archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    snelle bestelling en goede kwaliteit van koffer Helaas was er een klein verschil met de specificaties maar dit is perfect opgelost Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Roel Milheeze 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel en eenvoudig Goede feedback via de mail over de status van de bestelling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Trudy Baarn 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering keurig geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jolanda de Jong Dordrecht 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Cornelia Rijswijk 21 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Koffer snel geleverd Toen ik hem zag wilde ik liever een 1 maat grotere koffer Hierover Klantenservice gebeld Richelle heel prettig ik kon hem omruilen Verbeterpunten De koffer werd niet geruild maar ik kreeg mijn geld terug Hierover gebeld dat ik koffer wilde ruilen voor 1 maat groter voor dezelfde prijs Toen ik een dag later de koffer kreeg bleek hij 2 maten groter te zijn Ik heb hem gehouden maar dit liep niet helemaal goed Monique Oosterhout 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Wat een snelle levering en zeer keurig verzorgd Dikke 10 Verbeterpunten kan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    monteur moeten helpen met tillen verschuiven etc Alleen was dit niet te doen geweest en verhoogt het de kans op beschadiging van keuken en of apparatuur Jasper Amsterdam 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Exacte voorspelling hoe laat de levering er is Fijne bestelervaring Ik weet dat als er iets niet goed is ik het gewoon kan terugsturen zonder gezeur Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen John Candyworld BV Purmerend 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Vrijdagmiddag om 15 00 uur begaf onze oven het Snel op het internet gekeken naar een betrouwbare site die mij deze snel kon leveren wij zijn een restaurant Om te kopen hoefden wij niet eerst irritant altijd in te loggen Zaterdagmorgen om 9 30 uur geleverd Chappo Wij zullen zeker vaker op deze site gaan kopen Logisch dat de vaste winkels hier niet aan kunnen tippen Verbeterpunten zou het echt niet weten Groenendijk Oude Tonge 17 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Vriendelijke servicedienst doen echt hun best om evt problemen op te lossen Verbeterpunten Ik ben niet zo tevreden over de vervoerder deze zijn niet goed geweest in hun communicatie naar ons toe zodat wij ons pakket later bezorgt kregen dan verwacht J Pinkster Leeuwarden 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering inbouw service ook dikke prima Handig dat ze de oude apparaten meenemen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Venlo 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima oven Whirlpool AKP 469 IX veel meer mogelijkheden tov oude oven van 18 jaar oud en de prijs viel reuze mee ook de snelle levering is een plus Verbeterpunten dit was onze eerste bestelling bij dit bedrijf dus kan ik nog geen verbeterpunt aandragen Paul 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Behulpzaam bij vragen en duidelijke

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    communicatie naar de klant Verbeterpunten Theo heuzen nieuwkoop 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Afgelopen week een bestelling gedaan overzichtelijke website direct informatie naar je email en de volgende dag levering mijn complimenten Verbeterpunten Geen Romee Arnhem 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed verpakt goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen J Stokvis Dalfsen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle service Ruime keuze en goede prijs Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martin 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Supersnelle levering Goed verpakt Hele duidelijke communicatie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tim Limbricht 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Razendsnelle levering conform belofte bij bestelling Verbeterpunten Iets lagere prijzen Mara Amsterdam 22 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Overzichtelijke website snelle service goeie prijzen En last but not least deze keer is het pakketje in een precies passende doos verstuurd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Femke Ulft 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Niets op aan te merken Volgende dag netjes afgeleverd goed verpakt Verbeterpunten Geen tips of verbeterpunten Prima voor elkaar Gerri Rijnsburg 14 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Pluspunten Snel besteld en geleverd Top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen De Heerlijkheid Vijlen Vijlen 19 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering tot mijn verbazing zelfs op zondag Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Brigitte Elsloo 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super goede service Verbeterpunten Geen Klant Waalre 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Toegankelijke winkel en verkoper Prettige behandeling Volgende dag bezorgd omdat product niet op voorraad was Concurrerende prijs Verbeterpunten Verkoper kende product niet beter dan op de website stond Bezorging was beloofd door post nl tussen 11 00 en 15 00 uur maar kwam pas om 17 30 uur Klant 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en effectieve levering van de producten Verbeterpunten Geen Femke 13 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Goede informatievoorziening mogelijkheid tot vergelijken van producten Verbeterpunten Wanneer je adverteert met voor 23 59 besteld de volgende dag bezord moet je eigenlijk zorgen dat je die belofte waarmaakt Wouter De Bilt 12 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel goed en duidelijk Verbeterpunten Geen Tineke Didam 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten goede snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Thijssen Wanroij 10

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    je ziet Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rodrique Berkel Rodenrijs 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke website snelle levering prima verpakt incl persoonlijke boodschap top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Allan van loenen Zeddam 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Zoals beloofd voor half 11 bestellen volgende dag in huis top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Erni Landsmeer 15 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering prima Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bob Boer Rookhuizen Amersfoort 14 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering en goede materialen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen jan 13 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Correcte levering Verbeterpunten Soms is de site wat onoverzichtelijk Ingrid Ede 12 01 2016 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangrn Zou zondag geleverd worden toen maandag en nu vandaag maar weer afwachten erg jammer Verbeterpunten Betere communicatie Eduard Rozenburg Zh 06 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer betrouwbaar bedrijf in de avond besteld en de volgende dag vroeg in huis KLASSE Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Wouter Amsterdam 05 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Goede communicatie veel producten Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    bv Verbeterpunten geen Chris Dongen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik had een Harman Kardon Go Play besteld het was een zogenaamd 2e kans artikel door iemand geretourneerd dus waardoor de verpakking een keer was geopend Dat leverde een mooie korting op en je ontvangt volledige 24 mnd garantie De verpakking was overigens niet van nieuw te onderscheiden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Miranda Ouderkerk aan den IJssel 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 1ste dag besteld 2de dag in huis Perfect verpakt zodat er geen beschadiging aan het product kon plaatsvinden Goede beschrijving van het product What you see is what you get Verbeterpunten Ik vind het altijd prettig om achteraf te betalen via bv AFTERPAY Klant Amsterdam 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering Goede service Verbeterpunten Gunstigere prijzen graag Eva Rotterdam 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten goede snelle bezorging goede uitgebreide beschrijving van de artikelen Verbeterpunten geen verbeterpunten zeer tevreden Erwin Eindhoven 21 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en correcte service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen s walhout nijmegen 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten makkelijk besteld veilig verpakt en snel bezorgd super Verbeterpunten Ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    werd gebracht Verbeterpunten Geen prima service Harmen Droogendijk Enschede 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Binnen 14 uur geleverd 21 30 uur besteld 11 30 uur in huis snel Website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik Scherpe prijzen Verbeterpunten Assortiment nóg groter maken Samantha Oosterhout 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Prima service snelle levering en goede prijzen Verbeterpunten Geen keep up the good work peter castricum 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jasper 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Film van het product op de website zodat ik een nog beter beeld heb wat ik ga kopen Duidelijkheid over retourneer mogelijkheden Zeer goede service uit andere ervaring Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jan Den Helder 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten directe levering de volgende dag zeer ruime keus artikelen goede prijs behulpzame bezorger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rachel Hoorn Zwaag 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super snel top Verbeterpunten Nog niet geen verbeterpunten Liselotte Geldermalsen 20 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering tot in de keuken goede productomschrijving en revieuws Verbeterpunten Beter plannen hoe vol

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Powertoolshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Teteringen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Gratis bezorging en op de afgesproken tijd afgeleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen jansen sintwillebrord 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zeer snelle levering netjes verpakt prima spul Verbeterpunten geen Daniel Badhoevedorp 20 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering Goede afhandeling status updates Attente marketing pakket afgeleverd op blue monday attent op ingespeeld met kaartje in zending Verbeterpunten Geen Voorbeeld van hoe online shopping geimplementeerd dient te worden Bert Hengelo 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle accurate levering delen waren zeer goed verpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gerrit Hengelo 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Bijzonder snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen WimvdWaal Wijnjewoude 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed product Goede omschrijving Levering snel en in goed overleg Verbeterpunten Geen Tom 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Aardige mensen op de helpdesk zelfs om elf uur in de avond Snelle levering Verbeterpunten Problemen met betalen maar kreeg een link per email Piet Waspik 12 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zaterdagmiddag besteld zondag in huis Super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Manuel 10 01 2016 Aanbeveling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/powertoolshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •