archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Powertoolshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    en betaald Enkel kun je blijkbaar pas als je de machine hebt hier een code afhalen en deze invullen op de website Oftewel op 4 januari de machine binnen en kon ik hem niet alsnog invullen en registeren voor deze actie Dit valt toch in mij ogen onder misleiding omdat ik de machine mede om deze reden bij deze shop gekocht heb Verbeterpunt Acties zijn leuk maar maak ze wel waar Antwoord Powertoolshop nl Hoi Erwin Dat is inderdaad een hele vervelende situatie en natuurlijk gaan we graag na wat er precies voorgevallen is Zou u het ordernummer door willen sturen Alvast bedankt Camiel Haarlem 14 07 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten Simpel aanbod Verbeterpunten Customer journey afgestemd met bezorging P A van Hoof Ossendrecht 10 04 2015 Aanbeveling nee 3 Pluspunten De positieve behoordeling is dat zij het product op een zeer korte termijn thuis bezorgen en het wordt netjes bezorgt Verbeterpunten Volgens de website kun je het product op korte termijn retour sturen Nou mijn ervaring is heel anders ik heb het retour formulier via de computer ingevuld en zou zo snel mogelijk bericht krijgen de gegevens hoe ik het retour moest sturen Het is nu TWEE DAGEN

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/powertoolshop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Loopfietscenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    het de volgende dag nog geleverd wordt Verder is dit gewoon een bedrijf dat snapt hoe je klanten moet bedienen prettig om zaken mee te doen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen anneke Doetinchem 11 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Super goede en snelle service Niets dan lof Verbeterpunten Geen sorry Vanessa 11 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Overzichtelijke website groot assortiment Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Riny 29 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zeer tevreden over de levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Heleen IJsselstein 19 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Zelfs in de drukke Decembermaand keurig de andere dag zoals beloofd in huis Mogen andere een voorbeeld aan nemen Bovendien ook nog zorgvuldig verpakt TOP Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Bas Apeldoorn 08 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Heldere productomschrijving Super snelle levering Duidelijke informatie over verloop van de levering Goede aftersales Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Henry Kerkdriel 07 12 2015 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Nog even een kleinigheid vergeten op de avond voor Sinterklaas avond besteld en dan al op de volgende ochtend en wel op 5 december om 11 30 uur geleverd Super bedrijf ga zo

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/loopfietscenter_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Loopfietscenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    2 1 0 0 Klantbeoordelingen Johan Arnhem 10 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Vlotte levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Gijs Zevenaar 04 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelheid van leveren Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Britt van Doornik Breukelen 26 11 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Makkelijke site en snelle levering Verbeterpunten geen Sara Leiden 29 08 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Zeer snelle levering Verbeterpunten Handleiding niet compleet Lastig in elkaar zetten Klant 24 08 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten zeer snelle levering sávonds besteld en de dag erna al geleverd Produkt was netjes verpakt helemaal tevreden Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Petra Tilburg 11 08 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Snelle bezorging Verbeterpunten Artikel was niet compleet Zorg dat alle schroeven er ook bij zitten J W v d Laan Heemstede 24 06 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten snel kunnen bestellen van 2 bijelkaarhorende leveringen Verbeterpunten verstuur ze bijelkaar hoef ik maar 1 keer thuis te blijven Karlijn Dordrecht 04 05 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede verpakking en zeer snel geleverd Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Kees Waarde 09 03 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede website vlotte levering Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/loopfietscenter_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Loopfietscenter.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    maar tot op heden nog niets ontvangen Vanwege het werk zijn wij op door de weekse dagen niet aan wezig van daar dat wij kiezen voor levering op zondag Post NL laat het dus afweten ik hoop dat het opgelost wordt Belofte maakt schuld is jullie motto maar daar komt niets van terecht Antwoord Loopfietscenter nl Beste meneer van den Berg Allereerst bedant voor uw feedback Inderdaad nogal vervelend dat

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/loopfietscenter_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Baardtrimmershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Zonder problemen Top Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Klant Susteren 17 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Eindelijk ook een site gevonden waarvan ik weet dat ze betrouwbaar zijn en snel leveren Lang gezocht naar een site die mij de gewenste olie voor mijn tondeuse kon leveren In een oogwenk besteld en reeds de volgende dag in huis Goede informatie voorziening over de status van de levering Zeer tevreden Verbeterpunten Geen reclame folder meeleveren Bert Meppel 15 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering zoals wordt beloofd product keurig verpakt en werkt prima Verbeterpunten n v t rene Amsterdam 09 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten goede prijs snelle levering overzichtelijke website Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Daniel Heeten 08 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goede snelle levering en overzichtelijke webshop Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Lesly Rotterdam 05 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snel en goede updates over levering Verbeterpunten geen vliet Alkmaar 02 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle service overzichtelijk veel keuze gewoon prima internetshoppen zo Verbeterpunten kwaliteitsniveau vasthouden en ik ging voor de 20 euro cashback dat maakte net het verschil blijf dat doen thomas den helder 26 12

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/baardtrimmershop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Baardtrimmershop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    dat er rond de 24ste december 64 97 wordt afgeschreven terwijl ik al betaald heb Hoe komt men aan mij emailadres Koop dus niets meer van Coolblue Antwoord Baardtrimmershop nl Beste Ruud wat ontzettend vervelend om te horen dat u een phishingmail hebt ontvangen Wij zijn op de hoogte dat deze e mails rondgestuurd worden Deze e mails zijn echter niet van ons afkomstig Deze mails worden vaak verstuurd om

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/baardtrimmershop_nl/?stars=2 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Pannenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ordered at 23 30 received it 12 30 the next day The product was just as expected and reasonably priced Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Nan Zwolle 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Na een wok besteld te hebben werd deze supersnel geleverd Dat is wat we graag willen als we online een product bestellen Zeer positief Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Martin Wageningen 24 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke website goede informatie Snelle bezorging netjes verpakt Concurrerende prijs Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Karsten Groningen 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Dick Brielle 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Prima webwinkel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen kees 18 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten klant vriendelijk en simpel om online te bestellen en andere dag bezorgd een fijne en goede service een zeer goed assortiment met veel keuze Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Coppe Hengelo 14 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Overzichtelijke site s makkelijke filter opties zonder account bestellen razend snelle levering je word erg goed op de hoogte gehouden van je

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/pannenstore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Pannenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    j Oisterwijk 23 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten snelle levering prijs kwaliteit verhouding heel goed Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Marie Therese ROSMALEN 13 01 2016 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen M F Almelo 10 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Duidelijk makkelijk artikel te vinden Verbeterpunten Geen idee Karin Heerenveen 05 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Bezorging op zondag keurig overzichtelijke website Verbeterpunten Enorme doos voor klein pannetje Arian Rijssen 24 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Frank Helmond 24 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Colette Bleiswijk 23 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering en zeer nette bezorger Goede service Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Maria 21 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering goede updates over de levering Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen adri alem 19 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten s avonds besteld en de volgende dag in huis Perfect Verbeterpunten geen Rik Anna Paulowna 17 12 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snel handelen Waarmaken wat is beloofd

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/pannenstore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •