archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Audiostreamershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    afgelopen 12 maanden 81 326 17 68 1 4 1 3 0 2 Klantbeoordelingen Walter Haarlem 27 08 2015 Aanbeveling ja 2 Pluspunten Snel Verbeterpunten Bestelde oplader voor Bose Sl 3 aanbevolen oplader krijg een mini USB oplader die NIET oplaadt handig Piet Hein Antwerpen 26 06 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Verbeterpunten Stuur geen mails van aangekochte goederen naar personen die niets besteld hebben zoals ik Disclaimer Bekijk certificaat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/audiostreamershop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    deze werd gebracht Verbeterpunten Geen prima service Harmen Droogendijk Enschede 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Binnen 14 uur geleverd 21 30 uur besteld 11 30 uur in huis snel Website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik Scherpe prijzen Verbeterpunten Assortiment nóg groter maken Samantha Oosterhout 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Prima service snelle levering en goede prijzen Verbeterpunten Geen keep up the good work Jasper 22 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Film van het product op de website zodat ik een nog beter beeld heb wat ik ga kopen Duidelijkheid over retourneer mogelijkheden Zeer goede service uit andere ervaring Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jan Den Helder 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten directe levering de volgende dag zeer ruime keus artikelen goede prijs behulpzame bezorger Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Rachel Hoorn Zwaag 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Super snel top Verbeterpunten Nog niet geen verbeterpunten Margreet IJsselstein 20 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Van begin tot eind van het bestelproces uitstekend Dus vanaf keuze op de overzichtelijke website tot aan de plek van bestemming mijn keuken prima Zondagavond bestelt en maandagmiddag om half drie op z n plek Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Tom Delft 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Snelle levering goede melding wanneer men komt afleveren Uitgebreid assortiment produkten goede prijzen Overzichtelijke website klanten reviews handig De te bellen verkopers in de avond Verbeterpunten Ik wist natuurlijk pas na 0 30 hoe laat men zou komen dus het was een beetje hopen dat men niet om 8 00 zou verschijnen ik sliep al om 0 30 Toelichting op de te verwachten verbruikscijfers en het geluidniveau 38dB lijkt stil maar is nog steeds hoorbaar a vos zwolle 18 01 2016 Aanbeveling ja 9

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    die op andere sites ontbreken al kan men hier nog verbetering boeken Het aantal reviews van kopers op deze site is een groot voordeel dit is in mijn geval een pre Ik baseer mijn keuze voor een product graag op zoveel mogelijk ervaringen Levering tot op heden altijd zoals afgesproken Ook over de transporteur van mijn koeling ben ik tevreden Aardige mannen de rommel van de verpakking buiten verwijderd en meegenomen en natuurlijk mijn oude koeling mee genomen Telefoonnummer van het bedrijf niet gebruikt overigens is in drie klikken te vinden Verbeterpunten Ontbrekende foto s Reviews bij producten die alleen spreken over hoe de levering en ervaring met coolblue is Dit gaat niet over het product zelf en dus behoort zo n review hier niet Persoonlijk vind ik het beoordelen van een bedrijf lastig omdat het gene wat voor mij bepalend is de aftersales zijn Wat doet een bedrijf wanneer ze hun geld al verdiend hebben en ik een probleem heb met een levering product etc In deze is mij gelukkig niks overkomen daarom altijd het voordeel van de twijfel Toch wil ik dit graag vermelden omdat een review pas echt waarde krijgt wanneer er op dit gebied herhaaldelijk adequaat gehandeld wordt Etienne Etten Leur 08 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Zeer snelle levering Verbeterpunten De bezorger weet niet dat hij de machine moet uitpakken en installeren Bovendien nam hij met enige tegenzin de oude machine en het verpakkingsmateriaal mee Theo Bussum 29 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten De bestelling is correct en op zondag geleverd in goede orde Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jan Ossendrecht 22 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Levering was binned het geplande tijds venster Verbeterpunten Bezorger zou 30 minuten voor verwachte aankomst kunnen telefoneren Ik had ook verwacht dat het apparaat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    koelbox van 90 00 euro is een cadeautje Echt schandalig Pakket bij de overbuurvrouw afgegeven komt er mee aan rijden doet mijn zoon open weg verrassing bedankt hiervoor Suzanne Utrecht 05 10 2015 Aanbeveling nee 6 Pluspunten Snelheid prijs klantenservice Verbeterpunten Betere communicatie met de uitvoerende koeriersdienst Deze weigerde in eerste instantie de oude koelkast mee te nemen Dit terwijl ik drie ijkpunten had website coolblue met een verhaatje erover niet zelf slepen met je koelkast darna nog gebeld met coolblue ja doen we én Dynalogic ja doen we en nóg stond hij te twijfelen en wilde het eigenlijk niet doen Heel heel vervelend De Nieuwe Erf Diessen Diessen 03 10 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten via internet een prima communicatie Verbeterpunten Telefonisch onbereikbaar Ik kreeg een mail dat de koelkast geleverd zou worden op 1 oktober in de ochtend Wachten geen koelkast In trackorder was inderdaad geen afspraak gepland maar ik had wel de mail ontvangen dus even bellen Hopeloos meer dan tien minuten in de wacht en er bleven steeds twee wachtende voor me tot rond de tiende minuut er ineens vier wachtende waren Direct opgelegd en maar een afspraak gemaakt via internet Toen vervolgens prima op tijd geleverd maar wel een dag later Sultania Amsterdam 15 09 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snel geleverd goede kwaliteit en mooie producten Verbeterpunten Voor aansluiting wasmachine komt er extra 30 op E l Amsterdam 11 09 2015 Aanbeveling ja 5 Pluspunten Prijs Verbeterpunten Voorwaarden van aflevering kwamen niet overeen met de website informatie Marcel Philippine 18 08 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten Prima beloftes En snel reactie via Facebook Verbeterpunten Betere levering Ik krijg de kans om te beoordelen maar heb het product nog niet ontvangen en heb wel een zaterdag en een maandagavond zitten wachten maar de afspraak is

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    blijft Op basis van je e mailadres was dit niet te vinden Groeten Coolblue Zidane Rotterdam 18 10 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten Geen Verbeterpunten Klacht wordt niet serieus genomen Klant Rotterdam 07 10 2015 Aanbeveling ja 3 Pluspunten vlotte levering Verbeterpunten Afspraken worden niet nagekomen meenemen oude koelkast Na retourzending duurt het veel te lang voordat je je geld terug hebt Na een week nu nog niet Klant 04 10 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Aanbod Verbeterpunten Leveren ging belachelijk Voor 12 uur besteld volgende dag in huis Half 9 op donderdag mail dat ze de volgende dag komen Half 6 op vrijdag We komen tussen 10 en 13 uur Kwart over 11 op vrijdag we komen zaterdag Bellen belachelijk te woord gestaan vervoerder Coolblue kon er niets aan doen Klant 04 09 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Good customer service Verbeterpunten Delivery and montage absolutely dreadfull I would not order anything like washing machines fridges and dishwashers here beker h i ambacht 04 09 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten iets positiefs kan ik op dit moment niet melden Verbeterpunten graag de verpakking mee nemen en er voor zorgen dat de pin automaat het doet en niet een kwartier op hoeven wachten Rob Poortier Apeldoorn 31 08 2015 Aanbeveling ja 4 Pluspunten Overzichtelijke site Tot 00 00 bereikbaar en kunnen bestellen Snel leveren Breed assortiment met concurrerende prijzen Verbeterpunten duidelijk afspraken maken met de koerier inzake montage duidelijke communicatie omtrent kosten voor betalen aan deur Antoinette Hoensbroek 29 08 2015 Aanbeveling nee 4 Pluspunten Puur negatief Woensdag een koelkast besteld met montage Woensdagavond een telefoontje dat er vrijdag bezorgd en gemonteerd zou worden tussen 8 en 12 uur Vrijdagochtend telefoon van Exchange Logistics dat zij geen koelkast ontvangen hebben en dus ook niet kunnen leveren en monteren Wij moeten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Koelkaststore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    reeds gereageerd is maar in ieder geval onze excuses dat de levering niet goed is gegaan We werken er hard aan om steeds minder vertraging te hebben ook rond de feestdagen Onverminderd vervelend dat dit u nu wel moest treffen We hopen dat u hier in de toekomst geen last van hoeft te ondervinden Met vriendelijke groet Coolblue Tolga rhoon 21 12 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Bestellen gaat snel maar de levering voor 23 59 morgen gratis bezorgd klopt niet We zijn 4 dagen verder en nog niets gehoord van wanneer ze gaan leveren jammer Verbeterpunten Als je een slogan verzint kom deze dan na Ellen Rotterdam 07 12 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Geen Verbeterpunten Denken niet oplossingsgericht mee met de klant en slechte bezorgservice Ik bestel hier nooit meer Antwoord Koelkaststore nl Beste Ellen Wat super jammer om te horen dat u zo n slechte ervaring ons heeft We zouden heel graag met u mee willen kijken wat er mis is gegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren Daarnaast willen we ook graag meekijken of we u voor het ongemak nog een passende compensatie kunnen sturen We zouden het dan ook enorm op prijs stellen als u uw ordernummer zou kunnen opsturen Alvast bedankt Barry Overloon 24 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ik kan er echt en oprecht geen noemen Verbeterpunten Kom je beloftes na De eerste belofte Alles voor een glimlach is voor ons een lachertje geworden Tot twee keer toe een defecte Amerikaanse koelkast leveren en vervolgens geen adequate oplossing bieden is geen service en zorgt zeker niet voor een glimlach Ze laten de klant behoorlijk aan hun lot over en de klantenservice heeft totaal geen bevoegdheid om zaken echt op te lossen Service van het laagste niveau ooit ervaren Uiteindelijke na een officiële klacht te hebben ingediend nog een bericht met alle begrip en jawel een korting van 50 00 op de nieuwe koelkast die we inmiddels al lang hadden geannuleerd Goed zo Coolblue alweer niet de beloofde glimlach Antwoord Koelkaststore nl Beste Barry Wat ontzettend vervelend om te horen dat we totaal niet in onze missie zijn geslaagd Uiteraard is dat absoluut niet onze bedoeling We willen graag horen of alle problemen die je hebt ervaren inmiddels netjes zijn opgelost Mocht dit nou niet het geval zijn neem dan gerust contact met onze klantenservice We willen graag weten wat er precies is misgegaan zodat we dit soort zaken in de toekomst niet meer zullen laten gebeuren Alvast bedankt voor je opvolging Groeten Coolblue ilona puttershoek 22 11 2015 Aanbeveling nee 1 Pluspunten Ze weten de schuld prima bij een ander te leggen Verbeterpunten Afspraken nakomen scheelt al een hoop Antwoord Koelkaststore nl Beste Ilona Bedankt voor je bericht en wat vervelend om te horen dat je zo negatief over ons denkt We willen graag onze service verbeteren dus zou je contact met ons kunnen opnemen en zou je daarbij je ordernummer kunnen sturen en het probleem Dan kijken we

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/koelkaststore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Powertoolshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    10 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Dat het product wat beschreven wordt op de website bijv een rode gereeschapsrugtas dat die ook in rood geleverd wordt en niet in geel th verbree den haag 08 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 05 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Laagste prijs voor product dat ik zocht Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen MCHBV Nootdorp 28 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede en betrouwbare informatie goed te verifiëren met andere websites Overzichtelijke en goed geprijsd Verbeterpunten In reviews wordt gesproken over te weinig accessoires echter niemand spreekt over welke delen ze missen of wat ze nodig hebben Ook de beschrijving van de benodigdheden voor verschillende klussen ontbreekt Zou misschien een uitkomst zijn Koos Baarn 28 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Hele snelle levering Verbeterpunten Prijs is meestal slecht jolanda de meern 18 12 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hans Amstelvbeen 17 12 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten snelle goede levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Michiel De Bilt 07 12

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/powertoolshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Powertoolshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    beloofde levering de volgende werkdag Dit is echt waardeloos Antwoord Powertoolshop nl Goedemiddag Dirk dat u twee dagen lang heeft moeten wachten op uw bestelling is natuurlijk niet de bedoeling Daar kijken we dan ook graag nog even naar Zou u het ordernummer door kunnen geven zodat we kunnen kijken of we nog iets voor u kunnen betekenen Alvast bedankt Groeten Coolblue roy 06 10 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/powertoolshop_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •