archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Van den Assem Schoenen - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    waren te groot geruild voor maatje kleiner Binnen één week laatste week van december alles voor elkaar Super Verbeterpunten Geen Andrea 01 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ben heel erg tevreden Mooie duidelijke webshop correcte afhandeling snelle levering De Shabbies Amsterdam laarzen die ik besteld heb bleken een dag nadat ik ze ontvangen had in de uitverkoop te zijn en 119 euro minder te kosten s Ochtends meteen contact opgenomen met de klantenservice waar ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan en de korting werd alsnog meteen verrekend In één woord top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 31 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering ook retouren worden supersnel en goed afgehandeld Je geld heb je binnen een mum van tijd terug op je rekening Geen minpunt te bedenken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peggy Brussel 31 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snelle levering en tevens annulatie van een ander artikel in de bestelling en supersnelle terugbetaling doet hen eer aan Topservice algemeen en aan de telefoon zeer vriendelijk Snel antwoord via mail Merkechte schoenen Verbeterpunten De website bugt vaak Reservering en Betaalmogelijkheid via overschrijven ontbreekt ergens begrijpelijk voor de snelle vooruitgang in

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/van_den_assem_schoenen/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Van den Assem Schoenen - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    8 Pluspunten Mooie collectie veel keuze en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Annemarie Groningen 09 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering met duidelijke communicatie De schoenkleur op de foto s komt overeen met de werkelijkheid Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jeet Amsterdam 08 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle service uitstekende producten Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 06 12 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering en mooie producten Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 05 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen T Janssen Oss 05 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Anne Marie Oud Beijerland 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten houdt zich aan de afspraak Nog bedankt voor de attentie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Corrie van Thiel Zutphen 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle en goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Van den Akker Tilburg 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede levering en waar voor je geld Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 04 12 2015 Aanbeveling ja 8

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/van_den_assem_schoenen/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Van den Assem Schoenen - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    en wij hebben uw verbeterpunt doorgegeven aan de juiste persoon Wij begroeten u graag weer in onze webshop Met vriendelijke groet Jody Webcare Team Klant 26 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tim Honselersdijk 24 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle en juiste levering Verbeterpunten Heb wel verzendkosten betaald terwijl er op de site gratis verzending en retourneren staat Vind dit een slechte zaak Antwoord Van den Assem Schoenen Beste meneer Blom Op onze website staat inderdaad dat er gratis verzending is dit met uitzondering van artikelen welke 50 of meer zijn afgeprijsd Daar u twee sale artikelen heeft zijn om deze reden de verzendkosten in rekening gebracht Met vriendelijke groet Michelle M Westerhoek Riethoven 21 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering goed verpakt Verbeterpunten De gratis items werden niet meegeleverd Is ook niet duidelijk of je die zelf nog in het winkelwagentje moet plaatsen Antwoord Van den Assem Schoenen Beste mevrouw Westerbroek Hartelijk dank voor uw beoordeling Normaliter gaan de actie artikelen vanzelf in de winkelmand tenzij de actie is verlopen of er geen voorraad meer is Mocht dit beide niet het geval zijn is er mogelijk een fout op de website opgetreden hiervoor dan onze excuses Ik zie dat mijn collega de UGG Care kit heeft nagezonden wij wensen u veel plezier met de door u bestelde artikelen Met vriendelijk groet Michelle Sanne Hilvarenbeek 17 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Duidelijkheid en inzichtelijkheid bestelling en levering Verbeterpunten Had wat sneller gekund tegenwoordig bij veel andere bedrijven de volgende werkdag al in huis Antwoord Van den Assem Schoenen Beste mevrouw Verstijnen Hartelijk dank voor uw beoordeling Wij snappen dat u het liefst wilt dat uw schoenen zo snel mogelijk in huis zijn echter is

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/van_den_assem_schoenen/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Van den Assem Schoenen - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Van den Assem Schoenen Beste heer van der Linden Hartelijk dank voor het achterlaten van uw verbeterpunten Wij betreuren het zeer dat wij een paar schoenen niet konden leveren Het door u bestelde paar schoenen bleek inderdaad ernstige beschadigingen te hebben en kwam niet door onze kwaliteitscontrole Onze excuses als u hier een vervelend gevoel aan over heeft gehouden Wij begroeten u graag weer in onze webshop Met vriendelijke groet Jody Sr Haider Den haag 13 08 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Fast delivery Verbeterpunten The shoes had alot of scratches Antwoord Van den Assem Schoenen Dear Mr Haider Thank you for leaving us a review Unfortunately the soles of the blue Giuseppe Maurizio you ordered were indeed damaged scratched This happened because they have been fitted in one of our stores That is also why we included a little note with your order offering you an extra 10 discount on this pair We have just refunded you this discount and also included the shipping costs so you will receive 17 95 back on your bank account in the next 1 to 3 days We do hope you enjoy your shoes and hopefully we may welcome you again Kind regards Joel Team Webcare Klant 03 08 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik heb mijn schoenen terug gestuurd omdat ze te groot waren alleen deze kreeg ik in de zelfde maat terug Antwoord Van den Assem Schoenen Beste meneer Verzendaal Bedankt voor uw beoordeling Zoals telefonisch besproken hadden wij inderdaad een fout gemaakt tijdens het verwerken van uw omruiling Wij hebben dit nu in orde gemaakt zodra uw retourzending bij ons binnen komt sturen wij het nieuwe paar toe Met vriendelijke groet Michelle Klant 08 05 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Goed de schoenen controleren Antwoord Van den Assem Schoenen Goede dag Hartelijk dank voor uw reactie Wanneer een artikel door onze kwaliteitscontroles komt niet voldoet aan uw wens betreuren wij dat Ik vraag u om contact met ons op te nemen wanneer dit het geval is zodat we voor u een passende oplossing kunnen bedenken Zoals bijvoorbeeld het omruilen van artikelen Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons wat meer informatie te geven over waar u precies ontevreden over bent Dan kunnen wij dit opnemen in onze procedure van kwaliteitscontrole U kunt dit opsturen naar webshop assem nl DDC Oudenbosch 02 05 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten Mooie site goede merken Verbeterpunten andere schoenen ontvangen dan besteld jammer Antwoord Van den Assem Schoenen Goede dag Ik vind het vervelend te vernemen dat wij u het verkeerde artikel hebben toegezonden Wij zullen uw klacht mee nemen in onze kwaliteitscontrole om te zorgen dat wij deze fout niet nogmaals maken Hartelijk dank voor uw reactie Met vriendelijke groet Sharon van Heteren Femke Nijmegen 24 02 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Checken of de inhoud vd doos klopt en wanneer je toezegd nog een paar te hebben deze ook te

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/van_den_assem_schoenen/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Van den Assem Schoenen - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    gemiddeld genomen met 0 5 cm toeneemt hebben wij 34 cm aan u doorgegeven Excuses voor het ongemak Zodra wij uw retourzending verwerken heeft u doorgaans de volgende dag al uw geld retour Met vriendelijke groet Joël Team Webare Djoni Hendrik Ido Ambacht 19 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten leuke merken Verbeterpunten verzending duurt veel langer dan ze zeggen Antwoord Van den Assem Schoenen Beste mevrouw Blaak Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten Helaas heeft uw bestelling inderdaad twee dagen vertraging opgelopen Wij hebben er alles aan gedaan om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden en het pakket is eerder vandaag al ingepakt en zal vanavond ons magazijn verlaten U ontvangt later vanavond een e mail met track trace code zodat u de zending welke morgen bij u wordt thuisbezorgd kunt volgen Nogmaals excuses voor het ongemak Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en begroeten u graag terug Met vriendelijke groet Joël Team Webcare Arlette Drunen 14 11 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten mooie collectie Verbeterpunten klantenservice Krijg steeds de verkeerde maat geleverd Kost veel geld voor jullie dat heen en weer sturen Antwoord Van den Assem Schoenen Beste mevrouw de Wijs Hartelijk dank voor uw beoordeling Graag vernemen wij wat er precies verkeerd gaat daar wij in uw laatste bestelling één omruiling zien Met vriendelijke groet Michelle saskia hilversum 12 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Snelle levering met track en trace Verbeterpunten Ik kreeg mijn pakketje binnen het waren schoenen van het merk uggs de verpakking van de schoenen was gescheurd en ik twijfelde aan de echtheid van het merk Het was een kado voor iemand dus kon het niet terug sturen want had het nodig dus iemand heeft voor mij gekeken of de schoentjes wel echt waren Slechte zaak Ik bestel hier in ieder geval niet meer Antwoord Van den Assem Schoenen Beste mevrouw Kolijn Wij betreuren het zeer dat u niet tevreden bent met de staat waarin uw bestelling is ontvangen Wij zijn officieel dealer van Ugg dit kunt u terugvinden op onderstaande website http www uggaustralia nl on demandware store Sites UGG NL Site nl NL FindStores Find Er is bij ons dan ook geen sprake van namaakproductie Wij hebben u meerdere malen geprobeerd te bereiken maar het lukt ons niet telefonisch contact te krijgen Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen met onze klantenservice Het telefoonnummer is 088 133 31 33 Wij willen heel graag uw teleurstelling wegnemen en het met u oplossen Met vriendelijke groet Jody Webcare team Mustafa Zoetermeer 27 10 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten 1 Verbeterpunten In plaats van heren schoenen geen dames schoenen meer sturen en goed behandelen en niet laten barstten Andrea adema Leeuwarden 22 10 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen suede erbij zetten als de schoenen van stof zijn Als ik daar over klaag bieden ze me maar 10 korting aan pffffff Antwoord Van den Assem Schoenen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/van_den_assem_schoenen/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Beoordeel Homestylingshop.nl - KiyOh
    Gezin Stel Alleen Gezin stel of alleen Maak een keuze 1 5 medewerkers 6 15 medewerkers 16 49 medewerkers 50 of meer medewerkers Ik ben Eerste keer klant Vaker klant geweest Afbeelding Foto max 5MB Beschrijf het product afgenomen dienst Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=2212 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Homestylingshop.nl - KiyOh
    Eerste keer klant 55 jr of ouder Aankoop Riverdale kapstokjes 9 Pluspunten Snelle levering goede afhandeling van de zending Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 9 S Ermelo 24 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Single 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 9 Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 35 55 jr 9 Pluspunten Werd netjes en snel geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 9 Klant 23 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 35 55 jr 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 10 elise stiens 21 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Jong stel Aankoop Riviera maison cordoba vazen 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 10 c hakkers werkendam 21 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 35 55 jr Aankoop decoratie voor aan de muur gewei 10 Pluspunten heel vriendelijk snelle levering gewoon top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 10 Afspraken nakomen 10 Klant Noordhorn 20 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin Aankoop Super en voor een goede prijs 10 Pluspunten Je krijgt waar voor je geld voor een goede prijs Verbeterpunten Ga vooral zo door klanten komen weer terug Betrouwbaarheid 10 Afspraken nakomen 10 Naomi Swiftetbant 20 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Gezin 10 Pluspunten Product was heel goed ingepakt en sbel thuis geleverd Verbeterpunten Niks op aan te merken Betrouwbaarheid 10 Afspraken nakomen 10 A kleijn Alphen Aan Den Rijn 19 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 10 Pluspunten Perfect

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/homestylingshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Homestylingshop.nl - KiyOh
    kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 10 Afspraken nakomen 10 Klant 21 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 35 55 jr 8 Pluspunten Snelle levering groot aanbod Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 8 Afspraken nakomen 8 Reitze Donkerbroek 16 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin Aankoop Houten verjaardagkalender 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 8 Klant 15 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 8 Afspraken nakomen 10 Klant 12 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Single 8 Pluspunten Je krijgt 1 op 1 contact via mail Zo denken ze mee Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Nootje Gent BELGIE 10 01 2016 Aanbeveling nee Particulier Eerste keer klant Stel 35 55 jr Aankoop Houten wandpaneel 8 Pluspunten Snelle en correcte afhandeling van de bestelling Verbeterpunten Geen opmerkingen Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 9 Klant rotterdam 08 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant 55 jr of ouder 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 8 Afspraken nakomen 8 A van Trappe LELYSTAD 06 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin Aankoop Wandpanelen 7 Pluspunten Bestelling correct behandeld Verbeterpunten Ik had aangegeven om de bestelling in te pakken is niet gebeurd jammer Wel een mail gehad dat ze het vergeten waren Betrouwbaarheid 9 Afspraken nakomen 7 Anke Wilrijk 03 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Betrouwbaarheid 8 Afspraken nakomen 8 Patrick rotselaar 03 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Gezin 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/homestylingshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive