archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dag in huis top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jaap Hoevelaken 21 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering duidelijke informatie Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen telcom comm techniek musselkanaal 17 12 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten snelle levering goed product Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen R Schouwerzijl 06 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Allesw precies zoals het er staat Geen gedoe Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Peter Heerenveen 06 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Levering binnen 24 uur super Kwaliteit product buitenlamp lijkt in eerste instantie oké toekomst zal t uit moeten wijzen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Myrna de Been van Dooren Bergen op Zoom 26 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Pas 1 keer iets besteld en inderdaad de andere dag binnen gekregen Helemaal top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen H O van Oorschot Oostvoorne 22 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Makkelijke website veel producten leuke prijzen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ramon Boskoop 14 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten vlotte levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen w willems bemmel 13 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten super snel en zeer goed Verbeterpunten geen

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    te vinden is Bij een cadeaubon gaat het om in die zin het omzetten van geld in een Coolblue tegoed Deze mag je dus gewoon op één aankoop gebruiken Je krijgt daarvoor dan ook één cadeaubon Bij je laatste bestelling heb je een voucher gebruikt Dit is in die zin een korting waar voorwaarden aan gebonden zitten Deze krijg je cadeau en om te zorgen dat hier eerlijk gebruik van wordt gemaakt betekent dit dat deze niet stapelbaar zijn Anders kan men gratis producten bestellen wat ons wel geld kost en als iedereen dit doet bestaan wij op een gegeven moment niet meer Hopelijk is dit voldoende uitleg voor de situatie Groeten Coolblue Frank Purmerend 08 11 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Na excuus van uw collega van klantenservice werd ik daarna wel via telefoon op de hoogte gehouden inzake het verzenden van het product en op vriendelijke manier Verbeterpunten 1 tip Als men een product bij uw besteld en er wordt afspraak gemaakt wanneer het product wordt bezorgd en blijkt achteraf dat het product niet op voorraad blijkt te zijn bel de klant dan op want nu heeft op 3 november avonds mijn zoon beneden gewacht twant wij waren er niet vanaf 18 00 uur tot 21 30 dat het product zou worden geleverd door PostNL en hij voor niets heeft gewacht want het product was niet op voorraad en wij hoorden niets Ik heb gebeld volgende dag en het product zou de komende dagen worden geleverd dat is inderdaad gebeurd maar wel op 6 november dus mijn zoon was op zijn zachts gezegd niet erg blij met uw service We kregen nieuwe nota via email dat het pakket was ontvangen en inmiddels afgeleverd bij PostNL maar weer stond op de nota onderin Afleverdatum 3 november terwijl het al

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    door gegeven die niet klopte op de website Die staan er nu nog op En er is niet goed geïnformeerd naar ons toe toen wij een wasmachine bestelde ik ben daar met een tegoed van eigenlijk mijn eigen 10 euro Verplicht om weer wat te bestellen anders had ik helemaal niks en ben er nog steeds niet te vreden mee Antwoord Buitenverlichtingshop nl Beste mevrouw Wat vervelend dat de informatie

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Buitenverlichtingshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Klantbeoordelingen Saima Groningen 27 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Nog niet Verbeterpunten Levertijd klopt niet heb nog steeds bestelling niet ontvangen Antwoord Buitenverlichtingshop nl Beste Saima Spijtig dat uw zending niet is gekomen op het moment dat je het mocht verwachten We zien staan dat hij reeds retour is gezonden omdat het niet kon worden afgeleverd maar daar het een brief is moet dit actief zijn gedaan Is hierover

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/buitenverlichtingshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    op en je ontvangt volledige 24 mnd garantie De verpakking was overigens niet van nieuw te onderscheiden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Miranda Ouderkerk aan den IJssel 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten 1ste dag besteld 2de dag in huis Perfect verpakt zodat er geen beschadiging aan het product kon plaatsvinden Goede beschrijving van het product What you see is what you get Verbeterpunten Ik vind het altijd prettig om achteraf te betalen via bv AFTERPAY Klant Amsterdam 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering Goede service Verbeterpunten Gunstigere prijzen graag Eva Rotterdam 21 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten goede snelle bezorging goede uitgebreide beschrijving van de artikelen Verbeterpunten geen verbeterpunten zeer tevreden s walhout nijmegen 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten makkelijk besteld veilig verpakt en snel bezorgd super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martin Laren 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 17 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ongelooflijk zo snel was het bestelde in huis Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Barokspiegel com Joure 15 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Duidelijke webwinkel en duidelijke communicatie Snel

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    aan de telefoon Verder ging het bestellen heel makkelijk en kon het product snel bezorgd worden Verbeterpunten De bezorgtijden klopten totaal niet Het pakket zou tussen 15 17 worden bezorgd maar is echter al om 12 30 uur bezorgd Zelf was ik toen niet thuis maar gelukkig wel een buurman die het pakketje aan kon nemen Het zou fijn zijn als je zelf de tijd van bezorging aan kan geven Carlos Larrea Silva Den Haag 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Johannes Wijckel 10 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Keurig verpakt Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Pascal Arnhem 05 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Pakket in orde geleverd algehele verwerking verliep zoals gewenst Verbeterpunten Er wordt geadverteerd dat pakket op zondag zelfs bezorgd werd Ik was de hele dag thuis maar geen bezorger gezien ik vind het niet erg een dag langer te wachten maar adverteer hier dan ook niet mee op de website Sam Arnhem 04 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Mooie website Goede klantenservice Product snel in huis Verbeterpunten Onduidelijke inlichting voorraad Bij product stond nooit meer beschikbaar dus hoop

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Amstelveen 24 11 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten de levering ik was niet thuis omdat ik een wedstrijd had en mijn huisgenoot die de deur open deed mocht het pakketje niet aannemen Antwoord Audiostreamershop nl Beste Anicet Wat super jammer om te horen hoe jouw levering niet helemaal goed is gegaan We snappen absoluut dat het bijzonder vervelend is dat je huisgenoot het pakket niet mocht aannemen maar helaas is het voor ons niet voldoende verificatie voor bepaalde producten als een andere persoon tekent voor je We hopen op je begrip en daarnaast hopen we dat je volgende ervaring bij ons jou een positiever gevoel geeft Groeten Coolblue Klant 31 08 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Snel geleverd Verbeterpunten Product is kapot Corneel Wijk bij duurstede 16 07 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Leuke website makkelijk bestellen Verbeterpunten Heb het product nog steeds niet binnen Wellicht niet jullie schuld PostNL schijnt problemen te hebben Stan Amsterdam 23 04 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Ik kreeg mijn product keurig verpakt in een door waarmee ik het desgewenst weer kon retourneren prima geregeld Verbeterpunten Ik had ruimschoots voor 23 59 besteld zo ergens rond 21 00

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    overleg Weer informeren waarom niet omgeruild niet op voorraad meer nu wel weer Nu moet ik weer een nieuwe bestellen extra werk Antwoord Audiostreamershop nl Beste A de Vries We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling defect is geleverd en dat de uw retour niet goed is afgehandeld Wij zouden uw ervaring graag willen meenemen in het volgende evaluatiegesprek Mocht u dit nader willen toelichten dan

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •