archive-nl.com » NL » M » MULTIGIFT.NL

Total: 434

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    de kinderen van Velo voetbal Ze vonden het erg leuk om te krijgen na het kersttoernooi Het was een groot succes De bedrukking ziet er goed uit en multigift denkt goed mee Beoordeling door Natascha Paraplu 28 01 2016 09 40 06 De bedrukking is erg mooi gelukt en ondanks de drukke kerstperiode was de levertijd niet lang Ook de hulp die ik kreeg was erg fijn bij het bestellen van de paraplu s Beoordeling door Duijnstee Concertlampje 28 01 2016 09 39 25 Erg flexibele en snelle levering ook al was het heel last minute De lampjes werden erg snel geleverd in goede verpakkingen waardoor we snel van de lampjes gebruik konden maken De beveiliging op de lampjes zelf zorgt ervoor dat ze pas aan kunnen als je dat zelf wil Vriendelijk personeel Zeker een aanrader Beoordeling door Luc Kompas 28 01 2016 09 35 11 Dit kompas is ook heel leuk van logo te voorzien Beoordeling door Schüco Nederland BV Trolley 28 01 2016 09 29 25 Een mooie afgewerkte trolley met de practische afmeting voor handbagage en een leuke prijs Tevens de mogelijkheid ons bedrijfslogo erop le laten zetten Beoordeling door Schüco Nederland B V Tennessee heupfles 28 01 2016 09 17 13 Recent was er bij een relatie behoefte aan een kleine oplage RVS heupflacons inklusief een eigen lasergravering De blanco heupflacons in een mooie kwaliteit werden weer pijlsnel in blanco uitvoering uitgeleverd door Multigifts Het is fijn om terug te kunnen vallen op een toeleverancier die inmiddels zijn sporen heeft verdient Beoordeling door Martin Braams Sophie Muval Handdoek 100 50cm 450 gr m2 27 01 2016 20 05 51 Erg prettig contact gehad met goede adviezen Zelfs erop gewezen dat er een kleur niet goed stond in de offerte Wij en onze cliënten zijn erg

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-2/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive


  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    32 Bedankt multigift voor jullie goede telefonische advies en snel handelen bij de bestelling Ook al was ik aan de late kant dankzij jullie hadden wij onze relatiegeschenken binnen een week binnen Zeer goed Beoordeling door Carsten Spaarvarken XL 26 01 2016 15 45 14 Wij bestellen deze spaarvarkens voor onze webshop waar wij ze met naam voorzien Super service van Multigift Vandaag besteld en morgen geleverd Beoordeling door Leuk kado met naam Vogelhuisje van MDF 26 01 2016 15 44 50 Leuk MDF huisje met mogelijkheid tot het printen van een logo Doet wat het moet doen al moet je het om het daadwerkelijk te kunnen gebruiken wel eerst in elkaar lijmen en verven lakken Na wat op en neer gemail over de levertijd waren de huisjes uiteindelijk netjes en net op tijd in huis om voor de kerst te versturen Onze leden waren er blij Beoordeling door BreedSaam Balpen 21 01 2016 12 30 36 Dit type is een leuke pen en ligt prettig in de hand bovendien past ons logo er prima op Wij zijn tevreden over de communicatie orderafhandeling bij Multigift Beoordeling door Anoniem Golfparaplu 21 01 2016 09 18 46 Bij telefonisch contact in verband met twijfel over welke paraplu geschikt zou zijn prima advies ontvangen en werd er keurig ter beoordeling een proefparaplu toegezonden Deze hadden wij de volgende dag al in huis Prima service en vlotte levering Beoordeling door Aarendonk ERA Makelaardij Sleutelhanger sleutel 21 01 2016 09 17 03 Prima service snelle en correcte aflevering Beoordeling door Aarendonk ERA Makelaardij 21 5 3 Sectie automatische paraplu 20 01 2016 10 49 31 Voor een aanvulling op het jaarlijkse Kerstpakket waren wij op zoek naar een leuk nonfood prouct Hierbij is onze keuze gevallen op een paraplu Dit artikel is in veel prijsklassen

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-3/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    en uitstekende kwaliteit De jongens zijn er erg blij mee Volgende keer maar weer bij Multigift bestellen Beoordeling door Bram van Gent Goedkoop gekleurd promo T shirt met bedrukking 20 01 2016 08 41 31 Prima snel en goede kwaliteit dus gewoon toppie Beoordeling door Johan Zuidema Non woven draagtas met lange hengsels 19 01 2016 20 32 58 Keurig op tijd geleverd zien er prima uit en zijn erg handzaam Tevreden Beoordeling door Fysiotherapie Paauwenburg Mok Oslo 19 01 2016 19 06 36 Mooie mok voor relatief weinig geld Zeer mooi bedrukt Beoordeling door Biggelaar Groen Golfparaplu 19 01 2016 19 06 03 Nette en mooie paraplu Goede prijs kwaliteit verhouding Beoordeling door Biggelaar Groen Flesopener 19 01 2016 19 04 14 Goed stevig en mooi bedrukte flesopener Beoordeling door Biggelaar Groen BV Sleutelhanger met antistress wereldbol 19 01 2016 16 45 39 Het idee om het nieuwe proces binnen ons bedrijf te benadrukken door het uitreiken van een kleine gadget kwam pas op het laatste moment op En gelukkig kon Multigift het idee waarmaken door echt supersnel te leveren De volgende dag hadden we de sleutelhangertjes al binnen Helemaal top Beoordeling door Francis Sleutelhanger met antistress wereldbol 19 01 2016 16 44 05 Het idee om het nieuwe proces binnen ons bedrijf te benadrukken door het uitreiken van een kleine gadget kwam pas op het laatste moment op En gelukkig kon Multigift het idee waarmaken door echt supersnel te leveren De volgende dag hadden we de sleutelhangertjes al binnen Helemaal top Beoordeling door Francis Aansteker lang en dun 19 01 2016 15 09 38 Perfect verlopen van de informatie aanvraag tot de levering van de aanstekers Kortom een 10 Beoordeling door Maurice Lemmens Business cadeauset 19 01 2016 15 04 07 I v m de feestdagen was er

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-4/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    nek Naar volle tevredenheid van de medewerkers De kwaliteit is prima alsmede de bedrukking Beoordeling door Bonded Services Laser pointer touch pen 11 01 2016 13 35 13 Goed persoonlijk advies leuk product scherpe prijs en tijdig geleverd Top Beoordeling door Frits Spaarpot Beer 10 01 2016 20 07 06 Jullie hebben de coolste relatiegeschenken webwinkel waar ik graag mijn spaarpotten bestel Beoordeling door Linda A4 schrijfmap inclusief schrijfblok 08 01 2016 18 54 08 Mooie schrijfmap voor leuk geld netjes bedrukt en goed geleverd Beoordeling door Fred Tab solar oplader standaard 2600mAh 08 01 2016 13 44 43 Voor onze medewerkers de Tab Solar oplader gekocht als kerst cadeau Onwijs leuke reactie mogen ontvangen Mooi design handig cool en ga zo maar door Echt een aanrader voor om weg te geven of om zelf te houden Service van multigift was super Beoordeling door Debbie Timm Trend rugzak 07 01 2016 19 43 32 Voor de leden van onze judoclub hebben wij deze rugzak besteld om uit te delen bij de examens in december Tijdslijnen waren wat kort maar het is Multigift gelukt om de rugzakken ruim op tijd met bedrukking te leveren tezamen met voor elk lid een eigen bagagelabel verschillende uitvoeringen en verschillende kleuren Prima Vanuit iedereen Beoordeling door Judovereniging Luki Goshi Nagelvijl Zebra 07 01 2016 19 23 21 Elk jaar met de feestdagen geef ik mijn klanten een leuke attentie mee Ik probeer altijd iets te vinden waar de mensen wat aan hebben en wat ze ook zullen gebruiken Dit keer had ik voor een hele leuke prijs de zebraprint nagelvijlen in koker besteld Hier had ik een leuk pakketje van gemaakt en deze viel heel goed in de smaak Zo heb je Beoordeling door Salon Mooi Frosted plastic balpen met rubberen grip 07 01 2016

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-5/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    de muts wordt door iedereen erg positief ontvangen zowel als uitstraling als heerlijk comfortabel warm dat in ons werk erg belangrijk is Beoordeling door Schaap De With Non woven draagtas met lange hengsels 07 01 2016 12 30 52 Wij zijn buitengewoon tevreden over de draagtas Wij maken nu voor het tweede jaar gebruik van dit artikel omdat het ons de eerste keer al goed was bevallen Het telefonisch overleg met Simone is altijd prettig en behulpzaam De service kan niet beter de volgende dag hadden wij onze bestelling al in huis snel is snel De draagtassen Beoordeling door Coen van der Heijde Kerstmok met lepel 07 01 2016 11 21 51 Schitterende kerstmok met lepel waar menig uurtje van is genoten met warme chocolademelk en slagroom Beoordeling door M Korthuis Lups Sleutelhanger met antistress voetbal 07 01 2016 10 31 47 Snelle en correcte levering Beoordeling door Marina Antistress hart 07 01 2016 09 43 33 Bedankt onze wens was iets complexer en we werden direct perfect geholpen De prijs klopte de snelheid van leveren en het vertrouwen dat alles goed zou komen was wederzijds en dat is fijn samenwerken zo Voor een volgende keer zullen we zeker weer bij multigift bestellen Beoordeling door Christian Dackus Handwarmer in hartvorm 07 01 2016 09 30 21 Onze warme dank overbrengen voor alle hulp was letterlijk en figuurlijk een succes En de klantvriendelijkheid was minstens zo prettig om te ervaren Blij mee Beoordeling door Dorine Snel Set 12 houten kerstboomhangers 07 01 2016 09 26 43 De hangertjes hebben wij per stuk aan onze webwinkel klanten meegestuurd Een leuk presentje voor in de decembermaand Dit hebben wij gekoppeld aan een actie Leuke reacties gehad Artikel ziet er goed uit en werd zeer snel geleverd Beoordeling door Evelien de Wolf Stervormige kaarsenhouder

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-6/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    goed en betrouwbaar dik tevreden Beoordeling door M de Wit Kerst balpen 07 01 2016 08 36 26 Voor school hadden wij balpennen met een lampje besteld de levering was uiterst snel en toen bleek dat er enkele lampjes niet werkten werd er direct een levering achteraan gestuurd welke de volgende dag al ontvangen werd Lof over deze werkwijze MultiGift is een partij die je kunt vertrouwen ook als er even iets niet goed is Beoordeling door M de Wit Zaklamp met sleutelhanger 07 01 2016 06 25 48 Super tevreden over het verloop communicatie bestelling afhandeling en eindproduct Iedereen die dit geschenk gekregen heeft was er zeer tevreden over Voor herhaling vatbaar op een ander feestje dus Beoordeling door Conen Guido Sleutelhanger met 0 50 munt en ledverlichting 07 01 2016 05 57 49 Multifunctionele sleutelhanger direct te gebruiken Beoordeling door Anoniem Stressbal Ø 7 cm 29 12 2015 21 16 17 Wij hebben sinds een paar weken deze stressballen in gebruik bij een honkbalproject op een basisschool Deze ballen zijn ongeveer even zo groot als een honkbal en door hun lichte gewicht veilig te gebruiken op het schoolplein geen blessures en geen kapotte ramen Bovendien kosten ze met opdruk promotie nog niet de helft van wat een Beoordeling door Winschoter Honk en Softbal Club Balpen 19 12 2015 16 05 55 Fijne pennen schrijven lekker en goed Bedrukking is ook keurig en de levering keurig verpakt Wij zijn tevreden Beoordeling door Maartje Highland mok 17 12 2015 09 36 44 Deze mok als kerstattentie aan de medewerkers gegeven om de kartonnen bekers zoveel mogelijk te vervangen voor koffie en thee Iedereen is superblij hiermee en vinden het zeer handig Bekers vallen nog wel eens om op je bureau maar met deze gesloten beker houdt het de koffiestroom nog

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-7/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    1 minpuntje er staat nergens vermeld dat je de batterijbeveiliging moet verwijderen en dat er een magneetje op zit deze boodschap hebben we de ontvangers meegegeven op onze kerstboodschap Beoordeling door M Bloemendaal Transparante badge 11 12 2015 13 29 53 Een goede prijs kwaliteit verhouding Eenvoudige bestelprocedure en een snelle levering Enige minpuntje was dat deze goederen door de DHL geleverd werden en niet met PostNL Beoordeling door Douma Lech rollerclip 11 12 2015 13 29 04 Een goede prijs kwaliteit verhouding Eenvoudige bestelprocedure en een snelle levering Enige minpuntje was dat deze goederen door de DHL geleverd werden en niet met PostNL Beoordeling door Douma Carina dynamo sleutelhangerlampje 11 12 2015 13 19 34 Het geheel zag er goed verzorgd uit en het voldeed geheel aan mijn verwachtingen Beoordeling door Gezamenlijke Biljartverenigingen Wapserveen Wielvormige bureauklok 11 12 2015 12 39 51 Leuk klokje en net iets persoonlijker met onze logo erop Ik was wat aan de late kant maar heb goed advies gekregen en de klokjes waren snel geleverd Beoordeling door SRH Automobielen Thermosbeker 11 12 2015 12 38 29 Goed advies service en snelle afhandeling Beker is mooi geworden we krijgen leuke reacties Beoordeling door SRH Automobielen Toilettas 10 12 2015 22 00 18 Wat een fantastische service en fijne samenwerking Er wordt echt met je meegedacht qua planning en timing zodat alles op tijd binnen is En een goed advies betreffende bedrukkking en een sample de volgende dag in huis Top Ik heb mn volgende bestelling alweer gedaan Beoordeling door Nanny s HairDo Thumbs up LED sleutelhanger 10 12 2015 16 57 32 Deze maand voor het eerst kennisgemaakt met Multigift Wat een verrassing Als eerste met de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop Een verademing Daarna persoonlijk contact met een medewerker waaruit bleek dat er meer mogelijk

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-8/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive

  • Beoordelingen over relatiegeschenken van MultiGift.nl
    zeer gemakkelijk d m v de zuignap die achterop zit Als de batterij leeg is is deze ook makkelijk te vervangen Kortom een leuk hebbedingetje Beoordeling door Marcel Lanyard 10 12 2015 13 19 22 Nadat ik bestelling geplaatst had die eigenlijk nogal haast had duurde het niet lang dat ze geleverd werden Ze werden goed ontvangen door alle jeugdleden Kortom een groot succes Beoordeling door B van der Meij Laser pointer touch pen 10 12 2015 11 36 13 Wij waren zeer tevreden met de service tijdige levering op korte termijn en de bedrukking op de laserpointer Leuke bijkomstigheid is dat de laserpointer ook zeer geschikt is om Thomas Young s Double Slit experiment mee te doen Beoordeling door Martine Lamp en pen met koord 10 12 2015 11 11 20 Het gekozen en bestelde artikel is uitstekend in de smaak gevallen bij de mede bestuursleden Het is een mooi geschenk voor deelnemers aan biljartfinales Prijs kwaliteit verhouding is prima Ook de service levering enz is op een correcte manier verlopen Beoordeling door Harry Keijdener Priestly notitieboek met pen 10 12 2015 11 10 03 Na het uitzoeken en bestellen was er de nieuwsgierigheid hoe ziet het er precies uit Een plaatje is vaak toch net iets anders dan de werkelijkheid De levering ging erg snel want het was eerder in huis dan gedacht Het artikel ziet er mooi uit handzaam en de voorgestelde opdruk was keurig verzorgd We weten in ieder geval dat we voor een Beoordeling door R de Boer Anti stress decisionmaker dobbelsteen NL 10 12 2015 11 09 50 Je wordt via de site en telefonisch snel geholpen Je krijgt via mail nog dezelfde dag een digitale opmaak zodat je kunt zien hoe je artikel er precies uitziet met het aangeleverde logo Levering ging erg

    Original URL path: https://www.multigift.nl/nl/beoordelingen/page-9/ (2016-02-07)
    Open archived version from archive



  •