archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    15 00 uur begaf onze oven het Snel op het internet gekeken naar een betrouwbare site die mij deze snel kon leveren wij zijn een restaurant Om te kopen hoefden wij niet eerst irritant altijd in te loggen Zaterdagmorgen om 9 30 uur geleverd Chappo Wij zullen zeker vaker op deze site gaan kopen Logisch dat de vaste winkels hier niet aan kunnen tippen Verbeterpunten zou het echt niet weten J Pinkster Leeuwarden 16 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering inbouw service ook dikke prima Handig dat ze de oude apparaten meenemen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Venlo 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima oven Whirlpool AKP 469 IX veel meer mogelijkheden tov oude oven van 18 jaar oud en de prijs viel reuze mee ook de snelle levering is een plus Verbeterpunten dit was onze eerste bestelling bij dit bedrijf dus kan ik nog geen verbeterpunt aandragen Paul 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Behulpzaam bij vragen en duidelijke berichtgeving na aankoop Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Oosterhout 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering de volgende dag Goeie voorwaarden Geen gezeur Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    doen geweest en verhoogt het de kans op beschadiging van keuken en of apparatuur Paola Uden 01 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Erwin Vlaardingen 21 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Makkelijke zoek en vergelijkingsmogelijkheden op de site scherpe prijzen en een flexibel leveringsschema Verbeterpunten Soms zou het leuk zijn in plaats van foto s ook bewegende beelden van producten te kunnen zien Els Post Bergen 09 11 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle afwikkeling en bezorging de volgende dag Mooie oven Verbeterpunten De doos was erg beschadigt en er zit geen gebruiksaanwijzing bij Verder dachten we dat we de oude oven mee terug konden geven dat stond aangegeven bij de bestelling maar de pakketdienst deed dit niet Geldt alleen voor wasmachines en koelkasten was het commentaar Jamie Delft 14 10 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten I got a 2 hour slot when I knew they would come by the house This is much nicer than waiting around all day Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Chiara Groningen 13 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten overzichtelijke site prima assortiment Verbeterpunten biedt niet aan dat jullie op zondag bezorgen om vervolgens pas maandag te bezorgen Klant 08 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Als het nodig is wordt e goed geholpen En fatsoenlijk te word gestaan Verbeterpunten het laatste pakje van Cool blue ovenstore kon moeilijk gevonden worden Zat in de doos van Inventum dus niet herkenbaar als zending van Cool blue of ovenstore Hilde Amersfoort 02 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede service top product Zo geregeld nu lekker taarten bakken Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 29 08 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten De levering was zoals beloofd de volgende dag maar

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    doen echt hun best om evt problemen op te lossen Verbeterpunten Ik ben niet zo tevreden over de vervoerder deze zijn niet goed geweest in hun communicatie naar ons toe zodat wij ons pakket later bezorgt kregen dan verwacht Dieuwke Mombarg Haarlem 06 01 2016 Aanbeveling nee 6 Pluspunten Snelle communicatie Verbeterpunten Nakomen wat je garandeert Zaterdag besteld en pas dinsdag in huis terwijl we de oven zondag al in

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    4 Pluspunten Cheaper delivery and installation service than other Online sellers Verbeterpunten Difficult finding and selecting the installation option while purchasing a product I bought an installation oven and wasted a lot of time searching for the inbouw option Response time from customer service is too slow Logistics problems the oven was supposed to be delivered today and I got a phone call from the mechanic 30 min later another call indicating my oven was not in the truck and could therefore not be delivered today Frustrating Sanne Groningen 03 05 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten Mooie website Verbeterpunten Bezorgservice heb ivm een avond gekozen Geen bericht gehad dat het anders zou lopen en vervolgens 4 dagen later nog geen oven ontvangen Sandy Dalfsen 03 02 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten overzichtelijke site makkelijk een bestelling te plaatsen en af te rekenen Goed telefonisch bereikbaar Verbeterpunten we hebben op zaterdag de bestelling geplaatst het pakket zou dan op zondag worden geleverd We konden op internet zien hoe laat het pakket zou komen en dit werd per sms bericht bevestigd Maar het pakket is nooit op zondag gekomen De volgende dag was het pakket moeilijk traceerbaar en niemand kon ons vertellen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Ovenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Klantbeoordelingen Rogier Cazemier Rotterdam 06 01 2016 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Tot dusverre is de bestelde oven niet geleverd Derhalve kan ik geen positieve punten melden Verbeterpunten Maak waar wat je belooft installeer binnen de beloofde termijn Antwoord Ovenstore nl Beste Rogier Dat klinkt inderdaad niet best we gaan graag na wat er precies aan de hand is en lossen dit graag voor je op Zou u het ordernummer door

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/ovenstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    de klant Verbeterpunten Theo heuzen nieuwkoop 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Afgelopen week een bestelling gedaan overzichtelijke website direct informatie naar je email en de volgende dag levering mijn complimenten Verbeterpunten Geen Romee Arnhem 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering goed verpakt goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen J Stokvis Dalfsen 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle service Ruime keuze en goede prijs Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martin 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Supersnelle levering Goed verpakt Hele duidelijke communicatie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tim Limbricht 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Razendsnelle levering conform belofte bij bestelling Verbeterpunten Iets lagere prijzen Femke Ulft 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Niets op aan te merken Volgende dag netjes afgeleverd goed verpakt Verbeterpunten Geen tips of verbeterpunten Prima voor elkaar Klant 14 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Geen M rijswijk 12 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Een spel besteld bij CoolBlue Normaal bestel ik vaak bij bol com maar wilde Coolblue ook eens proberen Duidelijk en mooie website Ook veel humor in het proces Pakketje was snel binnen goed

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    mijn kortingscode in kon geven LMM 06 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Mogelijkheid om zelf de bezorgdatum te kiezen Verbeterpunten Een ander product wat ik ook graag wilde was niet op voorraad deze kon ik dan ook niet bestellen Gabriel Amsterdam 06 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Prettig bestelproces en snelle levering Verbeterpunten We hebben suggesties gekregen voor andere producten bij de check out van het product die wij hebben gekocht Het betreft in ons geval een pak batterijen die wij nodig hadden voor het spelletje die we hebben aangeschaft Toen we ons packet hebben gekregen zagen we dat de batterijen die zijn voorgesteld en ook gekocht helemaal niet passen in het product Het lijkt me niet de bedoeling om bijpassende producten te promoten die eigenlijk niet bijpassend zijn Ik verneem graag uw reactie Marjolein 05 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Normaal gesproken plaatste ik mijn bestellingen altijd op een andere site Nu was er een spel nergens re verkrijgen behalve hier En het was nog een fijne prijs ook Het betalen ging gemakkelijk Netjes ingepakt kwam de bestelling binnen Verbeterpunten Ik bestelde de producten op zaterdag Op de site stond dat er een speciale bezorging zou komen namelijk op de zondag Echter werd mijn pakket op maandag bezorgd i p v zondag Voor mij geen probleem omdat ik het pas het weekend erna nodig heb alleen wel gek dat er staat dat het op zondag bezorgd zou worden cees leeuwarden 29 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering Verbeterpunten ben zeer tevreden Keri Deventer 28 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goed product Het was netjes en goed beschermd ingepakt Service was erg snel en kon het product volgen via internet En ook de keuze van afspraak voor bezorging vond ik er fijn Super netjes

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    opmerkingen Verbeterpunten Gezien mijn ervaringen van afgelopen week lijkte beter dat ik geen beoordeling schrijf Enrico Wilhelminaoord 22 12 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle levering track en trace Verbeterpunten Beter verpakken de doos lego was aan de buitenkant licht beschadigd om dat de verpakking te klein was en er aan de zijkanten dus geen luchtkussentjes zaten Klant 28 01 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •