archive-nl.com » NL » L » LEVERPATIENTENVERENIGING.NL

Total: 1005

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Ervaringen AZ Maastricht?
    ook je zal merken dat als je je beperkingen mee neemt in je dagelijks leven er goed mee te leven valt De pijn zie het als preventief bestrijden dat je pc mol slikt Het is vreselijk balen dat je weer meer moet slikken maar hopelijk wordt dat toch weer minder In mijn geval slik ik 3x 1000mg per dag en iets voor chronische pijn Maar dat komt vooral door de complicaties na de operatie Bij jou is een operatie misschien nog nodig dus wie weet ga je je nog vele malen beter voelen Maar dat is afwachten natuurlijk Werk is iets wat je langzaam op moet bouwen en dat zal ontzettend tegen vallen maar wat ik zelf ook nooit verwachtte ik werk ook weer 32 uur Soms op mijn tandvlees en moet ik pc mol extra nemen of kom ik thuis en meteen mijn bed in maar ik werk weer wel Ik had het echt niet gedacht maar de dagen dat ik minimaal last heb van mijn beperkingen zijn er ook gelukkig Of je lid wilt worden van NLV is natuurlijk jouw beslissing Het klopt dat er weinig gedaan word voor adenomen maar dat komt doordat er te weinig animo voor is Volgens mij hebben ze vorig jaar nog geprobeerd om 2 bijeenkomsten te regelen maar die zijn afgezegd door te weinig aanmeldingen Ook op het forum is het meestal erg rustig Ik probeer regelmatig te kijken of er iets nieuws is maar dat lukt mij ook niet altijd helaas Ik ben wel lid geworden al was het maar dat ik op deze manier iets bij draag aan 1 van de weinige dingen die zich inzetten voor mensen met adenomen Ik wens jou heel veel sterkte en kracht toe Ik ben erg benieuwd of ze gaan opereren Mijn antwoord ga je waarschijnlijk niet heel veel aan hebben maar uiteindelijk wordt het allemaal wel beter Of omdat jijzelf beter word en anders omdat je een manier hebt gevonden met je beperkingen een goed leven te hebben Grtjs Vero Posted on 02 10 2014 Ilona Reacties 1 Geregistreerd op 30 09 2014 Hallo allemaal Ik zal me even voorstellen Mijn naam is Ilona ben 43 jaar en woon in t zuiden des lands In juli is er in het Atrium in Heerlen na opname via de SEH ivm acute en heftige buikpijnklachten 2 leveradenomen geconstateerd 1 adenoom zit rechts in m n lever en is 2 cm de 2e zit links en is 10 cm Laatste is gaan bloeden Ik werd de dag erna doorgestuurd naar het academisch ziekenhuis in Maastricht Daar hebben ze Coiling toegepast op 1 van de 2 bloedvaten die naar de tumor lopen Een behandeling die ik als zeer pijnlijk heb ervaren Ik heb daarna 1 week in het zh gelegen en na 3 weken moest ik terug op controle Na ontslag bleef ik veel pijnklachten houden en heel veel last van vermoeidheid Ook nu loop ik hier nog steeds tegen aan hoewel het wel verbeterd is Eigenlijk

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=1140&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453912764:466a50ab6ab6e6d227ebfa9c259245b3&method=signmeup (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Technische ontwikkeling leveroperaties - info sharing
    Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Technische ontwikkeling leveroperaties info sharing Zichtbaar 1 tot 1 1 Totaal Technische ontwikkeling leveroperaties info sharing Yuka Reacties 10 Geregistreerd op 22 05 2013 Hallo lotgenoten Een interessant artikel dat mijn vriend heeft ontdekt op het internet http www dutchcowboys nl Technology 29348 Groetjes en nog een fijn weekend Yuka Tags Posted on 25 08 2013 Uw

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/levertumoren/technische-ontwikkeling-leveroperaties-info-sharing/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    Forum Over ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties danzz on 24 08 2014 Rainqueen69 on 22 09 2014 1362 3 Adenomen erfelijk of toeval 105746 on 05 03 2014 Rainqueen69 on 06 03 2014 779 1 elke dag is er één positief verder Ahmad1 on 17 07 2014 Ahmad1 on 17 07 2014 1481 0 Ervaringen AZ Maastricht Ilona on 30 09 2014 Annemarie on 04 10 2014 1463 2 Facebook groep Leveradenomen Elkana on 31 08 2015 Rainqueen69 on 02 09 2015 503 4 Fnh en zwangerschap Anouk1 on 07 08 2014 Anouk1 on 07 08 2014 1701 3 FNH of toch adenoom Angelah on 26 11 2013 Rainqueen69 on 02 12 2013 953 5 Goedaardige tumor Esther on 07 08 2013 105746 on 11 08 2013 2260 20 Herstel na klassieke lever operatie Ryanne on 24 10 2015 Anoniem on 03 12 2015 12055 3 hoe gaat het met Marleen Yuka Jojo en vele anderen 105746 on 15 04 2013 Elkana on 31 08 2015 10134 46 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is opgeslagen en zal worden gepubliceerd wanneer een beheerder

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup&ccm_order_by=cvName&ccm_order_dir=asc (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    Nieuwsbrief NLVisie Forum Over ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties Herstel na klassieke lever operatie Ryanne on 24 10 2015 Anoniem on 03 12 2015 12055 3 Leverangioom adenoom Elies on 13 09 2015 wichitavrijkom on 15 09 2015 490 3 Facebook groep Leveradenomen Elkana on 31 08 2015 Rainqueen69 on 02 09 2015 503 4 Moeheid na operatie Esther on 15 03 2015 Rainqueen69 on 17 03 2015 1109 5 Ervaringen AZ Maastricht Ilona on 30 09 2014 Annemarie on 04 10 2014 1463 2 Waar kan je beste terecht voor primaire levenkanker Seafoodje on 15 09 2014 Seafoodje on 15 09 2014 1231 0 danzz on 24 08 2014 Rainqueen69 on 22 09 2014 1362 3 Fnh en zwangerschap Anouk1 on 07 08 2014 Anouk1 on 07 08 2014 1701 3 Leveradenomen en Zwangerschap RSL on 31 07 2014 RSL on 31 08 2015 1948 5 elke dag is er één positief verder Ahmad1 on 17 07 2014 Ahmad1 on 17 07 2014 1481 0 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is opgeslagen en zal worden gepubliceerd wanneer een beheerder deze heeft

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup&ccm_order_by=cvDatePublic&ccm_order_dir=desc (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    NLVisie Forum Over ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties NLV steunen 105732 on 11 12 2013 Anoniem on 03 12 2015 12600 3 Herstel na klassieke lever operatie Ryanne on 24 10 2015 Anoniem on 03 12 2015 12055 3 hoe gaat het met Marleen Yuka Jojo en vele anderen 105746 on 15 04 2013 Elkana on 31 08 2015 10134 46 Leverhaemangiomen Annemarie on 22 03 2013 wichitavrijkom on 28 05 2014 5381 38 leveradenomen mmmarijemmm on 08 10 2013 wichitavrijkom on 17 07 2014 2576 12 Goedaardige tumor Esther on 07 08 2013 105746 on 11 08 2013 2260 20 Leveradenomen en Zwangerschap RSL on 31 07 2014 RSL on 31 08 2015 1948 5 Positieve ervaring m b t vermoeidheid Annemarie on 06 12 2013 Esther on 16 03 2015 1894 1 Operatie aan een ademoon Esther on 03 10 2013 Esther on 19 03 2014 1882 10 Nieuwe werkgroep levertumoren mijn verhaal wichitavrijkom on 28 05 2013 Anoniem on 04 12 2015 1707 20 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is opgeslagen en zal worden gepubliceerd wanneer een beheerder deze

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup&ccm_order_by=totalViews&ccm_order_dir=desc (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    Nieuwsbrief NLVisie Forum Over ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties hoe gaat het met Marleen Yuka Jojo en vele anderen 105746 on 15 04 2013 Elkana on 31 08 2015 10134 46 Leverhaemangiomen Annemarie on 22 03 2013 wichitavrijkom on 28 05 2014 5381 38 Nieuwe werkgroep levertumoren mijn verhaal wichitavrijkom on 28 05 2013 Anoniem on 04 12 2015 1707 20 Goedaardige tumor Esther on 07 08 2013 105746 on 11 08 2013 2260 20 leveradenomen mmmarijemmm on 08 10 2013 wichitavrijkom on 17 07 2014 2576 12 Operatie aan een ademoon Esther on 03 10 2013 Esther on 19 03 2014 1882 10 leveradenomen of toch niet danzz on 07 11 2013 danzz on 29 01 2014 1274 8 Leveradenomen en Zwangerschap RSL on 31 07 2014 RSL on 31 08 2015 1948 5 Moeheid na operatie Esther on 15 03 2015 Rainqueen69 on 17 03 2015 1109 5 FNH of toch adenoom Angelah on 26 11 2013 Rainqueen69 on 02 12 2013 953 5 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is opgeslagen en zal worden gepubliceerd wanneer een beheerder deze heeft

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup&ccm_order_by=totalPosts&ccm_order_dir=desc (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties Technische ontwikkeling leveroperaties info sharing Yuka on 25 08 2013 Yuka on 25 08 2013 839 0 Goedaardige tumor Esther on 07 08 2013 105746 on 11 08 2013 2260 20 Fnh en zwangerschap Anouk1 on 07 08 2014 Anouk1 on 07 08 2014 1701 3 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup&ccm_paging_p=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: 21 Juni Lotgenoten bijeenkomst Leiden
    allemaal te snnenpad voor je wordt denk dan heel geconcentreerd terug aan onze grensverleggende snnenpade squashwedstrijden die je met mij in zob4n korte tijd heb weten op te bouwen Je hebt een natuurlijk talent en een enorm balgevoel waar ik jaloers op ben Ik heb je leren kennen als een knokker Het gaat allemaal goed komen Ik wens je kracht en sterkte bij wat er gaat gebeuren en vooral het herstel nadien Ik hoop je weer snel op de squashbaan te zien al is het maar voor de gezelligheid Groet Marc Jenniskens Posted on 01 12 2015 Rohald Luchtmeijer Reacties 15 Geregistreerd op 27 02 2013 Regionale Lotgenotenbijeenkomst AIH PBC PSC en wachtlijst levertransplantatie in Leiden 21 06 14 1 30 am tot 4 00 pm Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor het delen van ervaringen met lotgenoten Er zijn geen lezingen het gaat om het praten met elkaar Wat fijn dat ik gekomen ben had gedacht dat er veel geklaagd zou worden Het tegendeel is waar Heb een aantal goede tips gekregen die ik ook ga bespreken met mijn arts Ik ben nu hartstikke moe maar het was meer dan de moeite waard Inspirerend om met lotgenoten te spreken Zomaar wat uitspraken van deelnemers aan een lotgenotenbijeenkomst De werkgroepen AIH PBC PSC en TRANSPLANTATIE heten mensen en hun naasten van harte welkom op deze bijeenkomst voor AIH PBC PSC getransplanteerden en degenen die op de wachtlijst staan voor een levertransplantatie Locatie en tijd De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014 in Buurtcentrum Stevenshof Trix Terwindtstraat 4 2331 GW Leiden Telefoon 071 5312651 Vanaf 13 30 uur staat de koffie en thee klaar 14 00 uur begin lotgenotenbijeenkomst 16 00 uur einde Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor het delen van ervaringen met lotgenoten Door vragen

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=1064&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453912803:0e83e2aff499d2d98832c2725ace18da&method=signmeup (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •