archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Odesi Dutch Design Online - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    om de capaciteit de bezorg en montagedienst uit te breiden In ieder geval veel plezier met uw nieuwe meubels Met vriendelijke groet Lawrence Kong Wim Leiderdorp 12 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Mooie pure producten Verbeterpunten Moeilijke vindbaar via Google Hinderlijke herinneringen op bv nu nl enz na site bezoek Maakt de levertijd niet waar moest zelf bellen met de transporteer om er vaart achter te zetten Daarom de 7 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Wim Bedankt uw feedback Uw opmerkingen nemen wij mee als verbeterpunten Als u nog steeds last ondervindt van de advertenties kunt u deze uitschakelen via het knopje in de hoek van de advertentie Mocht het niet lukken neem dan contact met ons op via service odesi nl Met vriendelijke groet Lawrence Kong Regien Strategier Opleidingen Amersfoort 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering en afhandeling Extra aandacht achteraf Verpakking degelijk Mooi product Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Antwoord Odesi Dutch Design Online Hallo bedankt voor de positieve beoordeling Met vriendelijke groet Lawrence Kong HJ Den Haag 01 11 2015 Aanbeveling ja 9 Pluspunten persoonlijke aandacht goede prijs kwaliteit verhouding mooie spullen prima service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 9 Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste HJ Nog bedankt voor uw reactie veel plezier uw meubels Met vriendelijke groet Lawrence Kong Maarten Helmond 29 10 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten persoonlijke aandacht Verbeterpunten montage beter afstemmen Antwoord Odesi Dutch Design Online Beste Maarten Dank je wel voor je beoordeling Al onze tafels zijn inclusief montage helaas is het in jullie geval niet helemaal goed gegaan en was er een misverstand bij de transporteur Een misverstand die bij hen niet had mogen zijn omdat wij al onze tafels leveren incl montage Wij hebben hierover inmiddels ook contact gehad met de

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/odesi_dutch_design_online/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Adam.nl - KiyOh
    2015 Aanbeveling ja 2 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ontzettende slechte service Gedurende 2 dagen lang is de klantenservice in gesprek en 3 verzoekjes om terug gebelt te worden zijn niet verzilvert Erg vervelend aangezien eerdere ervaringen prima waren Kwaliteit 1 Communicatie 1 Klant 11 12 2015 Aanbeveling nee Aankoop 1 Muts Mc Gregor 2 Overhemden vest 2 Pluspunten Geen positieve punten voor webshop Verbeterpunten Aflevertijd momenteel 7 dagen ipv 24 uur 2 orders ingelegd 1e order wordt 2 maal uitgeleverd 2e order niet Winkel is prima Stop svp met webshop Laatste keer bestellen via webshop Kwaliteit 2 Communicatie 1 Klant zutphen 20 10 2015 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Wegens rijkdom gesloten Verbeterpunten Klant niet de winkel uitsturen het gewoon gaan regelen Jirdi Noordwijkerhout 15 09 2015 Aanbeveling ja Aankoop Teveel om op te noemen 10 Pluspunten Correcte en snelle service Denken uitstekend mee en maken het ook voor de niet graag shoppende mannen een fijne shoptijd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kwaliteit 10 Communicatie 10 Ger Rotterdam 02 09 2015 Aanbeveling nee Aankoop 2 Pluspunten Slechte app Verbeterpunten Te aanwezig op de kranten sites irritant be Communicatie 2 Carina Schiedam 21 08 2015 Aanbeveling nee Aankoop Vijf polo s besteld Maar één mogen ontvangen Rest van het geld Spijkerbroek na drie weken zelf gebeld te hebben op moeten halen in de winkel 1 Pluspunten Perfecte service in de winkel Nooit bestellen op de website Verbeterpunten Stop aub met de website en hou het bij de service in de winkel Kwaliteit 1 Communicatie 2 Klant 06 08 2015 Aanbeveling nee Aankoop Twee items besteld 1 ontvangen over het tweede tast ik nog steeds in het duister 2 Pluspunten De kleding wordt keurig verpakt afgeleverd Verbeterpunten Op de website staat vermeld dat Adam ernaar streeft om binnen 3

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/adam_nl/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Greetz - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    ja 10 Pluspunten Gigantisch veel keus en ook de fotokaarten superkwaliteit Tot 22 00 uur besteld volgende dag bezorgd Klantenservice is uiterst snel en zeer attent Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ze doen wat ze beloven Prima Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Karin Eindhoven 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Dit is een fantastische manier om een kaart te sturen Al 126 keer hebben familie en bekenden op deze manier een kaart van ons gehad Bij mij zijn de foto kaarten favoriete Ze zijn heel persoonlijk Ik hoop dat ik nog lang gebruik kan maken van Greetz Ga zo door Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marjan Rotterdam 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 26 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Irene Bergen op Zoom 26 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Veel keus Verbeterpunten Het maken en versturen van kaarten gaat vaak erg moeizaam Dit zou een stuk beter moeten kunnen Ook de betaling met Ideal gaat erg moeizaam vaak met foutmeldingen Yvonne Dedemsvaart

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/greetz/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Parfumswinkel.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    we voor het weekend vertrokken waren y VLAARDINGEN 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Karan Den Haag 26 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle en correcte levering Verbeterpunten Janneke Hillegom 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede service snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Hind wilnis 25 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Dat jullie mijn lieveling parfum hadden is al een dikke plus punt Verbeterpunten Verzendkosten is eenbeetje hoog aan geven verzend plaats vreemd dat 1 euro bij komt voor aflevering bij buren Debby Hengelo 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snel en tevreden antwoord op mijn vragen Goeie service en info Pakketje netjes en ook snel ontvangen Bedankt Verbeterpunten Niet Gewoon zo doorgaan willie nij beets 25 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten ene dag bestelt volgende dag in huis SUPER en de parfum ruikt heerlijk Verbeterpunten geen Trudy Vaassen 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering en al die verrassende cadeautjes die er bij zitten echt top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Laden Meer beoordelingen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website www parfumswinkel nl Adres Ginnekenstraat 147 4811 JG Plaats Breda Telefoon 085 40 111 18 Aangenaam wij zijn Parfumswinkel nl een webshop met passie voor beauty Winkelen bij Parfumswinkel nl betekent kiezen uit een ruim assortiment parfum make up vitaminen en huidverzorging Alles voor een gezonde binnenkant en een stralende buitenkant De luxe producten uit onze online parfumerie bestel je simpel en snel Heb je vragen of wil je advies De klantenservice van Parfumswinkel nl staat altijd voor je klaar Contact opnemen kan op meerdere manieren klantenservice parfumswinkel

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/parfumswinkel_nl/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • FALKE Winkel - KiyOh
    2016 Aanbeveling ja Aankoop Ondershirt Falke 10 Pluspunten We hadden een ondershirt van Falke besteld en heel snel geleverd gekregen Nu bleek er in het shirt een klein gaatje te zitten dat we pas na enkele dagen ontdekten Nadat we er melding van gemaakt hadden werd het direct opgelost De aardige meneer die ons te woord stond zei dat hij die dag toevallig in onze woonplaats een afspraak had Hij heeft het shirt persoonlijk omgeruild en we kregen nog een paar Falke sokken erbij kado Wat een top service Verbeterpunten Geen Communicatie 10 Bernard Noordwijk 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 10 Klant 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Jaap 25 01 2016 Aanbeveling ja Aankoop Walkies Light 8 Pluspunten Snel en goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 8 Lenie 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 9 Klant 24 01 2016

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/falke_winkel/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Tuinmeubel.nl B.V. - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    heerlijk zitten Verbeterpunten Communicatie intern Communicatie 3 Afspraken nakomen 6 Kennis Vakmanschap 8 Olaf Breda 18 06 2015 Aanbeveling ja Aankoop Uitstekende service en snelle levering Loungeset zit heerlijk en staat prima in mijn achtertuin 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Nvt Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Kennis Vakmanschap 10 Marloes van Dun Gorinchem 15 06 2015 Aanbeveling ja Aankoop Kimberley set kamerscherm Hailey 10 Pluspunten Vorige week besteld vandaag ontvangen prijs en kwaliteit super Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Kennis Vakmanschap 10 stefan eindhoven 14 06 2015 Aanbeveling nee Aankoop tafel met 4 stoelen 1 Pluspunten Nou weinig positiefs te melden Verbeterpunten Setje met briefje erop met meeneemprijs Inbus sleutels had de verkoper niet die overigens erg ongeïnteresseerd was Dus even thuis gereedschap opgehaald en toen kwam het verhaal dat de set al verkocht was Er lag toch een briefje op Verkoper begon zelfs agressief te doen Telefoonnummer van zijn baas gevraagd maar dat komt niet verder dan voicemail net zoals het nummer overigens voor een vacature Waardeloos zelfs een dreigende houding Absolute afrader Communicatie 1 Afspraken nakomen 1 Kennis Vakmanschap 1 Patrick Roosendaal 11 06 2015 Aanbeveling ja Aankoop Loungeset Kimberly 9 Pluspunten Prima website Ze bieden degelijke producten voor een goedkope prijs aan Ik heb zelf de loungeset Kimberly besteld Had het product binnen 3 dagen in huis Prima dus Verbeterpunten Ik zou zo geen verbeterpunten op kunnen noemen Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Kennis Vakmanschap 9 Sander Lisanne Amsterdam 07 05 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Heel prettig bedrijf Goede service Verbeterpunten Geen Vooral zo doorgaan Communicatie 10 Afspraken nakomen 10 Kennis Vakmanschap 10 Klant 05 05 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Afspraken nakomen 9 Patrick Nieuwpoort

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/tuinmeubel_nl_b_v_/?k=in (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Generali - KiyOh
    Pluspunten correct beleefd snel kundig verstand van zake Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 8 Snelheid Levertijd 9 Hans Enschede 25 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima en duidelijke site Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 7 Snelheid Levertijd 7 Huib Borne 25 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Correcte afhandeling documenten Verbeterpunten Geen idee nog geen oordeel Communicatie 7 Snelheid Levertijd 7 B Lok Alphen ad Rijn 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goed en snel telefonisch bereikbaar Ik werd heel vriendelijk en duidelijk te woord gestaan Er werd de tijd genomen om me te woord te staan Alles werd helder geformuleerd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Communicatie 10 Snelheid Levertijd 10 G Winschoten 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Klanttoegankelijkheid Verbeterpunten Bij schriftelijke onduidelijkheden op voorhand persoonlijk telefonisch contact zoeken Communicatie 10 Snelheid Levertijd 10 Roel Bilthoven 23 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Razendsnel geregeld via Independer duidelijke communicatie en GOEDKOOP Verbeterpunten Helaas nog geen pasje ontvangen Communicatie 10 Snelheid Levertijd 10 Dolf landgraaf 23 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Snelheid Levertijd 9 Hubert Kerkrade 23 01 2016 Aanbeveling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/generali/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • KiyOh
    misgegaan Het is tweerichtingsverkeer zowel wij als de klant hebben er baat bij Soepele overstap De ondernemer is blij dat hij de overstap naar Thuiswinkel Waarborg Reviews heeft gemaakt Het is een Nederlandse partij en gekoppeld aan Thuiswinkel org en dat straalt veel vertrouwen uit In het begin was ik huiverig want ik wilde natuurlijk graag dat mijn opgebouwde 4 000 reviews behouden zouden blijven Gelukkig is het allemaal heel soepel gegaan Voorlopig staat er nog een widget op de site maar de reviews willen we uiteindelijk integreren Reviews moeten voor zich spreken vindt Hofs Het fijne van dit reviewsysteem is dat de webwinkelier zelf kan bepalen welke invoervelden weergegeven worden op het feedbackformulier Link naar artikel op Thuiswinkel https www thuiswinkel org bedrijven nieuws 2730 thuiswinkel waarborg reviews goed voor verkoop Klantcase Vechtsportwinkel com bestel conversie stijgt met 20 download hier de pdf versie Vechtsportwinkel com heeft een A B test laten uitvoeren om te bepalen of de bestelconversie zou toenemen indien de KiyOh Widget met de klantbeoordelingen getoond werden op de productpagina De test is opgezet en uitgevoerd door Ingteractive com Twee gelijke groepen bezoekers kregen elk een andere versie te zien van de productpagina De ene groep zonder beoordelingen versie A en de andere groep met de KiyOh Widget waarin de beoordeling te zien zijn versie B Na 1 maand testen blijkt dat er een 20 hogere bestelconversie is bereikt wanneer op de productpagina de KiyOh Widget met de klantbeoordelingen te zien zijn voor de bezoekers Een uitstekend resultaat Wij zijn gestart met het tonen van de reviews na 19 beoordelingen Na twee weken zagen we al een 6 7 hogere conversie bij de versie met beoordelingen op Vechtsportwinkel com Aan het einde van de testperiode van 1 maand nam de conversie nog verder toe Uiteindelijk hebben

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/case-conversie-vechtsportwinkel-stijgt.html (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •