archive-nl.com » NL » K » KIYOH.NL

Total: 494

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Pannenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    er na geleverd wordt mee geadverteerd helaas zaterdag met lege handen naar de verjaardag maandags geleverd Wel mail ontvangen dat het vrijdags verzonden is Als dit niet aan pannenstore ligt maar aan de bezorgdienst ook dan kan je niet adverteren met voor 23 59 besteld morgen geleverd Klant 27 01 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten zaterdag voor middernacht besteld zondag in huis Verbeterpunten jammer dat een combi aanbieding van een

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/pannenstore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Pannenstore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    keer bekeken 99 beveelt dit bedrijf aan Filter beoordelingen op aantal sterren in afgelopen 12 maanden 81 118 17 25 1 2 0 0 1 1 Klantbeoordelingen Klant 10 01 2016 Aanbeveling nee 2 Pluspunten Helaas nog geen positieve berichten Verbeterpunten We hebben de aankoop tot op heden nog steeds niet ontvangen Disclaimer Bekijk certificaat Bedrijfsgegevens Website http www pannenstore nl Adres Oostplein 97 3011 KW Plaats Rotterdam Telefoon 010

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/pannenstore_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Autostoelshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    huis gehad Super service betrouwbaar en snel Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Ellen Gemert 14 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle levering op afgesproken tijd in avonduren Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Sanne Nieuw Vennep 12 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Goede en snelle levering Verbeterpunten Bart van den Berg Eindhoven 10 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Hilarische details met wachttijd en niet openen met op verzenddoos Goede info over track trace Eenvoudig betalen Verbeterpunten Nog een verrassing in de doos en de cirkel is rond Werkelijk geen op of aanmerkingen maar die 9 is om nog één positieve verrassing voor de volgende keer toe te voegen Marianne Bovendeur Vollenhove 09 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Duidelijke en overzichtelijke website Goede informatie over het product autostoel en isofixsysteem in dit geval Zeer snelle bezorging binnen 48 uur Product voldoet aan de wens en verwachtingen Verbeterpunten Bij het product Isofix draaibaar voor de autostoel werd niet vermeld dat niet alle auto s over de juiste bevestigingspunten beschikken Daar kwam ik pas achter toen ik de gebruiksaanwijzing doorlas Misschien kan dat op de website vermeld worden Verder geen opmerkingen Tevreden Ju EINDHOVEN 07 01 2016 Aanbeveling

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/autostoelshop_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Autostoelshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    genoeg geweest plastic ook niet nodig want zacht product dat niet kan beschadigen Audrey Den Bosch 29 11 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering Duidelijke website Verbeterpunten meer in assortiment Kim Wageningen 21 09 2015 Aanbeveling ja 7 Pluspunten Supersnelle levering Verbeterpunten Het product zou beter beschermt kunnen wordrn in de verpakking Klant 04 09 2015 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle levering binnen 1 dag Alles keurig verpakt Verbeterpunten

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/autostoelshop_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Autostoelshop.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    levertijden niet na Eerst doordat er een product niet leverbaar was Daarna moest de hele levering terug omdat het verkeerd gelabeld was Als met al duurt het nu al bijna een week in plaats van morgen in huis Antwoord Autostoelshop nl Beste Robbert Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring met ons hebt opgedaan Het spijt ons enorm hoe dit is gelopen en we doen ons best

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/autostoelshop_nl/?stars=1 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasmachinestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    Den Haag 24 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Snelle en goede levering Wasmachine wordt goed aangesloten de bezorgers zijn snel en gaan zorgvuldig met de machines en omgeving om Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen Evelien Soesterberg 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Avonds Bestelt de volgende dag rond 1 uur in huis en aangesloten Fijne bezorgdienst Verbeterpunten Kon niet beter Moon Tilburg 23 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Alles coolbleu snapt de kernwaarden als geen ander Verbeterpunten Als kwaliteitsmedewerkster zou ik t bedrijf aanraden deze balans te hanteren en niet door te slaan in bovengenoemde kernwaarden joep Tilburg 22 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten de service de vriendelijkheid en debeste omgang met klanten Verbeterpunten Geen Carin Utrecht 21 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten Ik heb een wasmachine besteld en die was er supersnel Via mails en sms werd ik steeds op de hoogte gehouden van de status Heb de klantenservice wel even nodig gehad vanwege een storing bij de betaling maar ze gaven me een juist antwoord Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen JB Pot Veghel 20 01 2016 Aanbeveling ja 10 Pluspunten zelden zo n goeie communicatie gehad betreft een aankoop via een webshop alles duidelijk voor de aankoop en ultiem na de aankoop het hele proces van levering en installatie werd stap voor stap aangegeven middels mail sms en een telefoontje de aansluiting verliep soepel en de installateur ging pas weg nadat alles gecontroleerd was en de eerste was aan het draaien was Dank voor deze TOP service Verbeterpunten Jeetje ik durf het zo echt niet te zeggen Ron Weert 19 01 2016 Aanbeveling ja 9 Pluspunten Makkelijk bestellen en betalen Goede berichtgevingen per mail Levering perfect te volgen via track en trace inclusief naam en fot chauffeur Ook de afleverservice was

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasmachinestore_nl/?stars=5 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasmachinestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Ik heb verder geen opmerkingen Verbeterpunten Ik kan geen verbeterpunten noemen W Colman Nijmegen 15 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Heldere site met goede informatie over de producten Goede communicatie met de klant Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Verbeterpunten Nog geen kunnen bedenken VA Gouda 13 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Snelle gratis levering goede prijs Verbeterpunten Er staat dat de wasmachine ook door de leverancier aangesloten wordt dit geldt alleen voor een gewoon stopcontact helaas Niet zoals de situatie bij ons thuis Henrette Amsterdam 12 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Goed productaanbod Verbeterpunten Betere communicatie over bezorgtijdstip Astrid Rotterdam 11 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Heel makkelijk te bestellen voor 23 uur de volgende dag in huis Komt dat niet uit dan geef je gewoon aan wanneer het wel schikt Verbeterpunten Ik had niet direct een factuur gekregen bij de aflevering ton ik er om vroeg had ik ook deze dezelfde dag in mijn mail Misschien altijd bij het te leveren product doen Ralf Eindhoven 09 01 2016 Aanbeveling ja 8 Pluspunten Handige webshop Veel keuze Verbeterpunten Vervoersbedrijf kan beter Zeggen dat de adresgegevens incorrect zijn als ze

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasmachinestore_nl/?stars=4 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Wasmachinestore.nl - Thuiswinkel Waarborg Reviews
    oude wasmachine opgehaald zou worden terwijl wij niet thuis waren bleek achteraf niet mogelijk de oude wasmachine stond buiten bij de voordeur Bij gratis installatie van de wasmachine wordt er verwacht dat de wasmachine gebruiksklaar wordt neergezet De wasmachine stond bij ons niet stabiel en waterpas dit hebben we zelf achteraf moeten doen na de eerste wasbeurt Antwoord Wasmachinestore nl Beste meneer Van Stralen Hartelijk bedankt voor de review en de verbeterpunten We hebben de suggesties doorgespeeld aan de afdeling die hierover gaat en gevraagd of de tekst hierin kan worden aangepast De problemen met de levering zijn uiterst kwalijk Ook is het feit dat de machine niet naar behoren is geïnstalleerd is niet wat u mag verwachten Zou het ordernummer via onze klanten service kunnen worden toegezonden Dan kijken we hier graag naar Met vriendelijke groet Coolblue Marte Driebergen 11 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Zijn altijd bereikbaar Verbeterpunten De oude wasmachine werd niet de 1e keer meegenomen We hebben twee dagen thuis moeten zitten wachten totdat ze hem eindelijk op kwamen halen 2 uur later dan de afspraak Mehmet Delft 04 11 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snel Verbeterpunten Jammer dat ik iedere keer moest bellen om te vragen waar mijn bevestiging mail bleef Yvonne Woerden 27 08 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Beschikbaarheid product en de prijs Gratis bezorging en installatie Verbeterpunten Onduidelijkheid over bezorging en het tijdstip Coby 14 07 2015 Aanbeveling nee 5 Pluspunten De correcte levering en snelle installatie van de wasmachine Verbeterpunten Informeer mensen VOORDAT ze besteld en betaald hebben over het feit dat het mogelijk is dat de levering niet plaatsvindt op het door hen gewenste moment Ook is het heel jammer dat de lekbak werd geleverd nadat de wasmachine was geinstalleerd Rob 17 03 2015 Aanbeveling ja 6 Pluspunten Snelle

    Original URL path: https://www.kiyoh.nl/wasmachinestore_nl/?stars=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •