archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    goede track and trace Ruime keuze in drogers met goede vergelijkingsopties Verbeterpunten De eerste wasdroger werd bezorgd met schade aangegeven door de bezorgers dus deze niet geaccepteerd De afhandeling hiervan was wel correct en vlot Bij de aankoop van een afvoerdroger werd niet aangegeven dat je een slang voor het aansluiten van de afvoer niet meegeleverd wordt deze stond ook niet genoemd bij aanbevolen accessoires Daardoor alsnog een bezoek aan de bouwmarkt diezelfde dag Elling Oosterhesselen 15 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snel geleverd Verbeterpunten Nee Marcel Eissens Sauwerd 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goed blijvend geïnformeerd duidelijke afspraken en correcte afhandeling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Stephan Hoppenbrouwers 11 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Mariet Nederweert 07 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten De bestelling die je doet bij coolbleu wordt perfect geregeld en stuur je iets terug wat niet aan de wensen voldoet wordt de betaling meteen terug gestort Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rien Leusden 07 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Correcte prijs Snelle levering Factuur snel in huis Goed op de hoogte gehouden van levertijdstip Bezorging conform Verbeterpunten Tegen transporteur gezegd

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    onze excuses voor het ongemak aanbieden en u bedanken voor uw geduld Groeten Coolblue Michael Amsterdam 18 12 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten De heren die de droger kwamen brengen hadden zeiden zij 7 minuten tijd voor het klusje De oude droger zat nog vast aan de trekschakelaar Daar waren ze niet toe bevoegd dus lieten ze alles staan Nieuwe droger in de gang en de oude droger op zijn plaats Dat het opgelost was door de kabel door te knippen hebben ze niet echt duidelijk gemaakt Heel erg jammer Antwoord Wasdrogerstore nl Beste meneer Brouwer Wat ontzettend vervelend om te horen dat de levering zo gelopen is We kunnen ons voorstellen dat u zich niet prettig voelt bij zo n gehaaste levering Dat de machine ook niet goed neer is gezet is ook zeker niet de bedoeling Onze oprechte excuses hiervoor we willen graag weten wat we in deze situatie voor u kunnen betekenen Zou u misschien het ordernummer door willen sturen zodat we met u mee kunnen kijken We horen graag van u Met vriendelijke groet Coolblue Janet Vlissingen 12 10 2015 Aanbeveling nee 6 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten De droger moest 2 trappen op Hij werd voor me boven gezet Helaas niet al te voorzichtig ze botsten overal tegenaan en hebben een traptrede behoorlijk beschadigd In plaats van excuses deden ze alsof ze niets gemerkt hadden Toen ze al weg waren kwam ik er pas achter dat ik de factuur die ook mijn garantiebewijs is niet heb ontvangen Luc Ridderkerk 09 10 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Vriendelijkheid personeel Verbeterpunten Zorgvuldigheid moet onhoog bij het maken van een bezorg afspraak medewerker heeft een verkeerde datum geniteerd waardoor we heel de dag voor niks hebben gewacht Peter Stadskanaal 18 09 2015 Aanbeveling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    weer opgehaald worden maakt vreselijk veel lawaai rechter wand komt naar buiten tijdens drogen afdekplaat zit er ook niet goed op Reeds gemeld bij coolblue alles direct geregeld Verbeterpunten Misschien goederen eerst controleren en dan pas afleveren Antwoord Wasdrogerstore nl Beste meneer Wiegmans Wat enorm vervelend dat uw wasdroger niet functioneerde naar behoren De machines worden bij de fabrikant getest voordat ze de deur uit gaan waarna wij er van uit mogen gaan dat deze prima werken Helaas gebeurt het heel af en toe dat er dan toch een machine in zit die niet helemaal naar behoren functioneren vaak veroorzaakt door het vervoeren van de machine Hopelijk is de omruiling van uw wasdroger verder goed afgehandeld Als er verder nog iets is wat we voor u kunnen betekenen horen we het graag Met vriendelijke groet Coolblue Gert Jan 07 09 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Bestellen en informatie over levertijd ging volgens de Coolblue norm snel goed en helder Verbeterpunten Terugname oude droger ging niet door vanwege onmogelijkheden rondom demontage droger die op wasmachine vastgeschroefd staat Twee minuten extra tijd en men had gezien dat de machines middels een schuifbeweging ontkoppeld konden worden Voor twee heren een eitje voor een

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasdrogerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    de zekerheid maar gecheckt Ze hadden het niet goed gedaan Foutje volgens Coolblue Coolblue zou alsnog iemand sturen om hem goed aan te sluiten Maar er kwamen weer chauffeurs die dat nog nooit hadden gedaan Opnieuw foutje volgens Coolblue Vervolgens stuurde Coolblue een uitleg voor de aansluiting dat was toch heel simpel Het bleek dat hun uitleg verkeerd was Voor de zoveelste keer sorry foutje Heb het maar zelf gedaan Maar nu bleek dat ondanks dat de afvoer via de slang ging speciaal daarvoor gekocht en zo staat het ook in de omschrijving van Coolblue er toch ook nog water in het reservoir bleef staan dat telkens geleegd moest worden helaas sorry was de reactie van Coolblue na een tiental mails Een organisatie van niks en totaal geen verstand van zaken Antwoord Wasdrogerstore nl Beste Gerard We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat de warmtepompdroger niet goed is aangesloten Kunt u het ordernummer door mailen naar geenglimlach coolblue nl We willen u zo goed mogelijk helpen Alvast bedankt Groeten Coolblue Gonnie rotterdam 28 10 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Mijn klacht is bekend Het is mijn eerste en laatste aankoop geweest De reden hiervan is uitsluitend gerelateerd aan de levering en de communicatie rondom de levering Jacco De meern 02 10 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten De site Verbeterpunten Afspraken nakomen c manuel zoetermeer 30 09 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Geen Slechte ervaring telefonische bereikbaarheid en voorlichting mbt levering Verbeterpunten Afspraken met derden dynalogic te verbeteren Heb drie keer een afspraak gehad die niet werd nagekomen 2dagen voor niets thuisgebleven voor levering evandijkmachineverhuur stolwijk 30 09 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Wij zijn helemaal niet tevreden eerGisteren een droger bij jullie besteld en betaald Zou gisteren bezorgd tussen 8 en 13 45 worden heb vanaf 8 uur zitten wachten Veel mail gestuurd en hoor pas om 17 00 na dat ik zelf gebeld heb dat hij niet bezorgd wordt Dit is toch absurd ik heb er gisteren een vrije dag voor genomen en nu vandaag weer vandaag eindelijk om 16 30 bezorgd abnormaal dit Raimond 28 09 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Heldere website Verbeterpunten Alles voor een glimlach nou die is ver te zoeken Gisteren een wasdroger besteld deze zou vandaag geleverd worden Kreeg netjes bericht dat dat tussen 8 00 en 18 00 uur zou gebeuren en dat ik in de loop van de dag een betere tijdindicatie zou krijgen Om 13 00 uur toch maar eens gaan bellen met de transporteur â 45 cent Pm en in de wacht Kreeg het bericht dat om 15 15 geleverd zou worden Om 16 00 maar weer gebeld Na 10 minuten in de wacht kreeg ik te horen dat de levering helemaal niet gepland stond Ze konden hem wel voor maandag inplannen Nee ze snapten er niets van dat hij er tussenuit gevallen was Hele zaterdag wachten en dus nog geen droger Meteen mijn bestelling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasdrogerstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten In de avond rond 21 30 besteld en ik kon het inderdaad de volgende dag al ophalen Super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bert Werkhoven 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede ontvangst in de winkel er wordt gelijk wat te drinken aangeboden Genoeg personeel om je vlot en vriendelijk te helpen De service en garantie die je krijgt is uitstekend Verbeterpunten Dat de voordeur wagenwijd openstaat is wel heel uitnodigend maar zoals de winkel in Utrecht die niet in een winkelstraat zit maar op een p lek waar je bewust naar toe moet gaan is het met het koude weer niet erg milieu bewust D van Buuren Zeist 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website snelle beslrging Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Barbara Vlissingen 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Zeer snelle en correcte levering keurig en degelijk verpakt niets op aan te merken Prima voorlichting bij de producten op de site die mij helpen een juiste beslissing bij een aankoop te nemen Ik ben en blijf klant Verbeterpunten Ik kan niets in het nadeel van Coolblue bedenken Jan Willem Brummen 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle cervice prima afspraken Verbeterpunten Kan er geen vinden Ruud Hendrik Ido Ambacht 19 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering goede verpakking en klein apparaat alles werkt naar behoren Verbeterpunten omschakelaar is klein en had beter op andere positie kunnen zitten b v bovenop of andere zijkant waar geen kabels zijn Wilmer Huissen NL 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede prijs kwaliteit verhouding lebering op tijd zoals aangegeven Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martine Pijnacker 09 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle goede levering ook de keuze om bij een post nl servicepunt te bezorgen duidelijke beschrijvingen met foto s snel reactie op vragen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rob Rotterdam 23 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en acurate levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tim Spijkenisse 22 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en duidelijke handelingen Geen verzendkosten laat besteld maar alsnog snel in huis Goed verpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Wil Weert 22 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Toegankelijk en overzichtelijk marktconforme prijzen snelle en betrouwbare levering Verbeterpunten Geen Robert Oldenzaal 19 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    ook wel door de brievenbus gepast in plaats van in een pakketje Ben Amstelveen 05 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Het geleverde voldeed aan de verwachting en was keurig verpakt Verbeterpunten Niet meer op de site vermelden dat indien er vóór 23 59 uur besteld wordt er dan de volgende dag bezorgd wordt óók op zondag Dit laatste is zeker niet waar spelten maarssen 03 11 2015 Aanbeveling nee

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Klantbeoordelingen Jacques Zaltbommel 29 11 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Besteld kabeltje kwam een dag te laat Eethuis t Centrum Schelluinen 04 08 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Snelle bezorging maar pakket is meegenomen naar zijn huis waar wij het op konden halen Jammer genoeg gaat hij op vakantie en komt ons pakket nog steeds niet aan Zitten er met smart op te wachten Verbeterpunten Bezorging klopt niet Stijn Best 17 06 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Snelle verzending Verbeterpunten Mijn pakket kwam 2 dagen te laat aan en was bedoeld voor werk het enige wat jullie me geven is een 5 euro cadeaubon Dan moet ik weer iets bestellen Antwoord Kabelstore nl Beste meneer Brands Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet op tijd is geleverd Wij streven er te allen tijde naar bestellingen zo goed en snel mogelijk te leveren en hiervoor werken wij nauw samen met onze vervoerspartners Helaas komt het sporadisch voor dat een pakket toch te laat wordt geleverd Wij streven ernaar om u elke dag een glimlach te bezorgen en daar hoort een goede bezorgservice uiteraard ook bij Bij deze daarom nogmaals onze oprechte excuses voor de vertraagde

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •