archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    30 90 dagen 30 dagen 426 beoordelingen 12 maanden 781 beoordelingen totaal 2489 keer bekeken 99 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 81 346 18 75 1 3 0 0 0 2 Klantbeoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www speelgoedshop nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010 7988986 KiyOh uitgangspunten Alle klanten mogen beoordelen Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Speelgoedshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Op de website staat dat men voor 23 59 uur besteld de volgende dag zou bezorgen In ons geval is dat niet zo en moet ik het pakketje nog krijgen Dat is jammer aangezien ik nu vandaag op de genoemde tijd thuis moet zijn en dit net goed uitkomt Ik vind dat als je iets op een website zet moet je

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/speelgoedshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Pluspunten Snel besteld en geleverd Top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen De Heerlijkheid Vijlen Vijlen 19 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering tot mijn verbazing zelfs op zondag Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Brigitte Elsloo 18 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super goede service Verbeterpunten Geen Wouter De Bilt 12 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel goed en duidelijk Verbeterpunten Geen Tineke Didam 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten goede snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant Den Helder 05 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Een goed product van een goed bedrijf geleverd door een goed bedrijf Op tijd geleverd en wat zeker belangrijk is de prijs is meer dan redelijk Verbeterpunten Als de levering zo blijft zal ik nog menige producten bij jullir kopen Klant 03 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering en uitstekende service Al vaker bestellingen gedaan en bij klachten reparaties snelle en correcte behandeling afwikkeling Alle lof Verbeterpunten Prijzen kunnen scherper Lang niet altijd de goedkoopste Nellie Leiden 02 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle en correcte levering Goede communicatie ook over de stand van zaken van de levering Verbeterpunten Ik kan geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    stond Bezorging was beloofd door post nl tussen 11 00 en 15 00 uur maar kwam pas om 17 30 uur Klant 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en effectieve levering van de producten Verbeterpunten Geen Peter Thijssen Wanroij 10 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Dot bedrijf is net als de slogan van HG het doet wat het beloofd En makkelijk bestellen vlotte levering alles voor de klant Verbeterpunten Op dit moment geen Mischa Roermond 18 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Goed verpakt uitstekende en duidelijke website Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Andre Valkenswaard 30 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten vrijdagavond om half tien besteld en zaterdag om 16 00 uur aan het strijken sneller kan niet geweldig Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Annelies Geleen 28 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Prima levering precies volgens afspraak Verbeterpunten Geen Monique MAARHEEZE 19 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Keurige en snelle afwerking van mijn bestelling Goede overzichtelijke en klantvriendelijke webwinkel met ook nog een vleugje humor tijdens de bestelling Kan CoolBlue iedereen aanbevelen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marian Dordrecht 19 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 78 146 19 35 1 1 2 3 2 3 Klantbeoordelingen Femke 13 01 2016 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Goede informatievoorziening mogelijkheid tot vergelijken van producten Verbeterpunten Wanneer je adverteert met voor 23 59 besteld de volgende dag bezord moet je eigenlijk zorgen dat je die belofte waarmaakt Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www strijkijzerstore nl Adres Oostplein

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    tot een volwaardige levering en niet een waar mensen alleen maar de dupe van worden Alvast super bedankt voor je medewerking Groeten Coolblue A Ouderkerk aan den IJssel 03 11 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten Fijne website waarop het makkelijk zoeken is Duidelijkheid over het produkt en handige reviews Verbeterpunten Helaas moesten wij constateren dat de belofte dat er ook op zondag bezorgd wordt niet waargemaakt wordt Het product werd door ons op een zaterdagochtend besteld waarop we via de mail de bevestiging kregen conform het gestelde op de site dat dit de volgende dag zondag tussen 12 00 een 18 00 bezorgd zou worden Niet dus Hele dag met mooi weer thuis zitten wachten om laat in de avond via track trace te moeten vernemen dat de bezorging tot maandag was uitgesteld Op mijn op zaterdag verzonden mails wacht ik tot op heden nog steeds op een reactie Aanbeveling heb ik op Nee gezet Met name vanwege de slechte service dat er in het geheel niet op mijn mails is gereageerd Antwoord Strijkijzerstore nl Beste familie de Bruin Wat enorm jammer dat de zondagbezorging niet is doorgegaan We zouden graag met u meekijken naar een eventuele oplossing ook al

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Strijkijzerstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    wij een bestelling geplaatst en in de winkel in Rotterdam betaald Top op heden hebben nog niets ontvangen Ondanks een eerdere toezegging via facebook Vanmorgen opnieuw kontakt gezocht via facebook echter tot op heden niets gehoord Geen beste reklame Peter Schouten Amersfoort 22 08 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Artikel beschadigd en nu Nico Hellevoetsluis 03 08 2015 Aanbeveling ja 1 Pluspunten Goede website

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/strijkijzerstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    ja 10 Pluspunten Super goede service snelle levering en je krijgt wat je ziet Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rodrique Berkel Rodenrijs 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke website snelle levering prima verpakt incl persoonlijke boodschap top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Erni Landsmeer 15 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering prima Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bob Boer Rookhuizen Amersfoort 14 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering en goede materialen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen jan 13 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Correcte levering Verbeterpunten Soms is de site wat onoverzichtelijk Eduard Rozenburg Zh 06 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer betrouwbaar bedrijf in de avond besteld en de volgende dag vroeg in huis KLASSE Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Wouter Amsterdam 05 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering Goede communicatie veel producten Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Theo Weert 03 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Doen wat ze beloven prima dus Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Willem 22 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel Doen wat beloofd wordt Verbeterpunten Kan niets bedenken Kim Westzaan 22 12 2015 Aanbeveling ja

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •