archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • TicketVeiling.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    één keer kunnen gebruiken en daarna kon ik hem niet meer opstarten Heb de app al verwijderd en opnieuw geinstallerd heb de telefoon al een reset gegeven alle beschikbare up dates geinstallerd maar de blijft het NIET ik herhaal NIET doen Erg jammer en vervelend Zie ook de rescensies in de app store Victor Amsterdam 09 01 2016 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Kappen met spammen van nieuwsbrieven Loopt echt de spuitgaten uit de laatste tijd Helma Veldhoven 08 01 2016 Aanbeveling nee Eerste keer klant 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Herroeping order geen reactie Staat nergens waar je een product naar terug moet sturen Yri Veldhoven 07 01 2016 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 1 Pluspunten Geen Verbeterpunten Communicatie Ali Maassluis 05 01 2016 Aanbeveling nee Eerste keer klant 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Je wordt belazerd aangezien ze een minimale prijs hebben Ze hebben bijvoorbeel een horloge die ze niet weg willen doen voor lager dan 90 euro Als jij de enige bieder bent die 70 bied gaat hun eigen systeem om het horloge biedem zodat jij erboven moet gaan zitten om het te krijgen Carel Utrecht 05 01 2016 Aanbeveling nee Vaker klant geweest 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten In sommige aanbiedingen staat in de omschrijving dat het voor twee personen is Nabetaling blijkt het voor 1 persoon te zijn Dit wordt niet of gedeeltelijk opgelost Tijden onderhandeling wordt de rekening doorgegeven aan een incasso bureau dan kom er 40 euro bij Dit vind ik een slechte zaak Jochem 04 01 2016 Aanbeveling nee Eerste keer klant 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik heb het gevoel opgelicht te zijn iedere keer als ik bood werd mijn bod

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ticketveiling_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Odesi Dutch Design Online - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Snelle levering mooie producten Goed afgewerkt Verbeterpunten Meer foto s van producten Kwaliteit 9 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Rieka Dank je wel voor dit prachtige cijfer Daar zijn we heel blij mee Met vriendelijke groet Alicia Bout Angela Groothuizen Amsterdam 01 10 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Wij hebben de Slide tafel slide bank en easychairs Wat een heerlijkheid Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Angela Dank je wel voor je beoordeling Wauw een 10 Veel plezier van jullie prachtige nieuwe eetkamer Vriendelijke groeten Alicia Bout Patricia Brunssum 10 09 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Wij hebben nog geen ervaring betreffende de producten en evt leveringen van Odesi daar wij nog in de oriënterende fase zitten betreffende bepaalde aanschaffen waaronder een nieuwe eetkamertafel Ons oog was gevallen tijdens onze zoektocht op de eetkamertafels van Odesi die met zeer gerenommeerde ontwerpers samen werken die prachtige meubels voor Odesi hebben ontworpen Daarbij waren eerdere reviews zeer positief Hierdoor hebben wij de service afdeling van Odesi per mail benadert met de vraag of de tafels evt in andere maten te verkrijgen zijn en hoe dit prijstechnisch uit zou zien Wij werden die zelfde dag terug gemaild met een uitgebreid antwoord uitleg en voorstellen dit geheel vrijblijvend Dit heeft ons veel duidelijkheid gegeven en zullen wij in de nabije toekomst hier graag gebruik van maken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Patricia Dank je wel voor je beoordeling Wat leuk om te horen dat je al een prettige ervaring met ons hebt We hopen dat je in de toekomst dan ook kennis maakt met onze producten zelf Vriendelijke groet Alicia Bout Bart Den Haag 06 09 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Gewoon hele gave spullen en goede kwaliteit

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/odesi_dutch_design_online/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Odesi Dutch Design Online - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    helemaal goed gegaan en was er een misverstand bij de transporteur Een misverstand die bij hen niet had mogen zijn omdat wij al onze tafels leveren incl montage Wij hebben hierover inmiddels ook contact gehad met de transporteur Dank je wel voor je feedback en heel veel plezier van jullie prachtige nieuwe tafel Vriendelijke groeten Alicia Bout Paul 28 10 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Nette levering op tijd goed verpakt op de afgesproken tijd Verbeterpunten Tafel Stone blijkt ook in allerlei kleuren leverbaar dit staat niet op de site Kwaliteit 8 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Paul Dank u wel voor uw beoordeling Wij leveren de Stone salontafel niet in allerlei kleuren vandaar dat dit ook niet op onze website staat We maken voor de Stone wel eens een uitzondering om maatwerk te leveren zoals we in uw geval hebben gedaan Veel plezier van uw nieuwe salontafel Met vriendelijke groet Alicia Bout Pien Harmelen 28 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Aardige mensen goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Pien Dank u wel voor uw beoordeling Veel plezier met uw nieuwe Odesi meubels Met vriendelijke groet Alicia Bout M Boone Eindhoven 07 10 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Goede informatie per telefoon en mail snelle levering Verbeterpunten tijdstip aflevering klopte niet en daardoor tafel zelf in elkaar moeten zetten Kwaliteit 8 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste mevrouw Boone Dank u wel voor uw reactie Uw tafel is met pakket post bezorgd en dat is zonder montage Wellicht is dit voor u van te voren niet duidelijk geweest Onze excuses daarvoor Veel plezier met een tafel en dank u wel voor uw beoordeling Met vriendelijke groet Alicia Bout Klant 24 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/odesi_dutch_design_online/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Odesi Dutch Design Online - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    90 dagen 30 dagen 38 beoordelingen 12 maanden 87 beoordelingen totaal 6091 keer bekeken 100 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 58 22 42 16 0 0 0 0 0 0 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www odesi nl Adres Lulofsstraat 55 36 2521AL Plaats Den Haag Telefoon 070 3898859 Unieke designmeubels van Nederlandse topontwerpers KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/odesi_dutch_design_online/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Beoordeel Adam.nl - KiyOh
    kunnen wij onze service voor u verbeteren Ik beveel dit bedrijf aan Ja Nee Beschrijf het product afgenomen dienst Uw voornaam bedrijf Plaats Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven KiyOh kan dit altijd controleren Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over het belang van

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/beoordeling.php?id=6872 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Adam.nl - KiyOh
    Malefijt Tilburg 14 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop Diverse kleding 10 Pluspunten Overzichtelijk aanbod van artikelen Goede kwaliteit van de kleding Gemakkelijk ruilen in de winkel van artikelen die via de Brandstore zijn besteld in dit geval in de winkel op de Westermarkt waarmee ik bijzonder plezierige ervaringen heb Snelle levering van de kleding via UPS Verbeterpunten Geen verbeterpunten te bedenken Kwaliteit 10 Communicatie 10 Klant 14 05 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website gemak snelheid wijze van verzending Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Harm Schiedam 14 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop Polo shirt 9 Pluspunten Dicht bij huis ik kan er mijn on line bestellingen af laten leveren en ophalen wanneer het mij uitkomt Vriendelijke medewerkers die je herkennen van voorgaande bezoeken Leuke spaaractie bij aankopen Verjaardagskaart met een geldbedrag kado Verbeterpunten Stop met acties van een gratis tablet bij besteding van 250 Je moet toevallig net iets nodig hebben ter waarde van dat bedrag Wie geeft er nog spontaan 250 uit om een tablet te krijgen Kwaliteit 9 Communicatie 8 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij waarderen deze positieve feedback en de hoge beoordeling Wij merken dat het inzetten van incentives wel het gewenste resultaat oplevert Vandaar dat wij deze acties inzetten Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Harald Amsterdam 13 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop webshop bestellingen 10 Pluspunten Goede webshop met duidelijke info Klantvriendelijke info dienst en verzorgde verzendingen in mooie verpakking Verbeterpunten telefonische bereikbaarheid Ik heb begrepen dat de Adam webshop deels door een andere telefoniste wordt bediend Daarop zou ik teruggebeld worden echter dan gebeurd dan niet altijd Kwaliteit 9 Communicatie 9 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/adam_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Adam.nl - KiyOh
    geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Communicatie 8 Piet Meijel 14 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop Trui 8 Pluspunten Goede merken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tom Rotterdam 13 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop T shirt Mc Gregor 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten de website wat gebruiksvriendelijker maken voor online bestellen Kwaliteit 8 Communicatie 8 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs Wij zullen uw opmerking meenemen in het verbeterproces van onze webshop Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Klant 13 05 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen Kwaliteit 8 Klant Oegstgeest 13 05 2015 Aanbeveling ja Aankoop t shirt korte mouwen Mc Gr 8 Pluspunten duidelijke website snelle manier van bestellen en leveren Verbeterpunten nvt Kwaliteit 8 Klant 13 05 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 8 Communicatie 7 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij stellen uw beoordeling zeer op prijs Wij hebben onlangs onze collectie uitgebreid met

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/adam_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Adam.nl - KiyOh
    van de winkel Uiteindelijk het gewenste resultaat maar niet van harte Zinloze discussies kunnen beter worden vermeden met trouwe klanten Toch Kwaliteit 6 Communicatie 6 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Bedankt voor uw reactie Onze customer service neemt per mail contact met u op met betrekking tot uw verbeterpunt Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Jansen E P G H Arnhem 17 02 2015 Aanbeveling ja Aankoop Ik beveel jullie ja en soms nee aan Je moet het in jullie winkel treffen geldt in mijn geval 6 Pluspunten Snelheid van bezorgen Verbeterpunten Dat sommige artikelen op de foto mooier lijken dan dat ze in werkelijkheid zijn De laatste keer een trui besteld bij jullie Die was dan weer wel goed Maar overhemden vind ik de laatste tijd kwalitatief slechter geworden waar je vaak veel geld voor moet betalen Ga de laatste tijd steeds vaker naar jullie concurrent Jac Hensen in Ede en Apeldoorn Daar hebben ze kwalitatief goede en fraaie overhemden voor minder geld dan dat ik bij Adam betaal In tijden van crisis ga je dan toch meer kijken wat ze leveren Kwaliteit 3 Communicatie 6 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij waarderen uw beoordeling Wij zullen uw opmerking zeker meenemen in het optimalisatieproces van onze webshop Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Sebastiaan Hilversum 15 02 2015 Aanbeveling ja Aankoop kleding broek en overhemd 6 Pluspunten super prijzen alle juiste merken Verbeterpunten De verzendbevestiging kwam uren na het artikel bezorgd was Kwaliteit 10 Communicatie 5 Antwoord Adam nl Beste heer Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij waarderen uw beoordeling Wij zullen uw opmerking zeker meenemen in het verbeterproces van onze service Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Eric leuverink Overdinkel 14 02 2015 Aanbeveling ja Aankoop Produkt voldoet niet aan verwachting 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Rekening sneller sturen Kwaliteit 7 Antwoord Adam nl Beste heer Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij waarderen deze beoordeling Wij zijn dagelijks bezig om de kwaliteit van de mobiele webshop te optimaliseren Wij zullen uw opmerking dan ook zeker meenemen in het optimalisatieproces en de ontwikkeling van onze webshop Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Klant 14 02 2015 Aanbeveling nee Aankoop Overhemden 6 Pluspunten Ophalen retourzendingen Snelle verwerking terug stortingen Verbeterpunten Leveren wat is besteld Kwaliteit 7 Communicatie 6 Antwoord Adam nl Beste heer mevrouw Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een reactie achter te laten Wij waarderen uw beoordeling Wat vervelend dat u niet heeft ontvangen wat u heeft besteld Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met onze Customer Service Zij kunnen dan voor u uitzoeken waarom u het verkeerde artikel heeft ontvangen en een oplossing voor u vinden Met vriendelijke groet ADAM Brandstore Paul Leerdam 14 02 2015 Aanbeveling ja Aankoop McGregor broek 6 Pluspunten snelle levering Verbeterpunten after sales proces verbeteren Na

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/adam_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •