archive-nl.com » NL » O » ONDERNEMINGSPLAN-MAKEN.NL

Total: 278

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ondernemingsplan Maken - Kapsalon “De Schaar” Werkervaring & educatie
    jong tot oud van man tot vrouw te knippen Gedurende mijn loopbaan als Allround Kapster heb ik diverse cursussen kunnen volgen bij mijn werkgever De cursussen hebben voornamelijk betrekking op de verschillende kap technieken Daarnaast heb ik ook enkele cursussen visagie gevolgd Ik ben 11 jaar werkzaam geweest bij deze kapsalon en ben daarna geëmigreerd naar Duitsland vanwege de baan van mijn partner Mijn werkzaamheden als kapster stopten op dat

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaareducatie.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive


  • Ondernemingsplan Maken - Over ons
    gezien dat het ondernemerschap loont Mijn persoonlijke doelstelling is een succesvolle onderneming Ik realiseer me dat het eerste jaar lastig wordt maar ik voorzie een goede toekomst Ik beschik over een doorzettingsvermogen wat goed ten pas komt bij het exploiteren van een onderneming Een eventuele uitbreiding over een aantal jaren van de onderneming zal een mooi resultaat zijn Ik wil mijn droom nu eindelijk werkelijkheid maken en heb het gevoel

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaarmotivatie.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Over ons
    aanbrengen van een prettige structuur in mijn onderneming is één van mijn speerpunten Doorzettingsvermogen Mijn doorzettingsvermogen voor het exploiteren van een onderneming is hoog Ik weet immers waar ik naar toe wil werken en zal alles doen om dit doel te bereiken Gedurende jaren heb ik geleerd om mezelf overal voor in te zetten Persoonlijke Informatie Educatie Werkervaring Motivatie Ambitie Persoonlijke Eigenschappen Leerpunten Het Idee Producten Kerninformatie SWOT Analyse Missie

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaareigenschappen.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Kapsalon “De Schaar” Leerpunten
    algemeen kom ik er zelf of met behulp van anderen na een poosje wel uit Persoonlijke Informatie Educatie Werkervaring Motivatie Ambitie Persoonlijke Eigenschappen Leerpunten Het Idee Producten Kerninformatie SWOT Analyse Missie Doelgroep Concurrentie Marktcijfers Product Prijs Plaats Promotie Investeringsbegroting Financieringsbegroting Liquiditeitsprognose 2008 2010 Ondernemingsplan Maken nl is een initiatief van Eurolutions nl Techniek Zietuwel nl Redactie Online Tekstschrijvers nl Home Ondernemingsplan Voorbeeld Studenten Delen Schrijven Vragen Links Over ons Contact

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaarleerpunten.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Kapsalon “De Schaar” Het idee
    mensen een professionele behandeling aan te bieden door middel van professionele apparatuur maar toch tegen een avontuurlijke prijs De apparatuur die zal worden aangeschaft is gelijk aan de apparatuur die in grote salons wordt aangeboden Persoonlijke Informatie Educatie Werkervaring Motivatie Ambitie Persoonlijke Eigenschappen Leerpunten Het Idee Producten Kerninformatie SWOT Analyse Missie Doelgroep Concurrentie Marktcijfers Product Prijs Plaats Promotie Investeringsbegroting Financieringsbegroting Liquiditeitsprognose 2008 2010 Ondernemingsplan Maken nl is een initiatief van

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaaridee.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Over ons
    visagie Naast de losse bovenstaande behandelingen kunnen klanten op basis van mijn advies ook zelf pakketten samenstellen Deze pakketten zullen verspreid worden over een tijdsperiode waarin de klant bij mij langs komt om een behandeling uit het pakket te laten doen Persoonlijke Informatie Educatie Werkervaring Motivatie Ambitie Persoonlijke Eigenschappen Leerpunten Het Idee Producten Kerninformatie SWOT Analyse Missie Doelgroep Concurrentie Marktcijfers Product Prijs Plaats Promotie Investeringsbegroting Financieringsbegroting Liquiditeitsprognose 2008 2010 Ondernemingsplan

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaarproducten.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Kapsalon “De Schaar” Kerninformatie
    dat in de onderneming zit maar ook het privé vermogen Ik heb voor deze ondernemingsvorm gekozen omdat deze simpel is voor een kleine onderneming Besluiten kunnen snel worden genomen met betrekking tot inkoop van leveranciers Daarnaast is het de goedkoopste en meest eenvoudige rechtsvorm voor mijn onderneming Persoonlijke Informatie Educatie Werkervaring Motivatie Ambitie Persoonlijke Eigenschappen Leerpunten Het Idee Producten Kerninformatie SWOT Analyse Missie Doelgroep Concurrentie Marktcijfers Product Prijs Plaats Promotie

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaarkerninfo.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive

  • Ondernemingsplan Maken - Kapsalon “De Schaar” SWOT analyse
    te noemen Het ligt centraal en makkelijk bereikbaar via de grotere invalswegen Zwak Grote Concurrentie De directe concurrenten waar ik mee te maken heb zijn grote salons Zij kunnen veel klanten tegelijk helpen maar vaak schort het aan persoonlijk contact Door middel van klantenbinding probeer ik mijn klanten te behouden Persoonlijk contact staat hierbij centraal Kansen Opleiding om kennis te verbreden De opleiding die ik volg is ten gunste van

    Original URL path: http://www.ondernemingsplan-maken.nl/schaaranalyse.html (2016-02-18)
    Open archived version from archive



  •