archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Haarshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    In het kort om de veiligheid van het pakketje te waarborgen voor zowel jou als wij sturen wij bestellingen boven de 50 standaard aangetekend Zo kunnen we het pakketje nooit kwijtraken en zou het altijd aan moeten komen We hopen dat je dit begrijpt Nogmaals dank voor je review en graag tot ziens bij Haarshop nl Groet Hans van Haarshop nl Anja van Eijk Alphen aan den Rijn 31 10 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ja hoor prima Verbeterpunten geen Liliane Ripmeester Vught 09 09 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ben sinds kort een professionele klant bij jullie Heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief In de nieuwsbrief stond dat ik bij een bepaald besteed bedrag een korting zou krijgen deze code kon ik niet invullen Volgende dag hebben jullie mij keurig de korting alsnog gegeven Netjes opgelost en een tevreden klant Verbeterpunten Jullie zeiden dat de kortingen niet geldig waren voor de professional wat heb ik dan aan een nieuwsbrief die niet voor mij geldig is Klant Bennebroek 21 08 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten snelle goed levering Verbeterpunten Ik bestel shampoo en een paar dagen later krijg ik bericht dat er korting is voor deze producten heel zuur Zou ik als vast klant misschien eerder van deze akte op de hoogte kunnen worden gebracht vr groet Antwoord Haarshop nl Beste Gerke Allereerst bedankt voor het schrijven van je review We begrijpen dat deze situatie vervelend is voor je Het is voor ons helaas niet werkbaar om iedereen van tevoren in de lichten over acties Mijn collega heeft in ieder geval contact met je opgenomen om een coulante oplossing aan te bieden Juist omdat we je zeker waarderen als klant en graag terugzien bij Haarshop nl Nogmaals dank voor je review excuses voor het ongemak en een vriendelijke groet Hans van Haarshop nl Klant 31 07 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten 3 of 4 van de 10 bestelde flessen waren niet vast genoeg gesloten zodat een beetje lack uitgelopen is Tip voor het verstuur ieder fles op goede sluiting examineren Antwoord Haarshop nl Beste Marc Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je review met ons te delen Wat vervelend om te horen dat een aantal doppen niet goed gesloten waren Excuses voor dit ongemak Dat hoort natuurlijk niet Onze klantenservice heeft inmiddels contact met je gezocht voor een passende oplossing We gaan kijken waar het precies fout is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen Groet Hans van Haarshop nl Melanie Hilversum 30 06 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Snelle afhandeling Verbeterpunten Ik heb 27 55 betaald voor Bio Silk Therapy terwijl ik nu online zie dat meerdere bedrijven 350 ml verkopen voor 37 20 Baal ervan dat ik dat nu pas gezien heb Vind dit verschil erg groot B Jacobs Uden 30 06 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik had via een cameraad van mij die kapper is geweest doorgekregen dat het betreffende gel moest zijn Hij gebruikte altijd de GRAPHIC HAISPRAY

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/haarshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Haarshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    vervelend dat je andere producten hebt ontvangen dan verwacht Onze klantenservice heeft hier onlangs contact met je over gehad Ze hebben uitgezocht waar dit fout ging en uiteindelijk bleek dat je helaas zelf de verkeerde producten hebt besteld Dat kan gebeuren natuurlijk Ondertussen hebben jullie dit samen opgelost en hopen we je graag weer eens terug te zien bij Haarshop nl Groet Hans van Haarshop nl Karin Zwolle 21 05

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/haarshop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Haarshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    een product niet op voorraad is niet de indruk wekken dat het op voorraad is Eerder laten weten dat het product niet op voorraad is en niet pas meer dan 24 uur later Vervolgens de klant tussendoor op de hoogte houden en niet pas 3 dagen later als de zending verstuurd is Kortom het servicelevel verhogen en geen valse voorlichting geven Dit is voor mij reden om niet meer bij haarshop te bestellen Eelke Milheeze 08 07 2015 Aanbeveling ja 2 Pluspunten De levering was snel Verbeterpunten Het ware naarmate de prijs kleine flacons Voor de dure producten die ik heb aangeschaft heb ik geen verbetering van mijn hoofd huid terug gekregen Dit viel me enorm tegen Buket Bolsward 23 06 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Twijfel of producten echt zijn anny kerkhof gemert 11 06 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Het zou gemakkelijk zijn als er bij de producten een nederlandse beschrijving bij zou zitten het staat er wel in verschillend buitenlandse talen bij maar zelfs die zijn door de kleine lettertjes bijna onleesbaar Hopelijk kunt u hier iets mee anders ben ik klant af Nancy Cleeren Stabroek Belgie 15 04 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Zoals u weet ben ik niet zo happy met de levering van mijn bestelling Ben er al 2 weken op aan wachten en heb nog niks Misschien kunnen jullie er niet aan doen Weet ik niet maar u begrijpt toch dat ik niet tevreden ben Verbeterpunten Misschien betere communicatie met post nl Antwoord Haarshop nl Beste Nancy Bedankt voor je review Uiteraard vinden we dit heel vervelend voor je Het had niet moeten gebeuren Het pakketje is vanuit ons op de afgesproken datum verstuurd Toen we jouw vraag binnengekregen hebben we

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/haarshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Beoordeel Aegon.nl - KiyOh
    over dit bedrijf Verbeterpunten of tips voor dit bedrijf Ik beveel dit bedrijf aan Ja Nee Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over het belang van consumentenvertrouwen 08 01

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=6433 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Aegon.nl - KiyOh
    Prijs 8 Betrouwbaarheid 10 Kwaliteit 10 Communicatie 10 Klant 16 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 10 Betrouwbaarheid 10 Kwaliteit 10 Communicatie 9 Sander Zeewolde 12 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 7 Betrouwbaarheid 9 Kwaliteit 9 Communicatie 9 Klant 12 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 10 Betrouwbaarheid 10 Kwaliteit 9 Communicatie 9 Klant 25 08 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen padmawatie den haag 24 08 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 10 Betrouwbaarheid 10 Kwaliteit 10 Communicatie 9 Theo Oirschot 23 08 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Flexibele interpretatie van regels Meedenkend Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 9 Betrouwbaarheid 9 Kwaliteit 9 Communicatie 8 Majorie Nijmegen 20 08 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 9 Betrouwbaarheid 8 Kwaliteit 7 Communicatie 8 J van der Bij Leeuwarden 19

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/aegon_nl/?stars=5&k=in (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Aegon.nl - KiyOh
    2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Communicatie 7 Betrouwbaarheid 8 Ahmad Ibisdreef 230 16 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 10 Kwaliteit 9 Communicatie 8 Bastiaan Drachten 16 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Betrouwbaarheid 8 Kwaliteit 8 Communicatie 9 Klant 16 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Betrouwbaarheid 8 Kwaliteit 8 Communicatie 8 AM Amsterdam 15 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Betrouwbaarheid 8 Kwaliteit 8 Communicatie 8 Klant 13 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Communicatie 7 andre hoek van holland 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 8 Communicatie 7 Betrouwbaarheid 9 Klant BREDA 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Helpful customer service quick responses Verbeterpunten The terms

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/aegon_nl/?stars=4&k=in (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Aegon.nl - KiyOh
    6 Pluspunten Wijnig reclame Verbeterpunten Communicatie Prijs 7 Betrouwbaarheid 8 Kwaliteit 7 Communicatie 7 Klant 22 08 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snel en makkelijk Verbeterpunten Onpersoonlijk Prijs 6 Kwaliteit 6 Betrouwbaarheid 6 patrick zeist 19 08 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Prijs 6 Betrouwbaarheid 6 Kwaliteit 6 Communicatie 6 J M W Wijnen Druten 18 08 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Zeer klant vriendelijk Verbeterpunten Ik heb Ageon al een paar keer gebeld door geld terug te krijgen door dubbele betaling Dacht ik het eindelijk door 4 keer te bellen geregeld te hebben Hebben ze inplaats geld terug te boeken geld van mijn rekening afgehaald Dus moet Ageon nu uitleggen dat ik 2keer geld terug moet krijgen pffff Hoe ga ik dit uitleggen ze snappen het niet Maar als ik ze aan de telefoon heb moet ik rustig blijven maar val niet mee Dit gaat mijn geld kosten inplaats van besparen Prijs 8 Betrouwbaarheid 4 Kwaliteit 7 Communicatie 3 derks wijchen 18 08 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten communicatie onderling Prijs 4 Betrouwbaarheid 7 Kwaliteit 8 Communicatie 4 Rik Heemskerk 17 08 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Aanmelding snel geregeld Verbeterpunten Klantenservice zette mijn vraag door naar de betreffende afdeling Ik moest er drie keer achteraan bellen voor het geregeld was en de betreffende dus contact met mij zocht Prijs 5 Betrouwbaarheid 6 Kwaliteit 7 Communicatie 1 Gerrit Driebergen 06 05 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Vlotte afwerking van deze modificatie Verbeterpunten In de ene brief wordt ik netjes aangesproken met Beste heer G J Pijper terwijl in de officiële stukken mevrouw Pijper staat voor uw informatie mijn vrouw is al in 2005 overleden Graag deze wijziging doorvoeren G J Pijper Kwaliteit

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/aegon_nl/?stars=3&k=in (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Aegon.nl - KiyOh
    geld elke 1ste van de maand word afgeschreven en vervolgens een keer op de 22ste een maand later op de 18de en weer een maand kater op de 16de wendy rotterdam 28 04 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Ik kan niet oordelen heb pas een mnd een verzekering bij jullie ik heb verder nog geen contact met jullie gehad behalve via internet om de verzekering af te sluiten Ik ben

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/aegon_nl/?stars=2&k=in (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •