beste meneer van den Berg Allereerst bedant voor uw feedback Inderdaad nogal vervelend dat uw bestelling niet op de juiste dag geleverd is Op basis van uw klacht hebben we een mail naar u gestuurd met een oplossing We horen het graag van u Groeten Coolblue Smartwatchshop nl Mathieu Den Haag 02 01 2016 Aanbeveling Nee 4 Pluspunten Helaas kan ik nog geen oordeel geven over dit bedrijf want ik heb mijn smartwatch nog steeds niet ontvangen Verbeterpunten Sneller verzenden Antwoord Smartwatchshop nl Beste Mathieu Dat is niet de bedoeling et lijkt erop alsof uw bestelling niet conform afspraak is geleverd We kijken graag even met u mee Heeft u een ordernummer voor ons Dan gaan we het voor u oplossen Met vriendelijke groet Coolblue Smartphoneshop nl Susanne Utrecht 28 12 2015 Aanbeveling Nee 4 Pluspunten Goede aanbiedingen Verbeterpunten Het niet op tijd aanleveren van mijn simkaart waardoor ik vijf dagen niet bereikbaar was Onduidelijke communicatie over de nieuwe leverdatum Antwoord Smartphoneshop nl Beste Susanne Het is ons nog niet duidelijk wat er mis is gegaan Dat het niet goed is gegaan met de simkaart is natuurlijk zuur Hopelijk heb je niet teveel belangrijke telefoontjes gemist Nogmaals ons excuses voor het ongemak Met vriendelijke groet Coolblue Stoomreinigercenter nl Gerrit Zeist 27 12 2015 Aanbeveling Nee 3 Pluspunten Ik heb

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/coolblue_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Coolblue.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    de toekomst een kans zult geven om dit alsnog met u goed te maken en om u écht blij te maken Autostoelshop nl R 08 01 2016 Aanbeveling Nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten komt belofte levertijden niet na Eerst doordat er een product niet leverbaar was Daarna moest de hele levering terug omdat het verkeerd gelabeld was Als met al duurt het nu al bijna een week in plaats van morgen in huis Antwoord Autostoelshop nl Beste Robbert Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring met ons hebt opgedaan Het spijt ons enorm hoe dit is gelopen en we doen ons best om met uw feedback onze dienst flink te verbeteren We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans zult gunnen om het goed te maken Wasmachinestore nl Chris Den haag 06 01 2016 Aanbeveling Nee 1 Pluspunten Geen Verbeterpunten Waarmaken wat je beloofd Pakket na 5 dgn nog steeds niet ontvangen Antwoord Wasmachinestore nl Hoi Chris Heel spijtig om te horen dat de levering van uw wasmachine niet goed uitgevoerd is Inmiddels hebben we uw opdracht om de wasmachine terug te nemen en het geld terug te storten ontvangen en dat maken we natuurlijk voor u in orde We willen u ook via deze weg bedanken voor uw geduld en uw feedback Groeten Coolblue Ovenstore nl Rogier Cazemier Rotterdam 06 01 2016 Aanbeveling Nee 1 Pluspunten Tot dusverre is de bestelde oven niet geleverd Derhalve kan ik geen positieve punten melden Verbeterpunten Maak waar wat je belooft installeer binnen de beloofde termijn Antwoord Ovenstore nl Beste Rogier Dat klinkt inderdaad niet best we gaan graag na wat er precies aan de hand is en lossen dit graag voor je op Zou u het ordernummer door willen geven We horen het graag van u bedankt Koelkaststore nl Boreas Kockengen 06 01 2016 Aanbeveling Nee 1 Pluspunten Koelkast werd geleverd ik heb gebeld over de aflevering Verbeterpunten Geen service koelkast stond in de keuken samen met de oude koelkast die volgend de transportmensen niet door de deur kon terwijl hij zeker door de deur is binnengekomen Ik koop geen witgoed meer online inmiddels is de koelkast naar buiten geplaatst Antwoord Koelkaststore nl Hoi Joan Als we het goed begrijpen is de nieuwe koelkast wel afgeleverd maar is de oude daarna niet meegenomen omdat deze volgens de bezorgers niet door de deur zou passen Dat zou inderdaad wel erg vreemd zijn Zou u aan kunnen geven of bovenstaande samenvatting klopt En heeft u in dat geval inmiddels al afstand gedaan van de oude koelkast We gaan graag na wat we in deze situatie nog voor u kunnen betekenen Alvast bedankt voor het doorgeven Wasmachinestore nl Harry Barendrecht 05 01 2016 Aanbeveling Nee 1 Pluspunten prijs kwaliteit Verbeterpunten Zorgen dat de goederen op tijd geleverd worden Antwoord Wasmachinestore nl Beste Harry Heel erg vervelend om te vernemen dat de wasmachine niet op tijd geleverd is We gaan graag na wat hier gebeurd is

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/coolblue_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    noemen Ernst Amersfoort 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke informatie Prima prijs Goede service Verbeterpunten Geen loes cuijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten duidelijke aflevercommunicatie Verbeterpunten geen Harold Alphen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Product volgens beschrijving Levering conform afspraak Geen overbodig verpakkingsmateriaal verpakt in transparant plastic Verbeterpunten Niet helemaal duidelijk of het wasrek ook buiten gebruikt kan worden Maksim Vlaardingen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Vriendelijke bezorgers Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen d hol lunteren 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Het werd de volgende dag al bezorgd We werden op de hoogte gehouden van bezorgd De wasdroger was prima precies zoals gehoopt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen kim UTRECHT 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering en goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Cees Bergschenhoek 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snel geleverd en je wordt prima op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling oude apparatuur wordt netjes meegenomen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Elly Ottersum 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede communicatie en snelle levering netjes op de plaats gezet en oude wasdroger

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede producten Overzichtelijke site dus je vindt snel wat je zoekt Snelle levering Verbeterpunten nvt Tommy Cools Rijen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten In de avond rond 21 30 besteld en ik kon het inderdaad de volgende dag al ophalen Super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bert Werkhoven 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede ontvangst in de winkel er wordt gelijk wat te drinken aangeboden Genoeg personeel om je vlot en vriendelijk te helpen De service en garantie die je krijgt is uitstekend Verbeterpunten Dat de voordeur wagenwijd openstaat is wel heel uitnodigend maar zoals de winkel in Utrecht die niet in een winkelstraat zit maar op een p lek waar je bewust naar toe moet gaan is het met het koude weer niet erg milieu bewust D van Buuren Zeist 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website snelle beslrging Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Johny Mill 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle cervice prima afspraken Verbeterpunten Kan er geen vinden Barbara Vlissingen 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Zeer snelle en correcte levering keurig en degelijk verpakt niets op aan te

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Zaagmachineshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    18 00 Helaas kwam deze pas rond 18 30 en was er niemand meer aanwezig Volgende werkdag pakketje op moeten halen bij PostNL servicepunt gerhard Enschede 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ze zijn snel en duidelijk Verbeterpunten Het product wat ik heb gekocht de zaagmachine had geen duidelijke omschrijving voor de montage Je komt er wel uit maar het duurt langer Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen Leen Middelburg 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Was er de volgende dag goede gebruiksaanwijzing en machine werkt prima Verbeterpunten Geen Joep Echt Susteren 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Geweldig s avonds om 23 00 een cirkelzaag besteld de volgende dag om 11 45 keurig geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ivo Nijmegen 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Vandaag besteld morgen in huis Geweldig Makkelijk bestellen betalen goed verpakt volgende dag binnen Verbeterpunten GA ZO DOOR Jaap Maassluis 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goed geïnformeerd goed gedocumenteerd ruim aanbod en zo geregeld en in huis Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Goos Winschoten 16 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/zaagmachineshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wekkercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Oirschot 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jpl 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed internet Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hugo Eindhoven 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik kan de humor in de filmpjes bijzonder waarderen Daarnaast is er een snelle service en niets op te merken aan het product Verbeterpunten Voor de producten die ik gekocht heb heb ik geen verbeterpunten Rachel Amsterdam 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle bezorging Verbeterpunten Prijzen lager Mara Waalwijk 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima wekker met veel mogelijkheden die duidelijk uitgelegd waren op de site En ook echt de volgende dag in huis Super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Henny Gendringen 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Altijd op tijd Prima serves compleet pakket Verbeterpunten Niet een nathalie Groningen 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Mooi product en een snelle levering Verbeterpunten Wekkerradio ergens anders goedkoper gezien Gerben de Greef Rheden 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Dit is mijn eerste bestelling bij Coolblue Bestellen is heel eenvoudig en je kan vooraf al aangeven dat je

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wekkercenter_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    geen verbeterpunten noemen Domino Sliedrecht 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Niks op aan te merken Bestelling was zo geplaatst en betaald en de volgende dag stond de bezorger voor de deur Product is ook naar wens Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ton 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goede prijs veel op voorraad Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gerry Dalfsen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Als ik een microfoon had zou ik het door de hele stad schallen Fantastisch Supersnelle en correcte levering en ook de communicatie hierover was top Daarnaast heb ik veel waardering voor de humor en originaliteit in de teksten Voorbeelden leesvoer niet opeten en niet schrijf uw review maar brand los Dit bedrijf krijgt van mij een dikke vette pluim En of ik er weer ga bestellen als ik iets nodig heb Moet je dat echt nog vragen Verbeterpunten Geen een 10 is het hoogst haalbare Het enige wat ik wil zeggen is hou dit vast Marja Assen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Positieve punten zijn er veel onder andere zeer snelle levering groot assortiment je kunt kiezen of je het ophaalt bij de winkel bij een ophaalpunt laat bezorgen of thuis te laten bezorgen ruime openingstijden van de klantenservice ook s avonds en in het weekend geen lange wachttijden bij de klantenservice eigen winkels goede retourservice en klachtafhandeling snelle reactietijd op e mail vragen overzichtelijke website via de website makkelijk producten te vergelijken veel video reviews en andere keuzehulpen die het kiezen makkelijker maken Ook staan bij de reviews de minpunten van het product dus niet alleen de pluspunten En wat het winkelen bij coolblue sporhologecenter nét even wat leuker maakt is de humor van het bedrijf zelfs van de verpakking maken ze iets

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Bloeddrukmeterstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dat keurig binnen 24 uur wordt geleverd verpakking en benadering spreekt mij ook erg aan gzd ga zo door Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen René Woudenberg 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snelle bezorging Klantvriendelijke site Verbeterpunten Geen gevonden Harry Hoogezand 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke website en houden zich aan de afspraak precies op tijd geleverd goed verpakt met duidelijke uitleg Verbeterpunten Geen cornelis harskamp 11 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Dit kan niet beter Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 09 01 2016 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten wees eerlijk tegen de klanten zaterdag besteld en ik kreeg bericht dat ze zondag leveren daarna kreeg ik een mail dat ze pas maandag de chauffeur vertelde dat zij zondags nooit rijden dus hoe kunnen ze dan leveren zondags en dan maar een mail sturen dat post nl storing had yeah right Eens maar nooit meer bij cool blue Antwoord Bloeddrukmeterstore nl Beste Ruud We balen ervan dat we dit moeten lezen en dat dit überhaupt zo is gelopen Ondanks dat willen we u toch bedanken voor uw review Met uw feedback kunnen we dergelijke problemen in

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/bloeddrukmeterstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •