archive-nl.com » NL » M » MEDIASCAPE.NL

Total: 68

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Testimonials van onze klanten | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    Marmoleum Thuis Mediascape is een aanrader Arno en Antoinette zijn betrokken en denken met de klant mee Geen bedrijf met uurtje factuurtje gewoon doen No nonsense cultuur Top product voor een goede prijs Ik ben blij dat zulke bedrijven nog bestaan Tonny Lagendijk Flevo Engineers De samenwerking met Mediascape heb ik als zeer prettig ervaren Mijn wensen en eisen zijn naar alle tevredenheid vervuld Veel mogelijkheden en alles op maat Ziet er goed uit Bedankt Laurent Louws ALL Design Mediascape Arno Bakker heeft voor ons op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl een website ontwikkeld Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het vage idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten Hierbij heeft hij niet alleen de tijd genomen om te luisteren maar gaf hij zijn toegevoegde waarde door niet alle wensen blind in een ontwerp te presenteren maar gaf hij juist ook aan wanneer een idee beter niet of anders gepresenteerd kon worden Wij vinden het belangrijk dat alle rechten bij ons komen te liggen Deze rechten zijn inmiddels conform afspraak netjes overgedragen Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer bij Mediascape aankloppen Olaf Landzaat Tienhoogd Mede doordat Mediascape vrijwel direct reageert op mijn aanvraag om een website te ontwikkelen ben ik met hen gaan samenwerken Ik heb een positieve ervaring met hen opgebouwd want ze zijn betrouwbaar en leveren een goede en snelle service Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik een goede overzichtelijke en eenvoudig toegangbare webwinkel heb gekregen Anita Lagendijk Leukverpakt nl Ik ken Arno Mediascape als een zeer ruim meedenkend persoon en bedrijf waarbij je altijd terecht kunt met je vragen of problemen Het lijkt wel of niets hem te veel is om met de klant mee te denken en ben je er samen eenmaal aan uit dan nog belt hij 3x terug met een beter idee of oplossing En uurtje factuurtje komt niet in zijn woordenboek voor een échte ondernemer die klaar staat voor zijn klanten Marcel Quirijnen QuDo Telefoondiensten Mediascape Een netjes snel persoonlijk professioneel veelzijdig bedrijf voor Uw wensen Bram Bokkers BRAM Fotografie Sportfish Moments Mediascape heeft een prima vertaalslag gemaakt van de uitgangspunten van de organisatie naar het ontwerp van de huisstijl Prettige samenwerking bovendien Michiel Rovers IOS Consulting Mediascape heeft voor ons bedrijf de layout van onze website ontworpen en omgezet naar een werkbare layout Naast de layout heeft Arno ook een nieuw duidelijk en sprekend beeldwerk ontworpen De samenwerking beviel heel goed ondanks dat onze wensen soms wat onduidelijk waren heeft Arno een mooie website afgeleverd welke geheel aansloot bij onze wensen Jasper Coolen J C Sound Light Ik heb plezierig met Mediascape samengewerkt en met een mooi eindresultaat Door het stellen van de juiste vragen in het offertetraject en gedurende het

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/over-ons/wat-zeggen-onze-klanten/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive


  • Huisstijl, bedrijfsidentiteit | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    realiseren Van ontwerp tot technische realisatie en druk Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Mediascape is een persoonlijk bedrijf dat mee gaat met de tijd en ontwikkelingen van de huidige markt Zij denken mee en zijn altijd bereid om voor oplossingen te zorgen op zeer korte termijn indien nodig Fijn bedrijf Julien Hagen Medsports Mediascape heeft voor ons op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl een website ontwikkeld Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het vage idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer bij Mediascape aankloppen Olaf Landzaat Tienhoogd Ik ken Arno Mediascape als een zeer ruim meedenkend persoon en bedrijf waarbij je altijd terecht kunt met je vragen of problemen Het lijkt wel of niets hem te veel is om met de klant mee te denken en ben je er samen eenmaal aan uit dan nog belt hij 3x terug met een beter idee of oplossing En uurtje factuurtje komt niet in zijn woordenboek voor een echte ondernemer die klaar staat voor zijn klanten Marcel Quirijnen QuDo Telefoondiensten Mediascape heeft voor ons bedrijf de layout van onze website ontworpen en omgezet naar een werkbare layout Naast de layout heeft Arno ook een nieuw duidelijk en sprekend beeldwerk ontworpen De samenwerking beviel heel goed ondanks dat onze wensen soms wat onduidelijk waren heeft Arno een mooie website afgeleverd welke geheel aansloot bij onze wensen Jasper Coolen

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/het-belang-van-uw-huisstijl/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Logo ontwerp | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    krachtige uitstraling heeft Mediascape heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen van bedrijfs en productlogo s onze creativiteit garandeert een aantrekkelijk maar bovenal passend logo ontwerp voor uw organisatie We streven er ten alle tijden naar om de unieke identiteit van uw bedrijf zoveel mogelijk in het logo naar voren te laten komen Heeft u reeds een bedrijfslogo en wordt het tijd voor een opfrisbeurt Ook voor een krachtige restyling van uw logo kunt u bij ons terecht Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Arno en Antoinette zijn deskundige webontwerpers persoonlijk betrouwbaar en toegewijd Zelfs in privé zware tijden worden deadlines gehaald en blijven ze geëngageerd voor het ontwerp Ook de aftersales is prima Ben erg blij met het resultaat Oscar Mendlik beeldend kunstenaar De samenwerking met Mediascape heb ik als zeer prettig ervaren Mijn wensen en eisen zijn naar alle tevredenheid vervuld Veel mogelijkheden en alles op maat Ziet er goed uit Bedankt Laurent Louws ALL Design Mediascape Een netjes snel persoonlijk professioneel veelzijdig bedrijf voor Uw wensen Bram Bokkers BRAM Fotografie Sportfish Moments Mediascape is een top team om aan te raden Ze zijn creatief halen deadlines en zijn zeer klant gefocust Het is een plezier om met hun te werken Victoria Twint Global Executive Events Mediascape is een aanrader Arno en Antoinette zijn betrokken en denken met de klant mee Geen bedrijf met uurtje factuurtje gewoon doen No nonsense cultuur Top product voor een goede prijs Ik ben blij dat zulke bedrijven nog bestaan Tonny Lagendijk Flevo Engineers Mediascape heeft een prima vertaalslag gemaakt van de uitgangspunten van de organisatie naar het ontwerp van de huisstijl Prettige samenwerking bovendien Michiel Rovers IOS Consulting Mediascape wordt gerund door

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/logo-ontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Briefpapier ontwerp | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Mede doordat Mediascape vrijwel direct reageert op mijn aanvraag om een website te ontwikkelen ben ik met hen gaan samenwerken Ik heb een positieve ervaring met hen opgebouwd want ze zijn betrouwbaar en leveren een goede en snelle service Daarnaast is het voor mij belangrijk dat ik een goede overzichtelijke en eenvoudig toegangbare webwinkel heb gekregen Anita Lagendijk Leukverpakt Mediascape heeft voor ons op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl een website ontwikkeld Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het vage idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer bij Mediascape aankloppen Olaf Landzaat Tienhoogd Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service ik ben dik tevreden over de inspanningen alswel het eindresultaat De samenwerking verliep prettig en er werd een zeer goede invulling gegeven aan mijn ideeen Ik zal jullie zeker overal aanbevelen Bedankt Fred Bos Bos Alarmsystemen Arno en Antoinette zijn deskundige webontwerpers persoonlijk betrouwbaar en toegewijd Zelfs in privé zware tijden worden deadlines gehaald en blijven ze geëngageerd voor het ontwerp Ook de aftersales is prima Ben erg blij met het resultaat Oscar Mendlik beeldend kunstenaar Ik heb plezierig met Mediascape samengewerkt en met een mooi eindresultaat Door het stellen van de juiste vragen in het offertetraject en gedurende het project hebben zij bewezen voldoende know how in huis te hebben om advies en goed maatwerk te leveren Lisette Maarleveld Marketing Manager Danfoss Mediascape is een persoonlijk bedrijf dat mee gaat met de tijd en

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/briefpapier-ontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Visitekaartjes ontwerp, business card ontwerp | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    bijvoorbeeld aan plastic kaartjes dik karton of zelfs RVS met gravures Kortom Mediascape is hét adres voor het ontwerp van uw visitekaartjes Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Mediascape is een top team om aan te raden Ze zijn creatief halen deadlines en zijn zeer klant gefocust Het is een plezier om met hun te werken Victoria Twint Global Executive Events Ik heb plezierig met Mediascape samengewerkt en met een mooi eindresultaat Door het stellen van de juiste vragen in het offertetraject en gedurende het project hebben zij bewezen voldoende know how in huis te hebben om advies en goed maatwerk te leveren Lisette Maarleveld Marketing Manager Danfoss Mediascape wordt gerund door twee creatieve geesten Arno en Antoinette De manier hoe zij jouw wensen omzetten in werkelijkheid is fantastisch Zij hebben precies datgene wat ik in mijn hoofd had in kaart gebracht Ze hebben alle geduld en ze blijven met je meedenken ook wanneer jij het zelf even niet meer denkt te weten Ze zijn erg flexibel waardoor geen verzoek te gek is Zo heb ik een fantastische website een geweldig logo briefpapier particuliere en zakelijke folders visitekaartjes en aanmeld formulieren laten ontwerpen Meredith Bien Psychologisch adviesbureau Schemata Mediascape wie anders Een bedrijf met de juiste passie Wat je zoekt als klant is verstand van zaken afspraken die worden nagekomen en een scherpe prijs Een klantgericht bedrijf met de juiste instelling en geduld met de klant En ook niet onbelangrijk binnen 3 weken op pagina 1 van Google met de door ons genoemde zoekwoorden nu al 3 jr lang Siep Venema Marmoleum Thuis Ik werk al een poos samen met Mediascape en doe dat met enorme tevredenheid Persoonlijke benadering en

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/visitekaartjes-ontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Ontwerpen van enveloppen | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    met recht voor de dag kunt komen Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Mediascape is professioneel creatief en maakt op korte termijn een mooi product in mijn geval een website en huisstijl Prima prijs kwaliteit verhouding Jeroen Postma Fysiotherapie Forellendaal De samenwerking met Mediascape heb ik als zeer prettig ervaren Mijn wensen en eisen zijn naar alle tevredenheid vervuld Veel mogelijkheden en alles op maat Ziet er goed uit Bedankt Laurent Louws ALL Design Voor het geheel opnieuw opzetten van onze website zijn wij in zee gegaan met het bedrijf Mediascape Wij zijn uitermate tevreden over de manier waarop we door alle stadia van dit lastige proces zijn heen geloodst door Antoinette en Arno Vanaf de intake de lay out het vullen van de site met teksten tot het eindproduct een prachtig functioneel en modern uitstralende website zijn wij zeer goed gecoacht door deze zeer professionele mensen Onze website is uniek en precies zoals wij het voor ogen hadden Frans Vermeulen Fysiotherapie Vermeulen Arno en Antoinette zijn deskundige webontwerpers persoonlijk betrouwbaar en toegewijd Zelfs in privé zware tijden worden deadlines gehaald en blijven ze geëngageerd voor het ontwerp Ook de aftersales is prima Ben erg blij met het resultaat Oscar Mendlik beeldend kunstenaar Ik ken Arno Mediascape als een zeer ruim meedenkend persoon en bedrijf waarbij je altijd terecht kunt met je vragen of problemen Het lijkt wel of niets hem te veel is om met de klant mee te denken en ben je er samen eenmaal aan uit dan nog belt hij 3x terug met een beter idee of oplossing En uurtje factuurtje komt niet in zijn woordenboek voor een echte ondernemer die klaar staat voor zijn klanten Marcel

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/enveloppen-ontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Huisstijl ontwerp, complete huisstijl ontwikkeling | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    uw huisstijl als basis voor de overige uitingen van uw onder neming Denk bijvoorbeeld aan flyers folders uw website autobestickering reclame uitingen etc De oorsprong van uw huisstijl De oorsprong van elke huisstijl is het logo Dit is immers het eerste herkenningspunt van uw onderneming en bepalend voor de kleurstelling en vormgeving van de overige huisstijl elementen Mediascape ontwerpt derhalve allereerst uw logo en in het verlengde hiervan de bijpassende huisstijl Welke vervolgens vertaald wordt naar uw briefpapier visitekaartjes en enveloppen Een sterke huisstijl wekt vertrouwen in uw bedrijf en verdient zichzelf uiteindelijk ook ruimschoots terug De ontwikkeling van de huisstijl vindt vanzelfsprekend in nauw overleg met u als opdrachtgever plaats Zodat u er zeker van kan zijn dat uw nieuwe huisstijl een perfecte afspiegeling vormt van het bedrijf Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Ik ken Arno Mediascape als een zeer ruim meedenkend persoon en bedrijf waarbij je altijd terecht kunt met je vragen of problemen Het lijkt wel of niets hem te veel is om met de klant mee te denken en ben je er samen eenmaal aan uit dan nog belt hij 3x terug met een beter idee of oplossing En uurtje factuurtje komt niet in zijn woordenboek voor een echte ondernemer die klaar staat voor zijn klanten Marcel Quirijnen QuDo Telefoondiensten Mediascape heeft voor ons een nieuwe website gebouwd en een nieuwe verfrissende layout ontworpen Luisterend naar onze vele ideeen over wat ons aanspreekt de gewenste uitstraling kijkend naar wat ons onderscheidt in de branche heeft Mediascape een voortreffelijke vertaalslag gemaakt naar een ontwerp dat ons zeer verrast heeft we moesten er even aan wennen maar wat absoluut al onze ideeen en wensen verenigt Mattanja Overbeeke LIFTUS Mediascape is een persoonlijk bedrijf dat mee gaat met de tijd en ontwikkelingen van de huidige markt Zij denken mee en zijn altijd bereid om voor oplossingen te zorgen op zeer korte termijn indien nodig Fijn bedrijf Julien Hagen Medsports Mediascape Een netjes snel persoonlijk professioneel veelzijdig bedrijf voor Uw wensen Bram Bokkers BRAM Fotografie Sportfish Moments Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service ik ben dik tevreden over de inspanningen alswel het eindresultaat De samenwerking verliep prettig en er werd een zeer goede invulling gegeven aan mijn ideeen Ik zal jullie zeker overal aanbevelen Bedankt Fred Bos Bos Alarmsystemen Mediascape heeft voor ons op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl een website ontwikkeld Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het vage idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer bij Mediascape aankloppen Olaf Landzaat Tienhoogd Voor het geheel opnieuw opzetten van onze

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/huisstijl-ontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive

  • Verpakkingsontwerp, verpakking ontwerp | Mediascape - Emmeloord (Noordoostpolder)
    verzekerd is en de verpakking de positionering van uw merk verder versterkt Het belang van uw huisstijl Logo ontwerp Briefpapier ontwerp Visitekaartjes ontwerp Enveloppen Uw complete huisstijl Verpakkingen Overige huisstijldragers Periodieken Drukwerkbegeleiding Logo vectoriseren Wat zeggen onze klanten Mediascape is een top team om aan te raden Ze zijn creatief halen deadlines en zijn zeer klant gefocust Het is een plezier om met hun te werken Victoria Twint Global Executive Events Ik heb plezierig met Mediascape samengewerkt en met een mooi eindresultaat Door het stellen van de juiste vragen in het offertetraject en gedurende het project hebben zij bewezen voldoende know how in huis te hebben om advies en goed maatwerk te leveren Lisette Maarleveld Marketing Manager Danfoss Mediascape wie anders Een bedrijf met de juiste passie Wat je zoekt als klant is verstand van zaken afspraken die worden nagekomen en een scherpe prijs Een klantgericht bedrijf met de juiste instelling en geduld met de klant En ook niet onbelangrijk binnen 3 weken op pagina 1 van Google met de door ons genoemde zoekwoorden nu al 3 jr lang Siep Venema Marmoleum Thuis De samenwerking met Mediascape heb ik als zeer prettig ervaren Mijn wensen en eisen zijn naar alle tevredenheid vervuld Veel mogelijkheden en alles op maat Ziet er goed uit Bedankt Laurent Louws ALL Design Mediascape heeft voor ons op basis van een reeds bestaande hardcopy huisstijl een website ontwikkeld Bij het ontwerpproces is Arno in staat gebleken om van het vage idee dat wij over een website hadden daadwerkelijk een mooi concept neer te zetten Het gebruik van het CMS is vanzelfsprekend Ook de service die ik tot nu toe heb mogen ondervinden na de oplevering van de website heb ik als prettig ervaren Mocht ik weer een nieuwe website nodig hebben dan zal ik zeker weer

    Original URL path: http://www.mediascape.nl/huisstijl/verpakkingsontwerp/ (2016-01-30)
    Open archived version from archive



  •