archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Topbloemen.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Wat een service via de telefoon Voor alles een oplossing Prrrrrima geregeld Merci ook namens de 86 jarige jarige van die dag Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ton Sebregts Breda 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zeer positieve beoordeling niets dan lof van mij en ook van de ontvanger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dorine de Beer Heerlen 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Komt betrouwbaar over doen wat ze beloven Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Eva van Bueren Amsterdam 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Letta Wilmink Zwolle 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede verpakking van de bloemen en goed op tijd Verbeterpunten Geem Jokeline Vonkeman Neede 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Mooi verpakt Verse bloemen Vriendelijke bezorger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rook Krimpen aan den IJssel 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten de verpakking maakt het al Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jolanda Brummel Assen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Diverse keren bloemen via Topbloemen besteld en mensen zijn altijd blij verrast met zo n mooi boeket Bestelde boeketten komen overeen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/topbloemen_nl_/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Kwik-Fit Nederland - KiyOh
    Je moet als klant door de werkplaats naar binnen wat een beetje vreemd is Daarnaast kwam ik mijn auto rond 17 30uur ophalen en het leek wel of de monteurs alle gereedschap om 17 00uur uit hun handen hadden laten vallen en huiswaards waren gekeerd Judy Amsterdam 06 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten accuraat en netjes naar de klant toe Geven goede informatie en geen nare tegenvallers Verbeterpunten Geen verbeterpunten ik ben zeer tevreden Klant 06 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Teun Den Haag 04 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Femke Capelle aan den IJssel 30 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Erg korte wachttijd Verbeterpunten Koud in de wachtruimte Martin Obbicht 20 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede website vriendelijke ontvangst snel geholpen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen barbara amsterdam 20 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Punctueel Vriendelijk Professioneel Verbeterpunten Prima bedrijf Johan van der Laan Heerenveen 19 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Top service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Olivier Gabel 18 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kwik-fit_nederland/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Basiclabel.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    goed product Snelle levering Verbeterpunten Introbrief met toelichting op pakket meesturen bij pakket No HAARLEM 26 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering Product goed verpakt Verbeterpunten Iets duidelijker zijn over de maat van het product want ik heb wel erg veel broodplank voor mijn geld gekregen Bob De Meyer BRECHT 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Willemien Korthals Altes ROTTERDAM 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Mirjam 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Sandra Koordes ALMERE 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super snelle levering Goed gecommuniceerd Geen bezorgkosten Verbeterpunten Geen Debbie 25 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering Netjes dat je gebeld wordt door het bezorgbedrijf i v m het plannen van de levering Vriendelijke afhandeling bij klantenservice Verbeterpunten Betere eindcheck bij samenstelling van de order mijn bestelling bestond uit meerdere deel pakketten Er miste helaas een deelpakket Best vervelend als alles is uitgepakt en je komt er achter dat de kast nog niet in elkaar gezet kan worden Daniela Kremers

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/basiclabel_nl/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Independer.nl - KiyOh
    49 medewerkers Bedrijven 50 medewerkers kees dordrecht 14 10 2015 Aanbeveling ja Particulier Gezin 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen jolanda MAARSSEN 29 06 2015 Aanbeveling ja Particulier Gezin 35 55 jr 10 Pluspunten Gewoon super goed Behulpzaam en verstand van zaken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hans Oss 23 06 2015 Aanbeveling ja Particulier Single 35 55 jr 9 Pluspunten heel snel en markt conform een auto verzekering afgesloten Verbeterpunten kan op dit moment niets hiervoor bedenken Abbas Haarlem 22 06 2015 Aanbeveling nee Particulier Single 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 21 06 2015 Aanbeveling ja Particulier 55 jr of ouder 8 Pluspunten pas klant geworden dus niet veel ervaring wel snelle goede afhandeling en goede service Verbeterpunten nvt leon sittard 16 06 2015 Aanbeveling ja Particulier 55 jr of ouder 9 Pluspunten Zeer snelle en goede afwikkeling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Binh Zoetermeer 16 06 2015 Aanbeveling ja Particulier 55 jr of ouder 8 Pluspunten Uitstekend services correct handelen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hans Groningen 15 06 2015 Aanbeveling ja Particulier Stel 35 55 jr 8 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/independer_nl/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Ditzo - KiyOh
    vragen Binnen 5 minuten antwoord zonder dat je eindeloos in de wacht staat aan de telefoon of 5 werkdagen op reactie moet wachten Echt top Ga zo door Verbeterpunten Op het moment dat je een evrzekering gaat aflsuiten in dit geval opstal zou het handig zijn als er een optie is om nog de voorwaarden te downloaden mocht je nog iets dubbel willen checken Maikel Deventer 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Dit is de eerste keer dat ik zelf een verzekering afsluit en ik vind dat jullie het makkelijk hebben gemaakt voor iemand die het nog nooit gedaan heeft Verbeterpunten Geen Saskia 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb een zorgverzekering bij Ditzo en nu ook mijn auto daar verzekerd Afgelopen jaar hebben wij gelukkig geen gebruik hoeven maken van de zorgverzekering alleen tandartskosten en dat ging goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maarten 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Gemakkelijk en snel af te sluiten verzekeringen Overzichtelijke online omgeving Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Braat Deventer 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jet Den Haag 23 01 2016 Aanbeveling ja

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ditzo/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Jeans Centre bv - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    12 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten prijs Verbeterpunten Trage leveringen en een niet goed werkende webshop Na 3 dagen krijg je een mail dat de bestelde broek niet te leveren is Dezelfde broek kan ik op dat moment nog steeds bestellen via de webshop raar verhaal Een ramp om in te loggen en toegezegde kortingen te verzilveren een grote ergernis dus Martijn Zwaag 18 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Assortiment Verbeterpunten 2 broeken besteld uit voorraad leverbaar helaas dag later een mail dat de producten niet op voorraad zijn en de order geannuleerd wordt Spijtig maar oké kleine week later geen credit maar een pakketje was blijkbaar wel op voorraad Krijg een week later commerciële email waar ik me niet voor heb aangemeld Zonder OPTA regelgeving in acht te nemen meent jeans centre dat een bestelling gelijk staat aan een nieuwsbrief inschrijving Afgemeld opvallend de reden ik ben me er niet bewust van dat ik me heb aangemeld is een van de keuze opties bij afmelden Nu enkele weken later weer spam Jeans Centre lees de site van de OPTA eens door Mieke Nijmegen 10 11 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten vriendelijk personeel in de winkel en goede snelle levering bij online bestellingen Verbeterpunten nee Wim Renkum 02 11 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Gelijk goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jacobine 02 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede levering Verbeterpunten geen verbeterpunten Peter 31 10 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website goede omschrijving van het gewenste product Grote keuze en snelle levering Verbeterpunten Her leveringen en of retour gestuurde goederen zijn niet zichtbaar op de website jacq roelofarendsveen 31 10 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen kim Doetinchem 31 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/jeans_centre_bv/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Geocachingshop.nl / Geodox - KiyOh
    bestelling Kwaliteit 9 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Betrouwbaarheid 10 Nijhoff Waardenburg 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 9 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 9 Gerard Velden 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 9 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 10 Evert Arnhem 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 7 Pluspunten Helder shop en prima werking en levering Verbeterpunten Als eerste klant in de combinatie levering via DPD wel een beetje veel e mails Iets van tien stuks is een beetje overkill DPD kan dus nog wat leren van Postnl op dat punt Geocachingshop kan wellicht ook wat informatie bundelen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 9 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Sven Kapellen 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Betrouwbaarheid 10 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 9 Communicatie 9 Afspraken nakomen 9 Snelheid Levertijd 7 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Jack Roosendaal 24 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Snelheid Levertijd 10 Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/geocachingshop_nl__geodox/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • New York Pizza - KiyOh
    was a nice idea Verbeterpunten I miss the Nutella Pizza I think it was the best dessert that you have offered in the menu I tried the cinnamon bread but I did not like it Vladimir Beverwijk 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Verschillende lekkere pizza s in het assortiment en sinds kort ook goede burgers Hiernaast goede service snelle bezorging Geen negatieve verassingen maar gewoon altijd goede kwaliteit Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Niels Dordrecht 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede pizza s Op tijd geleverd Verbeterpunten Bied ook echte ham aan Niet alleen halal Maartje Rotterdam 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Altijd verse pizza s die heerlijk zijn Veel keuze en goede en vriendelijke bediening Ook super fijn dat ze altijd acties hebben voor studenten zodat de pizza s ook voor mij betaalbaar zijn Verbeterpunten Ik kan niks bedenken Esmeralda Hoofddorp 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen H j Hendrik Ido Ambacht 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten lekker snel bezorgd en heerlijk warme pizza s Verbeterpunten op dit moment niet Edwin 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/new_york_pizza/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •