archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • PerfectlyBasics - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    spullen snelle levering vlot ruilen Verbeterpunten teveel artikelen uitverkocht of laatste Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Nazorg Garantie 10 Snelheid Levertijd 10 Kennis Vakmanschap 8 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Stel 35 55 jr 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Kennis Vakmanschap 10 Snelheid Levertijd 10 Anja Bunde 24 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest 55 jr of ouder Aankoop Beige vest 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 9 Communicatie 8 Nazorg Garantie 8 Snelheid Levertijd 9 Kennis Vakmanschap 8 Klant 22 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Gezin 8 Pluspunten Keurige levering snel en bij retour sturen ook snelle berichtgeving inzake ontvangst Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Betrouwbaarheid 8 Communicatie 8 Nazorg Garantie 8 Snelheid Levertijd 8 Kennis Vakmanschap 8 Klant Amsterdam 20 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Single 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 7 Betrouwbaarheid 7 Communicatie 7 Nazorg Garantie 7 Snelheid Levertijd 7 Kennis Vakmanschap 7 lilian venlo 16 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Single Aankoop Goed 8 Pluspunten Snelle levering en makkelijk contact Verbeterpunten Meer acties Kwaliteit 7 Betrouwbaarheid 10 Communicatie 10 Nazorg Garantie 8 Snelheid Levertijd 10 Kennis Vakmanschap 8 Ricky Arnhem 13 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Gezin 35 55 jr Aankoop Legging van Hue 8 Pluspunten Supersnelle levering en elke keer n lief briefje bij de bestelling Verbeterpunten Geen Communicatie 8 Snelheid Levertijd 8 Betrouwbaarheid 8 marina van der wal castricum 11 01 2016 Aanbeveling ja Bedrijf Vaker klant geweest 1 5 medewerkers 7 Pluspunten Ik heb verder geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/perfectlybasics/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • PerfectlyBasics - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    jaar Gezin 35 55 jaar Stel tot 35 jaar Stel 35 55 jaar Alleen tot 35 jaar Alleen 35 55 jaar 55 plus gezin stel of alleen Bedrijven 1 5 medewerkers Bedrijven 6 15 medewerkers Bedrijven 16 49 medewerkers Bedrijven 50 medewerkers Terug naar alle beoordelingen M Ouderkerk ad Amstel 01 01 2016 Aanbeveling ja Particulier Vaker klant geweest Stel 35 55 jr 6 Pluspunten Op tijd geleverd Verbeterpunten Niet echt een verrassing beleving bij de verpakking of het uitpakken van de bestelling zelfs niet tijdens de feestdagen Viel tegen Kwaliteit 8 Kennis Vakmanschap 8 Snelheid Levertijd 8 Betrouwbaarheid 8 Stephanie Oss 09 09 2015 Aanbeveling ja Particulier Eerste keer klant Jong stel Aankoop Een rokje van het merk perfectlybasics 6 Pluspunten De website de levering en het aanbod Verbeterpunten De kwaliteit van hun eigen merk Ik heb pas een rok besteld van het eigen merk Die is na twee keer dragen al niet meer mooi De stof laat pluizen zien Ook een vriendin van mij heeft een jurkje van eigen merk dat niet meer mooi is Kwaliteit neemt snel af en het is niet goedkoop Kwaliteit 5 Betrouwbaarheid 7 Communicatie 7 Kennis Vakmanschap 7 Snelheid Levertijd 8 Antwoord PerfectlyBasics

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/perfectlybasics/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • PerfectlyBasics - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Alleen tot 35 jaar Alleen 35 55 jaar 55 plus gezin stel of alleen Bedrijven 1 5 medewerkers Bedrijven 6 15 medewerkers Bedrijven 16 49 medewerkers Bedrijven 50 medewerkers Terug naar alle beoordelingen Klant 21 03 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Snelle bezorging persoonlijk briefje en netjes verpakt Verbeterpunten bij elke model even de maat vermelden van het artikel wat ze draagt Antwoord PerfectlyBasics Beste Bedankt voor je beoordeling Het

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/perfectlybasics/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • PerfectlyBasics - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    35 55 jaar Alleen tot 35 jaar Alleen 35 55 jaar 55 plus gezin stel of alleen Bedrijven 1 5 medewerkers Bedrijven 6 15 medewerkers Bedrijven 16 49 medewerkers Bedrijven 50 medewerkers Terug naar alle beoordelingen conny bergen 13 03 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Nu niet v toepassingo Verbeterpunten Ongelooflijke irritante site Ik heb geen zin om nu een enquête in te vullen omdat ik net uit het buitenland

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/perfectlybasics/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • TicketVeiling.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dat er ook wel eens vaker veilingen komen voor meer dan 4 personen wij zijn bijvoorbeeld een gezin van 5 Myriam Boekel 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 9 Pluspunten leuke akties Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Pineapple Pie Zevenaar 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 10 Pluspunten Snelle en correcte afhandeling van gewonnen objecten Verbeterpunten Geen Zo doorgaan Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ginie van der Valk Emmen 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Els De Meern 26 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen aroe twente 25 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 9 Pluspunten Alles gaat netjes en de leveringen gaan ook prima Niets op aan te merken Verbeterpunten Een 9 omdat het altijd beter kan maar voor nu kan ik niets bedenken Dat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ticketveiling_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • TicketVeiling.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marloes Diessen 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten Leuke tickets Verbeterpunten Op de app een alarmpje die een minuut voor eind veiling afgaat gwendoline diksmuide 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Lilian Amsterdam 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 7 Pluspunten Veel keuze qua veilingen prijzen zijn goed te doen Verbeterpunten Ik baal van het feit dat ik een veiling won die maar voor 1 persoon bestemd was Het is verwarrend aangezien de meeste veilingen wel voor 2 personen zijn Ik had 2 tickets nodig en bood dus verder op de volgende veiling Bij het betalen bleek dat ik meerdere tickets op 1 veiling kon bestellen Onnodig 2x 5 euro veilingkosten betaald Dave Rijen 26 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 8 Pluspunten duidelijk overzichtelijk Verbeterpunten vaker andere producten meer variatie Cloosterman Duiven 26 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 8 Pluspunten Leuk als je gewonnen heb en er ook nog wat mee verdient heb Verbeterpunten Meer actie s Mirjam Tilburg 26 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 8 Pluspunten Ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ticketveiling_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • TicketVeiling.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    een beetje kan en of het juiste moment online bent Verbeterpunten nog overzichtelijker Informatie over de veilingen nog duidelijker John Ede 14 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Het reserveren van een bezoek aan de sauna kan beter worden uitgelegd Ik constateerde te laat hoe het moet en moest een foutieve reservering annuleren Groet John Evert Jan Tholen 14 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 6 Pluspunten Eenvoudig in gebruik Verbeterpunten Automatisch opbieden kan niet met een bepaalde stapgrootte worden ingegeven Verder zou een soort verklaring certificaat afgegeven door een onafhankelijke derde dat gecomputiseerd prijs opdrijven niet van toepassing is helpen Puks 14 01 2016 Aanbeveling ja Eerste keer klant 6 Pluspunten Veiling gemakkelijk en overzichtelijk Verbeterpunten Konden in eerste instantie geen toegang krijgen tot vakantiebeurs Vooraf goede afspraken maken met bedrijven LeJa Barendrecht 13 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen p EHV 12 01 2016 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 6 Pluspunten lekker snelle veilingen Verbeterpunten je merkt wel als er iets gedumpt wordt bijv kaartjes dat er iemand achter zit die de prijs toch

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ticketveiling_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • TicketVeiling.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    wij naar toe wilde doet niet meer mee stond nog wel in de beschrijving moesten nu ergens anders boeken daar balen wij wel van Rene Marknesse 01 01 2016 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 3 Pluspunten Soms komen ze met leuke aanbiedingen Verbeterpunten Beter communiceren We zien een veiling als betaald staan maar krijgen een paar weken later een deurwaarder op onze nek zonder dat er over gemaild is of iets dergelijks Evelien Vollenhove 19 12 2015 Aanbeveling ja Eerste keer klant 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Nooit zomaar geld afschrijven wie weet kan die gene het op dat moment niet betalen Kathy Tilburg 19 12 2015 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 3 Pluspunten Leuke acties Verbeterpunten Eerlijker communiceren Heb je kaartjes gewonnen voor een musical zijn datas niet meer beschikbaar Heel vervelend nadine amstenrade 17 12 2015 Aanbeveling ja Vaker klant geweest 3 Pluspunten Leuke dag gehad Verbeterpunten Hygiene echt smerig Kirsten Drunen 17 12 2015 Aanbeveling ja Eerste keer klant 4 Pluspunten Mooie site Verbeterpunten Nogsteeds spullen niet gekregen Leila Den haag 17 12 2015 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 4 Pluspunten Aanbod Verbeterpunten Op tijd leveren van bestellingen Mijn bestelling zou sinds 4 december

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ticketveiling_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •