archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Bloeddrukmeterstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    maandag de chauffeur vertelde dat zij zondags nooit rijden dus hoe kunnen ze dan leveren zondags en dan maar een mail sturen dat post nl storing had yeah right Eens maar nooit meer bij cool blue Antwoord Bloeddrukmeterstore nl Beste Ruud We balen ervan dat we dit moeten lezen en dat dit überhaupt zo is gelopen Ondanks dat willen we u toch bedanken voor uw review Met uw feedback kunnen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/bloeddrukmeterstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    grotere doos opgevuld met zakjes lucht Maar wel super tevreden Wim Zweekhorst Rijswijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ls Alles klopte en prima in orde Verbeterpunten het pakket werd later gebracht dan de aangegeven tijd maar was geen probleem nog even een AARDIGHEIDJE maar niet heus ik zette de doos bij de papiercontainer met de gedachte dat die over een paar uur zou worden opgehaald nee krijg ik een bekeuring van 99 Euro De controleur die eerder aanwezig was dan de ophalers wist middels mijn naam op de doos wie die daar had neergezet Dat was even een domper op de aankoop maar ja misschien win ik die honderd Euro wel en dan heb ik misschien toch nog geluk met vriendelijke groet Wim Zweekhorst abraham finsterwolde 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten snel bezorgd en keurig verpakt en al gebruikt zoals sommige bedrijven en netjes alle accessoires erbij geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tevreden klant Apeldoorn 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Bij telefonisch informeren snel de benodigde informatie gekregen Bestelling snel en goed afgeleverd Uitstekende verpakking en ook goede informatie per email over de voortgang Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gerdiene Nijkerk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    ja 8 Pluspunten Service Snelle bestellingen Goeie klantenservice Verbeterpunten Zou er echt geen kunnen noemen Frans De Maten 10 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Geleverd binnen de aangegeven termijn Verbeterpunten geen C 08 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede communicatie over de levering Afspraken worden prima nagekomen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marko Breskens 04 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Groot assortiment en zeer snelle levering Verbeterpunten Geerte Bodegraven 02 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en duidelijke communicatie bij niet kunnen nakomen levertermijn Verbeterpunten Het was heel moeilijk te vinden welke onderdelen er meegeleverd werden met het bestelde product Klant 13 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Prima service zoals altijd snelle verzending Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Corry Oosterhout 12 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Bestelling snel en compleet uitgevoerd zelfs na telefonische wijziging na vriendelijk en professioneel advies Snelle verzending Pakket traceren lukt uitstekend Ontvangst binnen beloofde tijd Heel tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen arjan van Leeuwen Amstelveen 02 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten bijzonder hoe snel het product geleverd was fijn apparaat doet wat het moet doen extra doekjes erbij bestellen is wel handig Verbeterpunten Ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    6 Pluspunten Snelle en duidelijke reactie Verbeterpunten Zo 5 okt bestelling Snelle reactie Aankondiging levering ma 6 okt Nu wo 7 okt en het volg systeem van de post geeft aan dat het pakje wel is aangemeld maar nog niet ter verzending is aangeboden aan de post Is dus nog niet geleverd Frank op den Kamp Amstenrade 04 07 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    me erg voorbarig Het produkt zou vanmiddag volgens postnl tussen 1240 en 1440 uur worden bezorgd Bij de track en trace staat alleen vermeld dat het pakket nog niet is ontvangen door postnl en dat het pakket zo spoedig mogelijk komt Onduidelijk wanneer dat gaat zijn Maakt me niet uit wanneer het komt maar beloof geen dingen niet worden waargemaakt Antwoord Stoomreinigercenter nl Beste meneer Bruggeman Nogmaals excuses voor de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stoomreinigercenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    30 er groot tijdsbegrip vanuit coolblue een mail gehad met een bon van 5 euro met allerlei restricties hellaas voor coolblue denk ik zeker nog een keer extra na voor ik hier weer iets bestel 2 dagen thuis gezeten omdat ze hun belofte gewoon niet na komen Antwoord Stoomreinigercenter nl Beste Richard Nogmaals onze excuses voor het niet nakomen van onze belofte Dat is natuurlijk niet netjes Dat de zondaglevering niet is gelukt en u twee dagen extra moest wachten was in dit geval overmacht Dit niet om de verantwoordelijkheid te verleggen maar we kunnen het niet mooier maken dan het is We hopen van harte dat u in de toekomst weer bij ons terugkomt en we kunnen laten zien dat we écht zo goed en snel zijn als we zeggen Met vriendelijke groet Coolblue Jaberg glazenwasser Helmond 25 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Als de levering niet heeft plaats gevonden word je zo maar 2 dagen vooruit gezet heel vervelend Heb mijn bestelling hard nodig Antwoord Stoomreinigercenter nl Beste Thomas Wat super vervelend om te horen hoe dit is misgelopen We horen heel graag van je of het probleem inmiddels is opgelost en natuurlijk net zo graag als dit niet het geval is We willen onszelf elke dag verbeteren en zo te horen kan deze situatie overduidelijk een verbetering gebruiken We horen het van je Groeten Coolblue Diana Tullemans Amsterdam 04 06 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Nog steeds geen product gezien en geen aflevering binnen 74 uur dus wat moet ik hier melden Verbeterpunten Ik heb geen idee of het productgoed kan want het is nu donderdagavond en we hebben nog steeds NIETS ontvangen terwijl we het maandagavond voor 22 00 uur besteld hebben De volgende dag geleverd ja ja Dinsdag

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stoomreinigercenter_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Statiefshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    je een cadeau voor jezelf uitpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen john Breda 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Minder grote verzend verpakking gebruiken bij kleine bestellingen Danni Landgraaf 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten de levering is heel erg snel en zorgvuldig pakketje werd afgegeven bij de buren waardoor ik niet op een ander moment moest wachten tot ik mijn statief kreeg het gebruik is net zo als in de recensie en informatie stond heel erg fijn en snelle service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dennis Schijndel 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Top bedrijf laat besteld en toch de dag erna al geleverd Ook vroeg in de ochtend wat altijd fijn is Prijzen zijn goed tegenover de concurrenten Overzichtelijke website TOP Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marleen Zoetermeer 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten De medewerkers bij Coolblue zijn erg klantvriendelijk en zeer behulpzaam Het bedrijf levert snel en de website is duidelijk ingericht Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bram Sanders Noordwijk 13 01 2016 Aanbeveling ja 10

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/statiefshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Statiefshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    zal ook zeker terugkeren als ik weer iets nodig heb pluspunten snelle levering goede service overzichtelijke site goede filtermogelijkheden op de site Verbeterpunten ga zo door Audrey Harderwijk 30 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ruime keus kwaliteit prijs verhouding goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen F nootdorp 27 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Netjes op tijd geleverd en je wordt vanaf de bestelling op de hoogte gehouden Verbeterpunten Nog geen Klant Eindhoven 24 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede duidelijke site Snelle en correcte levering Product kwam overeen met hetgeen vermeld stond op de site Prima product Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dicky Alphen aan den rijn 21 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Er is een enorm assortiment met scherpe prijzen Geen verzendkosten en zeer snelle bezorging Ik heb nog nooit uitverkocht getroffen Verbeterpunten Site komt niet direct naar voren als je een product via google zoekt Pas veel verder na een aantal andere websites jammer Coolblue is een prima bedrijf en zou eerder naar boven moeten komen bij de zoekmachines Thea Zoetermeer 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service Verbeterpunten Geen idee Wouter Enschede 13 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/statiefshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •