archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Jeans Centre bv - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Ironisch is dat op verpakkingszak de hokjes Quality Care en Passion zijn afgevinkt Erg jammer Antwoord Jeans Centre bv Beste Henk Bedankt voor je beoordeling Je geeft aan dat de Blouse niet in de gewenste maat is Hiervoor onze oprechte excuses Kun je mij een factuurnummer doorgeven Wij gaan dan voor je na of dat wij het gewenste artikel nog binnen onze webshop op voorraad hebben zodat wij het voor je in orde kunnen maken Alvast vriendelijke bedankt voor je reactie Met vriendelijke groet Lizzy JeansCentre Klantenservice Bereikbaar van ma t m vrij van 8 22 uur en zat zon van 9 18 uur T 0900 JEANSCENTRE 0 50 cent per gesprek E klantenservice jeanscentre nl W www jeanscentre nl Jorg Breda 31 12 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten prijs Verbeterpunten Trage leveringen en een niet goed werkende webshop Na 3 dagen krijg je een mail dat de bestelde broek niet te leveren is Dezelfde broek kan ik op dat moment nog steeds bestellen via de webshop raar verhaal Een ramp om in te loggen en toegezegde kortingen te verzilveren een grote ergernis dus Martijn Zwaag 18 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Assortiment Verbeterpunten 2 broeken besteld uit voorraad leverbaar helaas dag later een mail dat de producten niet op voorraad zijn en de order geannuleerd wordt Spijtig maar oké kleine week later geen credit maar een pakketje was blijkbaar wel op voorraad Krijg een week later commerciële email waar ik me niet voor heb aangemeld Zonder OPTA regelgeving in acht te nemen meent jeans centre dat een bestelling gelijk staat aan een nieuwsbrief inschrijving Afgemeld opvallend de reden ik ben me er niet bewust van dat ik me heb aangemeld is een van de keuze opties bij afmelden Nu enkele weken later weer spam Jeans Centre lees de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/jeans_centre_bv/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Beoordeel Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    dit bedrijf Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Ik beveel dit bedrijf aan Ja Nee Ik ben Eerste keer klant Vaker klant geweest Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=2316 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    20 euro bestelling Kwaliteit 9 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Betrouwbaarheid 10 Gerard Velden 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 9 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 10 Sven Kapellen 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Betrouwbaarheid 10 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Jack Roosendaal 24 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Snelle reacties op de mail snelle levering TOP Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Verhoeven Tilburg 24 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 9 Pluspunten duidelijke website en snelle levering Steeds wordt melding gedaan wat er met je bestelling al is gedaan tot aan tijdstip van levering Zo is het niet nodig een hele of halve dag thuis te blijven om te levering te missen Verbeterpunten Ik zou het niet weten Kwaliteit 9 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Betrouwbaarheid 10 TEROSS Oss 24 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 9 Pluspunten Duidelijke website snelle levering Verbeterpunten Assortiment continueren Een aantal niet tijdgeboden artikelen zijn niet meer leverbaar Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 9 Communicatie 10 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 9 Paul Almere 23 01 2016

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    de combinatie levering via DPD wel een beetje veel e mails Iets van tien stuks is een beetje overkill DPD kan dus nog wat leren van Postnl op dat punt Geocachingshop kan wellicht ook wat informatie bundelen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 9 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 9 Communicatie 9 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 7 Robert Groet 23 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Zo doorgaan Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 9 Klant 23 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 7 Betrouwbaarheid 7 Communicatie 6 Snelheid Levertijd 8 J B Loon op Zand 23 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Afspraken nakomen 8 Snelheid Levertijd 9 Wendy Noorderwijk België 18 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Afspraken nakomen 8 Snelheid Levertijd 8 Bert Oostende 17 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 7 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 9 AK Amstelveen 17 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 7 Pluspunten Geleverd zoals verwacht Verbeterpunten Dag 1 s avonds gekocht dag 2 s middags bericht verpakt dag 4 per post ontvangen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 7 Communicatie 7 Afspraken nakomen 8 Snelheid Levertijd 7 Sabine Eindhoven 17 01

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    Leon Voorhout 03 10 2015 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten snelheid van levering Verbeterpunten Artikel was incompleet bij na sturen ontbrekende delen bleken ze nog niet goed te passen Dus artikelen controleren voor verzending Kwaliteit 5 Betrouwbaarheid 6 Communicatie 5 Afspraken nakomen 4 Snelheid Levertijd 7 Antwoord Geocachingshop nl Geodox Hartelijk dank voor uw review via Kiyoh Zoals aangegeven zijn de ontbrekende onderdelen direct naar u opgestuurd Met vriendelijke groeten Willem Jan Verberne Geocachingshop nl Geodox Outdoor nl Klant 18 08 2015 Aanbeveling ja Eerste keer klant 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 7 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Afspraken nakomen 8 Snelheid Levertijd 8 frankvan meyl budel 03 07 2015 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 6 Betrouwbaarheid 6 Communicatie 6 Afspraken nakomen 6 Snelheid Levertijd 6 saskia helmond 10 06 2015 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten Dat je ook in een stenen shop kan winkelen Verbeterpunten Ik had 2 nano s besteld 1 ervan schroeft niet dicht Ik heb t ook niet gemeld procedure kost meer moeite en kosten Dat was jammer Daarom n 5 1 goed 1 niet goed Kwaliteit 5 Snelheid Levertijd 8 Betrouwbaarheid 8 Antwoord Geocachingshop nl Geodox Hartelijk dank voor uw review Wat betreft uw probleem met de Nano dat is natuurlijk niet de bedoeling We zullen vandaag een nieuwe nano opsturen Ik hoop dat hiermee het probleem opgelost is Met vriendelijke groeten Willem Jan Verberne Geocachingshop nl Geodox Outdoor nl Hilda Hellevoetsluis 04 06 2015 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten Producten zijn prima Verbeterpunten De DPD levert de pakketjes af maar wij zijn niet gecharmeerd over de wijze waarop dit gebeurd Meerdere malen ons klacht bij DPD

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    alle beoordelingen Adriana Haren 17 09 2015 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Kwaliteit van de producten en de kwaliteit prijsverhouding Kwaliteit 1 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 10 Afspraken nakomen 6 Snelheid Levertijd 10 Disclaimer Bedrijfsgegevens Website http www geocachingshop nl Adres De Huufkes 3 5674TL Plaats Nuenen Telefoon 040 7870738 De grootste Geocaching winkel van de Benelux met alles voor uw hobby Geocaching

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    1 0 2 Klantbeoordelingen Alle beoordelingen Eerste keer klant Vaker klant geweest Terug naar alle beoordelingen Margaret Cornwall 24 11 2015 Aanbeveling ja Eerste keer klant 1 Pluspunten Nothing yet Verbeterpunten I am still waiting for my package to arrive Kwaliteit 1 Betrouwbaarheid 1 Communicatie 1 Afspraken nakomen 1 Snelheid Levertijd 1 anja rockanje 04 03 2015 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Waarom zijn bij de gcwebwinkel de verzendkosten voor 2 stickers nog geen 3 euro enn bij jullie meer dan 4 of 5 euro Antwoord Geocachingshop nl Geodox Hartelijk dank voor uw review Bij ons zijn de verzendkosten 2 95 bij zendingen tot 200 gram en zolang het met een envelop verstuurd kan worden Een paar stickers worden dus gewoon voor 2 95 verstuurd dus minder dan 3 Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben Met vriendelijke groeten Willem Jan Verberne Geocachingshop nl Geodox Outdoor nl Disclaimer Bedrijfsgegevens Website http www geocachingshop nl Adres De Huufkes 3 5674TL Plaats Nuenen Telefoon 040 7870738 De grootste Geocaching winkel van de Benelux met alles voor uw hobby Geocaching Wij hebben Geocoins Travelbugs nano cache containers stickers petten Garmin Fenix Eagletac Nomad Maxpedition

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Beoordeel New York Pizza - KiyOh
    voor dit bedrijf Ik beveel dit bedrijf aan Ja Nee Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over het belang van consumentenvertrouwen 08 01 2015 Onderzoek KiyOh met 50 2

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=9506 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •