archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Friteusecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    kijken bij Coolblue Verbeterpunten Zou het op dit moment niet weten Jan Nieuwdorp Spijkernisse 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zeer snel geleverd toppie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen monique Elsloo lb 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Supersnelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Cris Alphen aan den Rijn 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Snel antwoord op vragen Goede service Op de website zijn veel reviews terug te vinden zodat het makkelijker is een goed beeld over een product terug te vinden Verbeterpunten De zondag levering blijft lastig Enkele malen meegemaakt dat er gewoon niet geleverd is wordt Uiteraard de kanttekening dat Coolblue niet zelf bezorgd maar men is wel verantwoordelijk voor de gekozen transporteur en het aanspreken daarvan Bart Amersfoort 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten zeer snelle levering en diverse bezorgmogelijkheden Verbeterpunten Ronald Almere 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alle afspraken nagekomen Ben heel tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen henny aarlanderveen 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zaterdagavond laat een nieuwe frituurpan besteld en op zondag bezorgd kan niet beter lijkt me Wij zijn dus erg enthousiast over cool blue Verbeterpunten Ik kan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/friteusecenter_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Friteusecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Bestellen en bezorgen de info daaromtrent werken flitsend Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen T Hellevoetsluis 15 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Besteld en de volgende dag in huis klopte Netjes afgeleverd in goede verpakking Verbeterpunten Geen idee mijn ervaring is prima C Wolphaartsdijk 14 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Vlotte bezorging volgende dag al Goede en duidelijke website Verbeterpunten niets Marianne 09 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Overzichtelijke bestelsite duidelijke bestelprocedure en info over levering bezorging Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen carl Weert 08 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Duidelijk bestelproces Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Miriam Landgraaf 06 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service en je mag zelf bepalen wanneer het geleverd wordt Verbeterpunten geen Klant 06 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Goede communicatie over levering Goed verpakt Verbeterpunten Heb de airfryer besteld op zondagavond is op dinsdag eind van de middag bezorgd Dus niet zo als beloofd op de website op maandag Op de website staat vermeld dat je er Disney dvd s bij krijgt deze niet ontvangen Aurelius Oud Beijerland 03 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snel en goede levering Verbeterpunten De bij de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/friteusecenter_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Friteusecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Mij was een hapjespakket beloofd om direct te kunnen gebruiken Dit zat er niet bij Josephina Maria Lunteren 31 01 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Goede serves alleen ben ik niet goed voorgelicht voor ik de aankoop deed heb ik de video van de Philips airfryser van Coolblue bekeken en die kwam heel anders uit als het apparaat dat ik gekocht heb was ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/friteusecenter_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Friteusecenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    buurvrouw die het in ontvangst genomen zou moeten hebben maar geen succes Op het aangegeven nummer 574 maar ook op alle andere nummers die een 4 hebben ook geen pakket Kortom wij balen als een stekker Nou is Post NL niet uw verantwoordelijkheid in deze situatie natuurlijk wel want u bent de verkoper maar zij hebben klaarblijkelijk het pakketje ergens gedumpt En de nummeraanwijzing klopt niet Dit is des temeer

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/friteusecenter_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hoofdtelefoonstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle probleemloze afhandeling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maarten Dongen 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering goed te volgen mooi op tijd Goede prijs verhouding met de rest van de web shops Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maarten Dongen 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering goed te volgen mooi op tijd Goede prijs verhouding met de rest van de web shops Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Flora Bussum 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Heldere website met duidelijke instructies Zeer vlotte en nette levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant Stadskanaal 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Zeer snelle levering gemakkelijk en snel bestellen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jan Paul Noorden 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke site duidelijke communicatie en snelle betrouwbare levering Verbeterpunten Safari compatibilities Minder suggesties advertenties van andere producten Onlogisch en verwarrend Zino 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering duidelijke website Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Zevenbergen 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Goed produkt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Spaansen Julianadorp 20 01 2016 Aanbeveling ja

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hoofdtelefoonstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hoofdtelefoonstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    vaak elders goedkoper te krijgen Transvormu Utrecht 24 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service ik kreeg wat er werd beloofd Revieuws klopten met wat ik zelf aankocht Verbeterpunten Geen idee mischien op de site duidelijker nog aangeven welke alternatieven er voor hetzelfde bedrag te koop zijn In de vergelijking kunnen maar 3 producten is wat weinig Edwin Etten Leur 23 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snel en makkelijk Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Joy Burgh Haamstede 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten De snelle levering is erg prettig en het feit dat je kunt bestellen zonder account ook Daarnaast is cool blue niet zo opdringerig zoals veel andere webshops Verbeterpunten Ik weet geen verbeter punten Eros Dieren 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Scherpe prijs Verbeterpunten Ja ligt niet aan jullie maar de meneer van de PostNL heeft niet op de bel gedrukt Dus dat vond ik wel jammer want ik kan ook niet ruiken of die vent van de PostNL voor de deur staat Die van de DHL kan ik meestal wel ruiken b steenderen 18 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten netjes op tijd bezorgd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Johan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hoofdtelefoonstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hoofdtelefoonstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    6 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Zaterdagavond voor 23 59 de bestelling gedaan Zondag zou het geleverd worden zoals het ook beschreven stond de hele dag thuis gebleven helaas niet gebracht Gisteren zijn ze wel aan huis geweest maar ivm werk niet thuis Bestelling kan vandaag na 15 00 op een punt opgehaald worden Moet er zelf achteraan dus Ben blij dat er geen bezorgkosten aan verbonden zijn ik wil het immers niet voor niets bezorgd hebben Heb Post nl proberen te bellen op het nummer wat vermeld staat à 1 00 en de belkosten blijk je bij klachten een nummer te moeten bellen van Post nl Niet gedaan ivm weer dure belkosten Op dit punt kan er dus wel wat verbeterd worden Alfred Amsterdam 14 12 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering gratis goede prijs Verbeterpunten Artikel is niet best ondanks dat het in het oor dopjes heeft ontstaat bij bijv fietsen een erg hard ruisgeluid wind dus daar is deze hoofdtelefoon niet voor geschikt Anthony Nijmegen 04 12 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Snel verzonden en met de kortingscode 10 euro korting gekregen Verbeterpunten Helaas heb ik het pakket nooit mogen ontvangen Nu weet ik

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hoofdtelefoonstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hoofdtelefoonstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 81 250 18 56 1 3 0 0 0 1 Klantbeoordelingen C 22 09 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten geen Verbeterpunten veel te populaire mannetjes en gedachtegang binnen deze organisatie 9 e mail voor 1 bestelling niet mijn ding veel succes maar voor ons eens maar nooit meer Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www hoofdtelefoonstore nl Adres Oostplein 97

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hoofdtelefoonstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •