archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Loopfietscenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Geen sorry Vanessa 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Overzichtelijke website groot assortiment Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 05 01 2016 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Op zondag zou het pakje geleverd worden maar tot op heden nog niets ontvangen Vanwege het werk zijn wij op door de weekse dagen niet aan wezig van daar dat wij kiezen voor levering op zondag Post NL laat het dus afweten ik hoop dat het opgelost wordt Belofte maakt schuld is jullie motto maar daar komt niets van terecht Antwoord Loopfietscenter nl Beste meneer van den Berg Allereerst bedant voor uw feedback Inderdaad nogal vervelend dat uw bestelling niet op de juiste dag geleverd is Op basis van uw klacht hebben we een mail naar u gestuurd met een oplossing We horen het graag van u Groeten Coolblue Riny 29 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer tevreden over de levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Heleen IJsselstein 19 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zelfs in de drukke Decembermaand keurig de andere dag zoals beloofd in huis Mogen andere een voorbeeld aan nemen Bovendien ook nog zorgvuldig verpakt TOP Verbeterpunten Ik kan geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/loopfietscenter_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Smartphoneshop.nl - KiyOh
    wel mogelijk voor klanten om Smartphoneshop nl nu te beoordelen Bedrijfsgegevens Website www Smartphoneshop nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988999 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan Lees meer Meld misbruik of andere zaken hier Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartphoneshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Baardtrimmershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    verbeterpunten noemen Wesley Wijchen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super service Verbeterpunten Nvt Riemer Delft 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten goede snelle levering snel contact met de klantenservice snelle reacties Verbeterpunten geen M 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Duidelijke site en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hans Nederweert 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede uitleg om tot een snelle keuze te komen en snel geleverd Zonder problemen Top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen A S Wezep 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten De enorm snelle levertijd van de producten Verbeterpunten Inloggen op de website gaat niet altijd vlekkeloos word soms uitgelogd op het moment dat ik naar een product ga Jeroen Alkmaar 20 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle en correcte levering product lijkt goed te werken Verbeterpunten Inpakken kan wel iets beter een kleine doos in een grotere doos met een luchtzakje haalt weinig uit natuurlijk Adrie Kesteren 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Supersnelle levering binnen 12 uur Informatie relevant en duidelijk Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant Susteren 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Eindelijk ook een site gevonden waarvan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/baardtrimmershop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Pannenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    noemen Katie Delft 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ordered at 23 30 received it 12 30 the next day The product was just as expected and reasonably priced Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Nan Zwolle 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Na een wok besteld te hebben werd deze supersnel geleverd Dat is wat we graag willen als we online een product bestellen Zeer positief Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martin Wageningen 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website goede informatie Snelle bezorging netjes verpakt Concurrerende prijs Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen j Oisterwijk 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering prijs kwaliteit verhouding heel goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Karsten Groningen 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dick Brielle 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima webwinkel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen kees 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten klant vriendelijk en simpel om online te bestellen en andere dag bezorgd een fijne en goede service een zeer goed assortiment met veel keuze Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Coppe Hengelo 14

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/pannenstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Autostoelshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Irma Breda 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 23 uur savonds besteld morgen middag in huis gehad Super service betrouwbaar en snel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ellen Gemert 14 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering op afgesproken tijd in avonduren Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Sanne Nieuw Vennep 12 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede en snelle levering Verbeterpunten Bart van den Berg Eindhoven 10 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Hilarische details met wachttijd en niet openen met op verzenddoos Goede info over track trace Eenvoudig betalen Verbeterpunten Nog een verrassing in de doos en de cirkel is rond Werkelijk geen op of aanmerkingen maar die 9 is om nog één positieve verrassing voor de volgende keer toe te voegen Marianne Bovendeur Vollenhove 09 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke en overzichtelijke website Goede informatie over het product autostoel en isofixsysteem in dit geval Zeer snelle bezorging binnen 48 uur Product voldoet aan de wens en verwachtingen Verbeterpunten Bij het product Isofix draaibaar voor de autostoel werd niet vermeld dat niet alle auto s over de juiste bevestigingspunten beschikken Daar kwam ik pas achter toen ik de gebruiksaanwijzing doorlas Misschien kan dat op de website vermeld worden Verder geen opmerkingen Tevreden R 08 01 2016 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten komt belofte levertijden niet na Eerst doordat er een product niet leverbaar was Daarna moest de hele levering terug omdat het verkeerd gelabeld was Als met al duurt het nu al bijna een week in plaats van morgen in huis Antwoord Autostoelshop nl Beste Robbert Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring met ons hebt opgedaan Het spijt ons enorm hoe dit

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/autostoelshop_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasmachinestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle en goede levering Wasmachine wordt goed aangesloten de bezorgers zijn snel en gaan zorgvuldig met de machines en omgeving om Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Monique Mijdrecht 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering stipte levering klantenservice goed bereikbaar en zeer vriendelijk Verbeterpunten Bezorgers stellen zich niet netjes voor en stappen zo naar binnen Er liep helaas nog water uit machine heb van te voren wel kraantje leeg laten lopen Bezorgers maken hier geen melding van anders had ik het direct even opgedweild en lopen vervolgens met hun vieze schoenen alles onder overal modderafdrukken op trap en in halletje Geen goede service Evelien Soesterberg 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Avonds Bestelt de volgende dag rond 1 uur in huis en aangesloten Fijne bezorgdienst Verbeterpunten Kon niet beter Bas Rotterdam 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Moon Tilburg 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alles coolbleu snapt de kernwaarden als geen ander Verbeterpunten Als kwaliteitsmedewerkster zou ik t bedrijf aanraden deze balans te hanteren en niet door te slaan in bovengenoemde kernwaarden joep Tilburg 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten de service de vriendelijkheid en debeste omgang met klanten Verbeterpunten Geen Carin Utrecht 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb een wasmachine besteld en die was er supersnel Via mails en sms werd ik steeds op de hoogte gehouden van de status Heb de klantenservice wel even nodig gehad vanwege een storing bij de betaling maar ze gaven me een juist antwoord Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen JB Pot Veghel 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zelden zo n goeie communicatie gehad betreft een aankoop via een webshop alles duidelijk voor de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasmachinestore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Luchtbevochtigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Charlotte Rotterdam 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Veel selectie mogelijkheden om tot kleiner aantal producten te komen Verbeterpunten Niet alle specificaties waren ingevuld waardoor ik op andere sites verder ben gaan zoeken Yvon Amsterdam 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijk site snelle levering geen verzend en retourkosten Verbeterpunten Geen Particulier Thuis 21 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Voldoet geheel aan de verwachting Makkelijk te installeren en het bijvullen van het water reservoir gaat makkelijk Aangename geur indien gewenst in huis Huis voelt fris aan en de brandende ogen en andere huid ongemakken verdwijnen langzaam Heb apparaat bij een radiator staan en dat werk prima Raad wel aan om een vochtmeter aan te schaffen voor het controleren van het juiste vocht percentage Daar voorziet dit type niet in Verbeterpunten Kan misschien nog iets gedaan worden aan de db Dat is even wennen als je s avond en s nachts het apparaat laat werken Bij gebruik in de hoogste stand verbruikt het apparaat zo n vier tot vijf liter water per dag in een gemiddelde woonkamer afhankelijk van je woonoppervlakte kan dit hoger of lager zijn Op tijd bijvullen dus als je overdag lang van huis bent Overigens slaat het apparaat af als het reservoir leeg is RoFo Productions Krimpen aan den IJssel 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Mooi apparaat met duidelijke gebruiksaanwijzing Verbeterpunten Geen Claude Zoetermeer 19 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Dit is een vervanging van mijn oude Boneco 2055D Het apparaat is na een levensduur van net niet 4 jaar stuk gegaan door het gebruik tgv de hardheid van het water Ik heb weer een nieuw apparaat gekocht omdat het apparaat betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken is kan gebruikt worden zonder gebruik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/luchtbevochtigerstore_nl// (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    10 Pluspunten Product volgens beschrijving Levering conform afspraak Geen overbodig verpakkingsmateriaal verpakt in transparant plastic Verbeterpunten Niet helemaal duidelijk of het wasrek ook buiten gebruikt kan worden Maksim Vlaardingen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Vriendelijke bezorgers Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen d hol lunteren 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Het werd de volgende dag al bezorgd We werden op de hoogte gehouden van bezorgd De wasdroger was prima precies zoals gehoopt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Cees Bergschenhoek 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snel geleverd en je wordt prima op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling oude apparatuur wordt netjes meegenomen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Elly Ottersum 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goede communicatie en snelle levering netjes op de plaats gezet en oude wasdroger mee genomen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Msrjolein Bavel 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super snel en geleverd en door de bezorgers netjes neergezet en gemonteerd Top Verbeterpunten Alles is super geregeld Betsy Hoogersmilde 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima voor elkaar en keurig op tijd geleverd Een aanrader Verbeterpunten Ik kan geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •