archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    levering en goede informatie omtrent preciese levertijd Verbeterpunten Kan niets opnoemen Stan Herpen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Vandaag besteld morgen in huis Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Erik Achterberg 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Zeer goed service betrouwbaar en een goed product geleverd Verbeterpunten Als er iets in de aanbieding is vermelden tot wanneer Klant Overdinkel 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten supersnelle levering Ze doen wat wordt beloofd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen karin ede 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten prima snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marieke Waarland 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Quint Almere 19 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Er werd zelfs iets eerder geleverd als verwacht en overal goeie kwaliteit Erg tevreden Verbeterpunten Meer verschillende Push ups bars handstand klotsen zou ik wel een leuke vinden P Marrit 19 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website levering op de afgesproken tijd Bestelde pakket was erg zwaar dit was al aangegeven bezorger hielp zelfs even mee om het binnen te zetten Crosstrainer zat goed verpakt Handleiding niet geheel duidelijk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    mocht jammer gnoeg niet zo zijn Vrijdag zou de crosstrainer bezorgd worden Ik heb heel de dag thuis gezeten Echter na 1 hele dag thuis zitten niets bezorgd en ook geen bericht niets Deze dag kost mij heel veel geld Ik heb hier vrij voor moeten nemen en was ook niet vrij om te gaan of staan waar ik wilde omdat was gezegd dat er tot half 6 die dag geleverd kon worden Later heb ik gebeld naar het service nummer doch deze dame was weer zeer vriendelijk en uiteraard vond het heel vervelend wat er was gebeurd Maar de reden waarom mijn bestelling niet werd bezorgd is op zijn zachts gezegd niet om naar huis te schrijven Overmacht werd er genoemd toen de medewerkster dit ging opzoeken in de order Ik was trouwens verder helemaal niet op de hoogte gebracht niet via computer niet via telefoon niets Alleen omdat ik zelf had gebeld kwam ik erachter dat dit nu aan de orde was Op zijn minst een telefoontje zou geen kwaad kunnen indien er iets aan de hand is dat je weet wat er aan de hand is Doordat ik nu zelf heb gebeld is er nieuwe afspraak gemaakt Mocht ik de bestelling de aankomende datum niet ontvangen is dit niet echt een positief iets om de volgende keer weer bij Coolblue te willen bestellen Ik hoop nu maar dat de bestelling wel goed geleverd wordt En dat ik alles als voorheen Coolblue positief kan waarderen Angelique Kobus Delden 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Super snelle en goede levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Erik Beverwijk 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Levering en service zeer snel en accuraat Verbeterpunten N A Klant 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten zeer snelle aflevering Verbeterpunten geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 61 51 33 28 1 1 4 3 1 1 Klantbeoordelingen Klant 07 09 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik ben zo blij met de apraat Ik treinen elkedag En is ook beter dan naar sport school Te gaan Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www hometrainershop nl Adres Oostplein 97 3011 KW

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten het blijkt een veel te kleine hometrainer te zijn laag stand zadelpen en het stuur is veel te smal Verbeterpunten aaqn geven van duidelijke maten wat hoogte betreft Suzanne 01 05 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Complimenten voor de persoon die verantwoordelijk is voor de SEO ik kwam als eerste bij jullie uit en vanwege positieve ervaringen en een goede website heb ik dit product meteen bij Coolblue Hometrainershop besteld Verbeterpunten 1 Plaatje Tunturi stepper komt niet overeen met wat geleverd is op het plaatje staat duidelijk een teller In de praktijk zit deze er niet op Mijn eerste gedachte is misleiding maar ik kan mij niet voorstellen dat dit expres gedaan is Controleer dus de Foto s van de producten die hometrainershop verkoopt Mijn man had de verpakking weggegooid anders had ik m terug gestuurd 2 Prettig om te weten wanneer er geleverd wordt tussen 14 00 16 00 uur Als dat uiteindelijk 20 30 uur wordt heeft het sturen van zo n bezorgingsmail geen zin Behalve het opwekken van irritatie Kan er niet een berichtje gestuuurd worden dat het veel later wordt 3 Ik beveel dit bedrijf aan het aanvinken van de knop

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Hometrainershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    en laatste keer geweest dat ik bij u iets heb besteld Bestelling afgelopen woensdag gedaan en zou volgende dag afgelopen donderdag geleverd worden Ben er voor thuis gebleven en ook vrijdag omdat er donderdag niets geleverd was Toen bleek de levering ineens naar vandaag zaterdag te gaan Ook daarvoor weer thuis gebleven Nu lees ik dat de levering naar a s maandag is verplaatst Een grote schande dat telkens doorschuiven

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/hometrainershop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • eReaderstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel vriendelijk en goed Wat moet je nog meer zeggen Juist Geweldig Verbeterpunten Prima zo João Lacerda Assendelft 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten betrouwbaarheid en snel aflevering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Yolande Groningen 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed aanbod scherpe prijzen Verbeterpunten Geen Radosveta Den bosch 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Geweldig Verbeterpunten Geen M Utrecht 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Het pakketje is supersnel in huis de informatie op de site is heel duidelijk 2 jaar garantie op het product terwijl bij andere aanbieders een jaar garantie werd geboden Ruime openingstijden persoonlijk contact wanneer je er prijs op stelt en ik vind Coolblue geloofwaardig wanneer ze zeggen dat ze alles doen voor mijn glimlach Kortom ik koop hier graag Verbeterpunten Producten zijn niet altijd de goedkoopste maar gezien de positieve punten maak ik bewust de keuze om hier toch te bestellen Ben Wijk bij Duurstede 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Toen mijn e reader weer opgeladen moest worden kon ik de nodige USB micro snoer niet meer vinden Geen probleem Even naar de website zo gevonden en

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ereaderstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • eReaderstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    na en houdt klanten goed op de hoogte van status correcte updates Heeft wederom voor een glimlach gezorgd Verbeterpunten Productpagina aftersales mail rondom Kobo Glo HD biedt SD kaart aan als bundel aanbevolen accessoire terwijl de e reader geen ondersteuning biedt voor het plaatsen van een SD kaart Wim 17 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht Ik had een kortingsbon die ik erg makkelijk kon inwisselen De bestelling werd binnen 24 uur bezorgd Bezorging was op mijn verzoek s avonds Dat kon en ik hoefde geen besorgkosten te betalen Verbeterpunten Als ik geen kortingsbon had gehad dan was ik waarschijnlijk niet bij dit bedrijf uitgekomen Wat ik zocht kon ik ook in de webwinkel van bol com en van bcc com vinden Dat zijn bedrijven die ik allang ken en waar ik regelmatig webwinkel Van Cool Bluehad ik nog nooit gehoord Aanbod en service zijn prima maar dat geldt voor de mij bekende concurrenten ook Mijn ervaring is best prima maar ik zie nog niet waarom ik van mijn vertrouwde webwinkels over zou moeten stappen op Cool Blue René Susteren 30 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Duidelijke informatie snelle

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ereaderstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • eReaderstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    79 115 20 29 0 0 0 0 1 1 Klantbeoordelingen Hap verhoef wilnis 17 07 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten geen Verbeterpunten e reader zou volgende dag komen nog steeds niet binnen ga weg ondertussen op vakantie Wel verzoek om beoordeling maar geen e reader gaat nog complex worden om geld terug te krijgen omdat op vakantie ga kan ik hem niet op tijd terug sturen Disclaimer Bekijk certificaat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ereaderstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •