archive-nl.com » NL » N » NVVR.NL

Total: 1100

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Re: Klachten , oorzaak scoliose
    onder druk Ik weet niet waar jouw klachten vandaan komen maar mijn rug heeft mij geleerd dat hard voor hem zijn hem niet beter maakt Jouw rug is met de scoliose goed zoals hij is Dat is een heel acceptatieproces Maar jouw rug is de kern van jouw lijf en als je leert samenwerken ipv hem te dwingen dan gaat hij vast beter mee werken en komt er meer ontspanning

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154710 (2016-02-04)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen gevraagd SJC,Spine&JointCentre R'dam
    te Rotterdam Revalidatiecentrum voor rug nek en bekkenbodem problemen Ben doorgestuurd door neurochirurg regio Den Haag omdat herstel van zowel lumbale L4 L5 en cervicale C5 C6 spondylodeses na 4 en 4 5 jaar nog steeds niet voldoende is om enigszins een beetje redelijk te functioneren Aangezien het programma bij het SJC erg intensief zal zijn 8 weken 2x wk 3 uur reva en daarbij de reistijd van 1 uur

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154704 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Re:Ervaringen gevraagd SJC,Spine&JointCentre R'dam
    vervolgens zwaar belast worden ook mijn onderrug vol materiaal bijv bukken en tillen al mijn rugscholing ik ben 52 was ouderwets Het gevolg een fractuur boven mijn spondylodese en een uitbreiding van mijn spondylodese vorig jaar Ik geloof zeker dat het traject voor de gezonde rug prima kan werken maar ik heb een hoge prijs betaald voor wat werd gepresenteerd als een laatste redmiddel Marketing speelt een grote rol een

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154705 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Spondylolysis listhesis
    gehad maar in lichtere vorm Daarna me weer topfit gevoeld ben zelf sportdocent dus gewoon mijn werk etc kunnen blijven doen zonder klachten Maar toen kwam zwangerschap nummer 2 Na 20 weken een enorme spit aanval gehad en daarvan niet meer geheel hersteld Nadat ik weer kon lopen en fietsen etc bleef de pijn maar bestaan Een drukkende zeurende pijn D m v fysio en osteopaat geprobeerd de zwangerschap zo goed mogelijk door te komen Dacht steeds als ik dadelijk eens verlof heb en ik wat meer rust heb pijn niet over ok dan als de baby geboren is gewicht eraf etc pijn nog steeds niet over Tijd om eens echt de oorzaak aan te pakken en niet de gevolgen Kwam terecht bij een orthomanueel arts Heeft mij 7x intensief behandeld want zowel mijn bekken als mijn wervelkolom zou fors scheef staan Nu zijn we weer 6 maanden verder en het heeft niks gebaat Sterker nog voel me weer helemaal terug bij af Huisarts dacht aan spondylolysis en foto bevestigt dit Nu met spoed naar orthopeed omdat verschuiving t o v foto 3 jaar geleden toegenomen maar welke graad is nog onbekend Volgende week weet ik meer Heb al heel

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154703 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Spondyl0listhesis graad 1
    Augustus 2015 Door Pieter van Dalen Wie van U lijdt aan spondylolisthesis graad 1 en wat heeft U er eventueel al aan gedaan welk tot al of niet resultaat heeft geleid Gaarne zou ik een reactie willen ontvangen waarvoor dank

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154700 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Re:zitprobleem sinds hernia operatie
    spondylodese via de buik in 2009 wegens geen botaangroei is het met schroeven via de rug vastgezet Er is niets aan te doen heb alles geprobeerd In 2012 heb ik een neurostimulator gekregen deze helpt redelijk goed tegen zenuwpijn in m n benen maar ik kan er niet door zitten Zitten doe ik niet meer binnen 2minuten schiet de pijn in rug en been het is de pijn niet waard

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154698 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Re:zitprobleem sinds hernia operatie
    Evora Dankjewel voor je reactie Ik hoor dit soort ervaringen helaas best vaak en ze weerhouden mij tot nu toe van de wervelfixatie Zou ik je mogen vragen of je nog kunt werken Heb je een ander niet zittend beroep

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154699 (2016-02-04)
    Open archived version from archive

  • Re:zitprobleem sinds hernia operatie
    wat geschikt is voor mij Ik moet zeggen dat het verdriet wel slijt na bijna 10 jaar niet kunnen werken Er is zoveel in m n leven wat ik ook niet meer kan uit eten vakanties lekker naar de stad een terrasje bioscoop enz enz en dat is net zo erg als niet meer kunnen werken misschien nog wel erger Fixatie laten doen alleen voor het misschien weer kunnen zitten

    Original URL path: http://www.nvvr.nl/forum/i.asp?F=3&I=154702 (2016-02-04)
    Open archived version from archive



  •