archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Tondeusestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Ik had zelf een probleem met coolblue En ze hebben er helemaal niks aan gedaan Dus ik vind dat ze zich ze beter moeten focussen op de service naar de klanten toe Henny Leiden 07 10 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten duidelijke website Verbeterpunten Ik heb op zaterdagavond een tondeuse besteld Hij zou op zondag tussen 09 00 uur en 19 00 uur geleverd worden Zaterdag ochtend bericht levering tussen 17 25 en 19 25 Zaterdagavond na 20 00 uur een bericht van postnl sorry voor de vertraging maar hij wordt wat later geleverd Daarna levering mislukt wordt maandag bezorgd Wij zijn op maandag afwezig dus een afhaal punt opgegeven nadat ik eerst een account moest aanmaken al met al een heel gedoe voor een tondeuse Klant 02 07 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten We ontvingen s ochtends een SMS over de levering die vervolgens pas aan het einde van de middag plaatsvond De tondeuse heeft voor kale plekken gezorgd op mijn hond hierover werd ik vooraf niet geïnformeerd MP Someren Heide 14 06 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Snelheid van versturen Verbeterpunten Tondeuse gekocht Messen zaten scheef in het apparaat Antwoord Tondeusestore nl Beste mevrouw meneer

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/tondeusestore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Tondeusestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    90 dagen 30 dagen 159 beoordelingen 12 maanden 233 beoordelingen totaal 1527 keer bekeken 98 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 79 126 17 27 3 4 0 0 1 2 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www tondeusestore nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen Controles

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/tondeusestore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Tondeusestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    verder geen opmerkingen Verbeterpunten Je kan tegenwoordig op internet ook helemaal niets meer bestellen zonder dat je daarna direct bestookt wordt met evaluaties enqueties en god mag weten wat Begin s met iedereen die bijvoorbeeld bewust het vinkje ja spam me met je nieuwdbrief uit zet ook uit te sluiten van deze onzin Liever zou ik helemaal gevrijwaard blijven van deze rommel maar het lijkt er op dat de marketeers

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/tondeusestore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    maken waar wat ze beloven Er staat op de site voor 23 59 besteld volgende dag in huis Ik heb mijn Motorola Moto 360 2nd Gen om 23 30u besteld en om 9 05u de volgende morgen is hij bezorgd Top service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen marco brunssum 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snel geleverd En voor de laagste prijs Een prettige en overzichtelijke website met veel productinformatie Ben heel tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jorden Haaksbergen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super klantenservice Super snel geleverd Verbeterpunten Geen Michael Amsterdam 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Betrouwbaar Snel Behulpzaam als nodig Mooie website Verbeterpunten Keep up the good work Laura 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle bezorging bij het pick up point en goede communicatie over de status van de bestelling Verbeterpunten Geen ik heb geen slechte ervaringen gehad Jasper Wijchen 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede service snelle levertijd Pakketje is prima verpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Murat Utrecht 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel geleverd Verbeterpunten Geen Frank Schipborg 19 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Levering op zondag

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    en uitgebreide website met de juiste informatie Levering ook op zondag Verbeterpunten Het instellen van de laagste prijsgarantie Kevin Helmond 21 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service en levering Verbeterpunten Geen Eric Roermond 20 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service ook op zondag Humor op de website vanwege de wachttherapie na een bestelling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Multi Advice FS Hendrik Ido Ambacht 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering binnen 24 uur Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Joop Tiel 15 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snel correct veel keuze Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 15 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede voorraad Verbeterpunten Betere oplossing in huis hebben als pakket niet aankomt op bezorglocatie bijv door een nieuwe te sturen zodat de klant er weinig problemen van heeft A H Koudijs 14 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering en duidelijke website Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen ingrid oisterwijk 10 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten geen verzendkosten en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Michiel Zwolle 06 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Service tijden bereikbaarheid levertijd Verbeterpunten Prijs concurrentie Johan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Pluspunten snelle service klantvriendelijk doen wat ze zeggen Verbeterpunten bij tweede kansjes controleren of alles werkt en dat het te gebruiken is voor de nieuwe eigenaar Jammer dat mijn eerste aankoop bij Coolblue geen succes was om dat ik een Samsung gear S2 classic had besteld van een tweede kansje en dat de vorige eigenaar die had geblokkeerd voor een andere gebruiker Het heeft me 5 uur gekost om alles uit te zoeken en zelfs naar een Samsung dealer gegaan om na te gaan wat ik evt fout deed Naast de tijd en energie heeft dat mij ook geld gekost voor parkeergeld en benzine om naar de vestigingen toe te rijden van Samsung en Coolblue Wel heb ik 10 korting gehad op de aanschaf van een nieuw model Jammer dat daar niet een tegoedbon bij zat van Coolblue voor de kosten die ik heb gehad voor parkeren en benzine Antwoord Smartwatchshop nl Beste Thomas Bedankt voor je uitgebreide bericht en wat onwijs vervelend dat je tweedekans product niet werkt zoals je had verwacht Wij balen er ook van als we onze klanten geen glimlach kunnen bezorgen want dat is onze missie Dankzij jouw feedback gaan we dit proces verbeteren en

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Klantbeoordelingen Mathieu Den Haag 02 01 2016 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Helaas kan ik nog geen oordeel geven over dit bedrijf want ik heb mijn smartwatch nog steeds niet ontvangen Verbeterpunten Sneller verzenden Antwoord Smartwatchshop nl Beste Mathieu Dat is niet de bedoeling et lijkt erop alsof uw bestelling niet conform afspraak is geleverd We kijken graag even met u mee Heeft u een ordernummer voor ons Dan gaan we

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Smartwatchshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 81 105 17 22 1 1 1 1 1 1 Klantbeoordelingen Martijn 21 07 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten kies een betere pakjesbezorger de smartwatch zou vrijdag bezorgd worden en is nu na 5 dagen nog niet binnen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www smartwatchshop nl Adres Oostplein 97 3011 KW

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/smartwatchshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive