archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Wekkercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    totaal 856 keer bekeken 99 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 84 63 13 10 1 1 1 1 0 0 Klantbeoordelingen Klant 01 05 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten vlotte verwerking van de bestelling Verbeterpunten een duidelijker gebriuk van kado bonnen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www wekkercenter nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wekkercenter_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Pluspunten Snelle levering goede prijs veel op voorraad Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gerry Dalfsen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Als ik een microfoon had zou ik het door de hele stad schallen Fantastisch Supersnelle en correcte levering en ook de communicatie hierover was top Daarnaast heb ik veel waardering voor de humor en originaliteit in de teksten Voorbeelden leesvoer niet opeten en niet schrijf uw review maar brand los Dit bedrijf krijgt van mij een dikke vette pluim En of ik er weer ga bestellen als ik iets nodig heb Moet je dat echt nog vragen Verbeterpunten Geen een 10 is het hoogst haalbare Het enige wat ik wil zeggen is hou dit vast Marja Assen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Positieve punten zijn er veel onder andere zeer snelle levering groot assortiment je kunt kiezen of je het ophaalt bij de winkel bij een ophaalpunt laat bezorgen of thuis te laten bezorgen ruime openingstijden van de klantenservice ook s avonds en in het weekend geen lange wachttijden bij de klantenservice eigen winkels goede retourservice en klachtafhandeling snelle reactietijd op e mail vragen overzichtelijke website via de website makkelijk producten te vergelijken veel video reviews en andere keuzehulpen die het kiezen makkelijker maken Ook staan bij de reviews de minpunten van het product dus niet alleen de pluspunten En wat het winkelen bij coolblue sporhologecenter nét even wat leuker maakt is de humor van het bedrijf zelfs van de verpakking maken ze iets leuks Verbeterpunten De enige tip is ga zo door Roy Amsterdam 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten De snelle eenvoudige en klantvriendelijke bestelwijze maakte het erg aantrekkelijk om dit product online te kopen Verbeterpunten Geen Beautystudio boldy Den bosch 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Geweldige service Mijn Fitbit

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    twijfel achtig Wim Eerbeek 21 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Het Sigma sporthorloge is een prima product voor een leuke prijs De levering was snel s avonds besteld de volgende dag in huis Chapeau Verbeterpunten Geen mirjam ossendrecht 20 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering goede prijs kwaliteitsverhouding Verbeterpunten meer info wanneer er reparatie in de toekomst vereist is miriam oost souburg 20 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Word snel geleverd Is niet duur ten opzichte van andere internet bedrijven Zijn er problemen met je apparaat word snel en netjes op gelost Verbeterpunten blijf gewoon zo doorgaan Yvonne Oude Wetering 19 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ideale site waar je van alles en nog wat kan bestellen Ik vind het ook super dat het de dag erna al geleverd was Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen nancy made 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede service en snel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Johan 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snel bezorgd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Stephan Enschede 17 01 2016 Aanbeveling nee 8 Pluspunten Snelle levering Mooie verpakking Geen verzendkosten Verbeterpunten De specificaties van de producten zoals getoond op

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    zou laten leveren of thuis Uiteindelijk bleek dat de bestelling potentieel tot 21 30 zou kunnen worden geleverd Dat was dus problematisch want ik had geen zin om zo lang om mijn werk te blijven Ben dus ook zonder bestelling weg gegaan om 18 00 Gelukkig was er not een collega van mij om de bestelling aan te nemen maar het was niet handig En de customer care had toen ook geen echte oplossing voor dit probleem Anka Rptterdam 05 11 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Groot assortiment goede structuur in winkel klantenservice vi whatsapp Verbeterpunten Levertijd niet nakomen geen kennis in winkel over product door te groot assortiment je wordt alsnog verwezen naar de klantenservice voor advies Antwoord Sporthorlogecenter nl Beste Anka Sowieso spijtig dat je niet goed te woord bent gestaan in de winkel en dat de levering te laat is gekomen We zien staan dat op 31 oktober wel een afleverpoging is gedaan maar dat dit niet is gelukt Is dat correct Groeten Coolblue Joost 19 07 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Duidelijke uitleg producten Verbeterpunten Na het plaatsen van de bestelling werd er meegedeeld dat het pakketje vertraging zou oplopen ivm een staking bij postnl Deze

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    90 dagen 30 dagen 289 beoordelingen 12 maanden 462 beoordelingen totaal 1373 keer bekeken 99 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 77 223 21 61 1 4 0 0 0 1 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www sporthorlogecenter nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen Controles

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sporthorlogecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 77 223 21 61 1 4 0 0 0 1 Klantbeoordelingen Roel Harderwijk 22 07 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten product is goed Verbeterpunten als ze zeggen dat het bezorgd word op de dag reken er maar op dat het een dag later word bezorgd Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www sporthorlogecenter nl Adres Oostplein 97 3011 KW

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sporthorlogecenter_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Bloeddrukmeterstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    leveren geweldig en keurig verpakt Verbeterpunten ik zou het niet weten louis deursen 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten niet de eerste keer dat ik via coolbleu iets bestel en dat keurig binnen 24 uur wordt geleverd verpakking en benadering spreekt mij ook erg aan gzd ga zo door Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen René Woudenberg 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snelle bezorging Klantvriendelijke site Verbeterpunten Geen gevonden Harry Hoogezand 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke website en houden zich aan de afspraak precies op tijd geleverd goed verpakt met duidelijke uitleg Verbeterpunten Geen cornelis harskamp 11 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Dit kan niet beter Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Annie SCHINVELD 05 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Nou ik vind het fantastisch Verbeterpunten Er zijn tot nog toe geen verbeteringen wand het werd zelfs op Zondag geleverd Sarelse Middelharnis 30 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Gewoon goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jochem Utrecht 29 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Goede prijs Verbeterpunten VVV cadeau kaarten accepteren in ieder geval voor bestelling afgehaald op servicepunten winkels Jan Heemskerk 20 12 2015 Aanbeveling ja

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/bloeddrukmeterstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Bloeddrukmeterstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Ik kan geen verbeterpunten noemen Jessica Hulshorst 20 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen Dennis Eindhoven 12 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en gratis levering Verbeterpunten Mijn vrouw kon met 2 credit cards niet betalen Harrie Buinen 11 07 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering betrouwbaar omdat ze onderdeel van Coolblue zijn Verbeterpunten Eigenlijk duur genoeg anderen zijn goedkoper maar nog niet zo

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/bloeddrukmeterstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •