archive-nl.com » NL » P » PRAKTIJK-HAVAYAH.NL

Total: 184

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    schreef op 4 januari 2016 om 1 15 pm Ik heb vandaag een mooie kaart van je mogen ontvangen en dat was het duwtje wat ik heel hard nodig heb Ik wist het zelf gewoon niet meer was even de weg kwijt zeg maar Heel erg bedankt hiervoor En als ik nog meer vragen heb dan weet ik precies aan wie ik die ga stellen Thanksss Judith Cornelis uit Amsterdam schreef op 10 december 2015 om 5 26 pm Nogmaals bedankt voor je reading ik had wat positieve input nodig en die heb ik gekregen werd er blij van heike visser uit muiderberg schreef op 27 november 2015 om 10 55 am Bijzonder bijzonder is wat ik vind en voel hoe Angela t juiste weet naar voren te brengen halen ik weet niet hoe ze dit doet maar ze wist dingen die niet zijn te verklaren Ik je kunt ermee aan het werk wat ik nog niet altijd eenvoudig vind maar Angela geeft 100 inzet zo niet meer meer als gevraagd en daarvoor dank ik haar Dat doet iemand niet wanneer men niet volledig uit hart en ziel werkt Voelbaar Ik kan mij ook exact in de reactie van Helena Volkers vinden want dat is waar t uiteindelijk in de kern vaak om draait gaat helena volkers uit rotterdam schreef op 7 november 2015 om 2 36 pm Dank voor de reading die ik van je heb mogen ontvangen Ik wordt weer terug geworpen om mijn angst om in mijzelf te vertrouwen te overwinnen De angst om verkeerde keuzes los te laten Een hele uitdaging Judy van Loon uit Sint Maartensdijk schreef op 7 november 2015 om 1 39 pm Alsof je me al jaren kent Mooi duidelijk en zo herkenbaar Dank je wel dat je op mijn pad kwam

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%C3%ABnten/######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive


  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    schreef op 4 januari 2016 om 1 15 pm Ik heb vandaag een mooie kaart van je mogen ontvangen en dat was het duwtje wat ik heel hard nodig heb Ik wist het zelf gewoon niet meer was even de weg kwijt zeg maar Heel erg bedankt hiervoor En als ik nog meer vragen heb dan weet ik precies aan wie ik die ga stellen Thanksss Judith Cornelis uit Amsterdam schreef op 10 december 2015 om 5 26 pm Nogmaals bedankt voor je reading ik had wat positieve input nodig en die heb ik gekregen werd er blij van heike visser uit muiderberg schreef op 27 november 2015 om 10 55 am Bijzonder bijzonder is wat ik vind en voel hoe Angela t juiste weet naar voren te brengen halen ik weet niet hoe ze dit doet maar ze wist dingen die niet zijn te verklaren Ik je kunt ermee aan het werk wat ik nog niet altijd eenvoudig vind maar Angela geeft 100 inzet zo niet meer meer als gevraagd en daarvoor dank ik haar Dat doet iemand niet wanneer men niet volledig uit hart en ziel werkt Voelbaar Ik kan mij ook exact in de reactie van Helena Volkers vinden want dat is waar t uiteindelijk in de kern vaak om draait gaat helena volkers uit rotterdam schreef op 7 november 2015 om 2 36 pm Dank voor de reading die ik van je heb mogen ontvangen Ik wordt weer terug geworpen om mijn angst om in mijzelf te vertrouwen te overwinnen De angst om verkeerde keuzes los te laten Een hele uitdaging Judy van Loon uit Sint Maartensdijk schreef op 7 november 2015 om 1 39 pm Alsof je me al jaren kent Mooi duidelijk en zo herkenbaar Dank je wel dat je op mijn pad kwam

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/######## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    schreef op 4 januari 2016 om 1 15 pm Ik heb vandaag een mooie kaart van je mogen ontvangen en dat was het duwtje wat ik heel hard nodig heb Ik wist het zelf gewoon niet meer was even de weg kwijt zeg maar Heel erg bedankt hiervoor En als ik nog meer vragen heb dan weet ik precies aan wie ik die ga stellen Thanksss Judith Cornelis uit Amsterdam schreef op 10 december 2015 om 5 26 pm Nogmaals bedankt voor je reading ik had wat positieve input nodig en die heb ik gekregen werd er blij van heike visser uit muiderberg schreef op 27 november 2015 om 10 55 am Bijzonder bijzonder is wat ik vind en voel hoe Angela t juiste weet naar voren te brengen halen ik weet niet hoe ze dit doet maar ze wist dingen die niet zijn te verklaren Ik je kunt ermee aan het werk wat ik nog niet altijd eenvoudig vind maar Angela geeft 100 inzet zo niet meer meer als gevraagd en daarvoor dank ik haar Dat doet iemand niet wanneer men niet volledig uit hart en ziel werkt Voelbaar Ik kan mij ook exact in de reactie van Helena Volkers vinden want dat is waar t uiteindelijk in de kern vaak om draait gaat helena volkers uit rotterdam schreef op 7 november 2015 om 2 36 pm Dank voor de reading die ik van je heb mogen ontvangen Ik wordt weer terug geworpen om mijn angst om in mijzelf te vertrouwen te overwinnen De angst om verkeerde keuzes los te laten Een hele uitdaging Judy van Loon uit Sint Maartensdijk schreef op 7 november 2015 om 1 39 pm Alsof je me al jaren kent Mooi duidelijk en zo herkenbaar Dank je wel dat je op mijn pad kwam

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=1######## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    Ik heb er weer veel aan gehad Nogmaals bedankt Ellen schreef op 20 juli 2015 om 11 34 am Dankjewel Angela ik heb een duidelijk antwoord gekregen op een vraag die al jaren sluimert kort maar krachtig en duidelijk Hedwig schreef op 17 april 2015 om 6 48 am Er is geen bewijs dat er iets is tussen hemel en aarde maar Angela komt heel dichtbij Mooie reading goede nazorg bedankt Monique schreef op 19 maart 2015 om 11 26 pm Hallo Angela Hartelijk dank voor de mooie reading van mijn overleden dierbare hond Veel herkenbaar je beschrijft hem ook zo mooi gewoon zoals hij was in leven Een vlotte communicatie een zeer uitgebreide reading kortom voor herhaling zeker vatbaar Nogmaals bedankt Angela het heeft me zeker geholpen Ron Dienaar schreef op 17 januari 2015 om 2 17 pm Hallo Angela Allereerst bedankt voor de reading die je voor mij gedaan hebt Ik weet dat deze je een behoorlijke inspanning bezorgt heeft Maar het resultaat is er dan ook naar Kort maar krachtig zoals je zelf ook al zei in je rapport Maar ik ben er wel blij mee het heeft mij een paar handvatten gegeven waar ik mee verder kan De uitkomst had wel een paar voor mij verrassende uitspraken maar ik kon hier wel Irma in herkennen Kort zakelijk en duidelijk Ik dank je nogmaals voor deze reading en voor de uitleg die je hier nog aan gegeven hebt aan mij Groetjes Ron Dienaar shanna schreef op 5 december 2014 om 5 42 pm Bedankt voor de bijzondere reading Ik herken veel uit de reading en mijn complimenten voor de fijne communicatie Groetjes shanna lydia leffef schreef op 25 september 2014 om 11 52 am Dank je wel voor de mooie reading die ik ontvangen heb omdat ik

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=2######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    juli 2014 om 8 07 am Beste Angela Ten eerste mijn complimenten voor de professionele manier waarop je werkt Vanaf de aanvraag tot het einde heb je je werkwijze net alleen duidelijk toegelicht maar ook opgevolgd De reading is uitgebreid en netjes uitgewerkt en naar mijn idee heb je met je volledige aandacht en hart aan gewerkt Sommige dingen vind ik aansluiten bij wat ik nu weet maar er zijn nog dingen die niet zo duidelijk voor mij zijn Maar zoals je al zei misschien dat de puzzelstukjes later in elkaar zullen vallen Ik ben mij dan ook bewust dat wat je doorkrijgt geen duidelijk opgeschreven verhaal is en dat je misschien ook alleen maar stukjes aangereikt krijgt De tijd zal het leren Ik ben wel blij dat ik de reading gedaan heb Groetjes en tot de volgende keer Do monique beukenholdt schreef op 26 april 2014 om 7 33 am Heel erg bedankt voor de duidelijke reading Het was heel herkenbaar allemaal en ik kan er zeker wat mee Verder ben ik erg tevreden met de warme en eerlijke manier hoe Angela met je omgaat Je voelt je serieus genomen en goed gesteund Nogmaals bedankt voor alles Corry schreef op 4 februari 2014 om 1 34 pm Bedankt voor de reading ik moet het een en ander nog wel een plaatsje geven maar heb er zeker wat aan Corry Praktijk Havayah schreef op 3 februari 2014 om 1 41 pm Graag wil ik iedereen bedanken voor de mooie reviews die tot op heden zijn geschreven Ik ben daar erg blij mee Toch is mijn verzoek tot het schrijven van een review aan mijn cliënten niet bestemd voor mij zelf maar voor aankomende clënten Het is een mooie manier om inzicht te krijgen van mijn vakgebied eer zij een reading of coaching willen aanvragen Nogmaals hartelijk dank Met een warme groet Angela van der Ploeg Praktijk Havayah Kim Kloet schreef op 29 november 2013 om 12 50 pm Een reading laten doen over mijn hond door Angela Je krijgt netjes bericht van ontvangst van gegevens tot aan naderhand een net uitgewerkt verslag Veel dingen zijn me de laatste dagen erg duidelijk geworden door de reading maar ook zaken werden verteld die ik niet had verwacht Dingen die we nooit iemand verteld hadden maar in de reading er wel uit kwamen Ook de vragen die je daarna hebt n a v de reading worden zo snel mogelijk beantwoord en ze doet eigenlijk wel alles om je wat verder op pad te krijgen met de reading Angela ik wil je heel erg bedanken voor je reading toelichting en zorg voor je klanten Hellen schreef op 30 september 2013 om 1 39 pm Ik wil je hartelijk bedanken voor de reading Erg uitgebreid en veel herkenningspunten Sommige dingen moeten nog even inwerken op me en andere dingen kon ik meteen herkennen Verder ben ik erg positief in de aandacht die je voor de vragen hebt en het persoonlijke contact Ik kan het iedereen

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=3######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    Angela is een integere vrouw die je op een rustige en respectvolle manier helpt om meer inzicht in een bepaalde situatie te krijgen Ik heb een huisreiniging en reading van haar gehad waardoor ik meer begrip kreeg voor waar ik mij bevind en in welke richting ik mij kan ontwikkelen Angela is geen raar zweverig type maar een nuchtere en warme vrouw die goed weet wat ze kan bieden en wat niet in die zin dat ze duidelijk aangeeft wat ze wel of niet voor je kan betekenen Geen hocus pocus maar gewoon een prettig persoon om mee van gedachten te wisselen met kwaliteiten gaven die een goede aanvulling kunnen zijn op je eigen inzichten Daarmee kan ze je nét dat zetje in de goede richting geven als je daar voor open staat Misschien moet ik het geen zetje noemen maar een vederlichte aanwijzing waardoor je zelf beter in staat bent de juiste richting op te kijken Angela heel hartelijk dank Jacqueline schreef op 12 april 2013 om 9 15 am Dank je wel voor de reading Vele dingen kloppen Moeilijk contact ach ja dat is mijn pa karaktertrekken zijn juist Heerlijk te lezen dat het goed is zo Sylvia schreef op 12 april 2013 om 9 14 am Lieve Angela Super bedankt voor de reading ik heb hier heel veel aan gehad en ook met de feedback dit betekent voor mij dat ik de juiste keuze heb gemaakt en goed voor mijn pony wil zijn Ik kan ze over een paar dagen de lekker veel aandacht geven die ze nodig heeft en verdiend in deze fase van haar leven puberteit heel veel groetjes Sylvia Elize van den Akker schreef op 26 maart 2013 om 6 16 pm Lieve Angela bedankt voor de mooie reading van Bond Girl Sommige gedachtes zijn door de reading bevestigd en daar ben ik heel blij mee Andere zaken die naar voren zijn gekomen hebben voor wat vraagtekens gezorgd maar ook die gaan we oplossen Ik wist al dat Bond er een uit duizende is maar nu weet ik het echt zeker Liefs Elize Jacqueline schreef op 26 maart 2013 om 6 15 pm Lieve Angela Ik heb veel aan je reading veel dingen vallen op hun plaats Soms best wel moeilijk om te aanvaarden Maar nu ik stappen neem om mijn eigen leven te leiden voel ik dat ik mijn kracht weer terug krijg En je hebt gelijk wat betreft de verantwoordelijkheid heel veel liefs Jacqueline Karin schreef op 16 februari 2013 om 12 48 pm Lieve Angela Heel erg bedankt voor de reading van Cash Veel stukjes vielen al meteen op hun plek en anderen pas later Sommige dingen kan ik niet plaatsen maar ik ken haar natuurlijk nog niet zo lang Van het liedje raakte ik erg geëmotioneerd en ik ben heel blij dat ze weet dat ze hier veilig is en zichzelf mag zijn Liefs Karin Ellen schreef op 23 januari 2013 om 12 46 pm Dag Angela Ik wil je

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=4######### (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    op 6 februari 2012 om 3 14 pm Lieve Angela bedankt dat je de tijd hebt genomen om me verder te helpen met de vragen die ik heb Bedankt voor de oprechte reading heb weer stof gekregen om over na te denken maar vooral handvaten om er wat mee te doen De antwoorden liggen binnen in mezelf niet in de wereld buiten mezelf Liefs Malika Heleen schreef op 16 januari 2012 om 3 13 pm Lieve Angela Dank je voor 2 zeer treffende readings over mij en mijn peuterdochtertje Ze gaven me veel aanknopingspunten om te werken aan de knelpunten in mijn relatie met haar als die met mijzelf Het blijft héél bijzonder om te merken dat iemand zo n gave heeft om aan een foto te zien wat er bij jou speelt De wijze waarop je het overbrengt en voorziet van tips is zeer prettig Nogmaals mijn onze hartelijke dank Kai schreef op 11 januari 2012 om 3 13 pm Een reading over de hond met veel raakpunten Nieuwe opzichten opgedaan en handvaten om weer verder op te bouwen De reading is eerlijk en oprecht alsmede met gevoel geschreven Een mooie aanrader Bregje schreef op 30 december 2011 om 3 21 pm Lieve Angela bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt jij hebt echt hart voor mens én dier Ik vond de reading een heel bijzondere ervaring en herken veel dingen Nogmaals super bedankt En natuurlijk wensen we jou alvast een geweldig 2012 joskevancapel hotmail com schreef op 6 december 2011 om 3 20 pm Lieve Angela een paar jaar geleden heb je al eens een reading gedaan van mij daar heb ik veel profijt van gehad en regelmatig lees ik hem nog eens door als steuntje in de rug Al lang heb ik de wens om een reading te laten doen van mijn ouders Ik ben blij dat ik het nu heb laten doen een gedachte die toch elke keer weer naar voren kwam is nu beantwoord Lieve Angela fijn dat je mensen op deze manier kan en mag helpen Dankjewel Sandra schreef op 28 oktober 2011 om 3 18 pm Lieve Angela je hebt mij met de reading een goede zet in de juiste richting gegeven Ik merkte dat ik bleef hangen in verdriet en jij hebt mij laten zien dat ik dat ook om kan gaan zetten in iets positiefs Er ligt een nieuwe weg voor mij open kansen om te grijpen gewoon weer gaan genieten van mijn leven Dat heb je mij laten zien Je hebt mij ook laten zien waar mijn eigen knopen zitten waar ik aan kan werken Ik realiseer mij dat ik er echt nog niet ben dat mijn weg nog lang is dat mijn verdriet niet zomaar weg is door jou reading maar je hebt iets bij mij wakker gemaakt Ik wil leven en aan mijzelf werken het gaat om mij daar ga ik mij op concentreren Dank je wel Noor schreef op 27 oktober 2011 om 3 20

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=6######## (2016-02-06)
    Open archived version from archive

  • Ervaringen cliënten - Praktijk Havayah
    ongelooflijk bijzondere gave koester dit en je kan hier nog heel veel mensen mee helpen Groetjes Daphne Truus schreef op 8 juni 2011 om 2 59 pm Hallo Angela Nogmaals bedankt voor de fotoreading van Rocky Wat je vertelde over zijn voorgeschiedenis was best even schrikken Wat zijn gezondheid betreft had je het helemaal goed Ik zal je advies zeker opvolgen Groetjes Truus Lieke schreef op 5 juni 2011 om 2 59 pm Beste Angela Hartelijk dank voor de fotoreading van onze hond Heel herkenbaar en het geeft ook handvatten om haar beter te laten aarden hier omdat ze oorspronkelijk uit Turkije komt We gaan aan de slag met je tips en laten heel graag over een aantal maanden nog een reading doen om te kijken of ze zich meer thuis gaat voelen Nogmaals hartelijk dank Elize schreef op 10 april 2011 om 2 58 pm Hoi Angela Wederom een fotoreading van een paard laten doen Welliswaar niet zo n bijzondere reading als van Cayenne maar dat is en blijft een speciaal paard Deze reading heeft mij ontzettend geholpen hierdoor weet ik dat de keuze die ik gemaakt heb goed is geweest Nogmaals bedankt Groetjes Elize Rhianne schreef op 9 april 2011 om 2 58 pm Hallo Angela heel erg bedankt voor de fotoreading van onze hond Hiermee zijn onze gedachten en gevoelens bevestigd en zijn wij weer een stap verder Wij hebben er veel aan gehad Groeten Rhianne A S schreef op 28 maart 2011 om 2 58 pm Lieve Angela bedankt voor de eerste belangrijke stap op weg Heel fijn dat ik dankzij de healing en ons gesprek meer kalmte en ook vertrouwen heb kunnen vinden Ik wil je heel erg bedanken voor de tijd die je voor ons hebt genomen de oefeningen en de reading die je

    Original URL path: http://www.praktijk-havayah.nl/ervaringen-cli%c3%abnten/?pageNum=7######## (2016-02-06)
    Open archived version from archive



  •