archive-nl.com » NL » L » LEVERPATIENTENVERENIGING.NL

Total: 1005

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Ervaringen AZ Maastricht?
    pak je rust Hoe moeilijk ook je zal merken dat als je je beperkingen mee neemt in je dagelijks leven er goed mee te leven valt De pijn zie het als preventief bestrijden dat je pc mol slikt Het is vreselijk balen dat je weer meer moet slikken maar hopelijk wordt dat toch weer minder In mijn geval slik ik 3x 1000mg per dag en iets voor chronische pijn Maar dat komt vooral door de complicaties na de operatie Bij jou is een operatie misschien nog nodig dus wie weet ga je je nog vele malen beter voelen Maar dat is afwachten natuurlijk Werk is iets wat je langzaam op moet bouwen en dat zal ontzettend tegen vallen maar wat ik zelf ook nooit verwachtte ik werk ook weer 32 uur Soms op mijn tandvlees en moet ik pc mol extra nemen of kom ik thuis en meteen mijn bed in maar ik werk weer wel Ik had het echt niet gedacht maar de dagen dat ik minimaal last heb van mijn beperkingen zijn er ook gelukkig Of je lid wilt worden van NLV is natuurlijk jouw beslissing Het klopt dat er weinig gedaan word voor adenomen maar dat komt doordat er te weinig animo voor is Volgens mij hebben ze vorig jaar nog geprobeerd om 2 bijeenkomsten te regelen maar die zijn afgezegd door te weinig aanmeldingen Ook op het forum is het meestal erg rustig Ik probeer regelmatig te kijken of er iets nieuws is maar dat lukt mij ook niet altijd helaas Ik ben wel lid geworden al was het maar dat ik op deze manier iets bij draag aan 1 van de weinige dingen die zich inzetten voor mensen met adenomen Ik wens jou heel veel sterkte en kracht toe Ik ben erg benieuwd of ze gaan opereren Mijn antwoord ga je waarschijnlijk niet heel veel aan hebben maar uiteindelijk wordt het allemaal wel beter Of omdat jijzelf beter word en anders omdat je een manier hebt gevonden met je beperkingen een goed leven te hebben Grtjs Vero Posted on 02 10 2014 Ilona Reacties 1 Geregistreerd op 30 09 2014 Hallo allemaal Ik zal me even voorstellen Mijn naam is Ilona ben 43 jaar en woon in t zuiden des lands In juli is er in het Atrium in Heerlen na opname via de SEH ivm acute en heftige buikpijnklachten 2 leveradenomen geconstateerd 1 adenoom zit rechts in m n lever en is 2 cm de 2e zit links en is 10 cm Laatste is gaan bloeden Ik werd de dag erna doorgestuurd naar het academisch ziekenhuis in Maastricht Daar hebben ze Coiling toegepast op 1 van de 2 bloedvaten die naar de tumor lopen Een behandeling die ik als zeer pijnlijk heb ervaren Ik heb daarna 1 week in het zh gelegen en na 3 weken moest ik terug op controle Na ontslag bleef ik veel pijnklachten houden en heel veel last van vermoeidheid Ook nu loop ik hier nog steeds tegen aan hoewel

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/levertumoren/ervaringen-az-maastricht/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive


  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties Technische ontwikkeling leveroperaties info sharing Yuka on 25 08 2013 Yuka on 25 08 2013 837 0 Goedaardige tumor Esther on 07 08 2013 105746 on 11 08 2013 2258 20 Fnh en zwangerschap Anouk1 on 07 08 2014 Anouk1 on 07 08 2014 1699 3 Vorige 1 2

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/levertumoren/?ccm_paging_p=3 (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Levertumoren
    Forum Over ons Vereniging Projecten Publicaties Informatie en lotgenotencontact Collectieve belangenbehartiging Word lid Home Forum Levertumoren Topic Originele discussie Laatste reactie Bekeken Reacties Nieuwe werkgroep levertumoren mijn verhaal wichitavrijkom on 28 05 2013 Anoniem on 04 12 2015 1704 20 Herstel na klassieke lever operatie Ryanne on 24 10 2015 Anoniem on 03 12 2015 12045 3 NLV steunen 105732 on 11 12 2013 Anoniem on 03 12 2015 12594 3 Leverangioom adenoom Elies on 13 09 2015 wichitavrijkom on 15 09 2015 488 3 Facebook groep Leveradenomen Elkana on 31 08 2015 Rainqueen69 on 02 09 2015 501 4 Leveradenomen en Zwangerschap RSL on 31 07 2014 RSL on 31 08 2015 1946 5 hoe gaat het met Marleen Yuka Jojo en vele anderen 105746 on 15 04 2013 Elkana on 31 08 2015 10130 46 Moeheid na operatie Esther on 15 03 2015 Rainqueen69 on 17 03 2015 1107 5 Positieve ervaring m b t vermoeidheid Annemarie on 06 12 2013 Esther on 16 03 2015 1892 1 Ervaringen AZ Maastricht Ilona on 30 09 2014 Annemarie on 04 10 2014 1461 2 Vorige 1 2 3 Volgende Uw posts is opgeslagen en zal worden gepubliceerd wanneer een

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=517&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911396:0c3594d3608c65714bb9a445c8ce51b8&method=signmeup (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Hyperaldosteronisme (syndroom van Conn) en leververvetting
    naam is Ron en ik ben 48 Sinds 2007 is bij mij voorafgaande aan een operatie een behoorlijk verhoogde bloeddruk geconstateerd en was ik bloeddruk patient Voorafgaand aan deze constatering heb ik met fases veel last gehad met spieren en gewrichten ontsteking indicaties In 2011 is het helemaal mis gegaan en kon ik ten gevolge van spier en gewrichtspijnen niet meer goed functioneren Voor mij was toen de maat vol en ben ik op zoek gegaan naar een goede Nefroloog om mij verder te kunnen helpen met mijn bloeddruk en spier c q gewrichtspijnen Eind 2011 is geconstateerd dat ik ten gevolge van tumoren in mijn beide bijnieren goedaardig hyperaldosteronisme heb syndroom van Conn Na opname en behandeling in het Radboud in Nijmegen slik ik nu medicatie maar desondanks blijf ik last houden van mijn spieren lijkt wel verzuring Uit mijn huisarts dossier bleek later dat mijn ferittine en alat ook al langere tijd niet goed zijn mijn specialist heeft toen een lever echo laten doen waaruit bleek dat mijn lever vervet is Ik heb zelf sterk het vermoeden dat deze leververvetting een relatie heeft met mijn bijnier aandoening maar kan het niet verklaren Is er iemand die een soortgelijke

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/index.php?cID=614&stackID=190&bID=5284&btask=passthru_stack&ccm_token=1453911405:53ddeea4c2e03f99a177bcf97ea0cbbf&method=signmeup (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: 21 Juni Lotgenoten bijeenkomst Leiden
    2012 ERYNsgaUnigA Martin als het allemaal te snnenpad voor je wordt denk dan heel geconcentreerd terug aan onze grensverleggende snnenpade squashwedstrijden die je met mij in zob4n korte tijd heb weten op te bouwen Je hebt een natuurlijk talent en een enorm balgevoel waar ik jaloers op ben Ik heb je leren kennen als een knokker Het gaat allemaal goed komen Ik wens je kracht en sterkte bij wat er gaat gebeuren en vooral het herstel nadien Ik hoop je weer snel op de squashbaan te zien al is het maar voor de gezelligheid Groet Marc Jenniskens Posted on 01 12 2015 Rohald Luchtmeijer Reacties 15 Geregistreerd op 27 02 2013 Regionale Lotgenotenbijeenkomst AIH PBC PSC en wachtlijst levertransplantatie in Leiden 21 06 14 1 30 am tot 4 00 pm Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor het delen van ervaringen met lotgenoten Er zijn geen lezingen het gaat om het praten met elkaar Wat fijn dat ik gekomen ben had gedacht dat er veel geklaagd zou worden Het tegendeel is waar Heb een aantal goede tips gekregen die ik ook ga bespreken met mijn arts Ik ben nu hartstikke moe maar het was meer dan de moeite waard Inspirerend om met lotgenoten te spreken Zomaar wat uitspraken van deelnemers aan een lotgenotenbijeenkomst De werkgroepen AIH PBC PSC en TRANSPLANTATIE heten mensen en hun naasten van harte welkom op deze bijeenkomst voor AIH PBC PSC getransplanteerden en degenen die op de wachtlijst staan voor een levertransplantatie Locatie en tijd De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014 in Buurtcentrum Stevenshof Trix Terwindtstraat 4 2331 GW Leiden Telefoon 071 5312651 Vanaf 13 30 uur staat de koffie en thee klaar 14 00 uur begin lotgenotenbijeenkomst 16 00 uur einde Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor het delen van

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/pbc/21-juni-lotgenoten-bijeenkomst-leiden/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: PBC én nierinsufficiëntie
    haar terwijl ze voorheen hier te horen kreeg dat ze ermee moest leren leven mijn creatine is nog nooit afwijkend geweest wel cholesterol ggt alat en asat schommelen soms laat je evt verwijzen naar een uroloog is je milt vergroot dat kan ook een verstoorder zijn van je energiepeil heb je een fibroscan gehad een niet belastende meting van de elasticiteit van je lever fase bepaling tegen vermoeidheid is weinig te doen vrees ik probeer er niet over te piekeren het zegt niet altijd wat over de mate van deze ziekte ik roep dan meestal dat ik er niet wakker van lig Posted on 26 11 2015 doretteketet Reacties 3 Geregistreerd op 27 02 2013 Re PBC én nierinsufficiëntie Hoi Gertie dank voor je reactie Ik heb vooral veel last van jeuk vermoeidheid en ook duizeligheid Ie de re dag Heb recent een herkeuring bij het UWV gehad zelf aangevraagd heb veel fitheid ingeleverd de afgelopen anderhalf jaar Of het door de lever of de nieren komt Kep echt géén idee Maar het IS er wel Wat haarverlies vind ik niet zo n ramp als ik maar weet dat het haarverlies ergens stopt Weet je wat hoe hoog je nierfunctie is Posted on 26 11 2015 Gertie Reacties 5 Geregistreerd op 27 02 2013 Re PBC én nierinsufficiëntie Hoi Dorette tot nu toe heb ik geen last van mijn nieren ze worden wel in de gaten gehouden dmv echo en waardes ik vermoed dat de haaruitval vooral met de overgang te maken heeft ik heb er een paar jaar last van gehad maar nu de ergste klachten van de overgang weg zijn is de haaruitval niet meer verontrustend bij mij ik ben gelukkig niet kaal geworden het is gewoon wat dunner dan vroeger sterkte het valt niet altijd mee om

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/pbc/pbc-en-nierinsufficientie/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: Haaruitval door PBC
    en nu bruin Die vermoeidheid kruipt soms echt in je kleren Zoals vandaag bijvoorbeeld want ik heb mijn maandstonden en er moet iets zijn met mijn bloedstolling Ook in de bloedwaarden niet echt een grote afwijking Ik heb eens een bloedneus gehad en die kon ik maar niet stoppen Ik ben dan naar het ziekenhuis geweest om de bloedende neus te stoppen Michèle Posted on 06 06 2014 San85ne Reacties 1 Geregistreerd op 17 04 2014 Re Haaruitval door PBC Hallo Marry en Gertie Ook ik heb PBC sinds okt 12 ik zit nu in fase 0 Ik heb al enkele jaren last van erg veel haar uitval Waar ik eerst een normale stiek nog geen twee keer om mijn haar kon moet hij nu 3a4 keer erom Ik vind dit erg vervelend maar als dat alles zou zijn Helaas is het ook zo dat ik extreem last heb van de vermoeidheid Ik werk momenteel 28 uur en de vrije tijd die ik over heb moet ik heel bewust en goed in plannen Dus ben erg jaloers op je 50 uur werken Marry al hoeft dat voor mij nou ook weer niet hoor Mag ik vragen wat voor werk jullie doen en wat jullie leeftijd is Ik ben 28 en werk als verpleegkundige Groetjes Sanne Posted on 17 04 2014 Gertie Reacties 5 Geregistreerd op 27 02 2013 Re Haaruitval door PBC hoi Marry ik heb sinds 2004 PBC toen fase 0 nu begin fase 2 ik herken de haaruitval wel al is het gelukkig niet altijd zo bij mij ik laat de kapper een paar keer per jaar mijn haren verven en daarna is het een paar weken wat heftiger mijn leverwaardes zijn al een hele tijd stabiel en soms maar een ietsiepietsie verhoogd ik heb nooit gedacht dat

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/pbc/haaruitval-door-pbc/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive

  • Nederlandse Leverpatiënten Vereniging - NLV :: 5 april REGIONALE LOTGENOTENBIJEENKOMST
    APRIL ZWOLLE 13 30 16 00 uur Hengeveld College Dokter Hengeveldweg 6 8025 AK Zwolle Op zaterdag 5 april organiseren de werkgroepen AIH PBC PSC en TRANSPLANTATIE een bijeenkomst in ZWOLLE voor patiënten en hun naasten met AIH PBC PSC getransplanteerden en voor patiënten die op de wachtlijst staan voor een levertransplantatie Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen die wonen in de provincies Groningen Friesland Overijssel Drenthe Flevoland en Gelderland Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid voor het delen van ervaringen met lotgenoten Er zijn geen lezingen het gaat om uitwisselen van ervaringen uit te wisselen vragen te stellen contacten op te bouwen en te onderhouden Er is geen arts aanwezig Vanaf 13 30 uur staat de koffie en thee klaar Om 14 00 uur gaat iedereen naar zijn eigen lotgenotenbijeenkomst toe De middag eindigt om 16 00 uur Leden van de werkgroep begeleiden de bijeenkomsten Op 21 juni 2014 wordt er een gelijke bijeenkomst georganiseerd in Leiden en op 6 september in Eindhoven U ontvangt tegen die tijd wederom een uitnodiging hiervoor Mocht u niet in de vermelde provincies wonen maar wel graag naar de genoemde bijeenkomst in Zwolle willen dan bent u uiteraard van harte welkom Voor

    Original URL path: http://www.leverpatientenvereniging.nl/forum/pbc/5-april-regionale-lotgenotenbijeenkomst/ (2016-01-27)
    Open archived version from archive



  •