archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Receiverstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Verbeterpunten Niet de goedkoopste S van Leeuwen Echt 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goed overzicht website duidelijke omschrijving artikelen en snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kees Capelle aan den IJssel 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima prijs kreeg nog extra korting omdat het exemplaar betrof die door iemand was teruggestuurd Uiteraard gecontroleerd door de Receiverstore en voorzien van volledige garantie Artikel was in nieuwstaat Goed dat men dit ook meldt Snelle en traceerbare levering op eigen adres Goede productinformatie Factuur in pdf Artikel werkt perfect Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Robert Lok Ijhorst 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Afgelopen periode 2 artikelen gekocht bij Coolblue Coolblue onderscheidt zich door de snelle levering en prijsvriendelijkheid Ikl ben harstikke tevreden en blijf kopen bij Coolblue een tevreden klant Verbeterpunten Niets een punt Coolblue dozen aanpassen op de grote van dozen van het product Hugo Houten 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten gewoon goed zo als het hoort klantvriendelijk is hier geen loos begrip Verbeterpunten geen Roger Hilversum 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Goed product Hele snelle levering Op zondagavond besteld volgende dag om 15 00 bezorgd bij een ophaalpunt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Niels Purmerend 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede service Snelle levering en een overzichtelijke webshop Verbeterpunten Probeer zo veel mogelijk juiste informatie aan te bieden Bij sommige producten klopt de informatie over de geleverde producten niet altijd Ton Wijchen 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik geniet nog steeds van het fraaie vooraanzicht en de duidelijke bediening De installatie was eenvoudig en verliep snel De werking en het geluid is nagenoeg perfect Verbeterpunten De verpakking bij bezorging was zo groot en zwaar zoals ook aangegeven op de email dat ik overwoog

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/receiverstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Receiverstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    toch Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Huub Tilburg 02 01 2016 Aanbeveling nee 8 Pluspunten Snel wat men schrijft doet men S middags besteld en s morgens 9 00 uur geleverd Voortreffelijk Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rianne 18 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Eenvoudig bestellen snelle levering Verbeterpunten Op dit moment geen verbeterpunten Hans Ermelo 18 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jan Wassenaar 18 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Supersnelle levering van een ontvanger versterker s Avonds bestelt en de volgende ochtend afgeleverd Het bestelde product is mooi maar om alle zenders goed ingesteld te krijgen en er geluid uit te krijgen moet je kennelijk een hogere technische opleiding hebben gevolgd Zelfs mijn handy man die overigens zeer handig is en technisch begaafd heeft het signaal nog niet goed voor elkaar gekregen en denkt na over een permanente goede oplossing en niet met een losse coax antenne zoals er bijgeleverd is Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen B Rijswijk 10 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snel nette verpakking Verbeterpunten Joost Moordrecht 03 11 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten zouden zondag leveren niet gekomen mail met

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/receiverstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Receiverstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    en dit bleek helaas niet het geval Erwin Hoofddorp 03 08 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ruim assortiment snell reactie klanten services Verbeterpunten Bezorging laat te wensen over Pakketten worden niet op het afgesproken tijdstip bezorgd Arnold Gouda 11 05 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Zeer groot aanbod goede informatie en een mooie aanbieding al zal dat niet per se de verdienste zijn van Cool Blue Receiverstore Duidelijk overzicht van

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/receiverstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sportbrilstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    status Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kevin Dokkum 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten goed product snelle levering Verbeterpunten Henk van Beers Oirschot 29 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten middags besteld zondag middag geleverd waaw Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Herman Rijsenhout 14 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten ruime keuze en vooral ook in accessoires zoals losse onderdelen voor sportbrillen als glazen etc erg handig Ik heb mijn favoriete hardloopbril weer helemaal als nieuw gemaakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Anne Utrechtse Heuvelrug 06 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goed op de hoogte gehouden wanneer levering levering was bovendien snel en netjes Pluspunt was dat ik ook bericht kreeg via SMS Verbeterpunten Zou het niet weten Masoud Rotterdam 04 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten super fast delivery ordered 10 pm received 10 am good quality products free shipping Verbeterpunten nothing bertie Born 28 11 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen tineke benningbroek 25 11 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Leuke acties snelle bezorging betrouwbaar bedrijf Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Corina Hoogvliet 23 11 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Savonds laat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sportbrilstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sportbrilstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Pluspunten kwalitatieve producten Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Monique Westervoort 12 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten s avonds laat besteld s morgens al in huis Duidelijke voortgang bestelling via e mail Verbeterpunten Geen tips Carleen s Hertogenbosch 05 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Goede verpakking Je wordt goed op de hoogte gehouen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Henk Echt 21 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Afhandeling en leveringsprocedure is probleemloos verlopen Prima prijs kwaliteit verhouding Verbeterpunten Geen Mandy Leidschendam 09 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Zeer klantgericht Op de website staat voor 23 00 uur besteld de volgende dag in huis Door omstandigheden was ik ruim voorbij het tijdstip van 23 00 uur toch kreeg ik de volgende dag mijn bestelling Heel fijn ook dat er een tijdsbestek werd gegeven tussen welke tijdstippen ik het pakketje kon verwachten Zeker omdat het maar om 2 uurtjes ging waartussen hij zou komen Het product was keurig verpakt en voldeed aan de verwachtingen Bedankt Verbeterpunten de klantenservice via de app is super Zou wel fijner zijn als de wachttijden daar wat korter zijn Dus meer personeel betere taakverdeling Wanneer dit niet mogelijk is iets laten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sportbrilstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sportbrilstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2 1 0 0 0 0 Klantbeoordelingen Kirsten Sappemeer 25 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Groot assortiment Bij bestelling snelle levering volgende dag Goeie prijs tov concurrentie Verbeterpunten Je kunt niet zelf de producten bekijken in handen nemen zonder tussenkomst van een verkoper Over het passen uit de verpakking halen van een artikel in dit geval een horloge deed de verkoper vrij moeilijk Niet alle producten in de winkel

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sportbrilstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Sportbrilstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    30 90 dagen 30 dagen 53 beoordelingen 12 maanden 68 beoordelingen totaal 664 keer bekeken 100 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 74 39 25 13 2 1 0 0 0 0 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www sportbrilstore nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/sportbrilstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kookplaatstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    kookplaat dus had ik alleen de stekker kop nodig En bij de stekker die door u is aanbevolen was die ingegoten dus kon ik die alsnog niet gebruiken Dian van Helfteren Wijchen 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 3 weken heb ik gewacht op de levering van een kookplaat van MediaMarkt die voor 22 00 besteld morgen in huis zou zijn Ik kreeg maar geen duidelijkheid van de klantenservice en besloot de bestelling te annuleren en eenzelfde kookplaat bij Coolblue te bestellen Direct de volgende dag in huis na weken weer heerlijk kunnen koken Bedankt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Reinaldo Leerdam 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer snelle levering en precies geleverd wat er werd aangeboden Verbeterpunten Zo doorgaan Arjen Huissen 08 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Makkelijk bestellen Makkelijk betalen Snelle levering perfecte tracking and tracing Niets op aan te merken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Alma Langedijke 06 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Site is overzichtelijk Na zoekopdracht ook goede aanvullende informatie over eventueel aanvullend materiaal of voordeelpakket Vlotte levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen I V Katona De Kwakel 30 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen a van stiphout valkenswaard 26 12 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten alles is goed gegaan maar ik heb wel n kanttekening bij het product zelf de kookplaat doet het goed en is n mooi product en de prijs is ook O K maaaaarrrrr als je vier pitten gebruikt of eigen lijk al bij drie dan verbrand je je vingers als je iets aan de bdiening wilt doen die zitten namelijk veel te dicht bij de kookpitjes dat is écht slecht en misschien zouden jullie dat bij de informatie erbij moeten schrijven

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kookplaatstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •