archive-nl.com » NL » N » NATIONALEOMBUDSMAN.NL

Total: 2034

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • De Nationale ombudsman: voor klachten over de overheid
    00 tot 17 00 uur Of ga direct naar Belafspraak maken Voorbeeldbrieven Vraag antwoord Folders brochures Actueel Nieuwsbericht 4 augustus 2015 Nationale ombudsman met bus naar provincie Utrecht Op 25 en 26 september bezoekt Nationale ombudsman Reinier van Zutphen de provincie Utrecht De ombudsman wil zo meer mensen helpen de weg te vinden naar de Nationale ombudsman als zij een probleem hebben met de overheid Lees verder Nieuwsbericht 10 juli 2015 Update En toen was ik mijn Nederlanderschap kwijt In maart van dit jaar deed de Nationale ombudsman een oproep om gevallen te melden van mensen die hun Nederlanderschap tegen hun wil zijn kwijtgeraakt Op deze oproep kwamen 500 reacties Lees verder Meer actualiteit Jaarverslag Uw Nationale ombudsman dichtbij Dossiers Dossier Decentralisatie Dossier Overheid geld Dossier Digitalisering Dossier Openbaarheid U belt ons en dan We bekijken samen of wij iets voor u kunnen betekenen We laten u weten wat de volgende stap is Kunnen we u niet verder helpen Dan proberen we u door te verwijzen U schrijft ons en dan U krijgt een ontvangstbevestiging binnen 5 werkdagen alleen bij schriftelijke klachten We nemen binnen 3 weken contact met u op We informeren u over de voortgang en de uitkomst

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/ (2015-08-09)
    Open archived version from archive


  • Pers | Nationale ombudsman
    bent hier Home Pers Bent u journalist en heeft u vragen over de Nationale ombudsman Neem dan contact op met één van onze persvoorlichters Erna van Eerden 070 356 36 37 of 06 158 670 72 e mail e vaneerden nationaleombudsman nl Yara Backx 070 356 35 22 of 06 270 339 34 e mail y backx nationaleombudsman nl Bent u geen journalist maar wilt u wel iemand van het Bureau van de Nationale ombudsman spreken belt u dan met het algemene nummer 0800 335 5555 Nieuws boeken artikelen Bekijk onze nieuwsberichten en abonneer u op ons nieuws Lees boeken en artikelen over de Nationale ombudsman Rapporten en dossiers Bekijk onze rapporten en dossiers Rapporten kunt u ook bestellen Vindt u niet wat u zoekt Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Communicatie via 070 356 36 79 of via de mail communicatie nationaleombudsman nl Beeldbank Ombudsman Reinier van Zutphen grote foto Ombudsman Reinier van Zutphen grote foto Bureau Nationale ombudsman grote foto Logo van de Nationale ombudsman grote versie Op deze pagina Delen Deel op twitter Deel op facebook Deel op linkedin Informatie speciaal voor Kinderen Veteranen Ondernemers Informatie voor inwoners van Bonaire St Eustatius en

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/pers (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • Contact en adres | Nationale ombudsman
    buitenland kunt u ons bereiken op 31 70 356 35 63 Voor vragen over uw lopende klacht en zakelijke contacten belt u 070 356 35 63 U kunt ook een bel of skype afspraak maken dan bellen skypen wij u Ons faxnummer is 070 360 75 72 Online regelen Ik heb een klacht Dien een klacht in over de overheid Mail de ombudsman uw vraag Bestel folders of brochures Dien een klacht in over een medewerker van de Nationale ombudsman Post U kunt uw klacht digitaal bij ons indienen Wilt u liever uw klacht per post sturen Dat kan naar Postbus 93122 2509 AC Den Haag Gratis postadres Antwoordnummer 10870 2501 WB Den Haag Belangrijk Stuur kopieën op van documenten maar géén originele stukken omdat die door ons worden vernietigd Let op Stuurt u een brief naar ons antwoordnummer Dan duurt het langer voordat hij aankomt Heeft uw brief haast Stuur hem dan naar onze postbus Bezoek Bezuidenhoutseweg 151 2594 AG Den Haag Routebeschrijving Pers Bent u journalist en hebt u vragen over de Nationale ombudsman Neem dan contact op met één van onze persvoorlichters Erna van Eerden 070 356 36 37 of 06 158 670 72 Yara Backx 070

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/contact-en-adres (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • Sitemap | Nationale ombudsman
    organisatie Jaarverslag Feiten Cijfers Boeken en artikelen Werken bij Klacht over de Nationale ombudsman Leveranciers 36 278 klachten ontvangen in 2014 U bent hier Home Sitemap Home Kunnen wij u helpen Aan het juiste adres Procedure Klacht indienen Vraag en antwoord Voorbeeldbrieven Folders en brochures Belafspraak maken Verhalen van anderen Uw privacy Actueel Thema s en publicaties Columns Dossiers Nieuws Rapporten onderzoeken Video s Over de Nationale ombudsman Achtergrond Ambtsdragers De organisatie Jaarverslag Feiten Cijfers Boeken en artikelen Werken bij Klacht over de Nationale ombudsman Leveranciers Pers Contact Sitemap Landingspagina s Veteranen Ondernemers Kinderen Klokkenluiders Decentrale overheden Informatie voor inwoners van Bonaire St Eustatius en Saba Complaints about public administration Contact the National Ombudsman Klachten over de lokale overheid Rijksdienst Caribisch Nederland de politie of het Openbaar Ministerie Complaints about the Rijksdienst Dutch Caribbean the police or the Public Prosecution Service Bo tin keho tokante Gobièrnu lokal Rijksdienst Caribisch Nederland kuerpo polisial òf Ministerio Públiko International Interventies PGB Rss feeds Nieuws Rapporten Columns Informatie speciaal voor Kinderen Veteranen Ondernemers Informatie voor inwoners van Bonaire St Eustatius en Saba Kunnen wij u helpen Aan het juiste adres Procedure Klacht indienen Vraag en antwoord Voorbeeldbrieven Folders en brochures Belafspraak maken Verhalen van

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/sitemap (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • Bo tin keho tokante Gobièrnu lokal, Rijksdienst Caribisch Nederland, kuerpo polisial òf Ministerio Públiko? | Nationale ombudsman
    deze pagina Delen Deel op twitter Deel op facebook Deel op linkedin Rapòrt Rapport 7 november 2014 2014 149 Openbaar lichaam Bonaire ta dura muchu largu pa tuma un desishon riba un kompensashon pa daño i perhuisio riba outo Na Bonaire un mener ta kore riba kaya i pasa den un buraku ku a hasi daño na su rim El a pone openbaar lichaam Bonaire OLB por eskrito responsabel pa e daño Ora e no a haña reakshon el a aserká Nationale ombudsman Esaki tambe a pidi OLB na diferente okashon pa reakshoná pero enbano Mas ku dos aña despues ku a pone OLB responsabel e mener ta tende ku ta kubri e daño Promé ku esaki si e departamentu Hurídiko i Asuntunan General JAZ a informá e mener i ombudsman ku ta trahando riba un maneho pa atendé ku demanda pa daño i perhuisio pero ombudsman ta haña e término di mas ku dos aña pa kaba di atendé e kaso aki muchu largu OLB tabata di akuerdo ku esaki i miéntras tantu a stipulá un prosedura pa atendé e tipo di kasonan aki denter di kuater i seis siman A outorisá dos empleado pa atendé kasonan di responsabilidat hurídiko te na un montante di 1 000 bestuurscollege ta tuma desishon ora un demanda ta mas haltu Lees verder Noticia Nieuwsbericht 4 maart 2015 Nationale ombudsman ta bini Bonaire St Eustatius i Saba na mart Tur habitante di Bonaire St Eustatius òf Saba ku tin keho riba trato ku nan ta risibí di gobièrnu por akudí serka Nationale ombudsman den luna di mart Lees verder Nieuwsbericht 29 oktober 2014 De Nationale ombudsman ta na Bonaire St Eustatius i Saba den novèmber Tur habitante di Bonaire St Eustatius i Saba ku tin keho riba trato ku nan a risibí di

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/bo-tin-keho-tokante-rijksdienst-caribisch (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • Complaints about public administration? Contact the National Ombudsman | Nationale ombudsman
    interests He also keeps a critical eye on government The Dutch House of Representatives appointed mister Reinier van Zutphen as the new National ombudsman on 31 March 2015 He has 170 support workers to help him do the job There are two deputy ombudsmen Mrs Adriana Stehouwer and Mr Marc Dullaert children s ombudsman Do you have any questions Please call 31 70 356 35 63 We are open every working day from 9 a m to 5 p m CET Information for citizens of Bonaire St Eustatius and Saba The National Ombudsman of the Netherlands also has the authority to handle complaints about all administrative agencies on the islands of Bonaire St Eustatius and Saba Administrative agencies include organizations such as the tax department the Public Prosecution Service the police and the population affairs department or Burgerzaken Op deze pagina Delen Deel op twitter Deel op facebook Deel op linkedin Video s Video 4 december 2014 A day in the life of an Ombudsman Video 4 december 2014 The ombudsman agenda News articles Nieuwsbericht 31 maart 2015 Reinier van Zutphen takes up post as National Ombudsman Reinier van Zutphen was today sworn in as the new National Ombudsman of the Netherlands by Anouchka van Miltenburg President of the House of Representatives Lees verder Frequently asked questions Vraag How to file a complaint with the National Ombudsman We are here to help you in any case of conflict with public administration It does not matter how simple or complex the problem is Lees verder More frequently asked questions Veelgestelde vraag Who is the National Ombudsman The National Ombudsman is independent and impartial and he is there to defend your interests He also keeps a critical eye on government Lees verder Related links File a Complaint with the National Ombudsman More

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/english (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • De Nationale ombudsman: voor klachten over de overheid
    00 tot 17 00 uur Of ga direct naar Belafspraak maken Voorbeeldbrieven Vraag antwoord Folders brochures Actueel Nieuwsbericht 4 augustus 2015 Nationale ombudsman met bus naar provincie Utrecht Op 25 en 26 september bezoekt Nationale ombudsman Reinier van Zutphen de provincie Utrecht De ombudsman wil zo meer mensen helpen de weg te vinden naar de Nationale ombudsman als zij een probleem hebben met de overheid Lees verder Nieuwsbericht 10 juli 2015 Update En toen was ik mijn Nederlanderschap kwijt In maart van dit jaar deed de Nationale ombudsman een oproep om gevallen te melden van mensen die hun Nederlanderschap tegen hun wil zijn kwijtgeraakt Op deze oproep kwamen 500 reacties Lees verder Meer actualiteit Jaarverslag Uw Nationale ombudsman dichtbij Dossiers Dossier Decentralisatie Dossier Overheid geld Dossier Digitalisering Dossier Openbaarheid U belt ons en dan We bekijken samen of wij iets voor u kunnen betekenen We laten u weten wat de volgende stap is Kunnen we u niet verder helpen Dan proberen we u door te verwijzen U schrijft ons en dan U krijgt een ontvangstbevestiging binnen 5 werkdagen alleen bij schriftelijke klachten We nemen binnen 3 weken contact met u op We informeren u over de voortgang en de uitkomst

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/home (2015-08-09)
    Open archived version from archive

  • Kunnen wij u helpen? | Nationale ombudsman
    de Nationale ombudsman Leveranciers 36 278 klachten ontvangen in 2014 U bent hier Home Kunnen wij u helpen De Nationale ombudsman behandelt klachten over de overheid Denk bijvoorbeeld aan ministeries waterschappen politie het UWV en de SVB Bekijk of u bij ons aan het juiste adres bent met uw klacht Of dat een andere instantie iets voor u kan betekenen In dat laatste geval kunnen onze voorbeeldbrieven en brochures en folders met praktische tips u ook op weg helpen Als u bij de Nationale ombudsman een klacht indient volgen wij een vaste procedure Jaarlijks ontvangt de ombudsman duizenden klachten van mensen over de overheid Bekijk wat de ombudsman gedaan heeft voor bijvoorbeeld Iris meneer Klein Haneveld en mevrouw De Keijzer Steur Heeft u nog vragen over de Nationale ombudsman of wat hij voor u kan doen Kijk dan bij onze vragen en antwoorden of bel ons gratis op 0800 33 55 555 op werkdagen van 9 00 tot 17 00 uur Op deze pagina Delen Deel op twitter Deel op facebook Deel op linkedin Informatie speciaal voor Kinderen Veteranen Ondernemers Informatie voor inwoners van Bonaire St Eustatius en Saba Kunnen wij u helpen Aan het juiste adres Procedure Klacht indienen

    Original URL path: https://www.nationaleombudsman.nl/kunnen-wij-u-helpen (2015-08-09)
    Open archived version from archive