archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    grotere doos opgevuld met zakjes lucht Maar wel super tevreden Wim Zweekhorst Rijswijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ls Alles klopte en prima in orde Verbeterpunten het pakket werd later gebracht dan de aangegeven tijd maar was geen probleem nog even een AARDIGHEIDJE maar niet heus ik zette de doos bij de papiercontainer met de gedachte dat die over een paar uur zou worden opgehaald nee krijg ik een bekeuring van 99 Euro De controleur die eerder aanwezig was dan de ophalers wist middels mijn naam op de doos wie die daar had neergezet Dat was even een domper op de aankoop maar ja misschien win ik die honderd Euro wel en dan heb ik misschien toch nog geluk met vriendelijke groet Wim Zweekhorst abraham finsterwolde 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten snel bezorgd en keurig verpakt en al gebruikt zoals sommige bedrijven en netjes alle accessoires erbij geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tevreden klant Apeldoorn 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Bij telefonisch informeren snel de benodigde informatie gekregen Bestelling snel en goed afgeleverd Uitstekende verpakking en ook goede informatie per email over de voortgang Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gerdiene Nijkerk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Statiefshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    de wachttijd Ik zal vaker wat kopen Verbeterpunten kan niet beter Esther Dordrecht 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering product zit stevig verpakt in de doos om beschadiging te voorkomen En een leuke kaartje erbij van de verkoper Alsof je een cadeau voor jezelf uitpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen john Breda 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Minder grote verzend verpakking gebruiken bij kleine bestellingen Danni Landgraaf 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten de levering is heel erg snel en zorgvuldig pakketje werd afgegeven bij de buren waardoor ik niet op een ander moment moest wachten tot ik mijn statief kreeg het gebruik is net zo als in de recensie en informatie stond heel erg fijn en snelle service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dennis Schijndel 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Top bedrijf laat besteld en toch de dag erna al geleverd Ook vroeg in de ochtend wat altijd fijn is Prijzen zijn goed tegenover de concurrenten Overzichtelijke website TOP Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marleen Zoetermeer 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten De medewerkers bij Coolblue zijn erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam Het bedrijf levert snel en de website is duidelijk ingericht Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 15 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Het statief werd op tijd geleverd en valt als cadeau zeer in de smaak bij de krijger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bram Sanders Noordwijk 13 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 100 feedback op aangeboden artikelen via meerdere kanalen Altijd vriendelijk Staan open voor toevoegingen aan productspecificaties Snelle aflevering Humor bij verkoop gepaste jovialiteit als je wat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/statiefshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    producten mag soms uitgebreider en gelijk aan andere producten van hetzelfde merk bijvoorbeeld Soms staat er bij een product specificatie een eigenschap gemeld die niet bij een serie hoger van hetzelfde product vermeld staat Uitgebreidere vergelijking functie Meer demonstratie filmpjes Bert Klein Willink Apeldoorn 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alleen maar positief Zelfs bezorgen op zondag Geweldig Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Mehmet Tilburg 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering En kwaliteit Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Huub Asten 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten bezorging stipt op afspraak Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen S Burchartz Alkmaar 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle correcte levering heel goed verpakt Fijne duidelijke website Verbeterpunten Ik zou niet weten wat Bart Beer Benschop 23 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering goede verpakking perfecte bezorging Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kasja Oud Beijerland 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel geleverd Zeer Goede stofzuiger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marc Eindhoven 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed snel direct Verbeterpunten Op advertentie vermelden dan zondag de 2de kans winkel dicht is Arno Nijmegen 21 01 2016

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Agradi.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Kwaliteit 7 iris Spijkenisse 26 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Personeel 7 Kwaliteit 9 Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Personeel 10 Leonie Hengelo 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten snelle levering Verbeterpunten geen Prijs 10 Kwaliteit 10 Marjon Sprundel 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed bereikbaar en snelle reactie Alles goed aangekomen en snelle handeling door personeel TOP Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Personeel 10 Kwaliteit 8 Sanne Spijkenisse 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Personeel 10 Kwaliteit 10 GLENN BREDENE 26 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 9 Personeel 9 Kwaliteit 9 Laden Meer beoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website www agradi nl Adres Het Sterrenbeeld 24 5215 ML Plaats s Hertogenbosch Telefoon 073 522 66 11 Agradi Passie voor dieren en buitenleven

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/agradi_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Agradi.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 9 Kwaliteit 8 Anya Den Bosch 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Kwaliteit 8 Laura Kudelstaart 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Klantenservice is goed bereikbaar Over retourneren annuleren bestelling wordt niet moeilijk over gedaan Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 10 Kwaliteit 8 Carolina Glane 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Kwaliteit 9 marcel sijbekarspel 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Personeel 8 Kwaliteit 8 Erica Arnhem 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Kwaliteit 8 Kenneth Ellecom 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Bestelling moest helaas retour en dat is snel en makkelijk geregeld Middels mails wordt je op de hoogte gehouden van je retour zending Verbeterpunten Vooralsnog geen Prijs 8 Personeel 8 Kwaliteit 8 Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Groot assortiment Verbeterpunten Snelheid van bezorgen was enkele jaren terug beter JB Aalten 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 9 Kwaliteit 8 Laden Meer beoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website www agradi nl Adres Het Sterrenbeeld 24 5215 ML Plaats s Hertogenbosch Telefoon 073 522 66 11 Agradi Passie voor dieren en buitenleven sinds 1998 Agradi is de grootste online dieren en buitenlevenwinkel van het land Een jonge enthousiaste onderneming die service en kwaliteit hoog in haar vaandel heeft staan Je kunt bij Agradi op een moderne manier dier en buitenbenodigdheden inkopen via de webshop Duidelijk overzichtelijk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/agradi_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Agradi.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    jullie teveel keus dat werkt ook Niet Prijs 10 Personeel 9 Kwaliteit 8 Chantal Hillegom 14 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ruim assortiment Verbeterpunten Als een product niet meer leverbaar blijkt te zijn dit zo spoedig mogelijk aan te geven en niet weken wachten met berichtgeving dat het product niet meer leverbaar blijkt te zijn Prijs 8 Personeel 6 Kwaliteit 7 cindy kamerik 14 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten veel kortere levertijden Ik moet soms 3 weken wachten Dat vind ik echt te lang Ik kijk nu of het op voorraad is anders bestel ik het ergens anders Prijs 6 Kwaliteit 6 marja 13 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Meer helderheid levertijden Product was bedoeld als cadeau voor de feestdagen maar door het niet waar kunnen maken van de levertijd die al heel erg rekbaar is werd het toch later Dat is in een dergelijk geval cadeau te laat heel onplezierig Beter langer aangeven dan onterecht te kort Dit ook niet afwentelen op de transporteur Jullie garanderen het mij als klant niet de transporteur Caroline Breda 13 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Houdt contact met de klanten over levertijd Als iets toch niet op voorraad is laat dit weten Ik heb 2 weken moeten wachten op een product ik had het liever ergens anders besteld als ik van te voren wist dat het zo lang ging duren Prijs 8 Kwaliteit 8 Magali Capelle aan den IJssel 11 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten De kortingen zijn soms wel leuk probeer je alleen niet te laten verleiden tot wat echt te mooi klinkt om waar te zijn dat is meestal zooi of totaal niet op voorraad waardoor je bestelling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/agradi_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Agradi.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Wekerom 05 01 2016 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Heel scherpe prijzen Verbeterpunten Lange levertijd en pas nadat ik zelf navraag deed over mijn bestelling bleek produkt niet leverbaar Geen weinig voorraad er wordt door Agradi soms pas besteld bij leverancier nadat klant bestelling bij Agradi geplaats heeft Misleidende kortingen Prijs 9 Personeel 7 Kwaliteit 6 Arie Elst 29 12 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten geen positieve punten beloofde leverdatum al niet gehaald opeens niet meer leverbaar maar nog wel te bestellen op de site Verbeterpunten zorgen dat ze artikelen kunnen leveren die ze aanbieden Prijs 8 Kwaliteit 3 Antwoord Agradi nl Beste Arie Bedankt voor je bericht Ik zie bij je order dat op het moment van bestellen niet alles direct leverbaar was We vermelden bij elk product welke levertijd daar bij hoort Dit zie je bij de productpagina in de winkelmand en bij de orderbevestiging Het zou natuurlijk kunnen dat je dit over het hoofd hebt gezien Misschien een tipje voor volgende keer Met vriendelijke groet Het Agradi Team Nancy Wassenaar 29 12 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten Met het bedrijf Agradi is niks mis De lage score is omdat ze met DPD samenwerken Dat is een puinhoop daar Verbeterpunten Ga met een andere verzender in zee PostNL oid Niet meer DPD Dat is een ramp 2x besteld 2x ellende rond de bezorging Zolang Agradi met DPD samenwerkt bestel ik er NIET meer Prijs 9 Kwaliteit 9 MIRANDA VAN HEE KAMPERLAND 13 12 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten JAMMER DAT DIE STICKER KORTING BIJ MIJ NOOIT WERKT Prijs 6 Kwaliteit 9 Antwoord Agradi nl Beste Miranda Bedankt voor je recensie De stickerkorting werkt echter altijd Neem de volgende keer even contact met ons op als het niet lukt we helpen je graag Groetjes

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/agradi_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Agradi.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    niet alles direct leverbaar was We vermelden bij elk product welke levertijd daar bij hoort Dit zie je bij de productpagina in de winkelmand en bij de orderbevestiging Het zou natuurlijk kunnen dat je dit over het hoofd hebt gezien Misschien een tipje voor volgende keer Met vriendelijke groet Het Agradi Team Annick België 17 12 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Helaas geen goede punten na een negatieve ervaring met Agradi Verbeterpunten Ik RAAD kopen op deze site AF voor BELGISCHE klanten Je kan boven de 75 euro idd genieten van gratis verzending Wil je iets terug sturen dan is het voor eigen rekening goedkoopste manier 8 50 euro Beland je dan na het terugzenden en als je sommige goederen houdt ONDER die 75 euro die je recht gaf op gratis verz dan moet je pardoes nog eens 4 95 euro extra betalen dat houden ze af van het geld dat ze je terug moeten storten Dat zijn dan zogezegd de verzendkosten die je moet betalen voor de goederen die je wél hebt gehouden Mails aan de klantendienst halen niets uit een kort droog antwoord terug Jawel blablabla het staat wel in onze voorwaarden Hééél onduidelijk en voor interpretatie vatbaar zeker voor buitenlandse retouren Heel teleurstellend dus mijn ervaring met Agradi Prijs 1 Personeel 1 Kwaliteit 1 Antwoord Agradi nl Beste Annick Bedankt voor je reactie jammer dat je zo ontevreden over ons bent terwijl deze informatie gewoon op onze website is te vinden groetjes van Agradi Norine Leek 16 12 2015 Aanbeveling ja 2 Pluspunten Groot assortiment Verbeterpunten Zeer slechte garantie regeling Garantie van een jaar wordt beloofd maar na een maand heb je al geen garantie meer wegens gebruik Onbeschoft behandeld door personeel in een mail daar kan ik niets aan veranderen is niet wat klantvriendelijk overkomt Prijs 5 Personeel 1 Kwaliteit 1 Antwoord Agradi nl Beste Norine Bedankt voor je reactie Ik heb de mailconversatie opgezocht en de reactie is inderdaad wat kortaf De betreffende collega is er inmiddels op aangesproken Onze excuses Groetjes van Agradi Miranda Oldenzaal 13 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Verbaasd dat het boek dat ik heb besteld niet op voorraad is en ik dit pas meer dan een week later te horen krijg In de huidige tijd zijn producten toch binnen 1 dag bij de klant Zal niet zo snel wat weer bestellen als ik niet direct te zien krijg of iets wel op voorraad is Ik zit met smart op het boek te wachten Mag niet mogelijk zijn dat het meer dan 1 5 duurt voordat ik mijn product heb Slecht Antwoord Agradi nl Beste Miranda Bedankt voor je bericht Ik zie bij je order dat op het moment van bestellen niet alles direct leverbaar was We vermelden bij elk product welke levertijd daar bij hoort Dit zie je bij de productpagina in de winkelmand en bij de orderbevestiging Het zou natuurlijk kunnen dat je dit over het hoofd hebt gezien Het is echter

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/agradi_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •