archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Statiefshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    92 15 17 1 1 0 0 1 1 Klantbeoordelingen Bart 21 07 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ondanks dat Coolblue niets kan doen aan de opgelopen vertraging van de bezorging vind ik dat het wel vooraf kan worden gemeld dat er eventuele vertraging in de bezorging kan optreden Een reden om bij deze webshop te bestellen was namelijk de snelle levering Disclaimer Bekijk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/statiefshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Statiefshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    1 1 0 0 1 1 Klantbeoordelingen Joris 18 07 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Misschien kunnen jullie wachten met het sturen van dit soort enquête s totdat iemand ook echt z n pakketje heeft ontvangen Heb namelijk inderdaad een aantal dagen geleden iets besteld maar het is er nog steeds niet dus is het redelijk nutteloos om mij vervolgens over mijn mening te

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/statiefshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    producten van hetzelfde merk bijvoorbeeld Soms staat er bij een product specificatie een eigenschap gemeld die niet bij een serie hoger van hetzelfde product vermeld staat Uitgebreidere vergelijking functie Meer demonstratie filmpjes Bert Klein Willink Apeldoorn 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alleen maar positief Zelfs bezorgen op zondag Geweldig Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Mehmet Tilburg 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering En kwaliteit Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen S Burchartz Alkmaar 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle correcte levering heel goed verpakt Fijne duidelijke website Verbeterpunten Ik zou niet weten wat Kasja Oud Beijerland 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel geleverd Zeer Goede stofzuiger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marc Eindhoven 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed snel direct Verbeterpunten Op advertentie vermelden dan zondag de 2de kans winkel dicht is Arno Nijmegen 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Prima aanbod snelle levering goede prijzen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen thdejong th p dejong casema nl 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Vasco Venlo 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle levering goede verpakking perfecte bezorging Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Nico Koppelaar Hardinxveld in 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Correct en binnen de opgegeven tijd geleverd Voor een concurende prijs Verbeterpunten Geen idee Joosen techniek Raamsdonk 16 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Humor snelle en goede afhandeling van de bestelling Verbeterpunten Niks aan doen Klant 16 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik vind het heel goed want zij hebben snel bezorgen servies en een goede prijzen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen hanneke krabbendijke 14 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Een super stofzuiger Ligt in gewicht scheelt weer stofzakken te kopen lang snoer goede zuigkracht Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Elselien Zijderveld 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede verhouding prijs en kwaliteit snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Zebra Design Etten Leur 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten duidelijke website vlotte administratie snelle nette levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Wally 13 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten heel snel geleverd Verbeterpunten ik heb geen verbeterpunten Jaap Hoogeveen 11 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Keurige website met prima beschrijving

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    verdienen Mocht je nog enkele verbeterpunten zien of mocht je dit nog nader willen toelichten dan kunt u contact opnemen met geenglimlach coolblue nl Groeten Coolblue Erik Alphen aan den Rijn 11 01 2016 Aanbeveling nee 6 Pluspunten Veel stofzuigers Snelle levering Verbeterpunten Met mijn iPad lukte het me niet om iets te bestellen De winkelwagen raakte telkens weer leeg Dat de wachttijd bij de servicesdesk dan wegens onverwachte drukte om 22 00 u minstens 4 minuten bedroeg was niet geloofwaardig Dan dus maar met een laptop de bestelling gedaan Het is dat BCC de gewenste stofzuiger niet had Piet Hoek van Holland 29 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen peter amsterdam 15 09 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten geen stofzuiger ontvangen ik mag heb na een keer aanbieden ophalen bij het postkantoor fijn Verbeterpunten Lijkt me wel duidelijk G post Eibergen 09 07 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Wij hebben een ander type sbtofzuiger gekregen dan we besteld hebben We vroegen om de C3 powerline van 1200w We kregen de ecoline C3 van 800 w Dit vinden we slordig en onzorgvuldig Klant 20 05 2015

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    1 2 Klantbeoordelingen Nelien van Drie Putten 23 11 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Snelle reactie van klantenservice via FB 10 euro waardebon gehad aangezien ik nu een gele stofzuiger heb Verbeterpunten Duidelijker omschrijven in de mail dat je direct moet betalen anders wordt het product niet opgestuurd Kreeg per mail bevestiging dat de stofzuiger zwart was helaas kreeg ik een gele geleverd Ondanks de waardebon van 10 euro blijf ik er van balen Tijd heelt alle wonden toch Antwoord Stofzuigerstore nl Beste Nelien Bedankt voor je uitgebreide review en wat jammer dat je ervaring met ons niet helemaal perfect was We hopen dat je bij bestellingen in de toekomst bij ons een beter gevoel eraan over houdt In ieder geval fijn dat je hier feedback geeft dan weten we waar we onszelf kunnen verbeteren Groeten Coolblue k van dalen harderwijk 23 08 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten vriendelijke medewerkers die hun best doen om het probleem op te lossen maar constructief tot niets komen omdat zij aan regels vastzitten Verbeterpunten op tijd besteld en betaald maar na twee dagen nog niet ontvangen wil mijn geld terug omdat ik in eigen stad het artikel heb gekocht Pas na onderzoek zal

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Stofzuigerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten snelle goede levering Verbeterpunten beloofde artikel voldoet niet aan de juiste kwaliteit heb een stofzuiger gekocht die ik de kliko in ga gooien Kan beter met de mond stofzuigen haal ik meer vuil van de grond als met dit prul ding Jammer haal deze stofzuiger uit het assortiment heeft de volgende klant geen ellende op zijn hals Ikke 01 09 2015 Aanbeveling ja 1 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/stofzuigerstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • KiyOh
    opnemen met ons via info kiyoh nl of bel tijdens kantooruren 013 7009 708 Home Aanmelden Tarieven Partners Resellers FAQ Contact KiyOh Login Aanmelden Laatste nieuws 25 09 2015 Webinar over het belang van consumentenvertrouwen 08 01 2015 Onderzoek KiyOh

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kiyoh-instructie-film-klantbeoordelingen.html (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •