archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    van de laagste prijsgarantie L C van Ochten Etten Leur 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 1 woord TOP Verbeterpunten Geen Peter Oosterwolde 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ze maken waar wat ze beloven Er staat op de site voor 23 59 besteld volgende dag in huis Ik heb mijn Motorola Moto 360 2nd Gen om 23 30u besteld en om 9 05u de volgende morgen is hij bezorgd Top service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen marco brunssum 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snel geleverd En voor de laagste prijs Een prettige en overzichtelijke website met veel productinformatie Ben heel tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jorden Haaksbergen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super klantenservice Super snel geleverd Verbeterpunten Geen Michael Amsterdam 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Betrouwbaar Snel Behulpzaam als nodig Mooie website Verbeterpunten Keep up the good work Laura 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle bezorging bij het pick up point en goede communicatie over de status van de bestelling Verbeterpunten Geen ik heb geen slechte ervaringen gehad Jasper Wijchen 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede service snelle levertijd Pakketje is prima

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Friteusecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    08 30 al op halen bij de AH Moet ook nog een printer kopen en wou dit bij Bol com doen maar ga nu eerst kijken bij Coolblue Verbeterpunten Zou het op dit moment niet weten Jan Nieuwdorp Spijkernisse 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zeer snel geleverd toppie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen monique Elsloo lb 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Supersnelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Cris Alphen aan den Rijn 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Snel antwoord op vragen Goede service Op de website zijn veel reviews terug te vinden zodat het makkelijker is een goed beeld over een product terug te vinden Verbeterpunten De zondag levering blijft lastig Enkele malen meegemaakt dat er gewoon niet geleverd is wordt Uiteraard de kanttekening dat Coolblue niet zelf bezorgd maar men is wel verantwoordelijk voor de gekozen transporteur en het aanspreken daarvan Bart Amersfoort 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten zeer snelle levering en diverse bezorgmogelijkheden Verbeterpunten Ronald Almere 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alle afspraken nagekomen Ben heel tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen henny aarlanderveen 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zaterdagavond

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/friteusecenter_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hoofdtelefoonstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    kunnen uitgebreider en niet de goedkoopste Dezelfde producten zijn vaak elders goedkoper te krijgen Wendy Den haag 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Overzichtelijk gratis verzending en retour bestellen en de volgende dag in huis zelfs in het weekend Verbeterpunten Geen enkele verbetertip Nijboer Ten Boer 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle probleemloze afhandeling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maarten Dongen 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering goed te volgen mooi op tijd Goede prijs verhouding met de rest van de web shops Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maarten Dongen 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering goed te volgen mooi op tijd Goede prijs verhouding met de rest van de web shops Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Flora Bussum 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Heldere website met duidelijke instructies Zeer vlotte en nette levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Transvormu Utrecht 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service ik kreeg wat er werd beloofd Revieuws klopten met wat ik zelf aankocht Verbeterpunten Geen idee mischien op de site duidelijker nog aangeven welke alternatieven er voor hetzelfde bedrag te koop zijn In de vergelijking

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hoofdtelefoonstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    voorheen met bestelling erg positieve ervaring hadden Snelle en keurige levering Zelfs ook snelle terugkoppeling voor Coolblue of dat ik er tevreden over was over produkt over levering alles Toen wel Echt prima order levering afhandeling noem maar op Vandaar mijn keus voor deze order Echter met mindere ervaringen Verbeterpunten Bij deze order ging ik ervan uit dat ik weer de zelfde service zou krijgen bij de bestelling Dit mocht jammer gnoeg niet zo zijn Vrijdag zou de crosstrainer bezorgd worden Ik heb heel de dag thuis gezeten Echter na 1 hele dag thuis zitten niets bezorgd en ook geen bericht niets Deze dag kost mij heel veel geld Ik heb hier vrij voor moeten nemen en was ook niet vrij om te gaan of staan waar ik wilde omdat was gezegd dat er tot half 6 die dag geleverd kon worden Later heb ik gebeld naar het service nummer doch deze dame was weer zeer vriendelijk en uiteraard vond het heel vervelend wat er was gebeurd Maar de reden waarom mijn bestelling niet werd bezorgd is op zijn zachts gezegd niet om naar huis te schrijven Overmacht werd er genoemd toen de medewerkster dit ging opzoeken in de order Ik was trouwens verder helemaal niet op de hoogte gebracht niet via computer niet via telefoon niets Alleen omdat ik zelf had gebeld kwam ik erachter dat dit nu aan de orde was Op zijn minst een telefoontje zou geen kwaad kunnen indien er iets aan de hand is dat je weet wat er aan de hand is Doordat ik nu zelf heb gebeld is er nieuwe afspraak gemaakt Mocht ik de bestelling de aankomende datum niet ontvangen is dit niet echt een positief iets om de volgende keer weer bij Coolblue te willen bestellen Ik hoop nu maar dat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • eReaderstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Verbeterpunten geen Van der Hout Rozenburg 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima website snelle en heel goede afhandeling van bestelling Verbeterpunten Nvt chris Assen 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel vriendelijk en goed Wat moet je nog meer zeggen Juist Geweldig Verbeterpunten Prima zo João Lacerda Assendelft 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten betrouwbaarheid en snel aflevering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Yolande Groningen 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed aanbod scherpe prijzen Verbeterpunten Geen Radosveta Den bosch 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Geweldig Verbeterpunten Geen M Utrecht 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Het pakketje is supersnel in huis de informatie op de site is heel duidelijk 2 jaar garantie op het product terwijl bij andere aanbieders een jaar garantie werd geboden Ruime openingstijden persoonlijk contact wanneer je er prijs op stelt en ik vind Coolblue geloofwaardig wanneer ze zeggen dat ze alles doen voor mijn glimlach Kortom ik koop hier graag Verbeterpunten Producten zijn niet altijd de goedkoopste maar gezien de positieve punten maak ik bewust de keuze om hier toch te bestellen Ben Wijk bij Duurstede 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Toen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ereaderstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Receiverstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goed overzicht website duidelijke omschrijving artikelen en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Frank Rijswijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering overzichtelijk website en prettige aandiedingen Verbeterpunten Super jammer dat de speaker set al een keer was open gemaakt en dat er op de muurbeugels duidelijk gebruiks sporen waren te vinden je verwacht toch iets nieuws te kopen en dit bleek helaas niet het geval Kees Capelle aan den IJssel 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima prijs kreeg nog extra korting omdat het exemplaar betrof die door iemand was teruggestuurd Uiteraard gecontroleerd door de Receiverstore en voorzien van volledige garantie Artikel was in nieuwstaat Goed dat men dit ook meldt Snelle en traceerbare levering op eigen adres Goede productinformatie Factuur in pdf Artikel werkt perfect Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Robert Lok Ijhorst 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Afgelopen periode 2 artikelen gekocht bij Coolblue Coolblue onderscheidt zich door de snelle levering en prijsvriendelijkheid Ikl ben harstikke tevreden en blijf kopen bij Coolblue een tevreden klant Verbeterpunten Niets een punt Coolblue dozen aanpassen op de grote van dozen van het product Hugo Houten 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten gewoon goed zo als het hoort klantvriendelijk is hier geen loos begrip Verbeterpunten geen Roger Hilversum 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed product Hele snelle levering Op zondagavond besteld volgende dag om 15 00 bezorgd bij een ophaalpunt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Niels Purmerend 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede service Snelle levering en een overzichtelijke webshop Verbeterpunten Probeer zo veel mogelijk juiste informatie aan te bieden Bij sommige producten klopt de informatie over de geleverde producten niet altijd Ton Wijchen 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/receiverstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sportbrilstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    6 Pluspunten Groot assortiment Bij bestelling snelle levering volgende dag Goeie prijs tov concurrentie Verbeterpunten Je kunt niet zelf de producten bekijken in handen nemen zonder tussenkomst van een verkoper Over het passen uit de verpakking halen van een artikel in dit geval een horloge deed de verkoper vrij moeilijk Niet alle producten in de winkel zijn duidelijk geprijsd Natasja Warnsveld 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle behandeling en afhandeling van bestelling waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden v d status Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kevin Dokkum 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten goed product snelle levering Verbeterpunten Henk van Beers Oirschot 29 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten middags besteld zondag middag geleverd waaw Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Herman Rijsenhout 14 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten ruime keuze en vooral ook in accessoires zoals losse onderdelen voor sportbrillen als glazen etc erg handig Ik heb mijn favoriete hardloopbril weer helemaal als nieuw gemaakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Anne Utrechtse Heuvelrug 06 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goed op de hoogte gehouden wanneer levering levering was bovendien snel en netjes Pluspunt was dat ik ook bericht kreeg

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sportbrilstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kookplaatstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    geen verbeterpunten Hans Bergen op zoom 25 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Goede sevice Verbeterpunten Niet versturen via postnl H Perdijk Reeuwijk 21 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snel en adequaad gereageerd Verbeterpunten geen Daan Breda 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten duidelijk en snelle manier om te filteren op de producten die ik zoek Daarna erg handig verschillen vergelijken Verbeterpunten De stekker die aanbevolen wordt door de website is ongeschikt om te gebruiken met een kookplaat Volgens de instructies van de kookplaat moet de snoer bestand zijn tegen temperaturen van 90 graden en de geleverde stekker was maar tot 60 graden Daarnaast zat er al een snoer aan de kookplaat dus had ik alleen de stekker kop nodig En bij de stekker die door u is aanbevolen was die ingegoten dus kon ik die alsnog niet gebruiken Henk Rotterdam 20 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Werkt Goed Ook de klantenservice is goed bereikbaar en heeft verstand van zaken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dian van Helfteren Wijchen 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 3 weken heb ik gewacht op de levering van een kookplaat van MediaMarkt die voor 22 00 besteld morgen in huis zou zijn Ik kreeg maar geen duidelijkheid van de klantenservice en besloot de bestelling te annuleren en eenzelfde kookplaat bij Coolblue te bestellen Direct de volgende dag in huis na weken weer heerlijk kunnen koken Bedankt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Harry Deventer 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede website Gemakkelijk besteld Snel en goed geleverd Wat moet ik meer zeggen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Reinaldo Leerdam 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snelle levering en precies geleverd wat er werd aangeboden Verbeterpunten Zo doorgaan Arjen Huissen 08 01 2016 Aanbeveling ja

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kookplaatstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •