archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Kabelstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    nl Beste medewerker Het klinkt alsof er flink wat mis is gegaan met de bestelling Zou u ons eventueel nog een kans willen geven om nog een blik te werpen op deze vervelend klinkende situatie om te kijken of we daarin nog wat voor u kunnen betekenen Groeten Coolblue Jan s Gravenzande 05 09 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Veel keuze Verbeterpunten Als er op de website wordt vermeld Vandaag voor 23 59 uur besteld morgen in huis is het wel de bedoeling dat de bestelling dan inderdaad op de volgende dag wordt bezorgd en dat je dan niet zoals ik drie dagen aan het lijntje wordt gehouden Ik heb woensdagavond 2 september om ca 22 30 uur een bestelling geplaatst direct betaald en deze bestelling zou dan donderdag de 3e moeten worden bezorgd Maar in de mail met link om je bestelling te volgen werd al aangegeven dat het pakket op vrijdagmiddag zou worden bezorgd Vrijdagavond vermeld de link in de mail dat het pakket op zaterdag wordt bezorgd en vanmiddag bleek dat het pas maandag wordt bezorgd Dat je er een dag naast zit kan gebeuren maar vier dagen Tresor de mer Amsterdam 27 01 2015 Aanbeveling nee

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kabelstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Zaagmachineshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    halen bij PostNL servicepunt gerhard Enschede 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ze zijn snel en duidelijk Verbeterpunten Het product wat ik heb gekocht de zaagmachine had geen duidelijke omschrijving voor de montage Je komt er wel uit maar het duurt langer Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen Leen Middelburg 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Was er de volgende dag goede gebruiksaanwijzing en machine werkt prima Verbeterpunten Geen Joep Echt Susteren 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Geweldig s avonds om 23 00 een cirkelzaag besteld de volgende dag om 11 45 keurig geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ivo Nijmegen 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Vandaag besteld morgen in huis Geweldig Makkelijk bestellen betalen goed verpakt volgende dag binnen Verbeterpunten GA ZO DOOR Goos Winschoten 16 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen V son Haastrecht 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super snel goed verpakt beroemd om snelle aflevering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Huub Nederweert 14 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Uitgebreid assortiment prijs kwaliteit goed en super snelle levering zelfs

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/zaagmachineshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Zaagmachineshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering van de bestelling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Jacobs Casternray 03 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Het eerste contact was positief snel kunnen vinden wat ik wilde Ook de afhandeling liep vlot Ondanks de jaarwisseling werd het pakket op de beloofde datum afgeleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Frank Faassen Beuningen 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en correcte levering Verbeterpunten Kleinere doos om het pakketje roel Haaren 27 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hans Eck en Wiel 12 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Netjes op tyd geleverd van begin tot eind op de hoogte gehouden kortom super Verbeterpunten Vind hoe het nu ga super dus zie ik geen verbeter punten Kijkdaan bv Almere 02 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten prima snelle levering Verbeterpunten automatisch attenderen dat reeds een kortingscoupon die nog geldig was in ons bezit was Kwamen we nu te laat achter Klant 26 10 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering goed contact via de mail nette terugkoppeling op vragen Verbeterpunten Ik had een klacht verkeerd adres waar mijn bestelling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/zaagmachineshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Zaagmachineshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    90 dagen 30 dagen 145 beoordelingen 12 maanden 207 beoordelingen totaal 1444 keer bekeken 97 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 78 113 19 28 0 0 0 0 3 4 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www zaagmachineshop nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen Controles

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/zaagmachineshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Zaagmachineshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Beste David Wat super vervelend om te horen wat er bij uw bestelling allemaal is misgelopen We zouden heel graag uw ordernummer willen ontvangen zodat we kunnen kijken naar een passende compensatie Het is natuurlijk absoluut niet de bedoeling dat u de dupe wordt van dit soort ongemak We horen het graag van u Alvast bedankt voor de moeite Jan Rotterdam 03 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Vertrouwenwekkende uitstraling goede aanbiedingen Verbeterpunten Gerepareerde producten voor aflevering controleren Nu kan ik 2 weken wachten op een tweede reparatie Servicebalie in de winkel moet niet klagen over onjuiste doorverwijzing door telefonische helpdesk Dat is niet cool Gewoon artikel innemen en opsturen T de Jong Wijnjewoude 09 07 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Voor 23 59 uur besteld morgen bij u thuis Ik heb maandag 6 juli een zaagmachine bestelden en betaald Helaas is mijn bestelling nog steeds niet geleverd Wel een telefoontje gehad van een medewerker van Coolblue dat er iets is mis gegaan en zou zo snel mogelijk iets horen We zijn inmiddels 3 dagen verder en ik heb nog steeds niets gehoord Ik had voor Coolblue gekozen omdat ik de zaagmachine de volgende

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/zaagmachineshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wekkercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed internet Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hugo Eindhoven 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik kan de humor in de filmpjes bijzonder waarderen Daarnaast is er een snelle service en niets op te merken aan het product Verbeterpunten Voor de producten die ik gekocht heb heb ik geen verbeterpunten Rachel Amsterdam 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle bezorging Verbeterpunten Prijzen lager Mara Waalwijk 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima wekker met veel mogelijkheden die duidelijk uitgelegd waren op de site En ook echt de volgende dag in huis Super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Henny Gendringen 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Altijd op tijd Prima serves compleet pakket Verbeterpunten Niet een nathalie Groningen 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Mooi product en een snelle levering Verbeterpunten Wekkerradio ergens anders goedkoper gezien Herman Geldrop 09 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Cool is betrouwbaar blue is snel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Helen 28 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Convenient shopping easy navigation I love all the delivery options and responsiveness of customer service Excellent Keep up with good

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wekkercenter_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wekkercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    is mijn eerste bestelling bij Coolblue Bestellen is heel eenvoudig en je kan vooraf al aangeven dat je het pakket wil ophalen bij een lokaal ophaalpunt Snelle levering Verbeterpunten Tot nu toe nog niet Meike Vreeland 02 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Het werkt goed en is snel bezorgd Verbeterpunten Optie tot cadeauverpakking zou leuk zijn Merel Nijkerk 06 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering wekker bevalt uitstekend en is precies wat ik ervan verwachtte naar aanleiding van de beschrijving op de website Verbeterpunten De tijd instellen was een enorme klus hier had wel een aparte bijsluiter voor mogen zijn Aaron Hoogerheide 13 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Op tijd Net verpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Henk Zaanstad 30 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Zondag bestellen maandag al in huis Betrouwbaar en goede track en trace Breed assortiment Verbeterpunten Prijs is niet de scherpste ik kon 8 goedkoper bij een ander terecht Nicole Kerkrade 14 09 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Kan kleiner verpakt worden Loïc Hulst 08 09 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Goede en snelle communicatie Makkelijk bestelproces en duidelijke informatie bij producten Verbeterpunten Helaas werd de beloofde

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wekkercenter_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wekkercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 84 63 13 10 1 1 1 1 0 0 Klantbeoordelingen s van eijken zwartsluis 15 12 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten snelle service Verbeterpunten De bestelling afleveren op zondag vindt ik niet nodig Was hier niet van op de hoogte Graag beter aangeven in het bestelproces Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www wekkercenter nl Adres Oostplein 97 3011

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wekkercenter_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •