archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    positieve beoordeling niets dan lof van mij en ook van de ontvanger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dorine de Beer Heerlen 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Komt betrouwbaar over doen wat ze beloven Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Eva van Bueren Amsterdam 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Letta Wilmink Zwolle 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede verpakking van de bloemen en goed op tijd Verbeterpunten Geem Jolanda Brummel Assen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Diverse keren bloemen via Topbloemen besteld en mensen zijn altijd blij verrast met zo n mooi boeket Bestelde boeketten komen overeen met de gekozen afbeelding Alleen maar goede ervaringen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ineke Collonges sous Saleve FR 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten De bloemen die ik mijn oma heb gestuurd vlak voor de kerst hebben 2 5 week gestaan Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Heleen van der Weide Talsma Sleeuwijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten bloemen geleverd in plastic bak met WATER Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Sabrina 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Gewoon

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Vriendelijke bezorger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rook Krimpen aan den IJssel 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten de verpakking maakt het al Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Geer Witter Brak Amsterdam 25 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Mijn dochter was erg verrast door de verpakking Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen R Eggels Munstergeleen 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle bezorging mooie bloemen Ik had geen huisnummer ingegeven van bezorgadres hebben jullie door snelle opvolging opgelost en toch tijdig bezorgd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bapke van den Brink Muiden 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering voor een goede prijs Bloemen zijn ook van goede kwaliteit Verbeterpunten De grootte van het XL boeket viel mij de laatste keer een beetje tegen Maar dat kan ook aan de bloemist liggen Angela van Oosterhout Sint Philipsland 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Super levering Bloemen hebben lang gestaan Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Koning Sassenheim 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Boeketjes zien er prima uit en afspraken worden nagekomen Met recht Top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen A Volk Almere 24 01 2016 Aanbeveling ja 8

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    is Maar 35 euro voor 5 rozen met wat groen er omheen is wel redelijk aan de prijzige kant Inge de Winter Eindhoven 19 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Mooie verse bloemen Op tijd bezorgd Verbeterpunten De prijzen zijn erg duur heb nu tulpen besteld met korting 27 50 Dit moet echt een stuk omlaag anders bestel ik niet meer C M Mutters Leiden 17 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Deze keer was ik niet tevreden Verbeterpunten Vond deze keer het boeket tegenvallen Straalde niet zo als het boeket van de site Tulpen waren weliswaar gekleurd maar niet de kwaliteit als van de site Marcel van der Meer Heteren 13 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Mooie bis bloemen netjes op tijd bezorgd dezelfde dag Verbeterpunten Helaas hangen de volgende dag al 2 rozen slap en kwam er 1 roos geknakt aan toch jammer voor deze mooie boeket C A Tsang Dordrecht 11 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Het bloemmetje is optijd aangekomen Verbeterpunten Helaas was het bloemetje bij de voordeur onbeheerd achtergelaten Het is wel in een appartementen complex waar niemand zomaar binnen komt maar kan voorstellen dat als er een schoonmaker langsloop dit kan meenemen Verhagen Oud Beijerland 11 01 2016 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Hele snelle service met wisselend resultaat van boeket Verbeterpunten Heb 2x boeket laten bezorgen De 1e keer was boven verwachting zo mooi boeket en was 1 woord PRACHTIG Vol goede moed een zaterdag weer bij iemand een boeket laten bezorgen in s Gravendeel maar wat een aanfluiting was dat Echt heel teleurgesteld ivor Lammerink edmonton ab 09 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten depends what i receive on the next order Verbeterpunten Not happy with the flowers because they were not the colors i ordered Tulips in the mixed bouquet

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Bloemen konden niet op tijd bezorgd worden In plaats daarvan briefje in de bus bij besteladres NIET DOEN bloemen zijn vaak een verrassing briefje bederft het plezier F Doedens Renkum 06 01 2016 Aanbeveling nee 4 Pluspunten De levering kwam zoals was afgesproken Verbeterpunten Drie rode kerstballen en vier peertjes met kaarsvet op een stok drie rozen en wat groene stengels Het was een beetje nep Rabih Abulail Rotterdam 06 01 2016 Aanbeveling nee 4 Pluspunten De klantenservice is vriendelijk Verbeterpunten Het eindproduct is niet conform de foto Er missen Rode rozen in rosa mixed boeket terwijl de rode Kleur Essentieel is P K Keijzer Diemen 05 01 2016 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Goede service Verbeterpunten Slechte bloemen rozen oud met bruine randen groeneveld Elspeet 28 12 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten ik ben altijd erg tevreden over jullie allen deze keer vond ik het erg jammer dat bij aankomst van de bloemen de rozen al bruin waren en het boeket met drie dagen helemaal weg was jammer ik hoop volgende keer beter met vr gr c groeneveld Saskia Steijn Delft 26 12 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Prima Fijn dat er om mijn opmerking zo positief is gereageerd en dat de cadeaubon langer geldig is Verbeterpunten Ik vind het jammer dat de cadeaubon zo kort geldig is ik verstuur maar 1 of 2 x per jaar bloemen en kan nooit gebruik maken hiervan V Janssen Geleen 26 12 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten levering zoals beloofd Verbeterpunten Op de website ziet het boeket er vele malen mooier uit dan in werkelijkheid Het lijkt wel een compleet ander boeket vooral ook omdat sommige bloemen blaadjes minder aanwezig zijn of helemaal niet aanwezig Als dit altijd het geval is kan ik bestellen via deze website

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    tevreden in het verleden wel en dat voor 19 95 heel jammer Groet Nan van Groeningen roosmarijn emmering Singapore 09 01 2016 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Dagen van te voren een zeer prijzig boeket besteld met het verzoek dit in de ochtend af te laten leveren Nergens stond gemeld dat dit niet kon Na betaling en bevestiging een email waarin werd gesteld dat dit niet gegarandeerd kon worden Uiteindelijk kwamen er bloemen om 5 uur s middags en was het boeket totaal anders dan besteld Ik blijf geen klant Annet beks Beilen 05 01 2016 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Helaas was het boeket dat ik had besteld niet geleverd gelukkig kwam ik daar toevallig achter door een doorgestuurde foto zag ik dat nog niet een een derde van het bestelde was bezorgd Gelukkig hebben jullie e e a hersteld door een nieuw boeket af te leveren Voorlopig heb ik echter niet veel fiducie meer in jullie bedrijf Verbeterpunten Zorg dat de bloemisten hun werk eerlijk en goed doen Ineke Klutman duiven 30 12 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Op tijd geleverd Verbeterpunten Absoluut niet de boeketten die ik uitgekozen had Ik schrok van de bos Veel groen andere bloemen Ben zeer ontevreden over topbloemen Voor mij gee topbloemen meer Nico schouten Heerhugowaard 30 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Klantenservice is helemaal top met name Karina als ik het goed schrijf staat je keurig te woord chapeau Dat is ook gelijk het enige wat goed is gegaan Ster is ook voor Karina Verbeterpunten Alles wat fout kon gaan is ook fout gegaan Bloemist uit Avenhorn is zelf gaan besluiten waar het rouwboeket bezorgd ging worden ondanks ik duidelijk bezorgadres en BEZORGKOSTEN had betaald Kon dag voor uitvaart achter mijn boeket aan die bijna door

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Beoordeel Kwik-Fit Nederland - KiyOh
    voor dit bedrijf Ik beveel dit bedrijf aan Ja Nee Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over het belang van consumentenvertrouwen 08 01 2015 Onderzoek KiyOh met 50 2

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=6257 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kwik-Fit Nederland - KiyOh
    2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede website vriendelijke ontvangst snel geholpen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen barbara amsterdam 20 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Punctueel Vriendelijk Professioneel Verbeterpunten Prima bedrijf Olivier Gabel 18 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Service en klAntgericht meedenkend netjes en betrouwbaar Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen A Holtrop Zoetermeer 17 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Prettige ontvangst vriendelijk personeel zowel aan balie als monteurs Mooie en nette ontvangstruimte met wifi en koffie goede stoelen leestafel Ook fijn dat je het garagedeel in kan kijken je ziet de monteurs aan je auto werken Verbeterpunten Het aantal parkeerplaatsen voor de deur is beperkt Bij aankomst was alles bezet en als klant ben je dan genoodzaakt dubbel te parkeren weliswaar kort maar toch Roel Maarsbergen 17 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Banden netjes gewisselt Verbeterpunten Profieldiepte zomerbanden niet opgemeten Klant 15 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snel geholpen winterbanden wissel Correcte service met attente servicebalie Verbeterpunten Als tip ik vond het zeer prettig dat de velgen lichtmetaal deze keer even waren schoongeveegd na de wissel van de banden Voorgaande keren was dat niet gedaan en dat geeft heel vies aanzicht moest daardoor

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kwik-fit_nederland/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kwik-Fit Nederland - KiyOh
    en het leek wel of de monteurs alle gereedschap om 17 00uur uit hun handen hadden laten vallen en huiswaards waren gekeerd Judy Amsterdam 06 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten accuraat en netjes naar de klant toe Geven goede informatie en geen nare tegenvallers Verbeterpunten Geen verbeterpunten ik ben zeer tevreden Teun Den Haag 04 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Johan van der Laan Heerenveen 19 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Top service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen van Poecke Haarlem 17 12 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Het belletje dat mijn auto klaar stond was een zeer onverschillig telefoontje Zou wat klantvriendelijker mogen Reinier De Bilt 17 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Altijd correcte en plezierige hulp en advies ervaren Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jeroen Maastricht 15 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goedkoop en professioneel voor een aantal typen werkzaamheden Verbeterpunten Geen HP Voorburg 08 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Klant vriendelijk Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen van Hulzen 05 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kwik-fit_nederland/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •