archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Kookplaatstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    OK Ik beveel Coolblue zeer aarzelend aan zie verbeterpunten Verbeterpunten Daarna ontstonden de problemen Levering zou plaatsvinden tussen 12 en 20 uur op zondag 21 uur was er nog niets Rest van de week niet thuis aanwezig dus verzocht om leveringsadres te veranderen Dat kon niet want eea lag al de hele dag bij PostNL Dat betekende voor mij een vertraging van enkele dagen Had ik ook goedkoper bij Wehkamp kunnen kopen met een langere levertijd Opgelost door order te cancellen en 5 minuten later weer opnieuw te bestellen op een ander adres Dit moest ik zelf als oplossing bedenken had de telefoniste ook kunnen doen Dán was ik goed geholpen Robert Amsterdam 20 11 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Bekijk de samenwerking met Exchange Logistics nog eens Er wordt geadverteerd dat er contact opgenomen wordt voor de levering binnen een dag na bestelling maar dit blijkt in de praktijk 4 dagen te zijn Als je bij Coolblue hier naar vraagt krijg je alleen maar te horen dat ze wachten op een reactie van Exchange Logistics Antwoord Kookplaatstore nl Beste Robert Hartelijk dank voor je feedback in deze We gaan ernaar kijken hoe we

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kookplaatstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Kookplaatstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    30 90 dagen 30 dagen 83 beoordelingen 12 maanden 84 beoordelingen totaal 734 keer bekeken 96 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 64 53 29 24 4 3 0 0 4 3 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website www kookplaatstore nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988999 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen Controles

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kookplaatstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kookplaatstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    fout Verbeterpunten toch proberen afspraak na te komen Antwoord Kookplaatstore nl Beste meneer Van den Berge We hebben uw zending erbij gepakt en zien dat deze inderdaad bijzonder ver vooruit is geschoven Hoewel het zo rond de feestdagen altijd een slag om de arm houden is is dit wel erg bont Onze excuses dat u hier zo lang op moet wachten Op zich worden de aflevermomenten op basis van de best mogelijke informatie maar als dit zo vaak wordt bijgesteld heeft u hier weinig aan Graag bieden wij u een ZicZac Pannenlap Ovenwant set aan als kleine tegemoetkoming voor het ongemak Met vriendelijke groet Coolblue Toon van Broek Groesbeek 26 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Bestelling zou de volgende dag 23 12 15 geleverd worden Op deze afleverdag komt er een bevestiging dat PostNL tussen 13 15 en 18 15 uur het pakket komt leveren Om 9 40 uur komt er een e mail dat door een sorteerfout deze dag niet geleverd wordt Na diverse telefoontjes op 23 12 wordt 24 12 in de middag schoorvoetend toegegeven dat het pakket een kookplaat niet geleverd kan worden Antwoord Kookplaatstore nl Beste Toon Wat ontzettend

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kookplaatstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Snelle levering Leuk bedrijf Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Leon Nieuwegein 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle goeie service Verbeterpunten Geen Roel Milheeze 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel en eenvoudig Goede feedback via de mail over de status van de bestelling Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Trudy Baarn 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering keurig geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jolanda de Jong Dordrecht 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Monique Oosterhout 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Wat een snelle levering en zeer keurig verzorgd Dikke 10 Verbeterpunten kan het niet bedenken Joanne Almere 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Klantenservice heeft me uitstekend geholpen met m n vraag over de formaat van de koffer Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dennis Papendrecht 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten snelle levering nette service Verbeterpunten groter assortiment in de winkels Sandra Gorter Nederhorst den Berg 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten goed aanbod scherpe prijzen snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Siepie Holwerd 16 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Doen wat wordt

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    maar dit is perfect opgelost Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bert Jansen Heusden 13 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Leuke communicatie per whats app prima oplossingen aangeboden voor een fout die ik gemaakt had Verbeterpunten Levering was beloofd next day bij bestelling voor 23 59 Zonder bericht hiervan is dit 1 dag later geworden Astrid Baarn 11 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Het is prima geregeld bij het bedrijf s Avonds besteld volgende dag in huis Keurig verzorgd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Sylvia Den Haag 11 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelheid correcte service en aflevering pakket Wat een verrassing toen ik de grote doos openmaakte en zag hoe goed alles verpakt was Verbeterpunten Ik heb geen verbeterpunten Jan Liempde 22 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ellen Weert 17 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle service goede kwaliteit Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 14 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen tom heeze 09 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Berend

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    de klantenservice Verbeterpunten Bij een defect artikel of een artikel met gebreken vind ik dat een klant kosteloos vervanging moet worden aangeboden Ik vind het schandalig dat een klant het artikel dan maar opnieuw moet bestellen en dus ook opnieuw kosten moet maken door het gehele artikel weer te moeten betalen en in mijn geval ook weer de volle verzendkosten moet betalen Het is niet de klant zijn fout dat het artikel niet deugdelijk is en hoort Coolblue voor een passende oplossing te zorgen en hier niet de klant financieel mee te belasten En al zeker niet reacties als tja helaas vervelend voor u moet u het maar opnieuw bestellen ik kan niks verder voor u doen geven Klant 31 08 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten De snelle reactie over ontvangst van de opdracht en de informatie via mail over het verdere proces Verbeterpunten Houdt u zich wel aan uw eigen dienstverlening Ik heb namelijk het product besteld op vrijdagochtend 28 augustus en op maandag 31 augustus heb ik nog niets ontvangen M Stoltenkamp Vleuten 22 07 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ik kan hier nog geen oordeel geven omdat ik mijn koffer welke ik nu 2 weken geleden nog steeds niet heb ontvangen hij staat nog steeds op het sorteercentrum Dit is voor jullie onmacht maar voor mij heel vervelend omdat mijn zoon inmiddels al met vakantie is en de koffer niet meer nodig heeft Wat gaan jullie hiermee doen of hoe gaan jullie dit oplossen Verbeterpunten Ik kan hier nog geen oordeel geven omdat ik mijn koffer welke ik nu 2 weken geleden nog steeds niet heb ontvangen hij staat nog steeds op het sorteercentrum Dit is voor jullie onmacht maar voor mij heel vervelend omdat mijn zoon inmiddels al met vakantie is en de koffer niet meer

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    verder geen opmerkingen Verbeterpunten Er werd gemeld bij de bestelling dat het de volgende dag zou worden bezorgd De volgende dag was een zaterdag voor mij perfect Vervolgens schoof dat opeens op naar de dinsdag zonder verder melding of what so ever Daar baal ik van Eerste toezegging graag nakomen anders niet toezeggen Klant 02 05 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Koffer gaat moeilijk

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Kofferstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    sjanty 12 01 2016 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Eerlijk zijn naar je klanten Eerst staat een koffer voor de normale prijs van 69 95 En een week later als je hem wil bestellen is hij als actieprijs 119 95 Na mail sturen tja wel groot prijsverschil ik geef het door aan collega Hou de site in de gaten Mudde Berkel en Rodenrijs 16 08 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Woensdag besteld en zondag nog steeds niet binnen Afschuiven op Post nl vind ik te makkelijk Slogan vandaag besteld morgen in huis moet verwijderd worden Doe eerst maar wat aan een betere samenwerking met post nl Marianne Delft 02 04 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Snelle service klantvriendelijke websites duidelijke levering netjes verpakt Verbeterpunten Communicatie met klantenservice laat te wensen over Geen excuses maar alleen niet relevante opmerkingen Voel me niet serieus genomen Overschaduwd alle positieve bevindingen Gelderblom 25 03 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Eerst winkel Rotterdam bezocht omdat website niet duidelijk aangaf dat product niet aanwezig was We waren onaangenaam verrast Product kwam vertraagt en niet in originele verpakking aan en

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/kofferstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •